Kapotte winkelruiten, de politie aangevallen, verfbommen en anarchie in de straten: Links ‘viert’ op een zieke manier de dood van barones Thatcher

 • Screenshot_47Twee vrouwen zijn gearresteerd wegens diefstal, nadat ze in een winkel zijn aangetroffen
 • De voorgevel van een Barnados winkel in Brixton is vernield
 • Menigtes gooiden projectielen naar politieagenten. Zes agenten raakten in Bristol gewond tijdens een ‘straatfeest’
 • Een politieagent raakte zwaargewond nadat hij bekogeld werd met flessen en blikjes
 • Glasgow: meer dan 300 mensen bezochten een geïmproviseerd/spontaan straatfeest

In Glasgow, Liverpool and Derry werd ook ‘feest’ gevierd.

Meer feestjes worden gepland voor haar begrafenis op woensdag 17 april.

Kapotte winkelruiten, verfbommen en politie die werd aangevallen waren de gevolgen van de zieke manier waarop links de dood van barones Thatcher vannacht ‘vierde’.

Honderden namen de straat in beslag toen macabere ‘Thatcher is dood feestjes’ tot laat in de avond werden gehouden, die waren georganiseerd door critici van de zogenaamde ´ijzeren dame’

In Brtixton, zuid Londen, werden twee vrouwen gearresteerd op verdenking van het plunderen van een winkel en oproerpolitie werd ingezet toen de menigten, die hadden gedronken, vanaf 5 uur steeds agressiever werden en weigerden bussen in de straten door te laten.

Fotoverslag + video´s:

Screenshot_48

Screenshot_49

Screenshot_50

Screenshot_52

Screenshot_53

Screenshot_55

Screenshot_56

Screenshot_57

Screenshot_58

Screenshot_59

Screenshot_60

Screenshot_61

Screenshot_62

Screenshot_63

Screenshot_64

Screenshot_65

Screenshot_66

Screenshot_67

Screenshot_68

Screenshot_69

Screenshot_70

Bron:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2306165/Margaret-Thatcher-death-parties-The-Lefts-sick-celebration-Brixtons-streets.html

Auteur: Jill Reilly

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", Communisme, Groot-Brittannië, socialisme. Bookmark de permalink .

31 reacties op Kapotte winkelruiten, de politie aangevallen, verfbommen en anarchie in de straten: Links ‘viert’ op een zieke manier de dood van barones Thatcher

 1. Wat een ongelooflijk ziek zooitje

  Like

  • Louis H. Ruijtenbeek zegt:

   @ya’akov,
   Ik vind dit best meevallen hoor, gemiddelde reactie van een bende handophouders.
   Maar je hebt wel degelijk gelijk, te ziek voor woorden.

   Like

 2. Tiny zegt:

  Ziek!! De afdeling Engelse antifanten sa-stoottroepen.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Zo leert men het rode gespuis wel kennen. Of men het nu eens was met haar politiek, dit is gewoon een grote schande. Wat ik mij wel kan voorstellen is de woede, in -nu nog- de zuidelijke europese landen over de communistische eu. Daar zou ik wel de straat voor op gaan, maar dan wel vreedzaam,zolang dat dan nog kan. Thatcher was wel een vrouw, met karakter, dat zie je bij roden nooit. Zij was wel zeer gereserveerd t.o.v. ‘ macht naar Brussel”.

  Like

 4. wim van rooy zegt:

  Je merkt het direct: mensen die geen kansen hebben gekregen…

  Like

 5. Jan zegt:

  Intussen in Nederland bij Harry Hamas en zijn acolieten druipt de haat er van af:
  http://harryvanbommel.sp.nl/weblog/2013/04/08/thatcher-van-ijzer-tot-stof/#comment-644747

  Like

 6. Het ooit zo trotse Verenigd Koninkrijk richt zichzelf steeds meer ten gronde en de linksies doen vrolijk mee. Blijkbaar is alles wat naar rechts riekt fout (net als hier in Nederland). Wat zou er gebeuren wanneer Geert Wilders er niet meer zou zijn? Het zou mij helemaal niets verbazen wanneer hier precies dezelfde toestanden zich voor zouden doen met links fier voorop…

