Jouw banktegoed kan ook in beslag genomen worden!

Screenshot_82

Realiseer het goed, we leven in een gevaarlijke tijd, de maatregelen van overheden, ministers van financiën, en ambtenaren over de hele wereld hebben ons op de rand van de afgrond gebracht, naar volledige ineenstorting, hetwelk eindigt met monetaire onrust, voedseltekorten, paniek, sociale onrust en totale ontwrichting van de middenklasse en de infrastructuur. Nadat de EU de ongekende stap heeft genomen de middelen van particuliere spaarders in Cyprus in beslag te nemen, is de ware EU-aap uit de mouw gekomen. De volgende keer is jouw rekening ook in gevaar. Neem deze boodschap ter harte en stuur die door aan je vrienden als een serieuze waarschuwing.

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR. Bookmark de permalink .

31 reacties op Jouw banktegoed kan ook in beslag genomen worden!

 1. BertG. zegt:

  Bij aanklikken van -Lees verder- wordt alleen de foto vergroot.
  Of dit moet de bedoeling zijn.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Dit kan inderdaad, en alles op grond van artikel 38 van het ESM verdrag. De strategische stemmers, die zo stom zijn geweest om PvdA en VVD, te stemmen, komen net als ons zwaar op de koffie. O ja, natuurlijk stemde de rest van de eurofiele partijen ook in met het ESM verdag, vorig jaar Juni. ALLEEN DE PVV WAS TEGEN!

  Like

 3. Petrossa zegt:

  Veel success met mijn rood stand. Voor de rest, tsja onze wijze leiders hebben het ESM ondertekent, dus alles wat je bezit kan worden gevorderd. Dat is het lullige van wetten, zolang ze er zijn kunnen ze worden toegepast. Als er morgen een wet wordt aangenomen dat iedereen die Bron heet moet worden opgesloten, zit je zo achter de tralies.

  Like

 4. malsion zegt:

  Hallol E.J. Als ik op de 2e interne doorklik “Lees verder” muis dan krijg ik de vergrote foto van de boef van Rompuy maar niet de gewenste tekst. Jammer, jammer. Malsion.

  Like

 5. Pingback: BOINNK!!! | Uw/jouw bank-tegoed staat óók onder druk!

 6. Philippine zegt:

  Sorry, maar ik kan het bericht niet verder openen.

  Like

 7. hirihiri123 zegt:

  als ik op “Lees verder “klik, krijg ik nog grotere foto van die engerd te zien……….

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Gauw klaar vandaag! Hier vinden bv. alle “hartstochtelijke internetbankierders” alles wat ze moeten weten. Ernaar handelen is natuurlijk een heel ander verhaal.
  http://welketoekomst.wordpress.com/2013/01/21/minister-dijsselbloem-bewijslast-fraude-internetbankieren-ligt-bij-bank/comment-page-1/#comment-1618

  Like

 9. Maarten. zegt:

  Je bedoeld het negatieve saldo wat ik altijd heb op mijn bankrekening..hahaha..laat maar komen die instorting van het systeem…word ik alleen maar beter van.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Lees verder …..werkt niet E.J.

  Like

 11. Linsky zegt:

  “Geloof niets… tot het officieel is ontkend!”
  – Francis Claud Cockburn- Engelse journalist 1904-1981 🙂

  Like

 12. E.J. Bron zegt:

  @BertG.

  Fout van de webmaster!! Aangepast!!

  E.J.

  Like

 13. E.J. Bron zegt:

  AAN ALLEN: E.J. KRUIPT IN HET STOF. ONVERGEEFLIJK….INMIDDELS STAAT HET ARTIKEL WÉL ACHTER DE LINK! 😉 😀

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  @EJ: No problemo.

