Zweden weigert christenen uit Iran asiel te verlenen

Screenshot_17

Terwijl Zweden honderdduizenden moslims erkent als asielzoekers, bij wie iedere rechtvaardiging voor asiel ontbreekt, hebben bekeerlingen tot het christendom de grootste moeite om een verblijfsvergunning te krijgen.

Reza Jabbari, een voormalige zanger uit Iran, is een van de velen tegen wie gezegd werd dat ze naar Iran moeten terugkeren – waar de bekering van een moslims tot het christendom met de dood wordt bestraft.

Iran is het gevaarlijkste land voor christenen. Iraniërs die de islam hebben verlaten leven in groot gevaar, desondanks werd hun verzoek tot asiel in Zweden afgewezen.

De Amerikaanse zender CNN zond onlangs een speciale reportage uit over de merkwaardige Zweedse asielpolitiek, die in de sociale media een hit werd. In deze reportage gaat het hoofdzakelijk om de zaak van de Iraniër Reza Jabbari, die ondergronds moest nadat zijn asielverzoek werd afgewezen.

“De islam leert dat iedereen die de islam verlaat gedood moet worden, omdat de persoon een afvallige is geworden”, zegt Jabbari tegenover CNN.

In dezelfde reportage is ook een interview te zien met de priester Cai Berger van de Christelijke Gemeenschap, waartoe Jabbari behoorde sinds hij naar Zweden is gevlucht. De priester zegt dat hij niet zou kunnen begrijpen waarom men het asielverzoek van Jabbari zou hebben afgewezen.

Screenshot_19

“Ik dacht dat het verzoek gemakkelijk zou worden toegewezen. Hij (Reza) had moslims tot het christelijke geloof gebracht en de christelijke doop uitgevoerd. Ik denk dat als hij een bedrieger zou zijn, dan zou hij een slechte bedrieger zijn wanneer hij mensen tot het christelijke geloof bekeert. Maar desondanks weigeren ze (de Zweedse immigratieautoriteiten) hem een verblijfsvergunning te geven. En dat heeft ertoe geleid dat ik eens nauwkeuriger heb bekeken wat er eigenlijk plaatsvindt”, zegt Cai Berger op CBN.

Wat er plaatsvindt is volgens Gabriel Donner, een Zweedse advocaat voor immigratierecht, een slechte omzetting van de immigratiepolitiek en in enkele gevallen antichristelijke vooroordelen.

“Wanneer men een asielaanvraag indient, moet men zijn zaak uitleggen. Wanneer men beweert bekeerd te zijn, dan moet men bewijzen overhandigen dat men is bekeerd: doopbewijs, lidmaatschap van een gemeente of iets dergelijks. Maar veel advocaten gaan hieraan voorbij en laten de asielzoeker aan zijn lot over”, zegt Gabriel Donner.

Dit is de uitlevering van de asielzoeker aan de genade van de ambtenaren van de Zweedse immigratieautoriteit (“Migrationsverket”) – die misschien de Zweedse wet niet kennen, wat het betekent een christen te zijn of hoe gevaarlijk Iran is.

“Alles bij elkaar genomen eindigt het in een soort loterij, waarbij enkele mensen winnen en anderen verliezen.”

Enkele van de verliezers zijn Ali Roshan, Mahtab Shafadi en hun kleine dochter. Zij zijn christenen uit Iran die de islam de rug toegekeerd hebben – nu staan ze op nominatie om naar Iran gedeporteerd te worden, waar het gevaarlijk voor hen is.

Screenshot_18

Bron:

http://europenews.dk/de/node/66300

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Christendom, christenhaat, Dhimmitude, Islamisering, Linkse Kerk, Socialisten, Zweden. Bookmark de permalink .

22 reacties op Zweden weigert christenen uit Iran asiel te verlenen

 1. louis-portugal zegt:

  Ik meen me te herinneren dat zoiets in Duitsland ook al is voorgekomen.

  Like

 2. Makropoelos zegt:

  Het is steeds gekker aan het worden! Maar zijn we niet zelf schuld hieraan? We doen niets anders dan feiten vaststellen er over zeuren en dan kijken we weer de andere kant op.

  Like

 3. oogenhand zegt:

  Wie naar Zweden(of een ander Europees land) vlucht uit angst voor de islam is niet erg slim bezig. Beter kunnen Zweden vluchten naar Iran. Het beste kunnen Christenen vluchten naar China, of een Afrikaans land.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Snotverdorie is het gloeiende nog aan toe, niet duidelijk genoeg dat RODEN en de ISLAM 2 handen op één buik zijn? We weten toch dat socialisten, sinds tientallen jaren aan het bewind in de scandinavische landen, de grootste christenhaters zijn. Gelukkig mocht ik voor 2 weken terug vernemen, dat een christelijk gezin, gevlucht uit Iran, asiel heeft gekregen in ons nederland.
  Persoonlijk ben ik ervoor, dat muzelmensen optiefen naar hun muzelmanlanden, en dan kunnen wij genoeg vervolgde chistenen en andersdenkenden opvangen!