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Ja, dat is ziek. Gewoon ziek. Hoe je ook denkt over Thatcher en haar beleid destijds, ze was al jaren niet meer in functie, oud en slecht van gezondheid. Om dàn bij iemands overlijden ‘straatfeestjes’ te gaan bouwen ís al ongepast, behalve als het bijvoorbeeld, een tiran in het kwadraat zou betreffen, maar we hebben het hier nog altijd over een toenmalige democratisch gekozen staatsvrouw. Het staat je natuurlijk vrij om te zeggen: Ik laat er geen traan om – als je dat al vindt. Maar dit slaat helemaal nergens op.
  Dat dit alles echter weer moest ontaarden in rellen en vernielingen -waarvan anderen zwaar de dupe worden- is helemààl een schandaal!! Links Engeland moet zich kapot schamen, werkelijk! Eerst de hele situatie met de moslims uit de hand laten lopen en nu dit! Waar zitten hun hersens?!
  Trouwens, nog even over Margaret Thatcher: Begin jaren ’80 zat ik bij mijn ouders televisie te kijken. Er was een….ik weet het niet meer, een of ander officieel gebeuren in Groot Brittannië, waar onder meer de koninklijke familie bij aanwezig was, Thatcher komt ook binnen en ik zeg tegen mijn vader: “Dat is de èchte heerseres over Engeland.”
  Hoezo? Dat weet ik nog wel. Ik had toen al een instinctieve afkeer van koningshuizen en ik had plezier in het idee, dat niet Elisabeth, maar Margaret Thatcher het in feite voor het zeggen had.
  Ook dat zij een vrouw was, vond ik positief, weet ik nog..
  .

  Like

 8. Henk.V zegt:

  Onthoud deze beelden wanneer jullie aan ”links” denken. Hier zie je de innerlijke gesteldheid van de linkse geest, onze grootste vijand.De mond vol van zogenaamde hoogdravende idealen. Ratten die zich koningen van het dierenrijk wanen..
  Veel Antifa’s op de been, qua gedrag te vergelijken met Hitlers S.A. stoottroepen , verfijnde types die veel tot de verheven herdenking bijdroegen..
  Vanuit deze kringen kwam destijds ook de moordenaar van Fortuyn…

  Like

 9. E.J. Bron zegt:

  @Tiny

  Goed om te weten dat je weer veilig thuis bent Tiny!

  Groetjes,

  Bert 🙂

  Like

 10. Joop Klepzeiker zegt:

  zie hier de toekomst ,achterlijke zombies , wat een gajes wat een triefel. compleet rijp voor het fascistisch socialistisch paradijs van de nwo.

  En u had nog hoop voor de toekomst ??

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V 17.54. uur. Deze rooie ratten Henk, kan men ook vergelijken met de S.A. van Ernst Röhm. Deze rauwdouwers hadden de straten in handen in Duitsland, vlak voor en tijdens het Hitler regime. En ja nog een overeenkomst met het rode gespuis, HITLER was ook EEN SOCIALIST. Zo kennen we precies onze vijanden terug. En niet te vergeten de perverse ISLAM die hier garen bij spint!

  Like

 12. Rudi de anti-dhimmi zegt:

  @Wim, HenkV en Theresa

  Uw reactie bracht het volgende fragment van Pat Condell in herinnering over het oproer in Engeland van anderhalf jaar geleden. Ik vond het toepasselijk op de gebeurtenissen n.a.v. het overlijden van Thatcher.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Rudi de anti-dhimmi.18.15u.Ja! Bedankt, Rudi; heel attent!
   Typisch weer Pat Condell. Ik zei het al eerder: Geen speld tussen te krijgen.
   Daarom heeft Links natuurlijk ook zo de pest aan hem; Omdàt ze er geen speld tussen kunnen krijgen.

   Like

   • Rudi de anti-dhimmi zegt:

    @Theresa Geissler 18:42: Graag gedaan Theresa
    Links heeft de pest aan iedereen die dingen zegt waar ze geen speld tussen krijgen. En hoe gaan ze ermee om? Stempel ‘extreem-rechts’ en postzegel ‘intolerant’ erop en hup! bij de uitgaande post richting ‘Down Under the Mat’.

