Anne Smedinghoff vermoord door de islam (+ video)

Screenshot_33

(Door: Martien Pennings)

Answering Muslims van David Wood heeft een bericht en citeert CNN. Ik heb geen tijd om het te vertalen, dus ik zeg alleen maar dat hieronder staat dat bovenstaand meisje 25 jaar was, VS-diplomate in Kaboel en gedood werd door een zelfmoordaanslag toen ze op weg was boeken naar scholen te brengen.

“(CNN) — Anne Smedinghoff lived inside a heavily secured compound.

But the public diplomacy officer for the U.S. Embassy in Kabul was always pushing to get out.

“She particularly enjoyed the opportunity to work directly with the Afghan people,” her parents said in a statement, “and was always looking for opportunities to reach out and help make a difference in the lives of those living in a country ravaged by war.”

This weekend, the 25-year-old was trying to do just that — delivering books to a school in southern Afghanistan — when a suicide bomber smashed into her convoy Saturday.”

Video:

Bron (CNN):

http://edition.cnn.com/2013/04/07/us/diplomat-killed-profile/index.html?hpt=hp_t1

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afghanistan, Islam. Bookmark de permalink .

20 reacties op Anne Smedinghoff vermoord door de islam (+ video)

 1. Joop Klepzeiker zegt:

  Stupid brad !

  Like

 2. Joop Klepzeiker zegt:

  Eigenlijk maar beter zo, stel je voor dat ze gevangen was genomen konden weer andere jonge mensen hun leven wagen om dit verwende nest te bevrijden,

  Dit soort ideologisch/religieus verdwaasde mensen zijn levensgevaarlijk.

  PFF boekjes brengen in afghanistan

  Like

 3. jowitteroos zegt:

  Ik heb hier een dubbel gevoel bij en vloek me een ongeluk. Sorry voor de familie en voor haarzelf natuurlijk………………………………….wat zoekt diplomatie in godsnaam in een Islam land……..”het zogenaamde “helpen” heeft niet alleen het rein van de ouders gegrepen maar ook die van hun dochter…………………………dank verrotte 5de colonne……………………………….GVD

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Vreselijk wat deze dappere vrouw is overkomen. Heel veel sterkte voor haar ouders. Dit is het zoveelste bewijs, dat het bij de volgers van MO altijd “stank voor dank”, is en zal zijn. Deze islam haatbaarden haten ons, en haten iedereen die niet zo is en denkt als zij. Ik vrees, dat deze terroristen binnen niet al te lange tijd, ook hier hun zgn. “vreedzaamheid”, komen demonstreren.

  Like

 5. oogenhand zegt:

  Khomeini, een expert op het gebied van de islamofobie, heeft vastgesteld dat Aisha in de hel brandt. Ook heeft Khomeini vastgesteld dat de niqab nergens voor nodig is. Het verbieden of zelfs afrukken van de niqab kan dus géén islamofobie zijn!!!

  Like

 6. Anneke zegt:

  “Letterlijk door het hete vuur te pakken genomen…AFSCHUWELIJK. En nog zo jong”…!!!
  Heb zelf altijd tegen m’n kinderen gezegd:
  “Begeef je nooit op glad ijs; werp je niet in hete vuren. Kruip niet in het hol van de vijandige leeuw”….
  Legde natuurlijk uit wat ‘k er mee bedoelde!!! En dan nog kan men als mens heel ‘makkelijk’ eens door het ijs zakken; of fiks uitglijden….!!!

