Eva Brems wekt de Breivik in mij

Screenshot_13

Eva Brems geeft de omvang van haar geestelijke vermogens aan

(Door: Martien Pennings)

Eva Braun Brems is een professeuse uit een Belgenmop. Ik had al begrepen dat deze Vlaamse een vijand en belasteraar van Israël is, het enige humaan-redelijke en productieve land in het Midden-Oosten. Maar ik wist niet dat haar liefde voor de islam zo pervers is, dat ze voor de boerka is. Ze is tegen een verbod op de meest ontmenselijkende dracht die het helle-systeem van de islam voor de vrouw heeft bedacht, die waarin de seksslaaf, huissloof en zonden-geit zelfs geen gezicht meer heeft.

De geweldsimpuls waaraan Breivik gevolg gaf, richtte hij verkeerd, namelijk op kinderen die door hun eigen cultuur misleid waren en geen kans hadden gekregen op een eigen ontwikkeling, dus misschien een doorzien van de linkse hersenspoeling inzake Israël waaraan ze onderworpen waren geweest. Maar van de Breivik-impuls op zich heb ik zelf ook dagelijks minstens zeven-en-een-halve keer last.

Ik heb drie seconden gehoopt dat het bloedbad op Utoya de Israël-haters ietsje kritischer zou maken op de terreur van de Palmaffia’s, want ja, als je eenmaal zelf aan het lijken ruimen moet, dan is het toch anders dan wanneer er weer eens een paar Joden opgeblazen zijn. Maar nee, in de vierde seconde realiseerde ik me dat zowel “links” als de islam maar één reflex hebben: anderen de schuld geven.

En ja hoor, in de vijfde seconde waren ze al bezig het bloed van Utoya te smeren op de jasjes van alle islamkritici die door Breivik ooit geciteerd waren.

Maarr . . . . . . die prominente islamcritici zijn juist tegen geweld. Zeggen ze. Zij  kritiseren de islam juist vanwége het geweld. Bovendien is er nog een onweerlegbaar (!) bewijs dat die islamcritici niet verantwoordelijk zijn voor Breiviks radicalisering. Want . . . . .  Breivik had volgens zijn eigen manifest al rond 2000 zijn conclusie bereikt dat geweld noodzakelijk was. Spencer echter begon pas te bloggen in 2003, Geller in 2004 en Geert Wilders stapte pas in 2004 uit de VVD-fractie. Volgens de wetten van de causaliteit  – tijdsopeenvolging en zo – kan het gevolg niet aan de oorzaak vooraf gaan.

Ik ben trouwens iets minder pacifistisch. Eensdeels omdat ik een inferieur mens ben die nog last heeft van atavistische neigingen vanwege rudimenten van een reptielenbrein dat zowel linkse mensen als alle écht deftige islamcritici evolutionair allang ontstegen zijn. Anderdeels omdat ik qua redelijke ratio denk dat de vertegenwoordigers van de vijand – de islam – niet alleen dat stukje agressief reptielenbrein nog wél hebben, maar dat de islam het gedurende 1400 jaar breinbroei en negatieve genetische selectie misschien wel gróter heeft gemaakt.

Er kómt een moment waarop het genoeg is. Dat zal aangebroken zijn – ik heb het al vaak aangekondigd – wanneer er regelmatig boerkaabs en niqba’s in de publieke ruimte in Nederland gaan verschijnen. Wat de kritische grens is, weet ik niet. Maar hij is er en ik voorspel dat een daad van heel vreselijk geweld dan wel eens niet van de Geitenkaaskoppen zou kunnen komen – hoeveel aanslagen zijn er eigenlijk al voorkomen AIVD? – maar van de Kaaskoppen.

______________________

Hier het bericht rond Brems uit het Belgische Dagblad “De Standaard” van 6 december 2012 dat alleen voor abonnees toegankelijk is en dat mij via een andere weg bereikte. Ik citeer:

Brems stemde vorig jaar als enige in de Kamer tegen het boerkaverbod. Dat het Grondwettelijk Hof het verbod nu toch bestempelt als grondwettig, zit haar behoorlijk dwars. ‘Het Hof komt tot een heel andere analyse dan ikzelf en dan veel mensenrechtenexperts. Toch verrast de uitspraak me niet echt. We hebben een Grondwettelijk Hof dat zich moeilijk kan onttrekken aan de consensus die er in de samenleving en politiek rond het boerkaverbod is ontstaan’, aldus Brems.

