Islamitische moordoproep tegen alle atheïstische bloggers: “Allahu Akbar! Hang de atheïstische bloggers op!”

Screenshot_36

Nu is het zover: de islam verklaart de globale strijd aan het atheïsme. De oproep komt weliswaar uit het verre Bangladesh en daarom denkt misschien de iets naïeve atheïst””Laat ze maar! Wat interesseert mij Bangladesh? Het is een achtergebleven samenleving in een verre wereld aan de antipoden.” Dat was eens, beste, naïeve atheïst, jij, die jezelf als Verlicht beschouwt. Dat was ten tijde van Marco Polo, dat was ten tijde van Bismarck en misschien zelfs ten tijde van Roosevelt en Hitler. Tegenwoordig is Bangladesh hier, in Londen, Parijs, Berlijn. En daarmee geldt de oproep ook hier, tegen iedere atheïst die het waagt Mohammed en zijn Allah op de pik te trappen.

Ongeveer 100.000 moslims in Bangladesh eisen de dood van de atheïstische bloggers in hun land. Ze beperken vermoedelijk hun eisen slechts vanwege het probleem om de atheïstische bloggers in alle landen te vermoorden.

De organisatoren van de manifestatie, die opgeroepen hadden tot de “lange mars”, met veel deelnemers uit ver weg gelegen dorpen, spreken van een half miljoen deelnemers. Het zakencentrum van Dhaka´s Motijheel veranderde in een zee van witte kleding.

“Ik ben gekomen om voor de islam te vechten. We zullen het de bloggers niet toestaan onze religie en onze geliefde profeet Mohammed te belasteren”, zei Shahidul Islam, een imam van een moskee in de buurt van Dhaka, die 20 kilometer had gelopen naar de manifestatie.

Maar maak je geen zorgen. Het is “een kleine minderheid van extremisten”; een kleine minderheid van “honderdduizenden mensen” die de vrijheid van meningsuiting haten en die van ganser harte geloven dat het doden van ongelovigen de zin van het leven is.

Jonathan Narvey is the Editor of The Propagandist

Propagandistmag

Screenshot_35

De auteur, op zijn beurt een atheïst, lijdt aan dezelfde fout als de cultuurrelativisten, overgevoelige betweters uit het Avondland of ook wel de “ons-zal-niets-overkomen”, “er-is-geen-gevaar”, “ze-overdrjiven” sprekers, die in de regel ieder gevaar bagatelliseren en het snelst door de wervelwind of door de tsunami worden weggespoeld.

 

Men hoeft slechts twee kleine dingen te weten: 1. De nationale staten zijn onze uitvinding, niet de moslims. Voor hen geldt alleen de scheiding volgens de islam. Bangladesh, Jordanië, Algerije, Irak enz. werden door westerse politici van grenzen voorzien en tot nationale staten uitgeroepen. De moslims voelen zich alleen dan aan zulke administratieve eenheden gebonden als het hen goed uitkomt. 2. Een eenmaal uitgesproken doodsfatwa geldt voor eeuwig. Die wordt niet meer ongeldig. Het kan zijn dat er ook “vreedzame moslims” bestaan die niet willen doden. Maar heb je, beste atheïst, alle moslims in de wereld nodig om gedood te worden, om te sterven? Het volstaat wanneer een gering percentage van de 1,5 miljard moslims erin gelooft en ook al is het maar eentje van deze weinigen die het mes tegen je opheft.

De resterende 1,4999999…miljard “vreedzame moslims” zullen dan de moordenaar als een held bejubelen. Allahu Akbar! Zo gaat dat met fatwa´s. Sinds de fatwa van Khomeini tegen Salman Rushdie heb je genoeg tijd gehad om deze simpele dingen over de islam te leren. Als je dat nu nog niet hebt gedaan, dan heb je een onvergeeflijke fout begaan, die je onder omstandigheden je leven kan kosten.

