Het Marokkanen-probleem ettert voort

Screenshot_86

Geert Wilders en Joram van Klaveren

Het is tijd voor repressie van Marokkaans tuig.

Het is net alsof in de Tweede Kamer de tijd tien jaar heeft stilgestaan. Alsof men de revolte van professor Fortuyn totaal gemist heeft. Want er is sindsdien niets veranderd bij de Haagse politieke elite. Dat is de conclusie van  het Marokkanendebat vorige week donderdagnacht.

De hoop dat ook de politieke partijen van VVD tot SP de ernst van de situatie inmiddels zouden inzien, bleek ijdel. En dit ondanks de extreme oververtegenwoordiging van Marokkanen in de criminaliteit, het excessieve geweld, de recidivecijfers, het gegeven dat de tweede generatie het nog slechter doet dan de eerste – allemaal gestaafd door stapels rapporten en cijfers van het CBS, het SCP en het WODC. Men sluit liever de ogen voor de realiteit.

Er was geen oog voor de slachtoffers

De ophef en verontwaardiging van de verschillende partijen over de titel van het debat, stak dan ook schril af bij de stilte en desinteresse van diezelfde fracties als het gaat om de problematiek zelf. Ze hebben geen oog voor de slachtoffers van het Marokkaanse tuig en de door de PVV aangedragen oplossingen.

De leegte in de Kamer is groot. Zowel op links als bij de VVD en het CDA. Terwijl de PVV wijst op de relatie tussen de islam en het excessieve geweld, de homofobie, het antisemitisme, en de minachting voor vrouwen, bagatelliseren alle andere partijen het probleem.

SP wilde niet inhoudelijk reageren

De PvdA stotterde wat over stigmatiseren. D66 verkeerde in een totale staat van ontkenning. GroenLinks nam niet eens deel aan het debat. De SP keek weg. Meer dan 30 jaar geleden constateerde die partij in de brochure “Gastarbeid en Kapitaal” dat de islamitische achtergrond van onder andere Marokkanen een probleem vormt voor de integratie. Nu wilde de SP tijdens het debat zelfs geen inhoudelijke reactie meer geven op die constatering. Vandaag vergeet men alle negatieve statistieken over de probleemgroep en beweert men dat het eigenlijk gaat om een ‘mannenprobleem’. Hoe dwaas kan je zijn.

Maar ook het CDA en de VVD verzuimden hun plicht te doen door als onnozele ganzen leeghoofdig door de Kamer te hoppen. Islam een probleem? Nee natuurlijk niet, de islam is een fijn geloof en Marokkanen hadden net zo goed Boeddhisten kunnen zijn, was ongeveer de strekking van hun wanrelaas.

Ook minister Asscher voelde zich ongemakkelijk met feiten. De minister sprak  eufemistisch over problemen met “jongetjes” die over de schreef gaan en kwam niet veel verder dan de opmerking dat hij met de ouders in gesprek wil treden.

Screenshot_56

Keiharde intimidatie, bedreiging, roofovervallen met geweld

Nederland heeft onmiskenbaar een Marokkanenprobleem, maar de politieke correctheid en de ideologie van de multicul maakt ook het kabinet ziende blind en horende doof. Het gaat hier niet om het stelen van een rolletje drop door een stel schooljongens, maar om keiharde intimidatie, bedreiging, roofovervallen met geweld, straatroof en mishandeling. Toch lijkt dat voor de minister geen reden om de linkse mantra van softe maatregelen in te ruilen voor een andere aanpak.

Het is tijd voor repressie van Marokkaans tuig

De dwaze resocialisatieprojecten – van ‘boten bouwen in Rabbat’, ‘vechtsport voor criminelen’ tot het ‘op vakantie gaan met de politie’ – hebben gefaald.

Het moet dus anders. Het is tijd voor repressie van Marokkaans tuig. Het is tijd voor de aanpak van de grootste ziekte die ons land de afgelopen eeuw heeft gekend, de islam.