Brems lijkt daarom meer te verwachten van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens in Straatsburg ( één van de betrokken partijen heeft al aangekondigd dat het zo’n procedure overweegt, nvdr ). Zo’n instantie kan ‘met de nodige afstand’ oordelen over de netelige kwestie.

Wat het Belgische arrest betreft, vindt Brems het opvallend dat het Hof ‘klakkeloos’ de beperkingen van de wetgever (de openbare veiligheid, de gelijkheid tussen man en vrouw en een zekere opvatting van het ‘samen leven’ in de maatschappij) volgt.

De Groen-politica stoort zich ook aan de ‘gratuite statements in het arrest. Zo wordt in het arrest onder meer gezegd dat het voor de ‘individualiteit’ van iedereen in een democratische samenleving belangrijk is dat zijn/haar gezicht herkenbaar is. ‘Dat zijn van die gratuite formuleringen die getuigen van een soort zorgeloosheid die karakteristiek is voor de manier waarop met de wetgeving hierover wordt omgesprongen’, aldus Brems.

 Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", België, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

22 reacties op Eva Brems wekt de Breivik in mij

 1. wim van rooy zegt:

  Voor die ene keer dat recht en rechtvaardigheid eens samenvallen, geeft kruidenvrouwtje Brems niet thuis. Ik hoop dat ze ooit moet boeten voor haar lichtzinnigheid: het in de steek laten van sukkels van vrouwen.

  Like

 2. Stradi zegt:

  Nagels met koppen “Maar nee, in de vierde seconde realiseerde ik me dat zowel “links” als de islam maar één reflex hebben: anderen de schuld geven.”
  http://www.gva.be/nieuws/binnenland/aid1366506/kif-kif-anti-islamdiscours-leidt-tot-radicalisering.aspx

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Kan best zijn, maar in Nederland hebben we ook van die totaal doorgedraaide figuren. In dit verband moest ik gelijk denken aan Karin Dekker, de Groningse GL-wethouder die vorig jaar nog opriep om , als protest tegen het Boerka-verbod, massaal de Boerka AAN te rekken. Ik ga in zekere zin mee met de gedachte dat zulke verdwaasde wijven de zegeningen van de vrouwen-emancipatie die het westen al die eeuwen bevochten heeft, niet verdienen. Alleen kun je ze die voor straf niet ontnemen, zonder dan weer de Islam in de kaart te spelen. Je zou ze ook wel publiekelijk aan de kaak willen stellen als land- en sekse-verraadsters, maar helaas is de schandpaal rond 1834 of daaromtrent afgeschaft. Geintje. Hoewel…..

  Like

 4. JGerber zegt:

  Eva Brems scheert islamkritiek en racisme over dezelfde kam. Hiermee zit ze op dezelfde lijn als de islamfundamentalisten die kritiek op de islam willen verbieden en strafbaar maken. ‘Mensenrechtenexperte’ Eva Brems ondergraaft zo het mensenrecht op vrije meningsuiting
  lees het vervolg :
  http://www.nieuwpierke.be/forum_voor_democratie/nl/node/828

  Like

 5. Jean zegt:

  Martien
  Als een griezel a la Brems in mijn woning zou rondlopen (wat onbestaande is gezien haar groene achtergrond) dan was die ‘verplicht’ in een tent rond te lopen, kom zoiets tegen bij schemeravond in de gang, genoeg voor een hartinfarct.
  Ik vermoed dat ze een allavriendje heeft die met haar mag spelen bij gebrek aan een echte vent.

