VIDEO: Koeweit – executie als feestje met drankjes en hapjes voor de rijken

Terwijl in de VS en ook in Wit-Rusland de terechtstelling achter gesloten deuren plaatsvindt, voeren de moslims deze graag in het openbaar uit als spektakel voor toeschouwers. Deze perversie is het hoogst ontwikkeld in Koeweit. Daar krijgen de edele gasten, de V.I.P.´s op de eretribunes ook een drankje en een hapje. Uiteraard geen champagne en kaviaar. De Arabieren houden van andere lekkernijen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/04/10/saudi-arabien-hinrichtung-als-party-show-mit-getranken-und-feinkosthappchen-fur-die-reichen/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Koeweit – executie als feestje met drankjes en hapjes voor de rijken

 1. E.Eliveld zegt:

  Het zal wel aan mij liggen maar ik ben het geheel met die FYA’s eens (ja sorry ik ga zo mijn mond met zeep spoelen), vooropgesteld dat die criminelen ook daadwerkelijk dat hebben gedaan. Luis als Mohammed B. of die pedo, ik krijg z’n naam mijn bakkes niet uit, of lui als Dutroux verdienen het om snel uit hun lijden te worden verlost. En wij, de maatschappij met hen.

  Like

 2. Jade zegt:

  Wat voor lekkernijen mogen dat dan wel zijn???
  Ik zou bij het aanschouwen van een executie namelijk
  geen hap door de keel kunnen krijgen…

  Like

 3. Jean zegt:

  Het zoveelste bewijs dat die waanzin zo achterlijk en debiel is als een linksdraaiende deur van een varkensstal.
  Hetgeen op de eerste rij zit is geen haar beter dan het tuig dat opgehangen wordt.
  Het heeft wel één voordeel nl. dat tuig pleegt geen misdaad meer iets wat wij hier in het westen niet kunnen zeggen alhoewel we ook met veel tuig opgezadeld zitten, kijk maar eens naar…., neen, ik ga het niet zeggen, vul het zelf maar in.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Ik ben bang dat deze zoort volksvermaak ook in Nederland zijn entree zal krijgen het was ook in Afghanistan ingevoerd toen de Taliban daar regeerden.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Luckybee 17.35. uur. Met een aanwas van muzelmannen, vrees ik hetzelfde luckybee!

  Like

 6. Jan zegt:

  Meer fraais uit de zandbak

  A Kuwaiti man recently who was beating his wife in broad daylight on the Ahmed Jaber Street in Sharq shouted at the passersby and said “Leave me alone, she is my wife I can do what I want with her.”
  http://www.arabtimesonline.com/NewsDetails/tabid/96/smid/414/ArticleID/194939/reftab/96/t/Leave-me-alone-she-is-my-wife-I-can-do-what-I-want-with-her/Default.aspx

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Tot +- 1960 was Kuwayt een Brits protectoraat/mandaat-gebied en hadden zij er voor ,t zeggen. Zouden dit soort openbare executies er toen ook zijn geweest??? Zou dit soort gezags-dragers ook weleens buitenlandse staathoofden ter gelegenheid uitnodigen. De koningijn was een stukje verderop vorig jaar ook op bezoek. Allen zullen nog wel weten:: die uitspraak over de “paradijsjes”. Mischien een leuk uitstapje voor haar geweest, weer eens wat ANDERS. De beschaving van die arabieren gaat niet verder dan het verguldde bovendeksel van hun w.c-bril.
  Een “gemak” waarvan het gebruik hen nog niet zo heel lang bekend is. Wat een walchelijke vertoning en wat een smerig volk en verder @#$%^&*9@#$%^ = villeine opmerkingen, zoals M.P die kan schrijven ( terecht overigens ) , ik kan het niet WALCHELIJK VOLK. Maar ja, ze leven nog in……..1391

  Like

 8. Avidia zegt:

  Jean zegt:
  10 april 2013 om 17:15

  Roerend mee eens, zou het niet graag aanschouwen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s