Marokkanengeweld Amsterdam-West explodeert

Screenshot_15

(Door: Joost Niemöller)

In het wilde weg beschoot weer een groep Marokkanen elkaar midden op straat. Gang gerelateerd geweld dat niet keihard van het begin af aan wordt aangepakt, grijpt steeds meer om zich heen, tot er, zoals in Mexico, een toestand van algehele angst en wreedheid ontstaat, waar de politie is uitgeschakeld en de pers zijn werk niet meer kan doen. Op dat moment heersen de drugsgroepen en is de rechtstaat uitgeschakeld.

Zo ver is het nog niet in Amsterdam. Of in Rotterdam, alhoewel je uit de getuigenverklaring van een bewoner van Rotterdam-Zuid bij deze schietpartij die hier gisteravond plaats vond de indruk krijgt dat het wel steeds meer ervaren wordt: Een aaneenschakeling van openlijk geweld op straat, waarbij kennelijk geen enkel ontzag meer bestaat voor de politie.

Nu in Amsterdam Marokkanen van het kleine straatgeweld overgaan op de georganiseerde criminaliteit, waarbij het draait om grote hoeveelheden harddrugs, zoals gisteren uiteen werd gezet in dit beklemmende verhaal in Het Parool, gaat niet alleen het Marokkanengeweld een nieuwe fase in, waarbij ook de politie zonder enige terughouding beschoten wordt, maar naderen we ook steeds meer de fase waarbij de angst regeert.

Eergisteren vond er weer zomaar een omvangrijke schietpartij plaats in Amsterdam West. Zoals we gewend zijn bij de gevestigde media, werd daarbij niet melding gemaakt van het feit dat het om Marokkanen gaat. Aangezien we officieel geen Marokkanenprobleem hebben, moet deze fictie kennelijk ook door de media koste wat het kost in stand worden gehouden.

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Marokkanen, Nederland. Bookmark de permalink .

24 reacties op Marokkanengeweld Amsterdam-West explodeert

 1. Amsterdam doet mij denken aan Chicago in de jaren 20 en 30 van de 20e eeuw. Door Italianen geleide gangsterbendes maakten de dienst uit in Chicago, totdat de politie een speciale eenheid
  oprichtte (met Mr. Ness aan het hoofd) om ze te bestrijden. In Amsterdam zijn nog kleine bendes actief, maar de overstap naar – De Organisatie – oftewel The Mob is snel gemaakt. Multicultie, integreren, Islam is een verrijking, wat hebben ze ons allemaal niet wijsgemaakt ! Als er niet snel opgetreden gaat worden tegen deze Moslim ratten, zal geen (ratten) kruid er nog tegen opgewassen zijn, en moeten alle autochtone Nederlanders vrezen voor hun leven en welzijn !

  Like

 2. Petrossa zegt:

  Gelukkig is er geen marokkanenprobleem maar slechts wat probleem marokkanen. En vooral niets te maken met islam. Gister Moslim Broeder Marcouch die vuur spuugde omdat een jood het waagde hem dom te noemen. En daar heeft hij wel een punt, want Broeder Marcouch is alles behalve dom. Die glibbert als een paling in het snot zo de islam de maatschappij in.

  Maar vuur spugen tegen mede marokkaan Jood Pinto was wel een uitschietertje. Liet hij toch even zijn ware gezicht zien. Heel kort. Je moet maar ens terugkijken op powned, je ziet hem zijn hoofd gauw wegbuigen zodat je zijn uitdruking vna pure haat niet kon zien als hij Pinto uitscheld voor racist. Racist? Het marokkaanse ras? Bestaat dat nou ook al?

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ja, hoor: “iets met mannen.” Als het niet zo diep en dieptreurig was zou je er hartelijk om kunnen lachen! Wat denken ze op den duur te bereiken met dat infantiele gedoe? Er zijn in Nederland toch nog wel een ààntal mensen met een iets hoger IQ dan dat van een randdebiel en die zeggen de eerstvolgende keer, dat ze zoiets vaags lezen of horen: “Oh, dat zal wel weer om Marokkanen gaan. Vervolgens gaat het ze dagen dat er toch wel vaak dingen voor ze verzwegen worden en langzamerhand groeit de wrevel en aansluitend het verzet (hoop ik althans) Ik geef toe dat ik met mensen te maken heb gehad die het bestaan van zulke censuur wel erkenden, maar, zeer pessimistisch, weigerden te geloven dat er ook maar iets aan te doen viel en mij zowat optimistische gedachten in die richting verbóden. Toch weiger ik op mijn beurt, die vooralsnog op te geven.