    Wat alleen maar het gebrek aan argumenten van links aantoont, waardoor hun ‘grote gelijk’ op losse groeven komt te staan.

    Is het ooit opgevallen hoe vaak linkse politici hun toevlucht nemen tot het zinnetje ‘U verdraait mijn woorden’. Ik zeg daarop: je kan enkel de woorden verdraaien van iemand die krom denkt en spreekt.

    Kudos voor Pat Condell!

    Like

 13. Jan zegt:

  Net haatbaarden, alleen soepjurk, baard en burka ontbreken.

  Like

 14. Waarschijnlijk zullen die niet ontbreken op de dag van haar begrafenis. Hoe men het ook wendt of keert. Thatcher heeft toch zeker veel goed gedaan voor het VK. Vele linksies zijn dat vergeten voor het gemak en de meesten die je op de bovenstaande foto’s ziet, zaten in die tijd nog in de waterleiding of in de luiers….. Die weten helemaal niets dan dat ze weer een reden hebben om te lekker te rellen zoals een linksie betaamt…

  Like

 15. Wachteres zegt:

  Als je goed de filmpjes bekijkt, dan lopen er allemaal snotneuzen rond die de tijd van Thatcher hooguit als kind hebben meegemaakt.

  Zelf ben ik nooit zo ‘weg’ van Thatcher geweest, ik vond haar inderdaad een harde tante, met weinig of geen gevoel voor de ‘misdeelden’. Hele gezinnen kwamen door haar keiharde economische aanpak generaties lang in de ‘dole’ terecht en dus in de armoede.
  Haar opvatting was:’Als mijn zoon wil werken, dan kan hij ook wel aan een baan komen’. Tja …

  Heel goed trouwens dat zij de bonden heeft aangepakt. In de jaren 1963-’64 werkte ik in Engeland. Als je met de bus wilde, kwam die regelmatig eenvoudig niet, dan was er weer een ‘strike’. WAANZINNIG waarom er gestaakt werd. De Engelse linkse vakbonden hadden veel te veel macht en misbruikten die op een gruwelijke manier.

  Engeland was er economisch erg slecht aan toe. Heel veel Engelsen dachten erover om te gaan emigreren en deden dat ook. Zelfs begin jaren negentig klaagde men nog steen en been.

  Maar NIETS van dit alles is een excuus voor het linkse tuig om zich zo te misdragen.

  @ Tiny, leuk om weer iets van je te horen!

  Like

 16. Fred zegt:

  Ziek zootje.
  Je zou bijna wensen dat de islam er spoedig mee afrekend.
  Maar dat is misschien net zo`n zieke gedachte.
  Waar gaan we naar toe vraag ik me af.

  Like

 17. guusvelraeds zegt:

  Hiermee is bewezen dat het tegendeel waar is van datgene wat links altijd beweert. Het echte gajus is niet te vinden aan de rechterkant van het politieke spectrum maar volop aan de linkerkant. Ik ben inmiddels 62 jaar oud en zolang als ik me kan herrineren waren het altijd de linksen die: met stoeptegels gooienden, met brand en verfbommen gooiden, handgemeen hadden met politie, geweld uitlokten bij vreedzame tegen demonstranten, plunderden en de samenleving voor korte of langere duur deden ontwrichten. Zoals het gajus van groenlinks ondanks hun eigen verlies hoera riep toen Wilders electoraal gehalveerd was zo roept nu gelijksoortig gajus hoera bij het tegrave dragen van een van de krachtigste politici van na de oorlog.

  Like

 18. daiyu-ninja zegt:

  Het tuig der aarde, oftewel mutanten, liet weer van zich horen.

  Like

 19. koddebeier zegt:

  Links is als een kankergezwel, als niemand het uitsnijd blijft het voort woekeren.

  Like

 20. henk schroemges zegt:

  Ja als drugs en alcoholverslaafde simpele idioot krijg je nog alleen een kick om hieraan mee te doen. Een positief aspect is wel van belang; over het algemeen worden die zielepoten gelukkig niet ouder dan 40 jaar. Of veel eerder als hun uitkeringsinfusen eerder uitdrogen. Ligt aan de regering die ze verdienen.

