YouTube voorkomt aan-de-kaak-stelling officiële Palestijnse Jodenhaat

Screenshot_26

(Door: Martien Pennings)

Palestinian Media Watch bericht dat YouTube een filmpje heeft geblokkeerd dat de indoctrinatie van kinderen op de officiële tv-kanalen van de “Palestijnse Autoriteit” (U weet wel van de gematigde Abbas van “de Westbank”) aan de kaak stelt. Het argument van YouTube is dat het hier “hate-speech” zou betreffen. En inderdaad, maar als we zo beginnen kan YouTube beter meteen álle filmpjes van Palwatch en MEMRI blokkeren, want die zitten allemáál vol haatspraak en oorlogszucht. De bedoeling daarvan is om de corrupte rotzakkerij van álle mainstream-media in de wereld te omzeilen, die de vuiligheid uit islamitische wereld consequent proberen te verzwijgen. Deze keer gaat het om het marineren in de Jodenhaat van kinderen. Nou ja, eigenlijk beginnen we dat steeds beter ook hier te kennen in Nederland: eendrachtige samenwerking van islam, linkse politiek, links onderwijs en linkse media. Het gaat in Nederland alleen nog niet zo openlijk, maar dat komt nog wel als de islam aan macht wint. Ik heb geen zin meer om voorbeelden aan te halen. Nou vooruit: eentje dan. Ik ben moe. Ik wil de collaborateurs  alleen nog kapot schieten. Wat zegt u? Oorlogszucht? Jaja! Absoluut. Maar wel aan de goeie kant staande. Ha! Dat zeg jij, Pennings! Ja, dat zeg ik. En?

____________________________________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", antisemitisme, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

11 reacties op YouTube voorkomt aan-de-kaak-stelling officiële Palestijnse Jodenhaat

 1. Heb het desbetreffende filmpje toch maar even snel veilig gesteld. je weet maar nooit. Ook hosting-providers mogen maar al te graag knielen wanneer de islam dat eist…

  Like

 2. Petrossa zegt:

  Nou ja, het is inderdaad hate-speech. Echte hate-speech maar tegen de joden. Dus zuiver formeel hebben ze gelijk.De inhoud is pure haatzaaierij.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal eens met het artikel van Martien Pennings! Ook van mij mogen de rode verraders, en hun hielenlikkers tegen de muur. Ik ben het zat, c ‘est ca!

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Martien ik voel dat ook zo.
  Laat die €uro maar omvallen dan gaat het geld kapot en moeten de profiterende allochtone uitkeringstrekkers maar eens gaan zien hoe ze aan hun geld komen.
  Misschien dat dan het grote gevecht gaat komen.

  Like

 5. maria zegt:

  Ja dat zegt u, mijnheer Pennings (ik blijf U zeggen al zie ik U als een trouwe vriend maar ik heb niet bij U op school gezeten en U zou waarschijnlijk mijn vader kunnen zijn) Maar na het zien van : http://www.youtube.com/watch?v=uu6Ond1ESq8 en deel 2 http://www.youtube.com/watch?v=aLKkhRMi4fQ&bpctr=1365369519 waar ik nog steeds misselijk van ben denk ik ook wel eens “lock and load” want het is blinde en debiele haat waar moslims mee worden volgepompt! Kijk naar de grote ogen van de kindjes wanneer de griezelverhalen over de vreselijke Joden worden verteld en je weet dat ze morgen niet zullen aarzelen de koppen af te snijden van een ieder die de Sharia in de weg staat. Wijlen mijn ouders (1920/1922) zeiden al: Jullie gaan een hele rare tijd beleven. Jammer dat mijn vader niet van uw stukken heeft mogen genieten.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Heeft niets met jodenhaat te maken, maar zou een van de volgende etapes kunnen zijn in verbieden, wegens het mogelijk belachelijk maken van “moslim” wetenschap.
  DUBAI T.V;

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Heeeel lang geleden al in de natuurkunde lessen leerde ik al dat sneeuwkristallen verschillend waren en toen wist ik nog niks over allah.
   Het doet me een beetje denken aan een stel dat een jaar of 10 geleden in de heer kwam.
   Ze gingen naar allerlei gristelijke manifestaties tot in Nigeria en Zuid-Afrika incl. Nederland waar duizenden wonderen gedaan werden.
   Mensen die in een rolstoel naar binnen kwamen en lopend naar buiten gingen en meervan dat soort.
   Het kind, waarvan ze overtuigd was, dat het bij genoeg geloof door god gegeven zou worden is echter nooit gekomen.

   Like

 7. Avidia zegt:

  Het filmpje is niet te openen.

  Like

 8. F Bonebakker zegt:

  Martien, alweer de spijker op zijn kop

  Like

 9. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  En gaat Youtube nu ook alle historische beelden van Hitler verwijderen?

  Like

 10. Het valt niet op: Palwatch is down op dit moment. rara…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s