  Like

 6. Trucker zegt:

  Dit rechtoplopend wezen (waar alles is mee gezegd) is van de partij van het goen gespuis dat is een groepuscule die links is, tegen de auto, kernenergie en alles wat vooruitgang betekend, pro druggebruikers, pro meer rechten voor misdadigers, pro mulikul (met een voorliefde voor islamieten), pro eurabia (uiteraard) en tegen een Vlaamse onafhankelijke staat (opgelet, hierin verschillen ALLE partijen inbegrepen de nva -dat is de bende van de wever bart de zogenaamde Vlaming- niet van mening : de één is pro pelgie de ander is voor “verdamping” van pelgie- dat laaste is het de wever GELEUTER). Enkel Het Vlaams Belang is voor onafhankelijk Vlaanderen, deze duiding voor de Nederlandse Rechtsen en islamofoben die foutief zijn ingelicht, wat vlug is gebeurd als men de mainstream media bezig hoort of ziet.
  Goed omstandige uitleg maar de context is dat vrouwmens die een hersenpan heeft met daarin de vrucht van de lobotomie dus wauwelt ze nogal eens vlug over het maatschappelijke leven waar ze niks meer van afweet nogal logisch als men wat heeft doorgeknipt of verwijderd onder het schedeldak.
  Zij is het archetype van de kaviaarNationaalSocialist, ziet niks van het echte leven en denkt net als haar leermeesters de COMMUNISTEN dat de maatshappij maakbaar is, zo van mijn wil is wet en mijn visie is de enige juiste.
  Dat rechtoplopend hersenloos levend wezen heeft geen besef dat kopvodden een statement zijn, dat bensnijdenis (ook dat linkse dom vrouwmens hemmerechts k vindt besnijdenis geen probleem “als het onder de juiste omstandigheden gebeurd”) niet zo erg is, dat er meer aandacht moet zijn voor de asielzoeker en blablabla en nog meer van die onzin.
  Een Vlaamse reflex..oeioei dat is nationalistisch en dat doet hun denken aan vendelzwaaiers en de jaren dertig…
  Men zou denken dat het groene gespuis oog heeft voor de echte sukkelaars in onze maatschappij maar dat is niet zo, de islamiet heeft in hun ogen meer rechten dan de ECHTE Vlaming (voor lieden die niet thuishoren op deze voortreffelijke blog) : dat ben je, je wordt het niet zelfs tweede generatie of voor mijn part derde NIKS NIEMENDAL.
  Schrijnend is het te horen dat er DUIZENDEN gehandicapten wachten op begeleid wonen, dat er DUIZENDEN VLAMINGEN op de wachtlijst voor een sociale woning staan waar islamieten (dankzij het linkse gespuis) VOORRANG krijgen.
  Er is geld voor asiel profiteurs (door de linksen steevast “Mensen Zonder Papieren” geheten), in werkelijkheid zijn het illegalen of lieden die onze welvaart plunderen.. daar zijn budgetten van HONDERDEN MILJOENEN EURO’s voor maart voor een behoorlijk pensioen voor mensen die zich kromgewerkt hebben..nee…
  Dat hersenloos rechtoplopend wezen maakt deel uit van een SOORT dat geen oog heeft voor de echte noden.

  Like

 7. Trucker zegt:

  Mea Culpa voor de schrijffouten was weerom te driftig aan het rammen op mijn toetsenbord, de essentie is dat vrouwmens deugd niet.

  Like

 8. Ik heb ooit tijdens het gekrakeel over Breivik de gore moed gehad op Frontaal Naakt te zeggen dat ik mij niet kon herinneren dat er na de slachting in Mumbai ook zoveel ophef was.
  Dat kwam mij op een scheldkannonade zonder weerga te staan van Oberste Führgefreiter Blootfeld.
  🙂

  Like

 9. Jan zegt:

  Eva Brems, ‘mensenrechtenexperte’:
  * “Het nieuwe feminisme blijft een zaak van maximale keuzemogelijkheden voor (…) vrouwen om zich te ontplooien op de domeinen van hun keuze. Het afschudden van stereotiepen is daarvoor cruciaal”
  http://www.evabrems.be/feminisme_is_nog_niet_passé

  * islam is een ras
  * het recht om een islamitische hoofddoek te dragen valt (…) onder de Europese Rechten van de Mens
  * een moslim met bomgordel en koran is stigmatisering
  * wie de koppeling terrorisme en islam maakt is een islamofoob
  * een casusvraag in een examen rechten waarin een misdrijf wordt uiteengezet mag geen Turkse naam hebben, want is stigmatiserend
  * foto’s van hoofddoekenmeisjes in studieboeken zijn geweldig
  http://www.nieuwpierke.be/forum_voor_democratie/nl/node/828

  Vriendin Saïla Quald Chaib:
  * iemand die protesteert tegen een moskee op Ground Zero is een islamofoob
  * Geert Wilders is een islamofoob want hij beweert in Fitna dat er een duidelijke koppeling is tussen terreur en islam
  http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=LS2UCF9G

  Like

 10. Rudi de anti-dhimmi zegt:

  Eva Brems rides again!

  Om Kamerlid te worden hoef je dus blijkbaar geen respect te hebben voor de grondwet of beslissingen van het Grondwettelijk Hof.
  We worden duidelijk geregeerd door lieden die lak hebben aan diezelfde grondwet enerzijds en de gang van zaken in het wetgevende apparaat anderzijds. Hun eed aan de grondwet dan nog buiten beschouwing gelaten.