Immigratiestop voor mensen uit islamitische landen

Wie niet horen wil, moet maar voelen. De overheid heeft de plicht om de burgers te beschermen en de criminaliteit aan te pakken. En om ons te beschermen tegen de ideologie van haat en geweld die de islam is. Daarom pleit de PVV voor minimumstraffen, huis- en wijkuitzettingen, het maximaal korten van uitkeringen, mobiele politieposten in overlastgebieden, politie met honden, groepsaansprakelijkheid en uiteraard denaturalisatie van criminelen met een dubbele nationaliteit, het uit het land knikkeren van Marokkaans tuig en een volledige immigratiestop voor mensen uit islamitische landen.

Politieke moed

Alle voorgestelde maatregelen zijn uitvoerbaar. Nederland snakt er zelfs naar.

De Tweede Kamer maakt en wijzigt wetten. Als de Tweede Kamer het wil, kan zij een einde maken aan het Marokkanenprobleem, kan zij een einde maken aan de islamisering van Nederland. Het enige dat nodig is? Politieke moed.

Geert Wilders is fractievoorzitter van de Partij voor de Vrijheid. Samen met PVV-Kamerlid Joram van Klaveren pleitte hij voor een debat over het ‘Marokkanenprobleem’ dat afgelopen donderdag plaatsvond.

Screenshot_54

Bron:

http://politiek.thepostonline.nl/column/het-marokkanenprobleem-ettert-voort/

Door:

Geert Wilders & Joram van Klaveren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Islam, Islamisering, Marokkanen, PVV. Bookmark de permalink .

27 reacties op Het Marokkanen-probleem ettert voort

 1. koddebeier zegt:

  Op de PVV na zijn allemaal stuk voor stuk huichelachtige Dhimmies en Landverraders !!!
  Collaborerend tuig !!

  Like

  • henk luten zegt:

   landverraders…goed gezegd. En ik vind de pvda een neo-nsb partij. In 1940 werd de buitenlandse bezetter hartelijk verwelkomd door de nsb. Stelend, moordend en verkrachtend hield deze bezetter thuis in dit land. Het eigen volk moest zn bek maar houden…..

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal mee eens, maar men zal de boodschapper ” de PVV”, er de schuld van geven. Op bevel van de RODEN, mag en kan er geen einde komen aan deze ellende. Alle politici van de RODEN, de links liberalen, en de gutmenschen vanuit CDA kringen, doen NIETS, bagatelliseren het PROBLEEM en laten het voortetteren. Stom kiesvee, dat 12 september de mogelijkheid had hieraan iets te veranderen, stemden dus -achterlijk – wat men is op de gevestigde partijen. Tenzij de PVV 76 zetels haalt, gebeurt er dus NIETS om het op te lossen!

  Like

 3. Jade zegt:

  Nog even en dan worden hier de vrouwen ook publiekelijk verkracht op straat…
  En maar de andere kant opkijken, die sukkels…
  Ik hoop dat ik nu snel m`n mobilisatie-oproep ontvang.
  Want met een paar jaar hoeft het niet meer…

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Dat wegkijken door de politiek en de kiezer neemt nog eens omontkeerbare vormen aan. Zo zeer zelfs, dat het niet meer zal uitmaken dat wij bij de volgende verkiezingen weer op de PVV gaan stemmen. Als men de PVV maar blijft negeren, zitten wij binnen de korste keren met een Sharia NL opgescheept. Dit alles blijft natuurlijk niet mooi staan. Maar de politiek (PVV uitgezonderd) en de kiezer zijn zo stom als een ezel. Trekt men aan zijn kop, dan wil hij achteruit. Duwt men tegen zijn achtereind dan wil hij weer achteruit. Typerend voor de politiek en de Nederlandse kiezer die alleen maar achteruit wil. De kiezer en de politiek zijn dus stomme ezels die alleen maar achteruit willen en die Nederland laten veranderen in een Sharia staat. Maar een ezel is ook een dier dat zich geen tweemaal stoot aan dezelfde steen, en dat kan helaas van de kiezer en onze politiek niet gezegd worden. Die sturen ons omontkeerbaar naar een Sharia NL !