Deze onmenselijke meute eist de dood van atheïstische bloggers:

 

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/04/08/islamischer-mordaufruf-gegen-alle-atheistische-blogger-allahu-akbar-hang-the-atheist-bloggers/#more-44006

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bangladesh, Islam. Bookmark de permalink .

59 reacties op Islamitische moordoproep tegen alle atheïstische bloggers: “Allahu Akbar! Hang de atheïstische bloggers op!”

 1. Bof ik weer even, ik ben geen atheist.
  Of is dat nou pech in dit geval? Want soera 98 en andere gedeeltes in de koran degraderen me als christen tot dhimmi en wegens mijn joodse sympathieen tot aap en /of varken.
  En uiteindelijk moeten alle niet-molims dood, leve het kalifaat.
  Geeft toch een band, beste medestrijders, een gezamenlijke vijand, die ons op termijn allemaal dood wil.
  Draai de subsidie kraan maar weer open, stuur koning Willem naar Qatar etc.
  En geef al die landverraders, politiek correcte politici en geestelijk leiders van kerken en synagoges die zwijgen over de islam en erger nog, de koranAllah omarmen, de orde van Mohammed.
  Zie http://tora-yeshua.nl/2013/04/pkn-judas-e-a-omarmen-koranafgod-allah-in-chrislam/
  Shalom
  Ben

  Like

 2. E.J. Bron zegt:

  @Ben

  Beter nog. Het heft zelf in handen houden: NEURENBERG 2.0 !!!!

  Like

 3. Pingback: BOINNK!!! | Islamitische moord-oproep om bloggers die niet in die woestijn of maangod geloven te vermoorden

 4. louis-portugal zegt:

  Ben denk je als er zo´n meute verblinden aankomt dat jij nog kans krijgt om te zeggen dat je christen bent???
  Idd. Bert maar het probleem is natuurlijk dat zij alles mogen en als wij er “PER ONGELUK” een overhoop schieten zijn wij de boeven.

  Like

  • Hi Louis,
   Het kan zijn dat ik het loodje leg hier of daar, maar voorlopig strijd ik al sinds 2004 de goede strijd tegen de islam, en we gaan gewoon door, totdat het hoofd er af is of totdat ik het hoofd ophef naar de komst van Yeshua ha Mashiach ben David.
   Dat komt in beide gevallen goed.
   Shalom
   Ben

   Like

 5. baksteen zegt:

  En dit geteisem zit de Boeddhisten in het buurland Birma in de nek, wij zullen hier dus niets van horen.

  Like

 6. Mosje Groen zegt:

  Heren, als ouwe natuur-religieheks beland ik uiteraard ook op de (wel bekende ervaring (*_*) ) vuurstapel.
  Maar ik lees niets nieuws!
  Dit is bekend bij een ieder die de islam een beetje volgt..echt volgt bedoel ik dan.

  Ben…jij en ik gaan net zo hard de kookoven in als onze webmaster hier hoor, als het de islamisten zo uit zou komen.

  Dat we het maar weten….nu de rest van de slinkse wereld nog, want OOK HEN zal dit lot aan hen opdringen.

  Like

  • Zie mijn eerdere reacties, maar ik voeg er aan toe: laat niet 1 moslim het lef hebben om iets bedreigends te doen, want ik leef als vrije Nederlander in mijn eigen land en wie hier te gast is, heeft zich te gedragen.
   Wij gaan ons niet met honderdduizenden, zoals in Syrie, het land uit laten jagen, dat is voor mij duidelijk.
   Ik houd me niet bezig met “wij zielepoten in de slachtofferrol”, in Bijbels denken vind ik alle ruimte om je zelf te verdedigen tegen agressors.
   En dan weet ik me beschermd en gezegend door de God van Abraham, Isaak en Jacob,
   shalom
   Ben

   Like

 7. Willie zegt:

  Cru gezegd : als die boskakkers om ons komen : schiet ze op hun kloten !!!!!