  Like

 21. luckybee zegt:

  Baroness Tatcher? dat is in Engeland legaal maar wij weten dat is tegen de wil van Jezus Christus.Die zegt dat alle mensen gelijk zijn.
  Matthéüs 18,1-14
  De grootste in het hemelrijk
  Matthéüs 20,20-28
  De twee zonen van Zebedéüs
  Markus 10,35-45
  De zonen van Zebedéüs

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  De RODEN zijn na de MUZELMENSEN het grootste uitschot. Uit deze roden kwamen figuren als Stalin, Mao-Tse-Toeng en Pol Pot, aangevuld met Hitler. Miljoenen mensen zijn vermoord door deze rode bojaren. En de geschiedenis herhaalt zich met het rode uitschot van de eussr!

  Like

 23. BigLJohn zegt:

  De politie had met een helicopter boven die menigte sterk geconcentreerd jeukpoeder moeten uitstrooien. Speciaal voor dit doel gemaakt, zodat ze gek werden van de jeuk en al krabbend van de hevige jeuk huiswaarts zouden gaan. En ik betreur het heengaan van Margaret Thatcher ten zeerste. Zo’n vrouw als Thatcher zou de PVV goed kunnen gebruiken. Maar zulke karaktervolle politica zie je misschien maar eens in de honderd jaar. Overigens doet Geertje ook wel zijn best.

  Like

 24. Onweerstaanbaar moest ik denken aan de weerzinwekkende tonelen op straat door de ‘islammers’ met 9/11… dit tuig vertoont alle denkbare overeenkomsten met hen,
  zo verschrikkelijk beschamend dit te zien… Zij heeft bijzonder veel goed gedaan en ik vond het ook jammer dat Cameron zei dat ‘men’ nog veel van haar kon leren, en dat ie zichzelf daar niet bij betrok want dat zou idd toe te juichen zijn dat hij ook die balls had. Vreselijk hoe zij met een mes in de rug is gestoken zoals ik hoorde gisterenavond op de BBC… ik moest ook gelijk denken aan pesterijen zoals op schoolpleinen, dat stiekeme samenzweren achter haar rug, wat een kinnesinne, vandaag las ik ook zoiets over die koning v spanje die dus de gaulle verraadde aan de Amerikanen om zodoende na de oorlog beloond te worden… mijn respect voor Geert Wilders wordt alleen maar groter, wat geeft deze man veel op voor zijn nobel streven om ons land te kunnen behouden voor ons en onze cultuur… nooit zal ik een denkbeeldig mes in zijn rug steken, maar er staat ons nog heel veel te wachten beste mensen en ik voorzie niet veel goeds… Sterkte voor iedereen van goede wil en probeer u te omringen met mensen die u kunt vertrouwen, ook in de nakende, bàrre tijden…

  Like

 25. Joop Klepzeiker zegt:

  De actie verwonder mij niets maar het uitblijven van een reactie des te meer, daarom ben en blijf ik een reiziger.

  Like

 26. kraftavilqa zegt:

  Ja ja, heel de linkshel juicht en jubelt nu er een rechtse politica is heengegaan. Socialisme in al z’n verschijningsvormen is het grootste kwaad dat de mens zichzelf heeft aangedaan; socialisme brengt het slechtste in de mens naar boven en dat is juist de kracht ervan alleen ideologieën die appeleren aan de laagste zo men wil gemeenste instincten van de mens winnen veel aanhang. Zulke ideologieën zijn inherent totalitair omdat ze alleen in stand gehouden kunnen worden indien ze dwingend opgelegd worden met uitsluiting van al het andere.

  Like

 27. Robbert zegt:

  Typisch gedrag wat hoort bij anarchisten. Ik schreef hier al diverse stukjes over. Bijgaand hoe deze figuren in Zwitserland tekeer gaan: http://afrikanervolksparty.org/index.php?option=com_content&view=article&id=4777%3Aanargiste-en-moslems-teiken-switserse-volksparty&catid=160%3Aartikels&Itemid=284&lang=af

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s