  Like

 5. Allereerst: Massa-immigratie is de vernietiging van elke verzorgingsstaat!
  Gelijkwaardigheid bereik je niet door zelf drie stappen terug te doen en je eigen verworvenheden (civilisatie, cultuur, normen en waarden) overboord te gooien!

  Citaat Prof. Ellian (ex-moslim):
  “Het multiculturele paradigma wordt ons opgedrongen als norm. Multiculturalisten zijn een soort postmoderne tirannen die met morele terreur en schijn kosmopolitisme een aparte samenleving willen oprichten”

  Like

 6. Hans Jacobs zegt:

  De overheid heeft in dit land het geweldsmonopolie. Dwz dat wij burgers niet tot geweld mogen oproepen, want dan komen ze je thuis ophalen.
  Toch ken ik steeds meer en meer mensen die bereid zouden zijn tot geweld wanneer één hunner dierbaren het slachtoffer wordt van zo’n groepje inteelt.
  Ik behoor zeker tot de groep die ‘geen aangifte’ zal doen wanneer een dierbare van mij slachtoffer wordt.
  Ik hoop dat dat duidelijk genoeg is.
  Dit is een eerste goede stap. Je ziet ook al buurten die samen iets gaan doen en er zijn ook groepen gezonde Nederlandse jongens die met het uitgaan geen millimeter opzij gaan voor de opgeschoren inteelt koppen.
  Als de overheid dit pad blijft volgen (niets doen) verwacht ik eerder een oplossing ‘uit de markt’ als wanneer de overheid nu (toch weer te slap) gaat ingrijpen.
  Ik hoop dus dat er niets verandert.
  Qua overheid dan.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Alle ellende met een groot percentage allochtonen(dus zowel Marokkanen,Turken, Somaliërs en andere allahschreeuwers), een percentage dat stijgt terwijl ik dit hier neertik, komt regelrecht voort uit de koran en HET PROJECT. Van Klaveren en Wilders weten dat heel goed. Ze krijgen alleen de kans en de TIJD niet om het voor het voetlicht te brengen. En dat heeft weer alles te maken met de mores binnen de Tweede Kamer. Daar BULKT het nl. van de fundamentalistenvriendjes*.
  Dat van de koran en HET PROJECT ga ik niet meer uitleggen.
  http://www.amsterdampost.nl/geen-integratie-maar-een-infiltratiemiddel/
  *> http://tinyurl.com/ckh8o33

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Hoeft ook niet, Mijnheer Deckzeijl. Volgens mij heeft iedereen op deze site dat heel goed begrepen.
   Nou de rest nog.
   Het is werkelijk onbegrijpelijk wat de hele tweede Kamer, uitgezonderd de PVV, mankeert. Je zou bijna wensen -als het dan echt niet anders kan- dat er zich echt een paar catastrofen voordoen, waarbij enige van de wegkijkers PERSOONLIJK getroffen worden. Door de eeuwen heen is dat hèt middel gebleken om de slapende massa wakker te schudden. Een paardenmiddel, weliswaar, maar als het niet anders kan….
   Neem nou een situatie zoals in Londen. Ik kan er met mijn verstand niet bij, hoe de Britten het zover hebben laten komen, mààr, zeg ik nu, bij mijn weten hebben zij in hun parlement momenteel géén man zoals Wilders.
   Mochten zich hier dergelijke excessen ontwikkelen, dan zou Wilders misschien wel meer gehoor krijgen.. Misschien. Ik weet het niet. Maar het LIJKT me niet onmogelijk.

