Meisje (9) gekopschopt om beetje geld

Screenshot_11

Bericht uit Krimpen aan den IJssel van de lokale Dichtbij.nl: “Een 9-jarig meisje is woensdag ernstig gewond geraakt na een poging tot beroving door vier jongens. Ze ligt met een bloeding in haar hersenen in het ziekenhuis. Een vrouw heeft ingegrepen en daarmee erger voorkomen.” Goh. Een land waar zelfs 9-jarige meisjes niet meer veilig zijn voor moordaanslagen (want minder is het niet) op klaarlichte dag heeft toch een behoorlijk Probleem. Ofwa? Diepe zuchten en intense verwensingen -hier-. Wat nu? Wie doet er iets? Politie? Politiek? Onderwijs? Ouders? Whatever. Debatmoe. Eerst deze lijers eens zien te vinden. Zoeken dus, met het kleine beetje informatie dat er is. Komt ie. Signalement: De vier jongens voldeden aan het volgende signalement: Dader 1: Licht getint, 14 a 15 jaar oud, zwart vest, donkere pet en capuchon. Dader 2: Licht getint, 14 a 15 jaar oud, fel gele jas, zwarte pet en kort haar. Dader 3: Licht getint, 14 a 15 jaar oud. Dader 4: Blank, 14 a 15 jaar oud.”

Bron:

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/04/meisje_9_gekopschopt_om_geld.html

Auteur: VanLeeuwen

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op Meisje (9) gekopschopt om beetje geld

 1. felix zegt:

  En daar zijn ze weer de “licht getinten”
  en Hier: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=l_5HIaFFgpE

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   “and we will kill them”.
   Het komt luid en duidelijk over.
   En wat doen wij? Oog om oog, tand om tand?
   Nee, Het hoort niet bij onze cultuur om mensen dood te wensen of nog erger om een medemens daadwerkelijk te doden. .
   Maar wat dan? Wachten tot we aan de beurt zijn?
   Nee.
   Op deze blog is al vaak opgeroepen om tot actie over te gaan.
   Ons verenigen om deze moordzuchtige leden van de 5e colonne uit onze woon- en leefgemeenschap te verwijderen.
   Hoe?
   Celvorming en voorbereiding. Vandaag beginnen want er is geen tijd te verliezen.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    M.A.L. Sion 21.58. Prima. Als U enig idee heeft hoe we dat moeten aanleggen…..
    Geef een bruikbare suggestie en ik ga er op in.

    Like

   • M.A.L. Sion zegt:

    Theresa Geissler
    Eerste vereiste is contact. Ik ga iets proberen.
    Even geduld.

    Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En dan maar zwammen van de RODEN en politiek CORRECTE van DEMONEN 66 t/m het CDA dat er GEEN MAROKKANENPROBLEEM zou zijn. Nou, ik dacht het wel!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Vuile gore smerige partij van de allahtonen, JULLIE en de huichelaars van demonen 66 hebben de GROOTSTE SCHULD aan de horden onaangepasten in nederland, te weten de Berbers uit Marokko. Mijn hekel tegen de linkse smeerlappen wordt met de dag groter!

  Like

 4. Werdmölder: Bij de Nederlandse Marokkanen zijn er in de leeftijdsgroep 15-29 jaar acht keer meer schizofrene stoornissen bij Marokkanen dan bij Nederlanders. Hij constateert dat zelfcontrole bij veel Marokkaanse snotneuzen bijna niet ontwikkeld is en dat assertief gedrag zeer veel ontaardt in regelrechte agressie. Khalid René trapt Steegmans dood omdat die tegen de Marokkaanse Übermensch zegt dat hij moet uitkijken met zijn scooter want hij had bijna een bejaarde vrouw omver gereden. Deze Khalid geeft als reden voor zijn moord: “Ik accepteer niet hoe deze jongen mij aansprak”. Savoureer ook de reactie van de analfabete ouders van de moordenaar: “Het is de wil van Allah”.
  En deze psychopaten komen dankzij de EU nog steeds net miljoenen hier binnen!

  Like

  • BertG. zegt:

   Ja, makkelijk hé Ergens in geloven.
   Je zegt gewoon dat jezelf er niks aan kon doen aan je gedrag maar dat je aangestuurd en geleid werd door de wil van je denkbeeldige vriendje. En ze komen er mee weg.
   Zo leven er in NL ook hele hordes mensen. Maar dan weer met een ander denkbeeldig vriendje die het voor ze regelt en aanstuurt. Terwijl het toch in je bovenkamer gebeurt.
   Gewoon afschaven dat geloof. Maar dan ook elk geloof.
   Wat een rust zal dat in de wereld opleveren.

   Like

 5. JooJootje zegt:

  Ik ken Krimpen a/d ijssel nog goed van 30 jaar geleden toen waren er bijna geen licht getinte in Krimpen wat erg dat mijn oude omgeving zo hard achteruit is gegaan hoe zou het zijn met al die dorpjes in de rest van de krimpenerwaard Lekkerkerk bijvoorbeeld ik hou mijn hard vast.

  Like

 6. JooJootje zegt:

  sorry hart met een t foutje

  Like

 7. luckybee zegt:

  Ik kijk bijna geen TV meer het is volkomen in de handen van deze smeerlappen.Voor aan de demonen 66.nauwelijks heb ik de TVaan of ik zie de glots ogen van Alexander Pechrold.En als dan Samsom er bij komt , dan is de TV avond voor mij geweest. Dat is bijna iedere dag

  Like

 8. Martien Pennings zegt:

  Wat ik niet zo goed begrijp: wanneer komt er een keer een vader, of een broer, of zelfs een zus of een moeder, die zegt: genoeg.
  En die gaat voorkomen dat er nog een D66-rechter aan het werk hoeft door de daders af te knallen?
  Dat kan toch niet uitblijven op den duur?

