Belgische “Radio Een” helpt de Jodenhaat een handje

Screenshot_2

(Door: Martien Pennings)

Ik denk dat het zo gegaan is: na die uitzending van deze morgen* vrijdag 12 april 2013 kwamen overwegend pro-Israël-reacties op het anti-Israël-verhaal van ene Jan Dreezen van “Palestina Solidariteit”. En toen ze er een paar geplaatst hadden, vond de linkse redactie dat het zo wel genoeg was en begonnen de pro-Israël reacties te blokkeren. In elk geval kwamen de Vlaming Johan Gerber en ik er niet meer door.

De insteek van mijnheer Dreezen was om tot een sportieve boycot van Israël te komen. Het is namelijk zo dat de Europese kampioenschappen voetballen voor landenteams van spelers onder de 21 jaar deze keer in Israël worden gehouden. Nou dat vond mijnheer Dreezen te veel eer voor de enige humane democratie in het Midden-Oosten. Zijn verhaal duurde 6 minuten en was de gebruikelijke leugenlaster van “apartheid” en moedwillig geweld en schending van “het Internationaal Recht”. Dus ik heb zo’n tien keer vergeefs geprobeerd het onderstaande comment te plaatsen:

“Ik doe het tegen beter weten in: dit comment plaatsen. Want argumenten spelen al 40 jaar lang een steeds geringere rol inzake Israël.

Maar hier kan je in 4 minuutjes beluisteren waarom deze mijnheer Dreezen 100% onzin vertelt: ‘Why Are You Protesting Against Israel?’: http://bit.ly/ee5j18.

Luister ook eens naar Dennis Praeger, Amerikaanse universiteitsprofessor, gespecialiseerd in de problematiek, die de kwestie ingewikkeld noemt, maar in 5 minuten tijd toch dé essentie bloot legt: http://bit.ly/dj2F6g. Gaat dat bekijkluisteren!

Wie echt iets wil weten over de kwestie en een ietsie-pietsie meer kleine lieve moeitetjes wil doen is hier een essaytje dat heel veel schattige essentietjes raakt in een kort bestekje: http://bit.ly/157yG7l.

Hieronder wordt over “internationaal recht “ gesproken door ene mijnheer Van Herzele die geen enkele notie heeft van wat dat is. Wie iets wil weten over de combinatie Internationaal Recht & Israël moet hier eens gaan kijken: http://bit.ly/pelz2I en vooral ook hier: http://bit.ly/10TQRZV.

Dat boek dat mijnheer Gerber hieronder aanraadt, ‘De Kern van de zaak’, is ook prima, maar veel te dik voor de moderne mens die liever decennia lang Israël-laster uitkraamt dan een minimale intellectuele inspanning te leveren.“

Tot zover mijn geweigerde comment.

En zo wordt langzaam maar gestaag, via leugens over Israël en via censuur op het tegengeluid, de Jodenhaat gestimuleerd. En net zo langzaam en gestaag groeit bij mij de overtuiging dat de mensen die tegelijk de islam mooipraten en Israël belasteren héél goed weten waarmee ze bezig zijn, óók bij het Belgische “Radio Een”. Dit valt niet meer onder het kopje “onwetendheid”. Ze zijn gewoon bewust bezig de 5e colonnes van moslims te mobiliseren voor de komende pogroms in de West-Europese steden.
______________________

*Hier is de hele link naar de uitzending:
http://www.radio1.be/programmas/de-ochtend/zelfs-voetbal-politiek-isra%C3%ABl

Screenshot_3

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, Jodenhaat, mainstream-media. Bookmark de permalink .

10 reacties op Belgische “Radio Een” helpt de Jodenhaat een handje

 1. Rudi de anti-dhimmi zegt:

  Bedankt voor dit artikel, Martien.
  Deze Jan Dreezen kende ik niet en ik ga ook mijn best doen om hem weer te vergeten.

