DE WERELD CAPITULEERT VOOR DE ISLAM

eunmask

Een stukje voorgeschiedenis, geschreven in waarheidsgetrouwe en (hopelijk) begrijpelijke taal!

“Massa-immigratie was altijd al onnodig en werd enkel gefaciliteerd om de dubbele linkse fascistische agenda te behartigen.

Ruim 20.000 mensen uit het buitenland halen voor het eigen gewin moest opvallen. Het mooie sprookje van de tijdelijke arbeiders die ons uit de brand geholpen zouden hebben na de oorlog werd begin jaren ’70 door geen fatsoenlijk denkend mens meer geloofd. Logischerwijs zouden we denken dat het volk dan massaal in opstand zou komen, maar dat bleek niet zo te zijn door een slinkse list. Mensen zijn gedurende hun leven voornamelijk bezig met het vervullen van eerste levensbehoeften als voedsel en onderdak. Pas als dat geregeld is, zijn ze eventueel bereid verder te denken. Ervoor zorgen dat mensen die behoeften niet meer kunnen vervullen, is dus voldoende om schapen te kweken die alles toelaten zolang ze hun natte en droogje maar krijgen…

View original post 1.306 woorden meer

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op DE WERELD CAPITULEERT VOOR DE ISLAM

 1. Joop Klepzeiker zegt:

  http://marezilla.com/2013/04/armed-islamic-supremacists-attempt-to-terrorize-englishmans-family-at-his-home-police-arrest-englishman/

  Armed Islamic Supremacists Attempt to Terrorize Englishman’s Family At His Home – Police Arrest Englishman

  Ze willen hem dood !!

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Islam means WAR.

  Like

 3. De islamknuffelende bestuurders laten het volk willoos naar de islamitische slachtbank voeren en kijken toe hoe Marokkanen zich als bezetters gedragen. Ze geven moslims zelfs de mogelijkheid om ons langzaam maar zeker hun barbaarse cultuur en religie door onze strot te duwen en overhandigen hen zelfs een vrijbrief om ons naar believen te vermoorden!

  Like

 4. In bovenstaande link staat de meest profetische uitspraak: “Een samenleving die toelaat dat er systematisch grote groepen mensen tegen elkaar worden opgezet stelt haar eigen tijdbom in!”

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Beste Heer Siepman, goed artikel waarvoor dank. Het is precies volgens de feiten, maar de RODEN en de andere hielenlikkers, uit de oude partijen stoppen hun oren dicht en roepen heel hard lalala. Ze willen het NIET WETEN, en belazeren hun achterban wat de perversiteit van de islam betreft. Verraders pur sang, de uitzondering hierop zijn de PVV en de SGP die TEGEN de ISLAMISERING hebben gestemd!

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Ik ben niet van plan te capituleren voor een antieke, pseudoreligieuze hersenkronkel, enkel te vinden in 1,2 miljard vrouwenHATENDE rotkoppen*.
  http://www.thepostonline.nl/column/het-marokkanenprobleem-ettert-voort/comment-page-2/#comment-206408
  * http://tinyurl.com/cbluo54

  Like

 7. Uitstekend artikel!
  De islam is niets anders dan een dood zaaiende en ongelovigen hatende ideologie. Ik zal nimmer buigen. Nimmer!
  Respect voor de islam? Een 9mm HP kunnen ze krijgen om een extra ventilatie-gat te verkrijgen, stuk voor stuk…

  Like

 8. henk schroemges zegt:

  Niet de wereld capituleert voor de Islam maar uitsluitend en alleen degenen die het momenteel in het bestuur, de rechtspraak nog voor het zeggen hebben. De moderne d’himmies dus!
  De overgrote meerderheid van de mensen in de maatschappij zal nooit capituleren, doch uiteindelijk als de laatste druppel die ton doet overlopen in het geweer (letterlijk) komen.

  Like

 9. Deze multiculturele “verrijking” hebben we nu aan onze eigen crimineel-pamperende bestuurders te danken:
  http://www.crimescene.pro/am0029.html

  Like

 10. Criminaliteit Nederland op drie na hoogste in EU
  De criminaliteit in Nederland ligt ruim boven het gemiddelde in de Europese Unie. Geweldpleging ligt maar liefst 50 procent hoger dan het EU-gemiddelde en is het afgelopen decennium toegenomen. Dat blijkt uit het onderzoek ‘The burden of crime in the EU’, uitgevoerd door een aantal onderzoeksbureaus!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s