  Like

 9. vigilante zegt:

  M.A.L. Sion
  Hoe? bereid je maar voor op meer breivik acties in de toekomst.
  Onder de slapende “kaasjes” zullen geuzen ontwaken.

  Hoe? vrijdagmiddag

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Vigilante
   De vrijdagmiddag is al een heel goede gedachte. Vasthouden en verder uitwerken!
   Nee, geen Breivik acties. Dat was een eenling en dat is niet gezond.
   Celvorming, planning en evaluatie. Maar tevens rugdekking.

   Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Luckybee 06.39. uur. Waarde Luckybee, mijn eega en ik kijken absoluut niet meer naar de RODE TV in nederland! Ik wens de rode agitprop niet te zien!

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Drie KLOOTZAKKEN, lees: allahschreeuwers licht getint.
  Ze mogen blij wezen dat het niet mijn dochter was die in elkaar is geschopt.

  Like

 12. BertG. zegt:

  Als je de site wil vullen met nieuws over dit soort tuig dan kan je net zo goed een site ernaast draaien.
  Alleen al in de telegraaf vandaag. quatkauwers en overlast, schietpartijen op straat in rotterdam en a’dam, lokagenten met koptelefoons, kind van flat af gegooid, meisjes naar syrie, en elke dag weer.
  Wennen zal het nooit. Maar we hebben bovenal geen probleem ergens mee.
  Hoort allemaal bij NL tegenwoordig.

  Like

 13. Er alweer is hier niet alleen sprake van het Moslim probleem, eerder van een politiek probleem. En nog veel eerder is dit probleem een gevolg van de Nederlandse kiezer, die links Nederland telkens weer nieuwe kansen geeft om te gaan regeren. Een politieke partij voor Moslims is dus overbodig, zolang de gevestigde politieke partijen (PVV en die ene kleine Christelijke partij uitgezonderd) steeds meer Moslims Nederland binnenlaten en al hun wensen inwilligen. Het begip integratie is voor ons op toepassing, zijnde dat WIJ ons moeten aanpassen aan die Islam schoften. Alweer een schofterige streek van links Nederland ! Het blijft niet bij dit ene meisje, er zullen nog vele meisjes (en jongens) volgen. Als dit zo blijft doorgaan, is de tijd nakende dat Nederland verwordt tot een Sharia staat !

  Like

 14. ckzeijl zegt:

  NEE, het hoort NIET bij NL, BertG. Het heeft ermee te maken dat niemand een poot uitsteekt, behalve dan de vrouw die erger wist te voorkomen.

  Like

 15. ckzeijl zegt:

  Update:KLOOTZAKKEN hebben zich zowaar gemeld..!!!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21474157/__Vietal_meldt_zich_na_roof__.html
  Ze worden verhoord door figuren* die nog niet eens een kat kunnen verhoren en worden hoogstwaarschijnlijk heengezonden met een dagvaarding. Als de rechter geluk heeft verschijnt het TUIG ter zitting alwaar ze een taakstraf opgelegd krijgen. En dat meidje van 9 heeft LEVENSLANG. Ze hebben geluk dat ze mij niet tegenkomen.
  *>> http://tinyurl.com/ckh8o33

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @BertG 12.10. uur. Inderdaad Bert, en al deze verrijking-kots- hebben we maar te accepteren, dat moet van de huichelaars en wegkijkers in Den Haag. Buiten de PVV en de SGP, vinden alle andere partijen het GEWELDIG wat het marokkaans tuig uitspookt. En de rechterlijke macht, laat me niet lachen, voor het grootste deel demonen 66 rechters en officieren van justitie. Het wordt tijd voor VERZET, MASSAAL VERZET!

  Like

 17. Het Parool: “niet alleen het Marokkanengeweld gaat een nieuwe fase in, waarbij ook de politie zonder enige terughouding beschoten wordt, maar we naderen ook steeds meer de fase waarbij de angst regeert”
  Jaren geleden heb ik al voorspeld dat Nederland het “Europese Mexico” wordt! Onze justitie kijkt er naar en steekt geen vinger uit! Integendeel, ze wedijveren wie de lichtste taakstraf krijgt!

  Like

 18. Trucker zegt:

  Eén remedie: cal. 16 en probleem opgelost of (en deze is leuker) het tuig per parachute droppen boven syrie.

  Like

 19. Moslims verachten honden, maar ik denk dat geen een hond zo laf is als Marokkanen; een kind met 4 man aftuigen! Moedig he?

  Like

 20. Trucker hoezo per parachute?

  Like

 21. Trucker zegt:

  @ realpredictor 13 april 2013 om 01:06

  Yep, jij bent slimmer dan, kostenbesparend is niet mijn dada.

  Like

 22. @Trucker, niet alleen kostenbesparend maar effectiever!

  Like

 23. Deckzeijl, Realistisch artikel. Als je alles wat deze “hoofdschoppers” uitvreten op een rijtje zet is een heel boek nog niet voldoende!
  En wat zijzelf hiervan vinden kun je in de hersenloze en psychopatische opmerkingen lezen!

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  En de RODEN van de Partij van de Allahtonen, vinden het GEEN MAROKKANENPROBLEEM-kots- Achterlijk rood tuig, wat is het dan een olifantenprobleem, een vlooienprobleem, een kippenprobleem? LINKS, totaal verrot, sinds 1968 is doelbewust bezig, de eigen bevolking het leven onmogelijk te maken! Wat heb ik een spuughekel aan de linkse smeerlappen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s