  Like

 8. Mosje Groen zegt:

  ….want ook aan hen zal zich dit lot zich aan hen opdringen…moet dat denk ik zo zijn *_*

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Niets nieuws onder de zon: Ze wilden altijd al alle ongelovigen dood, dus dat is een synoniem voor atheïsten. Of nee, ongelovigen betekent bij hen natuurlijk:atheïsten èn Christenen. Rare jongens toch, die Moslims.
  Dat ‘bloggers’ kun je misschien ook als een nieuw toegevoegd element zien.

  Like

 10. Tja, ik denk dat de beveiligingsbedrijven het heel druk zullen krijgen!

  Like

 11. M.A.L. Sion zegt:

  IK BEN ATHEIST en ben daar al vele malen voor uitgekomen!
  Ik voel me aangesproken, vrees NOG niet voor mijn leven maar vraag me wel af HOE LANG NOG?
  Bangladesh is ver weg – Ja, ja, maar de haat vah de moslims reikt ver.
  Bovendien verzuipen we in Nederland en de omringende landen van de moslims, bij ons binnengedrongen van over de hele wereld, die bewust of onbewust hier een 5e colonne vormen.
  We moeten wakker worden en ons weren tegen wat men ons verwijt.
  Er werd en wordt ons een fobie verweten. We zien het verkeerd en hebben een totaal verkeerd beeld van die godsdienst van de vrede.
  De vredelievende gedachten stromen met kracht uit de geweren van de “rebellenbewegingen” in Syrië. Wat opstand tegen het regime? Ja zeker maar met het oogmerk om een islamitische staat te vestigen. Net zoals in Egypte, Lybie en Tunesië – en talloze andere landen.
  Nogmaals, we moeten wakker worden en ONDERKENNEN dat de hier verblijvende moslims, voor het merendeel zich rustig gedragende nieuwe Nederlanders, toch echt tot de 5e colonne behoren en in actie gaan komen als de tijd rijp is. Alles in overeenstemming met de richtlijnen, die toegeschreven worden aan Mohammed, nl. je rustig houden zolang je een kleine minderheid in een niet-islamitisch land bent. Deze gedragslijn is in overeenstemming met het PROJECT een taktiek waar de moslims niet eens stiekum over doen maar keer op keer ronduit uitbazuinen.
  Al decennia lang zijn de overheden in Nederland en de omringende landen stokdoof voor dit soort waarschuwingen. Maar niet alleen de overheden, ook de kiezers zijn blind. De PVV, de Karel Martelpartij, heeft talloze malen stelling genomen tegen de overvloed aan islam in ons land.
  Wij worden openlijk door de moslim-gemeenschappen in de moslimlanden bedreigd, die ons een niet te zachtzinnige dood toewensen.
  Als antwoord mogen wij dan toch de bij ons verblijvende – praktiserende (!) – moslims een prettige reis terug naar hun zandbakken in Midden-Oosten, Afrika en Azië toewensen.
  Laten we hopen op een spoedige val van de huidige verradersregering en er aan meewerken dat Geert en de zijnen in een volgende regering er alles aan doen om een grootscheepse remigratie op gang te brengen.

  Like

  • Marcel zegt:

   Ik zal nog wel eens een stukje schrijven om mijn bezwaren uiteen te zetten, motiveren ende verklaren, en het bij EJ aanbieden.

   Voorlopig laat ik het maar bij een verzoek om dat ‘Karel Martel partij’ geneuzel even achterwege te laten. Dat is de PVV niet. Mocht de PVV het toch erkennen dan verliezen ze mijn stem en blijf ik wel thuis in het vervolg bij verkiezingen.