  Like

 7. Jan zegt:

  Obama toont zich geschokt

  Terrorists Kill Five Americans In Afghanistan … Obama Goes Golfing…
  President Obama today played golf for the second week in a row.
  http://weaselzippers.us/2013/04/07/terrorists-kill-five-americans-in-afghanistan-obama-goes-golfing/

  Like

  • Anneke zegt:

   Het gezichtsmasker is allang van z’n ‘toet’ gevallen. De ware aard van dit BEEST is uit de toverhoed gekropen… “Het BEEST uit de zee….Amerika het grote eiland ‘op’ zee…”

   Like

 8. BigLJohn zegt:

  Zoals vele verdwaasde meisjes het nodig vinden om te gaan helpen in het hol van de leeuw. Ze kunnen evengoed proberen een Christelijke kerk te gaan opzetten in Iran. Nog voor ze maar een woord geopenbaard zullen hebben, is hun doodvonnis al bekrachtigd. Hun kop gaat er aldaar dus af. Maar de Westerse wereld is wel zo zot om aan Moslims toestemming te verlenen om massa’s moskees alhier neer te plempen. Vele zijn erg groot, en afschuwelijk om te zien. Veelal ben je je leven niet zeker als je in de straat loopt waar ze staan. Maar dat moskee probleem praten die helpsters natuurlijk weer wel goed. De bekende dialoog ziekte van de Nederlander. Die meisjes ook, die denken dat alles met een dialoog opgelost kan worden.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Mee eens BigLJohn.
   Beter kan ik het niet verwoorden.
   Ik vind Joop K. te hard gaan.
   Vandaag is ook Magareth Tachtcher gestorven .
   Wat een vent van een vrouw was dat.
   eerst de vakbonden stil gekregen en later zei ze ook nog eens dat moslims een moskee in Engeland mochten bouwen als de christenen een kerk in Saudie-Arabië mochten bouwen.

   Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Door decennia linkse indoctrinatie “”alle mensen zijn gelijk, alle mensen zijn goed en alleen de armoede maakt dat mensen zich misdragen”” lopen nu miljoenen jonge mensen rond die hun natuurlijke instinctieve afweer mechanismen kwijt zijn. Vol goede moed en vol ijver stappen deze misleiden de echte wereld binnen en velen van hun zullen dit met de dood moeten bekopen. Helaas is niet alleen Afghanistan gevaarlijk terrein voor deze nieuwe socialistisch, progressief en klimaat bewuste mens want ook de Europese steden zijn inmiddels levensgevaarlijk besmet geraakt door de wrange vruchten veroorzaakt door de slogan “”alle mensen zijn gelijk””.

  Like

 10. Mosje Groen zegt:

  Daar heb ik geen medelijden mee…stomme koe!

  Like

 11. Joop Klepzeiker zegt:

  A ha Ik ga te hard, oke dan moet jij je kinderen maar opofferen voor het beschermen van dit soort verwende self righteous brads !

  Ga samen met obamadrama en kutkerie staan janken om een idioot die nu gebruikt wordt om jou te beïnvloeden.

  Jullie zijn mentaal nog steeds niet bereid om de waarheid te zien.

  Nee want dat zou consequenties hebben voor de logische opvolging ervan.

  Like

 12. Theresa Geissler zegt:

  @Joop Klepzeiker 22.13u. Je gíng wat hard, Joop. maar ik snap wel waar je je zó over opwindt.
  Meiden zoals zij hebben we hier immers zoveel: Denken dat ze het het beste weten en willen koppig de handreiker blijven spelen voor groepen die dat totaal niet verdienen. Totdat het verkeerd afloopt, voor henzelf of voor anderen.
  Het is verschrikkelijk voor die ouders, maar ook dààr zit ‘m juist de kneep: Ze had wat beter aan haar ouders moeten denken. Ik geef toe, dat kun je als kind niet eeuwig doen, maar wel als er zulke immense risico’s in het spel zijn. Voor je naasten moet je proberen, in leven te blijven, zo simpel is het.
  Ik meen me te herinneren dat Mr. Lawrence (Tom Conti) dat in de film ‘Marry christmas, Mr. Lawrence’ probeerde duidelijk te maken aan sergeant Hara, de ‘Jap’ die een poging deed om de ‘laffe’mentaliteit van de Britten (géén Harikiri) te begrijpen

