VIDEO: Egypte – moslimmeute verkracht onder het schreeuwen van “Allahu Akbar!” een christin op klaarlichte dag

 

Ze schreeuwen “Nasara! Nasara! Nasara!” (christenen!, christenen!, christenen!) als ze de doodsbange vrouw aanvallen. En dan “Allahu Akbar!” (Allah is de grootste!) en “Er is geen andere god dan Allah!”.

Maar onthoud goed: het is “haat” om kritiek te hebben op zulke beesten.

Bron:

Jihad Watch

Vertaald uit het Engels door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in christenhaat, Christenvervolging, Egypte, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO: Egypte – moslimmeute verkracht onder het schreeuwen van “Allahu Akbar!” een christin op klaarlichte dag

 1. Rudi de anti-dhimmi zegt:

  Waarschijnlijk zijn F. Talhaoui, F. Elatik, E. Brems en M. van Rossem nu onderweg naar Egypte om die lui te vertellen dat ze islamofobie aanwakkeren en dat vrouwen verkrachten tegen de mensenrechten is.
  Ik hou er alvast mijn adem niet voor in.

  Een imam in Australië zei ooit het volgende over verkrachte vrouwen: ‘als je vlees op straat legt en de kat komt en eet het vlees op, wiens schuld is dat dan?’
  Dit doet de volgende vraag rijzen: wordt religie niet geacht de mens te verheffen boven het niveau van het dier?
  http://www.wnd.com/2006/10/38561/

  Vandaag las ik overigens in de krant (De Standaard) dat er een Nederlandse journaliste (Rena Netjes van BNR) is gearresteerd in Egypte. Als dat maar goed afloopt.
  http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20130409_00534411

  Like

 2. Marc Bouwman zegt:

  Omdat het beeld zo wazig is weet je aanvankelijk niet zeker of er inderdaad sprake is van verkrachting. Maar dan zie je duidelijk dat haar kleding van het lijf gerukt worden. Ook zie je een half ontblote kont van een van die mannen. Daarbij schreeuwt de vrouw het uit van angst.

  En dat midden op een druk bevolkt plein, op klaarlichte dag! Wie beschermt deze vrouw? Wie van deze getuigen is er onschuldig?

  Verkrachting is niet alleen voorbehouden aan moslims. Duidelijk is wel dat de islam het verkrachten van niet-islamitische vrouwen aanmoedigd. Dit islamitisch voorschrift is en blijft laakbaar. De islam dient daarvoor gehekeld te worden. Excuses zijn er niet voor te vinden.

  Like

 3. Willie zegt:

  Uitroeien dat crapuul !!!!

  Like

 4. Joop Klepzeiker zegt:

  Weet je wat we gaan ten rade bij de islaam onderzoekers en deskundigen , en natuurlijk stroop smeren en boekjes uitdelen en niet vergeten schooltjes stichten waarin strak weer een aantal kinderen worden afgeslacht, kunnen we weer lekker janken met zijn allen, maar we zijn nog steeds niet bereid om de werkelijke oplossing onder ogen te zien.

  Ach een mentaal proces wat wat tijd vergt, of misschien wel de pragmatische zintuiglijke waarnemingen, alhoewel soms blijkt dat ook niet voldoende te zijn.

  Laat ik het zo zeggen : als pragmatist moet ik erkennen dat het soms noodzakelijk is je bewust te verlagen tot het niveau van de soortgenoten en dat om het mens-zijn te bewaren voor de toekomst.

  Het is een verschrikking maar een noodzaak !

  Wat een gruwelijke constatering, maar ik heb dan ook een kortsluiting in mijn hersens .

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  En de achterlijke GEK Bertus Hendriks, en de andere islamkontlikkers zoals Harry Hamas- van Bommel- gekke Gretta,Dolle Dries, Anja Meulenpaard, vonden en vinden de Arabieren Lente, geweldig. Wat interesseert het deze idioten, en de rode verraders dat christenen vogelvij zijn in Egypte, en de andere zandbaklanden. Vuile teringlijers, soepjurken ik mocht dat jullie afgeschoten werden naar de maan. Achterlijke snackbar allah schreeuwers!