   Karel Martel partij
   sjezis
   idioten 🙂 🙂 🙂

   Like

   • M.A.L. Sion zegt:

    Beste Marcel
    Het prikkelen van de PVV (en anderen) met de toevoeging ‘Karel Martel partij’ noem je ‘geneuzel’. Je mening staat vrij – gelukkig – maar ik ben wel benieuwd naar dat stukje met je motivering.
    Zonder overtuigende motivering ga ik door om de PVV te herinneren aan hun grote voorbeeld die de haatbaarden een schop onder de kont gaf. En ik roep andere op om dat ook te doen.
    De tijd dringt. De 5e colonne heeft zijn tentakels diep in ons vlees geboord en het zal niet gemakkelijk zijn ze van ons los te maken. Er zal bloed bij vloeien maar elke dag dat er langer gewacht wordt zal het karwei alleen maar moeilijker maken.

    Like

 12. Europa laat zich willoos naar de islamitische slachtbank voeren! Diverse West-Europese steden kennen al complete moslim vrijstaten waar de islamitische immigranten zich als bezetters gedragen. Alleen de rationalisten zien dat de multiculturele samenleving en de integratiepolitiek zijn mislukt omdat het merendeel van de immigranten gewoon niet van plan is te integreren!.

  Like

 13. PVV staat op 26 zetels, grootste in de peiling. Tegen de EU, tegen de islam. So far so good.
  Maar waar staan ze voor?
  Wat is hun wereldbeeld? Daar ben ik nog wel es ietsje meer benieuwd naar.
  Plus dat ik genoemde kanttekeningen blijf maken natuurlijk, ook de PVV kan geen “maakbare samenleving “realiseren.
  Hero Brinkman ? Grapje. Ook al niet, helemaal opgelost in het niets.
  Ik ga het ze nog es vragen en dan niet via de mail, antwoord krijg je meestal niet.
  Shalom
  Ben

  Like

  • Rick zegt:

   Voor de goede orde; ik stem zélf dus óók PVV. Maaarrrrrr deze partij zal nóóit en te nimmer “Een deuk in een pakje boter kunnen slaan”. Daarvoor zijn de perverse krachten binnen en buiten de politiek simpelweg te groot. De (S)linkse Gutmensch is letterlijk bereid om over lijken te gaan bij het bereiken van hun doelstellingen. Ook hier in Nederland. Vergis u niet. Kijk maar naar Pim. Waarom ik dan PVV stem? Om de Haagsche labbekakken scherp te houden. Meer dan symboliek is het echter helaas niet. Zonder daadwerkelijke “Hoekse & Kabeljauwse” twisten zijn wij een gedoemde natie.

   Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Wat maken jullie toch veel woorden vuil aan dat van haat en moordlust vergeven islamofascistische uitschot. Ben gauw klaar vandaag: http://tinyurl.com/cbluo54

  Like

  • Rick zegt:

   Geachte G.Deckzeijl: De alhier door u gepropageerde rust en kalmte staat wél in uitermate schril contrast met het aantal door u geplaatste “reacties” op de diverse Fora. Hierbij ontpopt u zich tevens als een hyperlink kampioen ;<))

   Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  Ben iets vergeten: wie kan me op simpele wijze uitleggen hoe ik een foto of tekening kan verplaatsen zoals bv. op dit blog te zien is? Met YT-filmpjes lukt dat prima maar niet met
  foto’s of tekeningen. Dank alvast.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Ben Kok 20.40. uur. Ook ik wil schuilen bij de God van Abraham, Izaak en Jacob Ben. Maar ik wil net als andere reageerders mij blijvend verzetten tegen de IDEOLOGIE van de HAAT, de Islam! Zolang ik hier adem en leef, ik zal mij verzetten tegen deze gruwelijke sekte!

  Like

 17. Joop Klepzeiker zegt:

  En dan zijn er ook nog islaam onderzoekers cq deskundigen die stroop willen smeren , zeker aan mijn galg !

  Men noemt ze ook wel intellectuelen.

  Like

 18. Deckzeijl: De Islam is een georganiseerde misdaad tegen de menselijkheid met een ‘license to kill’ Overigens, een hele goede foto!

