ChristenUnie gaat voor 10.000 handtekeningen tegen selectief labelen Israël

Screenshot_87

Kamerlid Joël Voordewind is verheugd dat er al duizenden handtekeningen binnen zijn voor de actie tegen selectief labelen van Israël. De ChristenUnie keert zich met deze actie tegen het initiatief van minister Timmermans om producten uit de omstreden gebieden uit Joodse nederzettingen te voorzien van een speciaal label. Voordewind verbaast zich erover dat Israël in de beklaagdenbank zit. ,,Er zijn net weer raketaanslagen geweest. Daar is niemand verontwaardigd over. Waarom ligt de focus zo eenzijdig op Israël? Met deze handtekeningenactie geven we een tegengeluid. Teken mee!”

Tweede Kamerlid Joël Voordewind: “Wij delen de verontwaardiging die in Israël is ontstaan over deze maatregel. De mogelijke kritiek op Israël kan op tal van landen toegepast worden! Krijgen producten uit Gaza, waar de terroristische organisatie Hamas regeert eenzelfde label?”

De selectieve verontwaardiging over Israël moet stoppen. Deze maatregel lijkt volgens de ChristenUnie een eerste aanzet tot een algemene boycot tegen Israël te zijn, daar verzetten wij ons tegen. Daarom voert de ChristenUnie een handtekeningenactie. Zet u alstublieft uw handtekening en laten we deze minister massaal duidelijk maken dat het afgelopen moet zijn met deze vorm van Israël-discriminatie. Teken mee via deze link.

Bron:

http://www.christenunie.nl/k/nl/n8447/news/view/555628/363763/ChristenUnie-gaat-voor-10000-handtekeningen-tegen-selectief-labelen-Isral.html

(h/t Ank D.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Israël. Bookmark de permalink .

12 reacties op ChristenUnie gaat voor 10.000 handtekeningen tegen selectief labelen Israël

 1. Jade zegt:

  Getekend…

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Goed van Joël Voordewind en goed van Christen Unie. Hoop dat ze minimaal 100.000 handtekeningen bij elkaar krijgen. Zal niet meevallen in dit door links totaal verziekte en eenzijdig gehersenspoelde land op gebied van Israel informatie. ik heb in elk geval meteen mijn handtekening gezet.

  Like

 3. henk schroemges zegt:

  Direct getekend. Laat minister Timmermans maar samen met de andere Israel bashers zich druk maken over Hamas en andere consorten.

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Ook getekend. En weg met dat Palestijnen en Islam gespuis waar ook ter wereld !

  Like

 5. max zegt:

  En ik heb natuurlijk ook getekend.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Ook ik heb met LIEFDE voor ISRAEL getekend. En TIMMERSCHWANZ is een zeer perverse ongeloofwaardige persoon, wat overeen komt met het lidmaatschap van de Partij van de Arabieren c.q. de Partij van de Allahtonen.

  Like

 7. Alie smit zegt:

  Ook ik heb getekend, natuurlijk………….

  Like

 8. Banderes zegt:

  Uiteraard ook meteen getekend !
  Israel heeft het gelijk alsook het geldende recht aan haar zijde !

  Like

 9. Anneke zegt:

  Wat later, maar getekend vol overtuiging….”Geen woorden maar daden, Israel overwint…dus overleeft deze ‘hete’ strijd !!! Haleluyah…Amen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s