  Like

 4. ckzeijl zegt:

  Ik blijf ’t herhalen!
  http://www.thepostonline.nl/column/het-marokkanenprobleem-ettert-voort/comment-page-2/#comment-206408
  Oplossing: niet meer berechten. Daders(voor zover ze nog thuis* wonen) samen met de verwekkers stante pede denaturaliseren en dezelfde week uitzetten naar land van herkomst.
  Mededeling voor alle linkse IDIOTEN en dito advocaten: problemen met de paspoorten zijn er niet, omdat ze hun Marokkaanse paspoorten houden, capice!!!
  *maakt geen verschil: zelfde laken en pak, zie m’n tekst.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Hou voor eens en voor altijd rekening met het feit dat de islam vele malen erger is dan communisme en nazi-fascisme samen!
  http://www.hln.be/hln/nl/9097/Wereld/photoalbum/detail/1612898/1250456/6/De-bevrijding-van-Buchenwald-een-terugblik-op-het-gruwelkamp.dhtml

  Like

 6. Jaren geleden heb ik al voorspeld dat Nederland het Europese Mexico zou worden!

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Vreselijke arrogante islamitische haakneus met een gat in d’r hand.
  http://www.hoeiboei.blogspot.nl/2013/04/raken-we-ze-ooit-kwijt.html

  Like

  • Rudi de anti-dhimmi zegt:

   Mr. Deckzeijl., ik hoefde niet eens op de link te klikken om te weten over wie u het had.
   Vre-se-lijk mens. Het schoolvoorbeeld van een supremacist.
   Ik herinner me de documentaire ‘Religulous’ die Bill Maher maakte over religie. Hij kwam in Amsterdam kijken naar de plaats waar Theo van Gogh was vermoord en wie leidde hem door de straten? Niemand minder dan ’s lands favoriete lobotomiepatiënte F.Elatik, die met een grijns op het gezicht doodleuk de locus delicti aanwees.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Heeft niet direct iets mee te maken………… Toen wij jaren geleden voor laatst in NL A,dam waren om onze oude tante van ver over 80 in de 2eOosterparkstraat/Kastanjeplein te bezoeken, wilde ik die plek zien. Is er heel dicht bij. In mijn onnozele, naïviteit had ik wel “iets” verwacht van een plaquette or dergelijks. Er was NIETS.
    Voor je ,t weet zijn zowel v Gogh als P.Fortuyn in de vergetelheid verdwenen.

    Like

 8. Wachteres zegt:

  http://www.telecrime.nl/praxisbende/

  Toen ook al …….D..G.. Neree op DDS…

  Like

  • delamontagne zegt:

   De cardioloog die ik om de zoveel tijd moet bezoeken is dan wel geen marockaan, waarschijnlijk van algerijnse afkomst met een heel moeilijke naam. Is wel een “seculiere”, anders zou dat spotblad “Charlie Hebdo” , niet in wachtruimte liggen. Snauwt me ook weleens af, maar dat is voor ,t goede doel.

   Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Muzelmannen komen NIET in VREDE, begrijp dat toch eens klootzakken in Den Haag. Ze komen om de boel uit te vreten, en over te nemen. Van de partij van de allahtonen, kan ik verraad verwachten, maar dat partijen als de VVD en het CDA dit ook goedkeuren, kan er bij mij niet meer in. Ik ga -als het kabinet gevallen is- mijn stem geven aan de enige partij die aan deze ELLENDE een eind wenst te maken. DIT LAND IS HET ZAT, C ‘EST CA!

