Islamofobe Britten houden niet van shariarechtbanken

Screenshot_54

De moslima barones Sayeeda Hussain Warsi (foto), Britse minister voor Religie en Gemeenschappen, klaagt dat kritiek op de islam on-Brits zou zijn. Volgens een peiling zou slechts 24% van de Britten van mening zijn dat de islam verenigbaar zou zijn met de Britse levensstijl en slechts 23% zei dat de islam geen bedreiging voor de westerse beschaving zou zijn. De politiek en de media zouden de negatieve zienswijze op moslims moeten verhinderen en bestrijden.

Hoe deze censuur-light er precies uit moet zien zegt ze niet. De Britse Daily Mail berichtte er al in januari over dat Warsi, onder verwijzing naar politiestatistieken, gezegd zou hebben dat meer dan de helft van de haatmisdaden in Groot-Brittannië op moslims zouden worden gepleegd. Ze vertelde er echter niet bij dat geweld tegen andere religies niet als zodanig aangeduid werd. Twee jaar geleden al veroorzaakte Warsi een controverse toen ze zei dat islamofobie inmiddels bij avondpartijen van de middenklasse acceptabel en gebruikelijk geworden zou zijn. Ze zou vrezen dat het buitensluiten van een samenleving, waarvan de leden als “de anderen” worden gezien, het extremisme zou begunstigen.

Welnu, dat de gemeenschap van de moslims heel duidelijk een andere is dan die van de westers georiënteerde Britten, toont een tv-documentaire van de BBC over islamitische shariaraden.

In een preview van het programma “Panorama” voor maandag 8 april 2013 publiceert de BBC een videogedeelte van een undercover verslaggeefster, die in de Engelse stad Leyton Suhaib Hasan, de voorzitter van de plaatselijke shariaraad, in vertrouwen neemt. De verslaggeefster vertelt de rechter dat ze door haar man geslagen zou worden en vraagt of ze dit bij de politie moet melden of hem zelfs zou moeten verlaten. Daarop wil Suhaib Hasan weten hoe hij haar zou slaan en of dit ook sporen op haar lichaam zou achterlaten. Het doet pijn, zegt ze. De politie zou de laatste mogelijkheid zijn. Alleen als hij zeer agressief zou worden en haar goed zou slaan, zou ze het incident moeten melden. Ze moet eerst aan hem vragen waarom hij zo geïrriteerd is, of het vanwege haar koken of haar vrienden is, want dan zou ze zichzelf kunnen corrigeren. Als ze naar de politie zou gaan, zou ze daarna vermoedelijk in een vrouwenhuis terechtkomen en vrouwen, die zich langere tijd zouden moeten verbergen, zouden daar niet gelukkig zijn, legt hij haar uit.

Caroline Cox, lid van het Britse Hogerhuis, noemde de shariarechtbanken volledig onverenigbaar met de waarden van het land, bericht de “merkur-online”.

Daarin heeft ze waarschijnlijk volledig gelijk, een advies in een Brits centrum voor bescherming tegen geweld zou vast en zeker veel beter zijn voor deze vrouwen, maar in het “Handboek van de islamitische vrouw” staat nu eenmaal:

Een consultatiebureau voor islamitische vrouwen kan een destructieve instelling zijn. Veel islamitische vrouwen die beschikken over een bepaalde huwelijks- en levenservaring denken dat ze in staat zouden zijn een consultatiebureau of een soort “vrouwenhuis” in het leven te roepen en te beheren. Deze ideeën zijn gevaarlijk voor de moslims; (…) Men moet er ook rekening mee houden dat verkeerde adviezen en adviezen van ongeïnteresseerde personen het gezinsgeluk kunnen verwoesten. Het beste en beproefde recept is het contact onder moslims onder het zich houden aan de geboden van de broederlijkheid in de islam, evenals exacte informatie, vooral bij vrouwen over hun rechten en plichten in de islam. Net zo schadelijk en onislamitisch is de zogenaamde vrouwenconferentie, die wereldwijd iedere binding tot de scheppingssoort “man” verwoest. De op deze conferenties genomen besluiten zijn islamitisch niet te vertegenwoordigen.