   Like

 8. VOOR DEGENEN DIE DE WAARHEID CONSTANT PROBEREN TE ONTWIJKEN!
  De Nederlandse criminoloog en antropoloog Hans Werdmölder heeft een boek geschreven over “Marokkaanse lieverdjes”

  Werdmölder beklemtoont keer op keer dat de gevolgen van die tolerantie rampzalig zijn geweest. De bewuste groep Marokkanen heeft er alleen uit geleerd dat het allemaal nog veel gewelddadiger mag en heeft geen enkel respect voor de Nederlanders en de Nederlandse samenleving.
  Werdmölder ziet hoe drie verschillende mentaliteiten op elkaar botsen. Er is de Nederlandse mentaliteit: vrijblijvend, individueel, verdraagzaam en die staat haaks op de Marokkaans-Riffijnse mentaliteit met haar sociale dwang en autoritaire mentaliteit die geen afwijkend gedrag toelaat en volstrekt onverdraagzaam is. En daar komt dan nog de straatmentaliteit bij met de klemtoon op een grote bek en zwaar geweld. Werdmölder constateert dat zelfcontrole bij veel Marokkaanse snotneuzen bijna niet ontwikkeld is en dat assertief gedrag zeer veel ontaardt in regelrechte agressie. En dus trapt Khalid René Steegmans dood omdat die op 22 oktober 2002 tegen de Marokkaanse Übermensch zegt dat hij moet uitkijken met zijn scooter want hij had bijna een bejaarde vrouw omver gereden. Deze Khalid geeft als reden voor zijn moord: “Ik accepteer niet hoe deze jongen mij aansprak”. Savoureer ook de reactie van de analfabete ouders van de moordenaar: “Het is de wil van Allah”.

  http://www.brusselsjournal.com/node/628

  Like

 9. henk schroemges zegt:

  Het wachten is nu op escalatie van het beestachtige gedrag van die laffe criminelen die de landverraders en politiek correcte angstige d’himmiefiguren in o.a. de 2e (slaap)kamer zal doen schokken. Wellicht komt dat moment steeds dichterbij als b.v. de eerste blanke christelijke westerse vrouw op de Dam in Amsterdam overdag door zo’n 10 cultuurverrijkers wordt verkracht en gekeeld als een schaap.

  Like

 10. luckybee zegt:

  Drop de elite zamen met de Marokkanen in de Sahara daar horen ze thuis.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Hans Jacobs 16.57.uur. De Staat heeft het geweldsmonopolie, dat klopt wel. Maar dat is om gevestigde belangen te beschermen, zoals die van het oranjehuis. Verder ben ik het geheel met uw reactie eens. Ik zou ervoor zijn, dat burgers, net als in de V.S. het recht zouden moeten hebben, een vuurwapen te hebben. Maar dat zal de machthebbers nooit uitkomen, wederom vanwege HUN BELANGEN! En dat zijn niet de onze. Maar de pleuris omtrent deze zaak, het maroc probleem, breekt eerdaags uit!

  Like

 12. Bekijk de video’s op deze site en bepaal of deze incidenten zijn of de gedragslijn van een onveranderlijke mentaliteit:

  http://eunmask.wordpress.com/2013/01/23/moslims-bakenen-hun-territorium-af-in-europa/

  Like

 13. Martien Pennings zegt:

  EN IK ZAL HET NAAR MARTIN BOSMA STUREN, OM TE LATEN ZIEN HOE DAT MOET: HET DEBAT AANGAAN OP EEN MANIER DIE SCHERP IS ÉN VERANTWOORD.

  Ik kom nooit op die domme websites van quasi-intellectuelen, zoals “de Joop” en ik twitter ook nog niet, maar dat laatste overweeg ik.

  Maar ik krijg wel eens berichten door van vrienden, die wél twitteren en die wél soms “de Joop” bezoeken.

  Van hen hoorde ik dat de veelbelovende jongeling Kustaw Bessems, inmiddels al chef opinie bij de Volkskrant het volgende over dit stuk van Wilders heeft getsjilpt:

  “Dit is willens en wetens omstandigheden scheppen waarin geweld tegen ‘Marokkanen’ en ‘moslims’ legitiem wordt.”