  Like

 10. Roni Thome zegt:

  Ten eerste wil ik Joost Niemoller bedanken voor zijn artikel. Het Marokkanenprobleem wordt prima belicht. Hij schrijft onder andere: “Gang gerelateerd geweld dat niet keihard van het begin af aan wordt aangepakt, grijpt steeds meer om zich heen, tot er, zoals in Mexico, een toestand van algeheel angst en wreedheid ontstaat, waar de politie is uitgeschakeld”.
  Een van de reacties (Big John) ziet parallel met Chicago van de jaren ’20 en ’30. Beide vergelijkingen kloppen niet helemaal. In Mexico zijn de bendeleden allemaal plaatselijke Mexicanen die in het land horen. Net zo goed dat de leden v.d. drugskartels van Kali en Medellin zijn ras echte Colombianen. De Maffiagangsters van Chicago waren voornamelijk Cesilianen en andere Italianen. Maar de hele samenleving in de VS – behalve de Indianen – is een samenleving van immigranten. Dus, de Cesilianen vormen geen uitzondering op de regel.
  De Marokkanen, echter, horen niet bij Nederland en hebben NIETS GEMEEN met het NEDERLANDSE VOLK. Het zijn mensen die hier vaak op illegaal basis binnenkwamen, of ze kwamen als tijdelijke arbeiders (gastarbeiders). De oorspronkelijke bedoeling was, dat ze naar paar jaar werken, weer naar huis zouden vertrekken. Na 1973 werd Nederland getroffen door een economische crisis en voor deze ongeschoolde (en vaak totale analfabeten) was er geen werk meer. Helaas werd Nederland, in de loop van de ’70 en ’80 jaren, gegijzeld door politieke elite die plannen had gesmeden de natiestaat omver te werpen. Haar ideologie was gericht op voorliefde voor de derde wereld. Nederland moest veranderen van een homogene samenleving (Nederlanders onder elkaar) in een multiculturele bende. Om dit doel te realiseren, werd massieve immigratie toegelaten uit vooral Arabisch, Moslim en Afrikaanse landen. Het project is mislukt, maar de schijn is gebleven tot aan de dag van vandaag. Al zal het land naar de bliksem lopen! Niemand van de beleidsmakers durft de realiteit recht in de ogen te kijken. De oplossing is heel simpel: vreemdelingen die het land en haar bewoners schade toebrengen en gevaar vormen voor de samenleving, kunnen beter naar het land van herkomst vertrekken. De Marokkanen bezitten vaak twee nationaliteiten; dus bij het vertrek uit Nederland zijn ze niet stateloos. Ze zijn onderdanen van Marokko. Normaliter wordt van Duitsers, Scandinaviërs, Fransen enz., die zich in Nederland het beest uithangen, zo snel mogelijk te vertrekken. Dus waarom Marokkanen niet? Minderjarigen zouden met het hele verrotte nest vertrekken en volwassenen zouden de verantwoordelijkheden zelf dragen

  Like

  • Als je Marokkanen gaat verplichten huiswaarts te keren, gaat de Marokkaanse staat verklaren dat ze haar burgers de toegang tot Marokko ontzegt. Het zal de eerste keer niet zijn. Net alsof ze in opdracht van de Marokkaanse koning een missie te voltooien hebben in Nederland. En maakte het nu uit of de sicilianen en andere Italianen al burgers der VS waren of niet ? Voor het probleem maakte dat niets uit. Zoals Professor Pim Fortuijn al zei; het probleem blijft ! Door die enorme veelvoud der volkeren van Europese komaf in de VS, was er EEN groep die voor enorme problemen ging zorgen.
   Een deel van de Italianen. Dat probleem bestaat in Nederland nu ook. Wie was die Griekse wijsgeer ook alweer (naam even vergeten) die zei; Als een natie homogeen is, dan heerst er vrede. Is die natie niet meer homogeen, dan ontstaat er anarchie.

   Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Beste mensen hou in de gaten: -de onnodige gezinshereniging onder Joop den Uyl, het gelazer is daar begonnen, en ” de resolutie van Straatsburg”. Daar ligt de oorzaak van de huidige ellende!

  Like

  • Rudi de anti-dhimmi zegt:

   Tja Tom, ikzelf heb die periode niet bewust meegemaakt (ben van 1975)
   Achteruit kijkend vraagt een mens zich af wát de politieke kaste in die tijd bezielde om de gezinshereniging erdoor te krijgen.

   Van mr den Uyl hoor ik hier niets dan kwaad.
   Waarschijnlijk omdat-ie destijds mensen fabeltjes vertelde.

   Mag ik dit even vertellen?
   In het Interbellum werd er in België een enorm fortencomplex gebouwd dat in zijn tijd gold als een van de sterkste ter wereld: het fort van Eben-Emael, niet zo ver van Maastricht, overigens. Het had ondergrondse gangen en bunkers en kanonnen met een bereik van verscheidene kilometers.
   Er was helaas één petieterig klein foutje aan het fort waardoor het compleet waardeloos bleek: het was ontworpen door Duitse ingenieurs. En die hadden de plannen.
   In slechts één dag in mei was het fort ingenomen en waren de kanonnen onklaar gemaakt door Duitse commando’s die in het midden van de nacht kwamen aandrijven in zweef- en deltavliegers.