  Like

 15. lucky9 zegt:

  Roven is misdadig.
  Spaargeld van anderen roven is en blijft een misdaad. Ook als men bankier, EU-commissaris, minister of parlementslid is.
  Bij al deze potentiële misdadigers komt daar boven op nog eens de bezwarende omstandigheid dat ze zullen handelen nà bendevorming.
  Kromme redeneringen en het optrekken van mistgordijnen veranderen hier geen jota aan. Twisted Evil

  Like

 16. Wachteres zegt:

  @ Geeft niet E.J., je wordt ook een dagje ouder ….. 😆

  Like

 17. BigLJohn zegt:

  Daar ik geen spaartegoed heb maar wel een aflos vrije hypotheek zou ik mij geen zorgen hoeven te maken. Echter, ik heb wel een koophuis. De E.U. zou dit ook als hun eigendom kunnen zien, en van mij eisen dat ik iedere maand €1000, – huur moet gaan overboeken naar Brussel. Uw eigendommen en bezittingen zijn na het ratificeren van het ESM verdrag door Nederland dus NU al eigendom van de E.U. Nog nooit vertoond in de geschiedenis ! We zijn er mooi klaar mee. Zelfs Jan met de Pet die niets heeft, kan men laten betalen door een beslag op zijn loon te leggen. Geen middel zal geschuwd worden om ons allen te gronde te richten. Alles in de geschiedenis is vergankelijk, alleen de E.U. met zijn Euro wil men kenmerken als het enige echte 1000 jarige Rijk. Een doelstelling waar Hitler (gelukkig) niet in geslaagd was. Laten we daarom er maar vanuit gaan dat die smerige E.U. ook geen lang leven beschoren is. Ook al zal dat, eer het zover is, ons nog een hele hoop pijn gaan bezorgen !

  Like

  • Tistochwat zegt:

   De schaamteloze roof-zwijnen stoppen niet voordat ze elke burger in dit door en door verziekte land aan de bedelstaf hebben gebracht.
   De ‘elitaire’ gelegaliseerde dieven zorgen intussen heel goed voor zichzelf en zij zullen nooit de problemen meemaken die de ‘gewone’ burger elke dag moet mee torsen.

   Snapt iemand nog waarom er lieden zijn die vol verlangen uitkijken naar het op de troon sjorren van die ‘kroonprins’ in Wassenaar?
   Ze zitten allemaal te flippen bij het idee van die verrukkelijke ‘koningsspelen’ en dat stompzinnige ‘koningslied’!

   Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @ Tistochwat 17.28. uur. Ik ben de hele KLIEK in Den Haag, en het oranje cocktail trio en de eussr, kotszat. Ik hoor net vandaag het volgende: Een nicht van mij, is zwaar gehandicapt en haar man hartpatient. Voor 4 weken terug, kregen ze, omdat ze thuiszorg hadden ca. 7 uren, bezoek van de gemeente i.v.m. de situatie, en of er veranderingen waren in de privé sfeer. Die waren er niet, toch kregen ze “als donderslag”, bij “heldere hemel”, van de gemeente en de thuiszorg te horen, dat hun HULP zou worden teruggebracht na amper 3 uren p/week. Mijn nicht, is toen terecht gereisd in haar rolstoel, naar het Zorgkantoor. Daar heeft ze haar situatie uitgelegd, en kreeg ze het idee, dat er tegemoet zou worden gekomen aan haar wens om toch de 7 uren te kunnen houden. Na ca. 1 week kreeg ze ijskoud bericht, dat ze de HULP die ze DRINGEND nodig had niet kreeg. Er werd haar gezegd om maar naar “de buren”, te gaan om hulp te vragen. Sodeju in een wooneenheid waar allemaal mensen wonen die HULPBEHOEVEND zijn. Ik KOTS hiervan en ben laaiend. De VUILE CLOWNS RUTTE en SAMZWAM brengen gloeiende vinkentering ons geld WAANZINNIG LACHEND naar de CRIMINELEN in BRUSSEL, en de eigen hulpbehoevende bevolking kan BARSTEN van dit SCHORUM! O ja, voor het IMPORT TUIG uit NOORD AFRIKA is wel geld, deze UITVRETERS krijgen voorrang bij toewijzing WONINGEN, en krijgen ook nog GRATIS de woning INGERICHT. Dit allemaal met dank aan de RODEN van de PVDA, SP,GL, en een rubberen trekpop RUTTE leider van de bierpompliberalen. Voor mij kunnen ze dood vallen!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   HULDE Tom, omdat jij tenminste ook altijd voor je mening uitkomt!
   Ik ben het helemaal met je eens! Ik ben de hele zooi in dit land spuug- ende kotszat!
   De graaiende rooien hebben de islamieten nodig als stemvee want ze willen graag in het zadel blijven zitten; dat wil elke salon-socialist!
   Het is toch heerlijk om voor jezelf een luxe leventje te regelen?
   Desnoods ten koste van de blanke Nederlander.
   We worden geregeerd door landverraders die zelfs hoogverraad hebben gepleegd en die dat blijven doen. Ze zouden ons met plezier en zonder gewetensbezwaren op de slachtbank leggen.
   Intussen ook nog eens de konten en de hielen van ‘onze’ rode en islamofiele ‘koningin’ en toekomstige ‘koning’ likken en hup, klaar ben je; je kostje is gekocht.
   IK laat me niet zoethouden met idiote toestanden m.b.t. een ‘troonswisseling’.
   Ik ben republikein en voel me zwaar beledigd dat die poppenkast me door de strot wordt gewurgd; IK WIL ER NIETS, MAAR DAN OOK NIETS MEE TE MAKEN HEBBEN, met dat stelletje schaamteloos rijke uitvreters!
   Kom op zeg, het is verdorie 2013 en dan nog ‘koninkje’ willen spelen met gouden koetsen en andere dure onzin in deze -voor ons zware- crisistijd?

   Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @Tistochwat 19.41. uur. Daar sluit ik me van harte bij aan, beste medestrijder!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Ik beschouw het als een grote eer om “medestrijder “te worden genoemd!
   Gisteren kwam mijn spontaniteit weer tot uiting toen ik in een winkel riep: “Hadden die klootzakken maar op Geert Wilders moeten stemmen!”
   Ik weet het, het is geen ‘politiek correcte’ uitspraak, maar ik word het steeds meer beu…

   Like

 20. Avidia zegt:

  Je geld van de bank halen is wat je moet doen, als dit gedoe over is het opnieuw installeren, een nieuwe crises eraf halen enz.

  Like

 21. Avidia zegt:

  Sorry mensen, de EU wil dat jullie en ik afhankelijk worden, zodat wij geen reactie meer tegen de EU zullen plaatsen, maar wat de EU werkelijk wil is ons afhankelijk maken, smeken om meer EU, help ons EU, Red ons EU. We trappen hier toch niet in??? Mijn zelfrespect komt hier ernstig in opspraak. Donder op EU, we hebben jullie niet gekozen, we zijn het er niet mee eens, opdonderen. En nu kan ons banksaldo zomaar gebruikt worden????? Kom op Nederlanders, protesteer, kom op voor ons belang, we laten onze bankrekening toch niet zomaar leeghalen????

  Reacties graag van ECHTE NEDERLANDERS!!!!

  Like

 22. Avidia zegt:

  Nog even dit om mijn vorige comment meer duidelijkheid te geven, de staat kan zomaar Uw bankrekening gebruiken om schulden te betalen en afspraken te maken met buitenland, stem hier niet mee in, ons geld is ons geld, we laten ons dat niet afnemen, reageer op de politiek, laat uw afkeer gelden, vooral GELDEN!!!! Voor U het weet is Uw bankrekening leeg!!!!!

  Like

 23. Petrossa zegt:

  Avidia, maar het besluit is in 2009 al genomen. Beetje TE laat om nu te reageren. EU kan ook bevelen welk maximum bedrag je nog mag overmaken/opnemen. Banken hebben stilletjes regels aangepast van spaarrekeningen. Je mag geen directe opnames/overmakingen meer doen, 1 dag termijn plus nog wat anti-leeghaal maatregelen.

  Als je dit nou in 2005 had opgepakt, nadat ze het referendum hadden weggelachen dan zag het er misschien anders uit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s