  Like

 19. Bob Fleumer zegt:

  Waarom heeft god niet ingegrepen toen vele van zijn kinderen door domheid en stom geweld werden vermoord? Dat zou ik wel eens willen weten en waarom denken velen al 2000 jaar dat hij terug zal komen om ons te redden, wordt het niet de hoogste tijd dat dat ook eens gebeurt?

  Like

  • Hi Bob,
   Hele begrijpelijke gedachte. Maar: JHWH heeft ons geschapen naar Zijn beeld , dwz. met een eigen vrije wil en niet als robotten, die alleen maar goed kunnen doen, je moet zelf voor het goede kiezen.
   Dat doen we allemaal regelmatig niet en dat laat zien hoe we in elkaar zitten, blijkbaar niet in staat altijd het goede te doen.
   JHWH blijft echter zeer betrokken bij Zijn schepping, Yeshua zegt, dat er zelfs geen mus ter aarde valt zonder dat Hij het weet en “ook de haren op je hoofd zijn allen geteld”.
   Vergelijk het met ouders, die hun kinderen een tijdje alleen de verantwoording voor het huis laten, met achterlaten van een goede gebruiksaanwijzing en de garantie, dat het helemaal goed gaat als ze die volgen.
   Je snapt het al: het wordt een zootje, want ze gaan allemaal hun eigen manier van leven invullen, deels of geheel zonder die Tora.
   Criminaliteit, moord, kindermisbruik, etc., ze worden allemaal veroordeeld tot de zwaarst mogelijke straf door pa, die tevens rechter is.
   Maar dan blijkt Pa niet alleen een heel rechtvaardige Rechter, die “zonder aanzien des persoons” oordeelt, maar ook een zeer liefdevolle Vader, die Zelf de boete betaald voor elk kind, dat eerlijk schuld belijd, de genade aanvaard en zich laat helpen in een nieuwe start en een open, eerlijke, afhankelijke relatie met de Vader.
   Zie verder, desgewenst: http://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/
   Shalom
   Ben

   Like

  • BertG. zegt:

   Hier heb ik me leven lang nog geen antwoord op gekregen van welke fanatiek overtuigend gelovige ook aan wie ik een soort gelijke vraag gesteld heb.
   Wel altijd veel smoezen/verhalen dat de tijd hiertoe nog niet aan gebroken is en dat de mensen meer geduld moeten hebben en dat we dat ter zijnde tijd vanzelf zullen merken/ervaren.
   Daar kunt u het mee doen. Je heb er niks aan maar het schijnt al vrij lang een hoop mensen tevreden te houden dit antwoord.

   Like

 20. Joannes den Hollander zegt:

  Hier was ik al bang voor, het zat er gewoon aan te komen. Velen zullen zich gaan beperken in het uiten van hun mening in de media. En zo wordt hun macht steeds groter.

  @ Ben, we dienen het niet zover te laten komen dat ze onze hoofden afhakken. Al zal het moeilijk worden als de wapens uit de stille cellen gehaald worden, want helaas hebben wij niet zulke volgepropte cellen.
  Desalniettemin wil ik nog niet naar de hemel. En dat gun ik onze nazaten ook niet.

  Like

  • Hi JdH: helemaal eens, dat gevaar bestaat. Net als voor en tijdens de 2e wereldoorlog: je hebt er veel, die “es niet gewusst haben”, je hebt NSB-ers die graag politiek correct de nieuwe machthebbers helpen en je hebt mensen met een ruggegraat, die het niet pikken.
   Aankruisen waar je bij wilt horen.
   Genoemde oorlog liet goed zien, wat de Nederlanders waard waren. Op de zeer kleine minderheid na geen fluit.
   En wie nu al benauwd is (de hele politiek op de PVV na en een enkele politicus persoonlijk en verder alle kerken en synagoges, waarvan er niet 1 de islam ontmaskerd, behalve dan onze Tora-Yeshua gemeentes), die stelt als het er werkelijk om gaat, helemaal geen bal voor.
   Dus we gaan het zien en feitelijk kun je het nu al zien.