  Dit is een filmpje gepresenteerd door Danny Ayalon, de Israëlische adjunct-minister van Buza over het Israëlisch-‘Palestijnse’ conflict

  Hier een ander filmpje over ‘Israel, een apartheidsstaat?’ van Darren Stein

  Like

 2. Trucker zegt:

  Yep, deze morgen op de radio1 van de BRT nog een fragment gehoort…
  Wist niet welke pratende L*L ik bezig hoorde maar was niet verbaasd dat de hournalist zo goed als akkoord ging met deze …(hoe moeten we als Rechtsen en islamofoben zo een rechtoplopende onzin en leugens kwakende) islamofiele niksnut (heten) die onzin en venijn uitspuwde.
  Het piepeltje zat zo vol smerigheid tegen de Israelisch te ratelen dat het spuwsel bijna uit mijn luidsprekers spatte (zit er in mijn vrachtwagen iets dichter bij dus let goed op dat ik niet vies wordt).
  De hournalist was blijkbaar niet op de hoogte dat raketaanvallen van de islamieten nog dagelijks gebeuren, (dat de media die links is als de pest en zo islamofiel is als wij islamofoob weten we allen) en liet de pratende L*L maar kwaken en ik dacht :’tiens ik meende dat er onlangs nog raketten afgevuurd zijn door de islamieten’ maar blijkbaar lezen de hournalisten enkel de islamietische persrol en gaan zo voorbij aan het feit dat de betalende burger (openbare KRomroepen worden gefinancieerd door de belastingsbetaler) recht heeft op een neutrale berichtgeving.
  Nee volgens hun verwrongen linkse waanbeelden hoeft de burger niet op een correcte wijze geinformeerd te zijn..zeker als hun favorieten de islamieten in het vizier komen, bij ons in Vlaanderen LEUTEREN ze al een hele week over islamieten die naar syrie trekken… wat heeft dat voor nieuwswaarde???????????????? Dat er dagelijks Christenen vermoord worden in landen waar de islamieten leven horen we niet maar als er een pelgische islamiet het loodje legt…
  Tussen neus en lippen door, volgens zielenknijpers en andere SOORTEN heeft het niks maar dan ook niks te maken met religie het is normaal dat er jongeren naar syrie trekken”want hoeveel Vlamingen zijn niet naar Korea geweest”… dat is dus waar de domme kiezer recht op heeft dit soortement onzin en onwaarheden wat maakt dat de meerderheid niet geinformeerd is, daarom ook de idiote kiesresultaten waar zelfs Communisten in een regering kunnen zitten zonder dat de domme kiezer weet welk vlees hij in de kuip heeft.
  Kromsraap, leugens, manipulatie, informatie verzwijgen is de dada van het linkse tuig overal in eurabia.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De gore rode en linkse kerk, blijft 24/7 aan de slag om Israel te belasteren, en ons in europa de onaangepaste moslim horden, door “de strot te duwen”. Geen dag gaat voorbij- zoals een andere reageerder al meldde- dat wij de zegeningen van de waanzinnige multiculti over ons heen krijgen.
  Snotverdomme, de geiteneukers en soepjurken worden voorgetrokken, en wij moeten deze waanzin betalen. Kotsbeu ben ik het!

  Like

 4. wim van rooy zegt:

  De VRT, zowel radio als televisie, zijn bezet door de firma links&groen. Je hoort er NOOIT een ander geluid, en je komt er ook nooit door met een niet politiek correct discours. Aan tafel gisteren over onze Syrische jongens Rik Coolsaet, de prof die eigenlijk ideoloog is; Peter Calluy (de ex-coach van Belkacem die een boek over zijn vele waarschuwingen schreef) mocht twee ongevaarlijke zinnen uiten, maar niet aan tafel natuurlijk, niet bij de hoge heren! Calluy is dan ook geen acdemicus!

  Like

 5. Martien Pennings zegt:

  Ik heb ook eens gekeken naar de mogelijkheden om dit stukje bij de redactie van Radio Een onder de aandacht te brengen.
  Dat is niet te doen: je komt in een krankzinnige doolhof terecht op die websites.

  Like

 6. baksteen zegt:

  Radio 1 in Nederland is precies het zelfde verhaal, toeval? nee, blijkbaar centraal gestuurd, dus nog veel enger.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Heb de link naar radio 1 maar niet aangeklikt want ik weet dat ik dan een gevoel over me krijg het hele meubilair kort en klein te slaan. Bij mij in de straat zit er ook eentje die al meer dan een half jaar een zelf getekende palestijnen vlag voor het raam heeft hangen. Krijg met dagen steeds meer dwanggedachten vroeg of laat een steen naar binnen te gooien. Om me zelf te beschermen loop ik nu bewust een andere route.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Radio 1, Vervloekte dhimmies !!! Landverraders.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s