Zie – instructie → de instructie van de vrouw kan zowel in het kader van een gemeenschappelijke instructieronde als schriftelijk, persoonlijk of telefonisch door een geleerde plaatsvinden.

Misschien zou barones Warsi zich meer zorgen moeten maken om de onderdrukte islamitische vrouwen en tegen de shariarechtbanken, met behulp waarvan de Britse justitie wordt omzeild, net zo energiek moeten optreden als tegen de zogenaamde islamofobe Britse samenleving en de zo onrechtvaardig en foutief berichtende media.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/04/islamophobe-briten-mogen-keine-schariagerichte/#more-315888

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islam, Sharia. Bookmark de permalink .

24 reacties op Islamofobe Britten houden niet van shariarechtbanken

 1. DonnaDolce zegt:

  Hoe kan het toch dat moslims ministers worden………….

  Like

  • BigLJohn zegt:

   En hoe kan het toch dat we naar Eurabia afstevenen. Het aloude verhaal. De politiek die lak aan ons heeft, duwt ons die richting op. Duitsland schijnt ook al Sharia rechtbanken te hebben. Nu Nederland nog. Een horrorfilm met veel bloed is er nog heilig bij. De politiek heeft de Europese ziel aan de Duivel verkocht !

   Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Die Warsi is vast en zeker wars van de waarheid. Heeft ze pech gehad. Islam means WAR, that’s how I think about your goddamn ideology, Warsi, remember that!
  Dan nog een serieuze waarschuwing voor alle hondenbezitters in Nederland: hetvolgende kon wel eens het werk zijn van allahschreeuwend UITSCHOT. In hun stupide beleving zijn honden nl. “onrein”. Pech gehad pedofiel-aanbidders: de meeste honden zijn qua intelligentie jullie meerdere!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21457341/__Angst_om_worst_met_spijkers__.html

  Like

 3. Rudi de anti-dhimmi zegt:

  “De politiek en de media zouden de negatieve zienswijze op moslims moeten verhinderen en bestrijden.”

  Dit is werkelijk het toppunt: deze mevrouw is opgeklommen tot de hoogste maatschappelijke echelons en nóg zanikt ze maar over foutieve berichtgeving over moslims. Dit terwijl de Britse pers en politiek plat op de buik gaan voor de religie van de permanente onvrede. U herinnert zich dat Geert Wilders op aangeven van één enkel lid (een moslim) van het Hogerhuis Engeland niet binnen mocht.

  Want daar gaat het om: niet het gedrag van moslims (Anjem Choudary en aanverwante haatbaarden, shariarechtbanken, genitale verminking bij meisjes, haatbaarden die poppies op straat in brand steken, seksbendes en noem maar op) is er de oorzaak van dat de Brit islamieten niet uitnodigt op zijn ‘candelight supper with Royal Doulton with the hand painted periwinkles’ , nee hoor, het feit dat men erover bericht in de media.

  Dit mens verdient de trofee van Het Getikte Koekoeksjong.
  (komen ook in aanmerking: Y. Kherbache, F. Elatik, K. Gör, A. Marcouch, F. Talahaoui)

  Like

  • Rudi de anti-dhimmi zegt:

   Verschoning voor de typo: moet uiteraard zijn: candlelight

   Like

  • koddebeier zegt:

   @Ruud, prachtig gevonden:de trofee van Het Getikte Koekoeksjong.
   Ik vrees alleen dat het aantal kandidaten veel groter is, enkele A4 tjes waarschijnlijk.
   We namelijk vele getikte gutmenschen die er ook voor in aanmerking komen.

   Like

   • Rudi de anti-dhimmi zegt:

    @koddebeier
    Tja, het was nog niet de shortlist, om zo te zeggen.
    Bij P&W alleen al laten ze genoeg ‘sesamstraatmoslims’ opdraven om een A4’tje te vullen:

    Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Islamofoob? Ja, dat word je wel als Moslims hele stukken van je steden wederrechtelijk bezetten. En tegen het Sharia-recht? Je zou wel gek zijn om er vóór te zijn als zo’n voorzitter in geval van mishandeling meteen over de tekortkomingen van de vróuw begint. Die Barones Warsi is precies als haar geloofsgenoten: Ze vergeet, dat de Islam en de Islamitische cultuur géén Britse roots hebben en derhalve niet hetzelfde bestaansrecht. Als moslims hun geloof onopvallend en niet hinderlijk voor anderen zouden beleven, was er niets aan de hand, maar op de manier zoals het nu gaat, is het alleen maar verwonderlijk dat er tot op heden géén massale opstand onder de autochtonen is uitgebroken -toch alweer een symptoom van dhimmitude. En nog iets: Is deze vrouw minister voor religies en gemeenschappen? Een MOSLIMA?Totaal onverantwoord! Had daar desnoods een Hindoe voor genomen, maar dít….. Groot Brittannië maakt ook de ene blunder na de andere. In zekere zin is het hun eigen schuld dat ze momenteel in zo’n puinzooi zitten.

  Like

 5. maria zegt:

  Volgens Maurice de Hond vindt 60% van de NLers het woord “Marokkanendebat” discriminerend. Het juiste woord is nl.”Kutmarokkanendebat” want van de 5% HBO Marokkanen (die ook Jihad-minded zijn) moeten we het niet hebben. Maar u en ik weten dat de meeste NL-ers helemaal klaar zijn met de “vredelievende Islam”. Maar bij P&W zitten “”intellectueel” schrijver Benali en hoofddoekloos lekker ding Soundos el Ahmadi om de discussie terug te brengen naar Racisme….

  Like

  • koddebeier zegt:

   Wie neemt de Hond nou nog serieus ???? De grote cijfer goochelaar.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Ik vond het erg “toevallig”dat de dag erop ( van het non-debat s,nachts ) er na het 18.00hr journaal dat programm over Gouda kwam. Zaten hier beiden eigenlijk met ongeloof te kijken. We kunnen ons trouwens niet voorstellen hoe je als oorspronkelijk NL-er daar zo tussen kunt leven. Ik denk, wij zouden creperen van ergernis. Die 60% geloof ik niets van. Bij P & W zaten laatst o.a. wat jullie noemen: nwe NL-ers. Die ene mevr. was ZEER verontwaardigd dat een persoon met moeilijke Maroc naam, door de telefoon moest herhalen ( bij sollicitatie ) hoe zijn/haar naam was en of .t gespeld kon worden.
   De laatste jaren van lesgeven van mijn vrouw op ,n school, die soms op laatst nog een NL-leerling in klas had. Kon ze meemaken dat Ze weleens kinderen had met onuitspreekbare namen ( ze noteerde het dan phonetisch in klasse-lijstje!!!!!!) maar toch ging ,t nog foud. En kindertjes boos.

   Like

  • Rudi de anti-dhimmi zegt:

   @Maria
   Het valt mij inderdaad op dat ze bij P&W steevast ‘voorbeeldmoslims’ uitnodigen, op enkele uitzonderingen na(*), om de PVV onderuit te halen in maatschappelijke debatten.
   Zie ook de aflevering waarin Martin Bosma tegenover actrice Funda Müjde het begrip ‘Takkiya’ moet uitleggen. Waarom zit daar dan geen islamoloog of arabist? Of desnoods een imam?

   (*) ik verwijs hier even naar de uitzending van 7/9/2010 met de knet-ter-gek-ke Izzy D. Ruhulessin

   http://pauwenwitteman.vara.nl/Uitzending-detail.113.0.html?cHash=86f92196145114bb08bdb28a88d9a5d0&tx_ttnews%5BbackPid%5D=116&tx_ttnews%5Btt_news%5D=17591

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Rudi de anti-dhimmi.8 April 10.48 Ja, en daarvoor hadden ze, als uitzondering, dan nog eens Mohammed Enait, de nóg knettergekkere -en onbeschoftere- die tenslotte hoogst verontwaardigd uit het programma wegliep. Moet gezegd, dat Pauw zich bij díe gelegenheid even iets minder multi-culti opstelde en zich behoorlijk tegen die arrogante idioot afzette. Hwt werd zelfs hèm een ogenblik te gortig, denk ik.