   Mbt. de hemel: daar gaat niemand naar toe, het Koninkrijk van JHWH is hier op aarde, Hij komt naar ons toe. En daarin is iedereen welkom, die Hem als Koning wenst en de noodzaak begrijpt, dat wij mensen zijn gemaakt als takken aan een boom/bloemen aan een plant.
   Die leven alleen als ze verbonden blijven aan de Stam, wie dat niet wenst en denkt in eigen kracht te kunnen leven, ontdekt vanzelf dat ie dood gaat en dood blijft.
   Tenzij hij tijdig wordt opgepakt en gerepareerd en weer verbonden wordt aan de Stam.
   Maar dat is op geheel vrijwillige basis, wie niet wil, gaat verloren.
   Zie verder, als je dat wilt: http://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/

   Shalom
   Ben

   Like

 21. Fred zegt:

  Ik vond het liedje beter. http://www.youtube.com/watch?v=jZZ96J_PVbk
  Ik vraag me wel af hoe George er nu over zou denken.

  Like

 22. Waar ik het meest van baal is niet de meute islamieten met een hersenbeschadiging die zich als een sprinkhanenplaag steeds verder opdringt, maar onze bestuurders die miljoenen van hen vanwege een bepaald “Hitleriaans doel” hier naar binnen loodsen en hen van alles voorzien! Die hen de mogelijkheid geven om ons langzaam maar zeker hun barbaarse cultuur en religie door onze strot te duwen en hen een vrijbrief geven om ons naar believen te vermoorden!

  Like

 23. Benedict Broere zegt:

  Het laat weer eens zien wat voor een gevaarlijke gekte die islam is. Want als ik het goed begrijp dan moeten voortaan prominente atheïsten als Richard Dawkins, Daniel Dannett en Herman Phillipse voor hun leven vrezen. En hoewel ik het metafysisch helemaal niet eens ben met deze mensen, is de gedachte alleen al uitermate waanzinnig. Haast alsof je ineens in een of andere enge sciencefiction film zit, de ‘Invasion of the body snatchers’ of zoiets. Ik zag elders Pat Condell enorm tekeer gaan tegen Breyvik en zijn moordmissie. En hij koppelt daaraan de gedachte dat geweld niet helpt, dat het moreel verwerpelijk is en alleen maar averechts werkt. Maar als het geschreeuw en gebrul en de haat en geweld zodanige vormen aanneemt, dat grote aantallen mensen in allerlei samenlevingen met veel moslims, ’s nachts helemaal niet meer normaal slapen kunnen, en zich onveilig moeten voelen op markten en pleinen, dan moet je je daar toch tegen wapenen, dan moet daar toch iets tegen ondernomen worden? Hoever moet het allemaal gaan voordat zo algemeen gesnopen wordt, dat die islam helemaal niet zo gezellig is, of eigenlijk best wel gevaarlijk is? En is het haatzaaierij bijvoorbeeld, als je wijst naar een ideologie en dan zegt: kijk, deze mensen toeteren in onze oren dat ze ons dood willen. Mag je daar dan iets van zeggen? Mag je het daar dan niet mee eens zijn? Want zo werkt dat nietwaar? Grotendeels, nog steeds. De een zegt dat je dood moet, en de ander wil je vervolgen als je zegt niet dood te willen.

  Like

 24. Avidia zegt:

  ben kok (joods-chr. pastor) zegt:
  8 april 2013 om 20:35

  Ik leg ook als eerste het loodje, gaan we samen, oke?

  Like

 25. Avidia zegt:

  Ik doe iets heel ergs wat de moslims verafschuwen, dus bid voor mij iedere dag!!

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik ook, ik ben atheïst en doe alles wat god verboden heeft.
   De hele dag door. Met veel plezier.