  Like

 6. Een imam in Australië zei ooit het volgende over verkrachte vrouwen: ‘als je vlees op straat legt en de kat komt en eet het vlees op, wiens schuld is dat dan?’ Tja wat verwacht je ook van primaten, die NOOIT de evolutie hebben meegemaakt! B.t.w. dit is een belediging voor de kat!

  Like

 7. Joop Klepzeiker zegt:

  Weet je wat ik neem een borrel en ga D-day bekijken lekker genieten van de uiteengerukte lichamen van de jonge mensen op de stranden van Normandië, u weet wel dat nooit meer.

  Heb ik behoeft aan nadat ik dat gajes heb gezien in engeland wat de dood van Tatcher vierde.
  Voor deze graftakken hebben honderd duizenden jonge mensen hun leven gegeven

  Gelukkig weerhoud mijn pragmatisme om een Menno ter Braak e te doen

  Maar ik spreek de hoop uit dat ik morgen nog mag ontwaken al schuddend in mijn tuiggelederen jasje van een betovergrootmoeder van een kater in een wereld die weliswaar waarschijnlijk iets anders is dan ik wenst, maar ik probeer dan ook halsstarrig een reiziger te zijn en te blijven op het pad des leven, verdomme stoot ik weer eens mijn voet aan een steen, ach je weet het een ezel.
  En ja, ook ik ben geboren in Rotterdam met joodse voorouders..Weltschmerz gaat mijn deur niet voorbij, ik zie en voel wat komen gaat maar probeer de reiziger te blijven.

  U zal er geen ene malle moer van begrijpen, maar dat geeft niets is ook niet erg zolang u maar niet van mij verlangt dat ik op een strand zal sterven met de gedachte dat nooit meer !

  Dat laat ik gaarne aan diegene over die het niet begrijpen.

  Ik weet het KORTSLUITING !

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Rena Netjes werd opgepakt in Egypte. Ze is weer vrijgelaten.
  http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/index121c-2.html?pagina=8519
  Zie verder eenvandaag.

  Like

 9. Joop Klepzeiker zegt:

  Ach laat maar , ik worstel nog steeds met de emotionalisering en pragmatisering van geweld en ter gelijkertijd met de fusie van die twee welk veroorzaakt wordt door de veranderde omstandigheden der machten.

  Ook als reiziger kan ik daar niet aan ontkomen.

  Het dualisme tussen wat er moet gebeuren en wat ik wenst wat er gebeurt.
  En wederom word ik hier beschermd door mijn pragmatisme.

  Uiteindelijk is het zo oud als de weg naar Jeruzalem, overleven niets meer en niets anders.
  Gewoon een heel basale behoefte.

  Oeps weer een kortsluiting of was het dit keer de onderbuik, dat laat ik gaarne aan de intellectuelen over !

  Like

 10. manna zegt:

  iedereen doorlinken aub. een duidelijker voorbeeld van de islamitische staat bestaat niet. hier zijn geen woorden meer voor nodig. dit beeld zegt alles.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Inderdaad,Manna, dit beeld zegt alles.Alles over geestesgesteldheid van de islam die NIET dezelfde is aan die van ons, in het westen.Je kunt hier zien welk ”respect” deze vertegenwoordigers van de islam hebben voor niet -moslims, zoals deze Koptische christin.
   Hier zien we ook weer in beeld welke positie een niet-moslim vrouw in de islam bekleedt, nog beroerder dan haar islamitische zusters die ”slechts tweederangs mensen zijn, de helft waard van een man. Zij is op te jagen wild waaraan je je mag vergrijpen. En voeg je deze impressies van ongelijkheid bij elkaar dan krijgt je dit beeld!!!
   Verslagen uit Scandinavië van vrouwen die in Scandinavische landen door moslims worden verkracht tonen hetzelfde beeld: vrouwen tot te bejagen prooi gedegradeerd.
   Ik vervloek iedereen die weigert te erkennen dat er een direct verband bestaat tussen de godsdienstige motivatie van schofterige daders die zich schuldig maken aan dit schendende, schandelijke gedrag jegens vrouwen en christenen.
   Het is vreselijk om te zien, maar op de video komt er niemand deze vrouw in nood te hulp!