  Carel Brendel:
  “Duizend keer liever Asscher dan Van Klaveren riep ik na het ‘Marokkanendebat’. Dat wordt nu 10.000 keer liever Asscher.”

  Carel Brendel nog een keer:
  “De SP verketterde mensen niet. Ze had wel zorgen over integratie. Maar legde geen verband tussen geloof en criminaliteit.”

  Iemand vroeg Brendel op kwetter-kwetter hoe hij dan denkt over wat de Deense psycholoog Nicolai Sennels gezegd heeft over de connectie islam en criminaliteit, maar daarop antwoordde Brendel niet

  En Carel Brendel heeft ook dit gepiep-piept:
  “Bart Schut, opnieuw een baken van licht bij Joop: Geert, scheer je haatbaard af.”

  Dat artikel van Schut staat hier: http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/20463_geert_scheer_je_haatbaard_af/

  Nou moet ik morgen een treinreis ondernemen om mijn moeder op te zoeken, maar ik zal desondanks werken aan een niet te lang stukkie over bovengenoemde rijpe denkerds.

  Ik zal het stuk van die Bart Schut daarbij tot leidraad nemen, want dat is van een fantástische domheid.

  EN IK ZAL HET NAAR MARTIN BOSMA STUREN, OM TE LATEN ZIEN HOE DAT MOET: HET DEBAT AANGAAN OP EEN MANIER DIE SCHERP IS ÉN VERANTWOORD.

  Maar dat zei ik al, geloof ik.

  Like

 14. Avidia zegt:

  Martien Pennings zegt:
  10 april 2013 om 18:40

  Heerlijk Martien om het te lezen, geef ze van katoen!!! Ik denk hetzelfde, ik kan razend worden om alles!!

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Martien Pennings 18.40. uur. Geheel met U eens Martien. Het RODE gespuis zal 24/7 haat verspreiden tegen iedereen die en NIET LINKS en NIET MUZELMENS is. Succes!

  Like

 16. jowitteroos zegt:

  Goddank voor een PVV!

  En als we al die relschoppers en onaangepaste het land uit knikkeren gelijk ook hen die toen en nu blijven wegkijken maar wel verantwoordelijk zijn……weg met de zogenaamde volksvertegenwoordiging, behalve de PVV en dat ze maar de grootste mogen worden!!

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @jowitteroos 15.19. uur. Beste Jo, daar sta ik helemaal achter! Zend het rode gespuis net als de haatbaarden met een enkeltje naar de arabische zandbak!

  Like

 18. Anneke zegt:

  Een intens zwerende wond !!!
  Al het GIF loopt er via het pus, de etter, uit….
  Hoop voor genezing op de langere termij!
  Shalom….Peace…
  Vrede ‘op’ de planeet is héél welkom; wat een intense rust zal ‘dit’ met zich meebrengen…
  Zo-ver zijn we nog niet.

  Like

  • Anneke zegt:

   Dit is natuurlijk beeldspraak, maar even de hersencellen activeren op een creatieve wijze en dan is er een lichtpunt(je) aan de duistere horizon!!!
   “Het lampje gaat branden…”
   Deze ‘etterende wond’ blijft niet ongeneesbaar…
   Absoluut niet…!!!

   Like

 19. Jan zegt:

  Het Marokkanenprobleem in Amerika

  In 1787, a bunch of people signed a bunch of agreements that said black people are not required to obey American laws because they are really citizens of Morocco, not the United States.

  Today, members of the Moorish Nation claim this entitles black people to move into empty houses without paying (don’t call it squatting!), create their own license plates, issue their own drivers licenses, print their own property titles and claim sovereign immunity when they get arrested.

  All without success, so far. But they keep trying all over the country.
  http://www.wnd.com/2014/02/moorish-nation-takes-property-in-name-of-allah/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s