  Groen (en bij uitbreiding heel links) belichaamt als partij de adocratie (oftewel puberocratie) en vertegenwoordigt een electoraat dat in het stadium van de adolescent/puber is blijven steken. In het kort gaat het erom dat dit electoraat wel de lusten wil (rechten, gratis dit gratis dat), maar niet de lasten en zich hierdoor weigert te integreren in een volwassen samenleving. (*)
  De weigering zich neer te leggen bij een uitspraak van een rechter en dan maar naar het Europees Hof van de Rechten van de Mens te stappen om alsnog zijn zin te krijgen, illustreert dit.
  Ook zou ik het fijn vinden mocht er zo’n rechter van dat Hof eens publiekelijk zijn beklag doen over lieden die het Europees Hof enz zien als het trekpaard van de hoofddoek- annex boerkalobby.

  (*) Wat dit beeld betreft, ben ik schatplichtig aan Daniël Greenfield.

  Martien Pennings schrijft: “Volgens de wetten van de causaliteit – tijdsopeenvolging en zo – kan het gevolg niet aan de oorzaak vooraf gaan.”
  Links heeft ‘de kar voor het paard spannen’ verheven tot olympische discipline.

  Off topic, maar dit wilde ik u toch niet onthouden: een artikel op Joods Actueel over de infiltratie van Groen door Hizballah
  http://joodsactueel.be/2012/10/28/belgische-groenen-geinfiltreerd-door-hezbollah-en-iraanse-ayatollahs/

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Dit artikel http://bit.ly/ZSf27f in Joods Actueel van 28 oktober 2012, dat Rudi hierboven linkt, moet iedereen echt lezen.
   Ene Isabelle Durant van de Groenen in België speelt een hoofdrol in dat stuk.
   Dit is de betreffende dame: http://bit.ly/XxCmut.
   Ze is europarlementariër.
   Kijk toch eens hoe zelfbewust ze kijkt en wat een mooi jasje ze aan heeft!
   Maar je kunt niet anders concluderen dan dat dit een buitensporig gesalarieerde gevaarlijke gek is.
   Gewoon klinisch krankzinnig.
   Als je namelijk zodanig met Hezbollah en het Iraanse regime collaboreert dat HERMAN VAN ROMPUY (!) je tot de orde roept, dan heb je toch echt deze Melkweg mentaal verlaten.

   Ik citeer het slot van het stuk uit Joods Actueel, maar je moet echt alles lezen:

   “Op 15 december 2008 misleidde Durants partijgenoot, Fouad Lahssaini, de toenmalige parlementsvoorzitter Herman Van Rompuy. Daardoor slaagden Abdullah Kassir en Hussein Al Hadh Hassan, twee Hezbollahleden met een uiterst bedenkelijke antisemitische en terroristische staat van dienst, er in om in het Brusselse parlementsgebouw een lezing te houden. DEZE HEERSCHAPPEN VERGELEKEN IN HUN TOESPRAKEN HET TERRORISME VAN HEZBOLLAH MET HET BELGISCHE VERZET TEGEN DE NAZI’S TIJDENS WOII. Toen Herman Van Rompuy liet weten dat hij niet opgezet was met de schandelijke manier waarop Ecolo hierin misleidend het voortouw nam probeerde Isabelle Durant deze actie alsnog te verschonen.” [mijn hoofdletters]

   Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Trucker 15.01. uur. Heel goed gezegd. En hier in nederland is het dezelfde ellende, door toedoen van de groene luchtfietsers, de roden van de pvda, en de nepliberalen van de vvd, met in hun kielzog het van het pad geraakte cda.

  Like

 12. Knettergek die Brems, net als haar Nederlandse zusters.

  Like

 13. Pingback: Eva Brems: hoge IQ is geen bewijs van verstand | Golfbrekers

 14. Martien Pennings zegt:

  In de Belgische Standaard van vandaag 13 april 2013 bewijzen een aantal comments onder een stuk http://bit.ly/12UBaFA over liefdadigheid richting Syrië dat er ook steeds meer zuiderburen wakker zijn.
  Het zijn niet allemaal Bremsen en Duranten.
  Ik laat een paar comments uit de Standaard volgen:

  Op 13 april 2013 omstreeks 05:06, zei Dirk De Vrieze:
  Als u na de superbelastingen van di Rupo vindt dat u nog geld te veel hebt om weg te gooien aan wat oliesjeiks met veel meer geld al lang steunen: dit is het moment. Van uw geld zullen nog meer wapens gekocht worden, christenen onthoofd en tegenstanders geliquideerd. Vergis u niet: geld voor voedsel voor vluchtelingen, laat toe om met ander geld meer wapens en door en vernieling te kopen. Het regime Assad en zijn opponenten: twee kanten van dezelfde bloeddorstige cultuur.

