Cyberoorlog van anti-Israël-hackers afgeweerd

Screenshot_46

De internationale anti-Israël-gemeenschap, die zich op internet aaneen heeft gesloten om Israël ervan te verwijderen, heeft haar doelen grotendeels gemist. Hoewel er zondag talrijke pogingen waren om het Israëlische internetverkeer lam te leggen, werd er geen grote schade op Israëlische sites gemeld. De anti-Israël-gemeenschap onder de naam OP-Israël vermeldde weliswaar dat zij de Israëlische economie een schade van vijf miljard dollar zou hebben toegevoegd en de internetverbinding van Tel Aviv volledig zou hebben platgelegd, maar deze beweringen konden snel weerlegd worden.

Er werden echter enkele Twitter- en Facebook-accounts van Israëlische burgers of firma´s gehackt, maar de daardoor veroorzaakte schade was relatief gering. Het doel van de actie tegen Israël zouden echter websites van de staat zijn, zoals die van de Israëlische politie of de Israëlische bank. Deze ondervonden echter geen problemen behalve dat het laden van de sites iets langer duurde. Websites van kleine ondernemingen zonder voldoende bescherming werden gedeeltelijk lamgelegd en de hackers konden klantenkaarten en creditcards stelen.

Daarentegen konden Israëlische hackers de website van OP-Israël (opisrael.com) onder hun controle brengen en de bezoekers die zich daar tegen Israël wilden informeren konden naar het Israëlische volkslied luisteren en een lijst met feiten over de geschiedenis en de legitimiteit van de joodse staat lezen. De Israëlische verdedigers noemden zichzelf Israeli Elite Strike force en ze konden websites in Iran, Turkije en andere landen lamleggen, van waaruit de meeste cyberaanvallen op Israël gestart werden. Verder maakten ze bekend de websites van Hezbollah en de Islamitische jihad meerdere uren te hebben platgelegd.

Hoewel het slechts een kwestie van tijd is wanneer de volgende aanval op de zo belangrijke Israëlische internet-infrastructuur zal plaatsvinden, kon de kleine joodse staat de eerst slag duidelijk in zijn voordeel beslissen.

Screenshot_40

Bron:

http://www.israelheute.com/Nachrichten/Artikel/tabid/179/nid/25567/Default.aspx?ref=newsletter-20130408

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Israël, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

13 reacties op Cyberoorlog van anti-Israël-hackers afgeweerd

 1. Elvi zegt:

  Ik ben zo trots op dit landje… laat maar zien waar de echte intelligentie zit! Vol vertrouwen.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Idd. goed gedaan Elvi.
   Ik blijf werkelijk nieuwsgierig of er een groep arabieren is die een flinke en misschien zelfs ooit een atoombom op Israël durft te gooien.

   Like

 2. Zonen van apen en varkens zijn niet te verslaan!!!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @doritbatmoshe 05.26. uur. Zo is het maar net. De zandhappers zijn tot niets positiefs in staat.

  Like

 4. daiyu-ninja zegt:

  Israel, I lOVE YOU.

  Like

 5. Jan zegt:

  Ik las dat een aantal van die ‘anoniemen’ door de politie van Jordanië zijn opgepakt van waaruit zij hun aanval hadden ingezet.
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/166857
  Zij beweerden dat zij o.a. een site van defensie hadden platgelegd maar ik zag dat dit een winkel is dat gedumpte militaire kleding, t-shirts, schoenen enz. verkoopt. Zegt iets over hun intelligentie.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Zo worden wij (alle niet moslims.) toch ook aangeduid.!!!!!!!apen en varkens, niet voorbehouden aan joden/israeliers. Ik ben anders van mening dat al die omringende landen beter af zouden zijn geweest als ze vanaf de jaren 50 hadden samengewerkt met Israel.

  Like

 7. Henk.V zegt:

  Het is duidelijk dat zowel honden als apen hoogst intelligente dieren zijn, want in Israël staat de wetenschap op een zeer hoog peil en dan heb ik het nog niet over de cultuur en kunst van het land, en de geavanceerde wapensystemen die het UDF tot haar beschikking heeft.
  Bovendien had elke islamitische en westerse internet jihadist kunnen weten dat juist op het gebied van cyberspace de joden buitengewoon hebben gepresteerd.Veel anti spyware komt uit Israël en bovendien zijn de Israëli’s heel goed in staat in de meeste vijandige internetsystemen en netwerken in vijandige ondernemingen en militaire installaties in te breken.
  Ik vind de manier waarop deze aanval is afgeslagen ronduit SCHITTEREND! Bravo Israël!

  Daarentegen zullen wij op de westerse kritische sites op onze hoede moeten zijn.Ik heb er een paar maand geleden al op gewezen dat de EU enkele miljoenen euro’s uitgetrokken heeft voor de opleiding van lieden die zich heel vervelend willen gedragen op ” anti-Europese sites”.

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Het mooiste bericht dat ik in tijden gelezen heb.

  Geef ze van katoen, Israël!

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  15-jarige zet politici voor joker die pleiten voor meer guncontrol.

  Like

 10. baksteen zegt:

  Geweldige actie! Als ik Iran was zou ik niet op de knop durven drukken om een atoomraket op Israel af te vuren, dat ding gaat gelijk richting de zetel van de eigen regering, kwestie van programmeren.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V 11.39. uur. Henk een blog, zoals dit van onze waarde Bert, is een doorn in het oog van de perverse schijnheilige kliek van de eussr. Het liefste zouden deze verraders zien, dat wij aangepakt zouden worden, dat tuig in Brussel zie ik net als de fielten in Den Haag tot alles in staat, zelfs tot het vermoorden van opposanten- zoals wij-.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 12.44. uur. Top gedaan van dat meiske. En de gek en klootzak obama, wenst de amerikanen een grondrecht af te nemen, zodat zijn MUZELMAN BROEDERS hun wapens kunnen opslaan in de mosketen, en als het sein gegeven zal worden de ontwapende amerikanen aan te vallen. Vuile gek obama, ga gauw optiefen naar je vrindjes de geiteneukers!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s