    Like

   • Rudi de anti-dhimmi zegt:

    @Theresa om 15:45
    Ik ben hem even gaan googlen want ik kon er geen gezicht op plakken, op die Mohammed Enait. En ja hoor: die gek! Ik herinner me dat die ooit doodleuk zei dat hij niet hoefde op te staan voor een rechter.
    Nu moet ik wel zeggen dat Jeroen Pauw mij net ietsje strenger overkomt voor de islamopolderkolder dan Paul Witteman.
    Ik verwijs hier bv naar de aflevering met Nilgün Yerli van 22/11/11 waarin hij als een terriër maar blijft doorgaan.
    Maar dat is mijn indruk.

    Like

 6. maria zegt:

  Ik had laatst een discussie op YT over shariah met een hoogopgeleide Pakistaanse. Zij ontkende de invloed van de Taliban op Pakistan en schreef de bloedige eerwraak op vrouwen toe aan “moslims die de islam niet serieus nemen” maar ze nam het NIET op voor de slachtoffers, Zoals je overal moslima’s vindt die de shariah best wel prima vinden. Laat ze dan ook hun clitoris met een bot mes laten verwijderen dan zijn ze helemaal “shariah” Allaaaaaaauh Akkkbaaaarrrr!!!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Deze mevrouw, en valse barones Warsi, laat precies de strategie der muzelmensen zien. En dat is MISLEIDING, en het constant in de SLACHTOFFERROL gaan zitten. Iedereen heeft het gedaan, van deze moslima, behalve de mossels want deze zijn altijd lievvvv en onschuldig. Ik walg van deze mensen, voor mij vertrekken ze vandaag nog allemaal naar ARABIRIË! Ik ben islammoe!

  Like

  • Rudi de anti-dhimmi zegt:

   Tom, ik heb de juiste bron niet, maar ik heb ooit ergens gehoord of gelezen (in een film of elders) dat de islam in een land zoiets is als “urine in een bron: zelfs de kleinste hoeveelheid is al veel te veel.”

   Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  O ja, ik ben het eens met @Donna Dolce, hoe is het mogelijk, dat MUZELMENSEN minister kunnen worden? Kan een christen, minister worden in een geiteneukersland als Egypte? Kan een atheist minister worden in Tunesië? NEEN, NEEN en nog eens NEEN, maar hier wel bij ons, omdat de politiek ons VERRADEN heeft vanaf 1972!

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  @DonnaDolce, 7-4, 21:49 Niet om het een of ander hoor, maar let jij wel goed op?
  Als jij je afvraagt hoe het komt dat types zoals S.H.Warsi hoge posities verwerven, moet je mijn schrijfwerk maar eens gaan lezen.
  http://www.amsterdampost.nl/geen-integratie-maar-een-infiltratiemiddel/
  Ik beschouw iedere allahschreeuwer in het Westen als een infiltrant.
  Onthou dat maar.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  http://tinyurl.com/cabu3j2

  Margaret Thatcher ‘The Iron Lady’ is overleden.

  Like

 11. carloadofdogs zegt:

  Ben dat helemaal eens met je Deckzeijl. Met een naam als de “barones” heeft weet je meteen al hoe laat het is.

  Like

 12. Paardestaart zegt:

  “Minister voor Religie en Gemeenschappen”…
  “Baroness” Warsi…. 😀

  Like

 13. Jean zegt:

  Europa zal pas terug leefbaar én veilig worden als ALLE islamtroep verdreven is uit Europa.
  Ik hoop uit het diepst van mijn hart dat te mogen meemaken want ONZE kinderen en kleinkinderen hebben recht op een welvarend veilig leefbaar Europa want daar hebben onze grootouders en ouders voor gestreden en hun leven gegeven, niet om barbaren te plezieren en/of te beschermen.
  Die islamtroep hoort hier niet thuis, vroeger niet, nu niet en NOOIT niet.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Jean 16.45. uur. Jean, U heeft helemaal gelijk. Deze perverse ideologie-de islam- hoort hier niet thuis, en feitelijk nergens ter wereld. Het is een satans-ideologie, puur gericht op verovering en haat. Het ergste is, dat de ellende begon onder het kabinet den Uyl, die zo pervers was, om gezinshereniging toe te staan aan GASTARBEIDERS- let op het woord GAST!- en daarna het grote verraad door aanname van ” de resolutie van Straatsburg”, waarna Europa en met name Nederland vol gelopen is met moslims. Maar daar horen we de politici niet over, die zijn te druk bezig met het treiteren van de PVV en Wilders.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s