  Like

 13. Jan zegt:

  Een aantal maanden terug werden een paar Afghaanse meisjes doodgeschoten die anderen inenten tegen polio. In diezelfde periode werden een aantal docentes doodgeschoten en aanslagen gepleegd op meisjes die naar school wilden. Toen was men hevig verontwaardigd, maar nu, nu het een Amerikaanse is is het prima. Wie zo redeneert mag wel eens zijn schedel laten lichten en kijken waar de kortsluiting is.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Jan. 00.01u.Het is en blijft verschrikkelijk, maar er zijn wel achtergrondverschillen en NIET omdat het slachtoffer hier een Amerikaanse is. Haar dood werd veroorzaakt doordat een zelfmoordenaar in haar nabijheid ontplofte. Zelfmoordenaars blazen zich op willekeurige punten op en nemen mee, wie er op dat ogenblik in hun nabijheid is, volkomen willekeurig. De aanslagen die U noemt waren wèl gericht gepleegd, omdat die waren gericht tegen VROUWEN die verpleegkundige handelingen verrichtten, les gaven, of eenvoudig naar school gingen. Van de Taliban -en wie weet van méér Afghaanse mannen- mogen ze dat allemaal niet, dus was het een straf, een “weloverwogen” straf voor hun vrouw-zijn. Dat is hier de extra dimensie die hier de grotere verontwaardiging oproept. Anne Smedinghoff mocht van haar familie àlles, maar niemand had haar opgedragen, boekjes te gaan uitdelen in een levensgevaarlijk gebied. Dàt is dan anderzijds weer de dimensie aan haar dood die wat wrevel kàn oproepen. Met de personen in kwestie -zowel zij als die afghaanse slachtoffer- heeft dat weinig te maken. En zeker niet met hun nationaliteit.

   Like

 14. Joop Klepzeiker zegt:

  @ Theresa Geissler, Jan

  citaat :: meisje 25 jaar was, VS-diplomate in Kaboel

  Ikkes: was geen meije maar een volwassen vrouiw met naar je mag verwachten een gezond verstand gezien haar functie die kon weten dat heel afghanistan nog steeds een frontlinie is,

  citaat : But the public diplomacy officer for the U.S. Embassy in Kabul was always pushing to get out

  Ikkes : Now, over the weekend in Afghanistan, a suicide bomber took the life of five Americans. They were on a mission to deliver books to an Afghan school. They were military personnel, a Defense Department civilian, and the first State Department Foreign Service officer to be killed in AfghanistanShe was 25-year-old Anne Smedinghoff

  En jan ondanks dat je goed geïnformeerd blijkt te zijn ontbreekt het bij jou ook aan logica, aan een front ga je niet met boeken leuren ten kostn van de levens van anderen, dat is levensgevaarlijke zendingsdrang het hoofd van die ambassade had dit moeten verbieden..

  Niet ik heb een kortsluiting in mijn hoofd maar die anne en ook het hoofd van die ambasade en obama met zij rules of engagement en zijn goede oorlog, wat niet wegneemt dat die idioten in afghanistan gewoon beesten zijn, maar ach wat breng ze een boekje ( bijbel) en smeer wat stroop win de harten en zieltjes !.

  Yep en ik heb last van een kortsluiting !!!!

  De weg naar de hel is geplaveid met goede bedoelingen.

  http://news.msn.com/us/father-slain-diplomat-died-doing-what-she-loved

  Ee verwend nest opgeleid aan een prive universiteit die dacht dat ze alles kon maken en dat het een groot avontuur was en daar mogen dus andere jonge mensen hun leven voor wagen
  Ondanks dat ze wist dat er overal in de islamitische wereld christenen en
  anderen worden afgeslacht,

  Johns Hopkins University
  http://en.wikipedia.org/wiki/Johns_Hopkins_University

  Like

 15. Joop Klepzeiker zegt:

  Ga maar boekjes brengen en stroop smeren.

  Maar ik heb een kortsluiting !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s