   Iedereen die deze ”religie” op allerlei manieren de hand boven het hoofd wil blijven houden verdient een slag recht in het gezicht, op volle kracht gegeven met een ijzeren handschoen.
   Ik zal nooit respect hebben voor een ideologie die er blijk van geeft anders denkenden beslist niet in hun volle waarde volledig in vrijheid te willen laten. Dat is namelijk wat wij onder respect verstaan.Een andere interpretatie van respect verwerp ik.
   En een totaal gebrek aan respect heb ik voor mensen die hun eigen waarde allang hebben opgegeven en de hoogste graad van zelf islamisering hebben bereikt.
   Slaven, uit vrije keuze..Nuttige idioten..

   Like

 11. Homoslim zegt:

  beestachtig gedrag… verbaasd me niets

  Like

 12. Theresa Geissler zegt:

  Dan maar haat! Ik ben daar toch al mijn halve leven van doordrenkt en dat verbetert bepaald niet met de jaren. Ik zal wel een hopeloos geval zijn.
  Zullen we hun eigen verwensingen dan maar op hèn projecteren? Dood aan de Islam!!!

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Ik zou geen nacht minder slapen als ik op dit tuig de mitrailleur kon zetten.

  Like

 14. Als atheïst noem ik dit toch een mooie bijbelse citaat: “Oog om oog, tand om tand”!!

  Like

 15. hirihiri123 zegt:

  Voor Joop Klepzeiker: Probeer bovenstaand verhaal is op http://www.marokko.nl neer te zetten!

  Veel bekijks totdat een moderator wakker wordt.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V 00.09. uur. Henk MUZELMENSEN hebben geen respect voor andersdenkenden- gelovigen of ongelovigen- dat maakt de HAATBAARDSOEPJURKEN niets uit. Ze willen ons hetzij tot slaaf maken, bekeren, of vermoorden. Dat is het enige waaroe ze in staat zijn! Islam is de kanker der mensheid!

  Like

 17. Urbanus zegt:

  Ik ben toch echt benieuwd hoe onze dhimmies dit gedrag gaan goedpraten en losweken van islam.

  Like

 18. luckybee zegt:

  Kan het zijn dat de Koptische kerk, dit zamen met de RKK vergeten hebben te leren?
  Matthéüs 7,13-23

  De smalle weg
  13 Gaat in door de enge poort; want wijd is de poort, en breed is de weg, die tot het verderf leidt, en velen zijn er, die door dezelve ingaan;

  14 Want de poort is eng, en de weg is nauw, die tot het leven leidt, en weinigen zijn er, die denzelven vinden.

  15 Maar wacht u van de valse profeten, dewelke in schaapsklederen tot u komen, maar van binnen zijn zij grijpende wolven.

  16 Aan hun vruchten zult gij hen kennen. Leest men ook een druif van doornen, of vijgen van distelen?

  17 Alzo een ieder goede boom brengt voort goede vruchten, en een kwade boom brengt voort kwade vruchten.

  18 Een goede boom kan geen kwade vruchten voortbrengen, noch een kwade boom goede vruchten voortbrengen.

  19 Een ieder boom, die geen goede vrucht voortbrengt, wordt uitgehouwen en in het vuur geworpen.

  20 Zo zult gij dan dezelve aan hun vruchten kennen.

  21 Niet een iegelijk, die tot Mij zegt: Heere, Heere! zal ingaan in het Koninkrijk der hemelen, maar die daar doet den wil Mijns Vaders, Die in de hemelen is.

  22 Velen zullen te dien dage tot Mij zeggen: Heere, Heere! hebben wij niet in Uw Naam geprofeteerd, en in Uw Naam duivelen uitgeworpen, en in Uw Naam vele krachten gedaan?

  23 En dan zal Ik hun openlijk aanzeggen: Ik heb u nooit gekend; gaat weg van Mij, gij, die de ongerechtigheid werkt!

  En daar om de Heer hun zijn rug toekeert?

  Like

 19. VRIIJE IMMIGRATIE BETEKENT HET EINDE VAN ELKE VERZORGINGSSTAAT!

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @Realpredictor 15.06. uur. Precies, dat is door de econoom Friedman duidelijk uitgelegd. De schuld ligt bij de roden, en hun hang naar de Frankfurter Schule, en hun verderfelijke cultuurrelativisme!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s