FOTO´S: “Gematigde Palestijnen” bekogelen regelmatig Israëlische ambulances

Screenshot_16Het is een bijna dagelijkse gewoonte geworden dat “Palestijnen” regelmatig ambulances van Magen David Adom (Rode Davidsster) met stenen bekogelen, autoruiten ingooien en het geneeskundig personeel van MDA ernstig bedreigen.

Hoewel de ambulances van de MDA en het MDA-personeel gewonden van alle rassen en religies onbevooroordeeld verzorgen, vallen “Palestijnen” deze levens reddende inspanningen aan, zelfs wanneer de gewonden “Palestijnen” zijn.

Screenshot_17

Screenshot_18

Screenshot_19

Screenshot_20

In de loop van de afgelopen dagen:

2 april 2013, 17.15 uur: “Palestijnen” bekogelen een MDA-ambulance op de snelweg 60 Jeruzalem-Hebron in de buurt van Karmei Zur.

3 april 2013, 15.43 uur: “Palestijnen” bekogelen een MDA-ambulance op de Halhul-rondweg, onderdeel van de snelweg 60 Jeruzalem-Hebron.

4 april 2013, 11.27 uur: “Palestijnen” bekogelen een MDA-ambulance van de gemeente Neve Zuf in de buurt van het dorp Abus op weg nr. 465.

Het probleem is dat zoiets dusdanig gebruikelijk is, dat zelfs de Israëlische media het negeren. In een toerekeningsvatbare wereld zou dat wereldwijd voor krantenkoppen zorgen, vooral in westerse landen, die de mensen die dit doen per hoofd van de bevolking meer financieren dan welk ander volk dan ook.

Dat zijn volgens iedere definitie oorlogsmisdaden. Maar de Palestijnse Autoriteit en een groot deel van de wereld, inclusief de zogenaamde “progressieven”, bejubelen dat als “verzet”.

Uiteraard kunnen Amira Hass en Ha´aretz trots zijn op hun bijdragen, dat dit alles op de een of andere manier “in orde” lijkt te zijn.

Israel Matzav becommentarieert daarover:

Misschien zouden we de gewonde “Palestijnen” gewoon moeten laten sterven wanneer hun kameraden zich nog verder zo gedragen…

Ik denk dat het absurd is dat ambulancepersoneel zijn leven moet riskeren om precies die barbaren te redden door wie ze worden aangevallen.

Bron:

http://heplev.wordpress.com/2013/04/06/fotos-moderate-palastinenser-steinigen-regelmasig-israelische-krankenwagen/

Bron oorspronkelijk artikel:

http://muqata.blogspot.co.il/2013/04/day-after-day-palestinians-smash-magen.html

Auteur: Jameel

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, antizionisme, Israël, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

18 reacties op FOTO´S: “Gematigde Palestijnen” bekogelen regelmatig Israëlische ambulances

 1. DonnaDolce zegt:

  Goh, lijkt Nederland wel met de Marokkanen.

  Like

 2. BertG. zegt:

  Ik denk dat het absurd is dat ambulancepersoneel zijn leven moet riskeren om precies die barbaren te redden door wie ze worden aangevallen.

  Inderdaad, het is hier niet anders.
  En volgens mij moeten we eens ophouden met het woord “gematigd” te gebruiken.
  Die bestaan er namelijk niet.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Nog wat gematigde voorbeelden van gematigde “palestijnen”
  http://www.artikel7.nu/zz1/grote-demonstraties-na-dood-gevangen-palestijn.html

  Like

 4. Jan zegt:

  Tot het vermoorden van Joden wordt openlijk door Amira Hass opgeroepen in de ‘krant’ Haaretz (die een naam heeft hoog te houden op het niveau van het riool.
  Hass: “Throwing stones is the birthright and duty of anyone subject to foreign rule. Throwing stones is an action as well as a metaphor of resistance..
  But in the inner syntax of the relationship between the occupier and the occupied, stone-throwing is the adjective attached to the subject of “We’ve had enough of you, occupiers.
  Even if it is a right and duty, various forms of steadfastness and resisting the foreign regime, as well as its rules and limitations, SHOULD BE THAUGHT and developed. Limitations COULD include the distinction between civilians and those who carry arms, between children and those in uniform, as well as the failures and narrowness of using weapons.