  Like

  • oogenhand zegt:

   Zolang moslims geloven dat Jezus een profeet is, maar de drie-eenheid godslastering is, staan zij dichter bij de Jehovah’s Getuigen dan bij de Joden. Dit betekent dat een moslim niet het recht heeft geweld te gebruiken, zelfs ter zelfverdediging, en een moslim die niet aan Allah gehoorzaamd, niet naar de hel kan. Immers, Allah lijkt op de Jehovah van het Wachttorengenootschap. De èchte God heeft wèl een hel, waar moslims fijn in kunnen branden. Denk aan de burgeroorlog in Syrië.

   Like

  • Lucie zegt:

   Ja,Den Uijl (die rooie)riep het al,”alles lariekoek”.
   Ik ben ook voor christenen opnemen uit die moslimlanden en de driftkikkers terugsturen.

   Like

  • Anneke zegt:

   Voor die muzelmannekes is het nu een zeer ‘paradijselijke’ aardbol; hetzelfde geldt voor alle SATANNEKES….”Leven in een enorme irieele fantasie”!!! Er wordt NU heel duidelijk schoon schip gemaakt op aarde; hùn leven zal niet worden verlengd!!! Diegenen die nu sterven ‘om G’ds Naam en – Wil zullen herleven uit hun dood….Ons leven, mensen die geloven in het Zuiverende Bloed van Yeshua, zal weldegelijk worden verlengd….Nu ‘effe’ (enkele milennia) een heuse HELL on earth, maar het einde van deze aardse hell is ‘in zicht’. En ….zolang we nog in leven zijn, is er letterlijke HOOP !!! ! !!!

   Like

   • Anneke zegt:

    “Hmmm; wàt zie ‘k nu toch….satannekes…m’n eigen naampie….Helluppppp”. (grapje)

    Like

 5. BigLJohn zegt:

  Het duurt niet lang meer, of de Islam word in Europa, maar zeker in Zweden tot staatsgodsdienst verheven. In dat kader zal de Christelijke Kerk verboden gaan worden. Het weigeren van Christelijke asielzoekers is al stap een. Het is gewoon een een-tweetje. Het kwaad wat hier naar toe gehaald is door onze bestuurders, wordt alsmaar sterker en sterker, door de hulp van deze zelfde bestuurders. Het is niet de vraag of wij opgezadeld worden met een Sharia systeem, maar wanneer. Wat een diepe droeve ellende ! Wat zullen we allemaal nog te verduren krijgen. En vele idiote stemmers die bij de volgende verkiezingen alweer op een pro Europese partij cq Islam vriendelijke partij gaan stemmen ! De nodige politieke leugens zullen weer verspreid gaan worden door die linkse politieke partijen. En weer zullen vele kiezers er in trappen !

  Like

  • Lucie zegt:

   Het is een zware beproeving die op ons afkomt,dankzij de idiote leiders in Den Haag en Brussel.
   Het is niet te bevatten dat ze zo blindelings bezig zijn alles hier kapot te maken,wat eens zo’n mooi landje was.
   Zijn ze bezeten door de duivel?

   Like

   • Anneke zegt:

    – Zijn ze bezeten door de duivel – “En niet zo zuinig ook….noem deze personen maar gerust ‘de gevallen satanische engelen’….”.

    Like

 6. henk zegt:

  Ook onze Judas dhr Timmerfrans wilde liever niet vluchtelingen in Nederland opnemen uit Syrie. Hij wist natuurlijk ook dat het christenen waren, de schoft.

  Like

 7. V.K. zegt:

  -Nou, kalifaat Zweden zit niet op een burgeroorlog te wachten

  Like

 8. Theo Prinse zegt:

  Bij die titels boven de video over ondertussen in Egypte en Pat Condell gaat wat mis

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @henk 19.58. uur. O “timmerfrans”, de kwal van de Partij van de Allahtonen, daar hoeven we niks van te verwachten. Deze zakkenwasser, heeft lak aan onze van oorsprong joods-christelijke cultuur!

  Like

 10. Avidia zegt:

  Tom Hendrix zegt:
  6 april 2013 om 17:13

  Dat is ook mijn gedachten Tom, alles eruit en christenen erin, alles opgelost!

  Like

 11. Anneke zegt:

  “Dit donkere vermoeden had ‘k al enige tijd….Alleen moslims en atheïsten;etc. mogen worden toegelaten…Europa moet blijkbaar (na een ‘dikke’ zeventig-jaar) wéér en óók….Jüdenrein und Christenfrei sein….”.
  Een TSUNAMI van duistere ellende rolt /OVERROLT NU over ‘ons’ continent….
  Nou…wè kenne onse lol wir up….!!! “Veel dank aan Brussel en alle andere duistere polititci en de handlangers van deze machts-freaken….”.
  Die ZOGENAAMDE status-allure stroomt al richting de afvalverwerking !!! Het is allemaal NEP…domoren dat jullie zijn. Wijsheid leidt uiteindelijke naar enorme DWAASHEID!!!

  Like

 12. Ekster zegt:

  In Zweden zijn ze volledig van het pad af. De zelfhaat van de Zweden is ongeevenaard in de wereld, daar verbleken de naïeve, ongeïnteresseerde Nederlanders bij. De Zweden zijn, kortom, geestelijk gestoord. Hun politiek zou als voorbeeld moeten dienen van hoe dingen absoluut NIET aangepakt moeten worden..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s