“Arabische Lente” begint ook in Jordanië voelbaar te worden

Screenshot_6

Ahmed Daqamseh

De JerusalemPost bericht dat van de 120 parlementsleden in Jordanië er 110 willen dat Ahmed Daqamseh wordt vrijgelaten. Daqamseh zit een levenslange gevangenisstraf uit, omdat hij in 1997 zeven Joodse jonge meisjes een kogel door het hoofd joeg op de grens tussen Jordanië en Israël.

Toen Ahmed enige tijd terug werd gevraagd of hij spijt had, antwoordde deze oud-militair: “Ja ik heb zeker spijt, spijt dat ik niet nog een magazijn in mijn automatische mitrailleur kon stoppen zodat ik nog meer Joodse meisjes had kunnen vermoorden”.

Eerder noemde de Jordaanse minister van Justitie Ahmed Daqamseh al een held en zei Ahmeds moeder dat ze trots was op haar zoon en dat ze hoopt dat elke moslim zijn voorbeeld zal volgen. De “Arabische lente” begint nu ook in Jordanië voet aan de grond te krijgen.

Screenshot_9

De foto van de vermoorde meisjes…wat een beest!

_____________________________________________

h/t en tekst Johan Gerber

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Jodenhaat, Jordanië. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Arabische Lente” begint ook in Jordanië voelbaar te worden

 1. Jade zegt:

  Deze klootzak moet gewoon de doodstraf krijgen inclusief 110 parlementsleden van jordanie.

  Like

 2. JooJootje zegt:

  Democratie was waarschijnlijk te hoog gegrepen voor deze mensen ondanks alle hulp die onze verheven en uitmuntende leiders hebben gegeven
  Suggestie: zouden onze verheven en hemelse leiders bij de volgende lading hulp niet beter kunnen beginnen deze mensen eerst wat menselijke waarden en normen bij te brengen.
  Daarna kunnen we nog eens kijken naar democratie maar dat is dan in een verre toekomst maar goed beter laat dan nooit zullen we maar zeggen.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Deze HAATBAARD staat synoniem voor al de verdwaasde islamaanhangers! Nooit zal er pais en vree zijn zolang de islam bestaat. En de tering voor de RODE SMEERLAPPEN die de vijfde colonne zijn, van deze MOORDENAARS en HALSAFSNIJDERS!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Bedankt, Jordaanse minister van Justitie. Bedankt, Moeder van Ahmed Daqamseh. Hierbij hebben jullie definitief alle restjes twijfel weggenomen, die er misschíen nog bestonden over de Moslim-mentaliteit.
  Zeven jonge meisjes neergemaaid met een mitrailleur! Dat is niet eens een oorlogsdaad, dat is een laffe, schofterige, smerige streek! Geen enkel lovend woord zou hier op zijn plaats zijn, ook aan Moslim-zijde niet, als ze tenminste nog een beetje fatsoen in hun lijf zouden hebben.Bij deze weten we dus zeker dat ze dat níet hebben.
  Het maakt al niet eens eer uit wat die schoft er zelf over gezegd heeft. Hoe zijn omgeving reageert, dàt spreekt pas boekdelen.
  Klootzakken, stuk voor stuk! Ontvoer die vent naar het Westen en bind ergens een touw om z’n gore nek. Kan weer niet, dat weet ik wel. Maar dan zou hij pas zijn gerechte straf krijgen!
  Mijn God, wat een hypocriet addergebroed, die mensen!