  Op 13 april 2013 omstreeks 03:14, zei Anka C.:
  De drijvende kracht achter àlle afleveringen van de fameuze Arabische ‘Lente’ (Tunesië, Egypte, Libië, Syrië, etc.) was VAN IN HET BEGIN de is£am, een totalitaire en onderdrukkende ideologie die geen concurrentie duldt en van bij haar ontstaan nooit iets minder dan de totale wereldheerschappij voor ogen had. Net zoals ook het aan het mislukken van het ‘multiculturele experiment’ van links in Europa de is£am (grotendeels) schuldig is. Decennialang MOEST deze catastrofale evolutie door het establishment in pers en politiek worden doodgezwegen. Mag nu eindelijk ook de MORELE DISCUSSIE over de verantwoordelijkheid voor de import van dit uiterst gevaarlijke gif voor onze open en vrije westerse samenleving nu worden geopend? Of moeten we wachten tot er ook hier létterlijk op ‘ongelovigen’ wordt geschoten en massale moordpartijen losbreken om de totale machtsovername te consolideren? Of hebben sommige verlichte geesten het zelfs nù nog steeds ‘nicht gewusst’?

  Op 13 april 2013 omstreeks 01:56, zei Jef V.:
  De landen van het Midden-Oosten hebben de afgelopen 60 jaar hun bevolking zien vervijfvoudigen. De mediaanleeftijd is iets van 21 jaar. De woestijn rukt op door overdreven (wanhopige) irrigatie. En de stroom oliedollars, waar men van armoe graan mee kocht op de internationale markt, droogt ook op omdat een heel aantal landen (waaronder Egypte en Syrië) al ruim voorbij hun top zitten qua olieproductie. De economie stuikt in elkaar en die enorme massa werkloze jongelui wordt ongeduldig. Daar móest gigantische heibel van komen, en zie: het gebeurt. Dit totaal uit de hand gelopen demografisch experiment is niet meer op te lossen op individueel niveau (door levens te redden.) Hopelijk kunnen volkeren en culturen gered worden, maar een reductie van de populatie zal daar deel van uitmaken. Dus wat doen we? Verhofstadt zegt ‘wapens leveren’. Het doet pijn, maar ik denk dat hij gelijk heeft. De Midden-Oostenpopulaties gaan zwaar in zichzelf moeten snoeien. Slik. Ratio kan hard zijn.

  Like

  • Rudi de anti-dhimmi zegt:

   Het doet me plezier dat de meeste kwaliteitskranten en -tijdschriften (bv. Knack), hoewel ze worden volgepend door linksen met een agenda, wél nog gelezen worden door mensen die nadenken en verder kijken dan hun neus lang is.

   Like

 15. wim van rooy zegt:

  Zoals Daniel Pipes zegt, is Realpolitik in dezen handelen zoals het Westen deed tijdens de oorlog Iran-Irak: leveren aan alle partijen, soms wat meer aan de een, dan weer wat meer aan de ander, afhankelijk van de krijgskansen. Je laat ze m.a.w. elkaar uitmoorden en houdt het zaakje in balans. Dan komt dit soort politiek neer op het bedrijven van demografie met andere middelen…. Doe je dat niet, krijgen wij hier de fijne spin-off.

  Like

 16. Pingback: Rik Torfs: een geestelijk gestoorde wordt rector magnificus van de universiteit van Leuven | E.J. Bron

 17. Pingback: Knack censureert, waant zich links, maar is extreem-rechts | E.J. Bron

 18. 4sjun zegt:

  Wordt tante Brem misschien gesponsord vanuit Saudi Arabië of Qatar zoals ook Maurits Berger de taal van zijn broodheer spreekt en dat voor wetenschappelijk gesleten tracht te krijgen?
  http://hoeiboei.blogspot.nl/2012/12/brekend-prof-dr-mr-maurits-berger-ging.html
  http://hoeiboei.blogspot.nl/search/label/Sharia%2FNederlands%20recht

  Like

 19. Pingback: Stop De Bankiers, een spreekbuis voor complotdenkers en rechts-populisten | Het Gevaar van Rood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s