  Lees verder wat dit element schrijft op Elder:
  http://elderofziyon.blogspot.nl/2013/04/the-inner-syntax-of-haaretz-encouraging.html

  Like

 5. Pingback: Ook ambulances zijn doelwit van Palestijnse stenengooiers | Likoed Nederland

 6. wim van rooy zegt:

  “Stenen gooien is ook een metafoor voor het verzet”, schrijft Amira Hass (nomen et omen!) Je proeft in dat lullig en modieus taalgebruik meteen de invloed van het Franse postmodernisme en zijn deconstructivisten.

  Like

 7. Jan zegt:

  Abu Mazen geeft toe dat hij terroristen er op uit stuurde om Joden te vermoorden

  (ik had Mazen al lang laten liquideren)

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Israel is veel te lief voor die Palestijnse schoften. Het wordt hoog tijd dat het Israelische leger eens flink tekeer gaat tegen de Palestijnse Staat, en lak moet hebben aan de protesten die vanuit de hele wereld dan komen aanzeilen. En dit keer geen losse acties, maar flinke verwoestingen aldaar aanrichten. De hele structuur van die Palestijnse schurkenstaat zou compleet verwoest dienen te worden. Je krijgt pas respect al je je eigen niet onder laat sneeuwen, maar voor je eigen opkomt ! En met dit gegeven zou Israel moeten handelen.

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Idd. omdraaien als het slachtoffer een palestijn is.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Geen Ambulances meer voor Palestijnen, laat die bastaards maar kreperen !

  Like

  • delamontagne zegt:

   Een jaar of wat geleden was het zelfs zo dat een van de broers van die pal-lei(d)ers, in een Israelisch Ziekenhuis werd geholpen voor een kwaadaardige kwaal. Ik lees weleens iets in de krant over behandeling van mensen uit Gaza in Israel ziekenhuizen, maar zal bij NL-publiek wel niet erg bekend zijn. Mevr. Dorith heeft hier ergens erover geschreven.

   Like

 11. Tiny zegt:

  Geen ambulances en hulp en verpleging in Israëlische ziekenhuizen meer voor gewonde Palestijnen. Palestijnse vrouwen bevallen maar daar waar ze vandaan komen en hoe erg het ook klinkt ook geen hulp meer voor zieke kinderen. Ze krijgen zo ontzetten en niet te bevatten hoeveelheden hulpgelden toegespeeld, daar kunnen ze heel makkelijk zelf voor zorgen.
  Er zijn beslist wel van die heel “progressieve” westerse artsen te vinden die in de Palestijnse ziekenhuizen willen werken, toch?

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Respect voor het israelische ambulance personeel, dat voorop. En het is zoals Donna Dolce terecht aangeeft, vul in Nederland Marokkaan in voor Palestijn, en zie de treffende overeenkomst.
  Met deze achterlijke asociale PRIMATEN valt niet te handelen, schop ze massaal midden de Sahara in, daar horen ze thuis!

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Koddebeier 19.16. uur. Beste koddebeier, hierbij mijn welgemeende excuses aan de rifapen. Ocharm dieren kunnen er niets aan doen beste koddebeier, dat mensen in staat zijn tot het meest weerzinwekkende, namelijk het haten en vermoorden van medemensen. En de ISLAM is het meest duidelijkste voorbeeld!

  Like

 14. Jan zegt:

  Amerikaans-Palestijnse antisemiet (is volgens mij een pleonasme) verontwaardigd en beledigd omdat zoon geen Joden in Israël mag vermoorden:
  Muhammad Khalak was accused, along with two other youths, of pelting both military and civilian vehicles outside the village of Silwad.
  Khalak’s father Abdulwahab accused the United States of not doing enough to help his son.

  “The US government is obligated to do something for us, but it doesn’t even care.”
  “Look at this oppression – a big, strong army has nothing to do but harass little kids? Is this justice? Is this peace?” said Ali Hamed as he watched his 16-year-old son Imad, another suspect from Silwad accused of stone-throwing, in the courtroom dock on Thursday.
  http://www.jpost.com/Diplomacy-and-Politics/US-Palestinian-boy-faces-trial-for-stone-throwing-309586

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s