   Like

   • Hi Bert,
    Jouw keus. Ik heb ontdekt dat doen wat JHWH vraagt, veel leuker is, veel zinvoller en veel meer voldoening gevend.
    En ik weet het verschil, want voor mijn bekering rond mijn 20 ste deed ik ook mijn eigen zin en daarna ook nog vaak genoeg.
    Maar het gaat over die 40 jaar gezien de goede kant op en daar dank ik JHWH voor.
    Shalom
    Ben

    Like

  • Moslims verafschuwen dat we in JHWH geloven en belijden dat Hij in Yeshua, in mensengestalte dus, op aarde is verschenen om voor ons de doodstraf te dragen.
   Dat noemen ze “shirk” , de ergst denkbare zonde.
   Doe ik dus al 40 jaar lang en als je daar op doelt, prima toch?
   Shalom
   Ben

   Like

 26. BertG. zegt:

  Het enge van dit alles is, is dat je niet met zelfstandige wezens te maken hebt maar met een gehersenspoelde hysterische van blinde woede opgeklopte massa
  De eerste de beste met een andere mening is dan ook direct het volgende slachtoffer daar.
  En zo houden ze mekaar allemaal in dezelfde wurg greep. Uit angst voor mekaar.

  Like

  • BertG. zegt:

   De kans dat je soort genoten jouw daar de hersens inslaan is miljoenen keren groter dan dat er ooit 1 bliksem schicht de aarde zal treffen door allah himself.
   Je kan je afvragen voor wie ze nou meer angst hebben.
   Van allah of van je buurman die het niet met je eens is en wel even in zal grijpen namens allah.

   Like

 27. Deze degeneratie van de wereld is zeker beangstigend, En niet omdat dit onderschat wordt, maar doordat het GESTIMULEERD wordt door onze bestuurders, degenen die juist voor hun volk moeten opkomen!
  Lees dit maar: http://eunmask.wordpress.com/2012/10/24/eu-en-de-rode-loper-voor-de-islam/

  Like

 28. Tom Hendrix zegt:

  @BertG 07.31. uur. Dat ben ik met je eens Bert. Als deze perverse muzelmannen ruiken dat we angst hebben voor hen, voelen ze zich nog meer superieur aan ons. Waarom zouden we nog met dat volk moeten onderhandelen? Zij wensen ons de dood, en noemen ons- joden en christenen en niet gelovigen- honden, apen en varkens. En ik zal ook de bres springen voor onze atheistische medemensen! De stik de moord voor de perversie ISLAM!

  Like

 29. luckybee zegt:

  Tsia de Koraan zegt dat moslims als de Jihad opgeroepen wordt,is het hun beste Friend die Kafir is als eerste moeten mollen.Lees Soera 9 vers 123.Veel plezier bij julie inde media.

  Like

 30. Henny Clemens zegt:

  Bendict Broere 00:58

  Mooi verwoord en o zo waar.
  Mensen hier in het westen hebben iest apathisch gekregen en dat tegen zo’n meute van gekte en van moordlust doordrenkte haat, hoe kun je dat tegen houden?
  Ik ben eerlijk en haat de islam, maar het maakt ook mij bang.