  Like

 5. wim van rooy zegt:

  Een aantal jaar geleden wilde de toenmalige koning Hoessein een wet laten goedkeuren om honor killings te criminaliseren. Het democratisch verkozen parlement stemde met 60 tegen 25 om deze wet te verwerpen. De stemming duurde exact drie minuten.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Kunt U zich voorstellen dat een Nederlandse christelijke moeder haar zoon een held zou noemen als hij zeven islamitische meisjes in bijvoorbeeld Rotterdam of Amsterdam zou doodschieten? Binnen de islam kan het omgekeerde blijkbaar wel. Een religie die dit mogelijk maakt hoort niet thuis in een beschaafde wereld. Ik braak op elke Nederlandse politicus (maakt niet uit van welke politieke richting) die meegeholpen heeft de islamisering van Nederland geen strobreed in de weg te leggen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @guusvelraeds 22.37. U doet me waarachtig een licht opgaan! Stuur dit soort berichtgevingen naar de Tweede Kamer! Duw ze alle politici onder de neus, die slijmballen van het CDA voorop. Dat ze beseffen wat voor soort ze de handen boven het hoofd houden! Wilders hoeft niet, die weet het allang. maar de rest…..
   Ja, ik weet het wel, dan beginnen ze weer van “niet iedereen over een kam scheren”en zo…….
   Die plaat kennen we inmiddels, Heren parlementsleden, zet maar eens een andere op, stelletje dhimmi’s!

   Like

 7. Martien Pennings zegt:

  In Commentary de onvolprezen Jonathan Tobin over de appreciatie van deze moordenaar in Jordanië EN WAT DAT BETEKENT: http://bit.ly/115msYy.

  Hij geeft ook details over de moord:

  “The details of the Island of Peace shooting were horrific. Ahmed Daqamseh, one of the Jordanian soldiers on duty at the site that day, turned his gun on a group of visiting Israeli schoolgirls, killing seven and injuring five. The death toll was limited only by the fact that his gun jammed.”

  Like

 8. Makropoelos zegt:

  Misschien Brussel een paar miljard over laten maken, om de democratie te vestigen.

  Gaan we nu echt nooit wakker worden?

  Like

 9. Hans Jacobs zegt:

  Zet mij in één ruimte met hem.
  En ik zal hem verlossen.
  Langzaam.

  Like

 10. Ach laten we eerlijk zijn; het valt nog mee dat hij in eerste instantie levenslang heeft gekregen.
  Dat het een beest is moge duidelijk zijn.
  Sorry voor de beesten die ik daarmee beledig.

  Like

 11. luckybee zegt:

  De Jordaanse koningshuis zitten de Khalifaat aanhangers behoorlijk in de weg; daar om willen ze het weg hebben.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Theresa Geissler 23.01. En dan nog, beste Theresa, zullen ze er om lachen, en NIETS doen. Ik heb er ervaring mee, voor 2 jaar terug een brief aan de VVD en een mail aan het CDA gestuurd, in de 2e kamer, ik moet nog antwoord krijgen. Nee, buiten de SGP en de PVV en nu misschien ook de CU, trekken ze er zich geen barst meer van aan. De MUZELMENSEN annex GEITENEUKERS daar wel van!

  Like

 13. BertG. zegt:

  En hier vinden ze het allemaal prachtig.
  http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/betrekkingen-met-nederland/jordanie
  De dikste vrienden zijn ze. Denk daar ook aan op 30-04-2013 wat een gluiperds het eigenlijk zijn.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @BertG. 9.46u. Gluiperds? Ja. Zogeheten koningshuizen onder elkaar, dan weet je het wel.
   Ik hoop dat ik het zó kan draaien, dat ik er op 30.4 geen glimp van hoef op te vangen: Niet goed voor mijn gezondheid, vrees ik.

   Like

 14. louis-portugal zegt:

  Israël zal toch nog wel ergens een droontje hebben om met hem af te rekenen.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @BertG 09.46. uur. En daarom zal ik 30 april, nog GEEN MINUUT kijken naar deze huichelarij, waar de rode, en de progressieve koninklijke kontlikkers natuurlijk voor op de rij willen zitten. Deze show, met in de achtergrond, dat deze oranje familie, heult met onze ergste vijanden DE ISLAM, laat ik voor wat het is. Van mij de middelvinger!

  Like

 16. Jan zegt:

  De Arabische lente is definitief begonnen:
  http://vladtepesblog.com/?p=63392

  Geen koninklijke uitstapjes meer van Bea naar Abdoellah en Rania

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s