   De Resolutie van Straatsburg is het plan van fort Europa dat mohammedanen (met medeweten van de politieke kaste) in handen hebben teneinde het helemaal af te breken.

   Like

 12. Martien Pennings zegt:

  Ga even naar GeenStijl voor het laatste lichtgetinte nieuws:
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/04/hee_de_politie_zoekt_een_licht.html

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Rudi de anti-dhimmi 20.35. uur. Beste Rudi ik weet nog als de dag van gisteren, dat het kabinet den Uyl aantrad. Toen heeft deze regering een volledige foute, fatale beslissing begaan, namelijk het instemmen van gezinshereniging van in Nederland verblijvende gastarbeiders. Velen hiervan waren gekomen uit met name Turkije, en een kleiner-toch nog aanzienlijk- deel uit Marokko, met name uit het Berber gebied. Ze waren hier als GASTARBEIDERS- en dat betekent dat ze terug hadden moeten gaan, toen de economie in een dip kwam te zitten, maar ja den Uyl en zijn matties lapten dat aan hun laars. Zo kwamen halve dorpen naar Nederland toe, enige goede controle was er niet, en hoefde ook niet van de linkse kerk.
  Daarna kwam het grootste VERRAAD, namelijk in het toenmalige europese praathuis, werd in 1973 de resolutie van Straatsburg aangenomen, nota bene onder druk van de oliemaatschappijen- oliebelangen!- politici van socialistische, christen-democratische snit, en de nep liberalen. Alles ten behoeve van de ISLAM, de BILDERBERG SCHOFTEN, en de WERKGEVERS! Toen zijn we verkocht, en verraden, nota bene door EIGEN POLITICI! Neurenberg 2.0 dient te geschieden, alle verraders dienen berecht te worden!

  Like

  • Rudi de anti-dhimmi zegt:

   @Tom Hendrix
   Ik dank u voor uw inzichten, Tom.
   Hetzelfde verhaal heeft zich in België afgespeeld. Voornamelijk ongeletterde Berbers uit o.a. Tetouan (in het Rifgebergte) en Turken uit Emirdag (Anatolië) werden binnengehaald.
   Er is een uiterst vies spelletje gespeeld. Zo mochten de gastarbeiders uit Marokko geen Frans kunnen en mochten Turken niet uit het ‘kosmopolitische’ Istanboel komen.

   Het was alsof er enkel Staphorsters (verschoning indien ik iemand tegen de borst stuit) naar Amerika gingen i.p.v. mensen met visie op de toekomst en ondernemerszin als Roosevelt, Vanderbilt, Stuyvesandt et al.

   U heeft gelijk, er werd verraad gepleegd, met het doel aan ‘social engineering’ te doen in een van nationalisme ziek post-mei ’68 West-Europa.

   Like

 14. louis-portugal zegt:

  Rudi. Nog een groot punt van d. Uyl was het invoeren van het minimum jeugdloon.
  Daarvoor kregen toekomstige werkers een soort zakgeld als ze bij bedrijven een soort leertijd doorliepen om hun vak te lerenAnto Dreesmsn van V&D zei toen:
  ” het ergste wat U voor de jeugd doet is die invoering van het M.J.loon”
  Den Uyl begon met 60.000 werkelozen en toen hij stopte waren het er 200,000 waarvan 60.000 jeugdigen.
  Ik meen dat het Lubbers was die eens zei:
  “Den Uyl heeft een volgeladen vrachtwagen van de berg afgestuurd zonder remmen”.
  Hij heeft 170 dgn geprobeerd met v,Agt (ja die) een 2-de kabinet d. Uyl op te tuigen.
  Door de te hoge eisen haakte v. Agt uiteindelijk af en regelde met Wiegel, bij een etenetje in de Bistroquette, een restaurantje in Den Haag, binnen enkele dagen een nieuwe regering.
  Tot nu toe heb ik nog niets positiefs over de periode d. Uyl kunnen ontdekken.
  Uiteraard denkt links daar volledig anders over.

  Like

 15. louis-portugal zegt:

  Ik vergeet bijna te reageren op het geweldige artikel van Joost.
  Ongelofelijk wat een niveau van criminaliteit die marokkanen al bereikt hebben.
  Ik las ergens bij die links dat er een ribdeal van 200 KILO cocaïne, met een straatwaarde van 35 miljoen, tussen zat en schietent over de straten rollen.
  Dat lijken me al aardige bedragen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s