  Like

 31. Benedict Broere zegt:

  Het is een gekte, een waan, waar men inderdaad elkaar met geweld en intimidatie vasthoudt, en het is immuun voor rationele argumentatie. Als je op internet zo’n sheikh uitdaagt tot discussie, dan merk je dat het een robot is met voorgekookte antwoorden en geen enkel denkvermogen. En dit is typerend voor die hele islamitische wereld: men denkt niet, men leest niet. Dit was ook een van de opzienbarende uitkomsten van de Arab Human Development Reports: dat er in de Arabisch Islamitische wereld nauwelijks gelezen wordt, dat er nauwelijks boeken vertaald worden, en dat het onderwijspeil van vooral vrouwen zeer laag is. Die islam brengt met zich mee een sfeer van domheid en geweld, macho-mannetjes met grote bekken en voor de rest nul inhoud. En deze gekte kan zich gesubsidieerd en wel nestelen in de Westerse wereld. Met daaromheen een haag van goedpraters en wegkijkers, vaak ex-communisten of anders heel naieve goedmensen. Die zo gretig elke kritiek op de islam demoniseren, dat je meteen een nazi bent als je wijst naar dat islam-nazisme. Is het niet zo dat ‘Mein Kampf’ meteen na de Koran, het meest verkochte boek is in de Arabisch-islamitische wereld? Als bijvoorbeeld Egypte de mentaliteit had van pakweg Zwitserland, dan was het binnen no time een modern en welvarend land, in plaats van die corrupte bende die het nu is.

  Like

 32. G.Deckzeijl zegt:

  Iedereen hier weer met zichzelf bezig? Niemand m’n redelijke vraag van 8-4, 21:07 gezien..???
  Laat maar zitten ook, het interesseert me eigenlijk niet meer.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik begreep ‘m ook al niet zo goed. Zal wel aan mij liggen.

   G.Deckzeijl zegt:
   8 april 2013 om 21:07

   Ben iets vergeten: wie kan me op simpele wijze uitleggen hoe ik een foto of tekening kan verplaatsen zoals bv. op dit blog te zien is? Met YT-filmpjes lukt dat prima maar niet met
   foto’s of tekeningen. Dank alvast.

   Like

   • Is niet mogelijk. Ik ben er ook al eens mee bezig geweest. Alleen de webmaster kan dit, de overige reageerders kunnen alleen de link plaatsten. Om de veiligheid van WordPress.com te garanderen is het reageerders niet toegestaan (interactieve) content te plaatsen zoals afbeeldingen. Dit om het feit dat ook afbeeldingen kunnen worden voorzien van malware of code welke deze alsnog kan injecteren in het actieve browser-venster.

    Het is dus uitgeschakeld voor de veiligheid van de bezoeker van het blog (ieder blog op WordPress.com).

    Jammer dat ik deze vraag zo laat zag, anders had ik zeker al eerder gereageerd.

    Like

 33. Joop Klepzeiker zegt:

  Maar we kunnen altijd nog boekjes gaan brengen en stroop smeren, wakker worden de realiteit bonkt op uw mentale deur !

  Nu nog op uw mentale deur hoelang nog voordat ze op uw echte voordeur bonken ??

  Like

 34. Avidia zegt:

  Avidia zegt:
  9 april 2013 om 02:30 Ik doe iets heel ergs wat de moslims verafschuwen, dus bid voor mij iedere dag!!

  Ik heb n.l. een museum waar moslims van over hun nek gaan. Ik moest een nieuwe computer en ging naar een moslim computerwinkel. Hij moest mijn oude computer overzetten, die begint met mijn website, hij keerde zich af en vroeg of ik even door wilde klikken, ik genoot van dit moment. Maar het was wel een aardige jongen, maar mijn museum kan hij amper verdragen, maar ik blijf gewoon zijn winkel bewandelen, en ik weet zeker dat hij denkt: daar heb je haar weer :-}

  Like

 35. Pingback: “Tegenwoordig is Bangladesh hier” | Golfbrekers

 36. Theresa Geissler zegt:

  @Avidia 2.17 u. Dat klinkt erge interessant, Avidia. Mogen wij ook nog weten wat voor museum het is? Of vind je het te riskant om daarover te praten? Dat kun jij uiteraard het beste zelf beoordelen, maar àls je eens zou besluiten een tup van de sluier op te lichten…..Ik weet zeker dat veel mensen hier er belang in zouden stellen.
  Maar zoals ik al zei, dat is aan jou.

  Like

 37. san zegt:

  Hahaha laat ze maar komen… Als Turk ben ik niet bang van een paar gekke gelovigen..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s