Van oudsher sociaal en betrokken!

Screenshot_4

Bijschrift van deze foto uit 1943: “Joodse Amsterdammers worden bij de Munt ingeladen in vrachtwagens voor het transport naar Duitsland. diegenen die de Shoah overleefden en volledig berooid terugkwamen naar Amsterdam, moesten erfpacht betalen over de jaren dat ze in het kamp hadden gezeten”

Sterker nog: ook als hun huizen tijdens de ijzig koude Hongerwinter 1944/1945 door buurtbewoners volledig gesloopt waren (voor het sloophout i.v.m. de brandstofschaarste), dan nóg moest er met terugwerkende kracht erfpacht betaald worden! Immers: de grond was er toch nog? Verantwoordelijk voor deze onmenselijke afpersing: het SDAP-stadsbestuur. In 1946 ging de SDAP op in de (jawel!) PvdA!!!

‘Socialisten’ zijn ratten! Mensen zijn sociale wezens, maar als bepaalde lieden dit socialisme willen gaan ‘leiden’, wordt het een groot gevaar! ALTIJD ontaardt dit in een ‘elitaire’ dictatoriale club met talloze onder hen gestelden die slavenarbeid moeten verrichten en die worden uitgebeend tot op het bot. Ook leven de slaven altijd in angst en onzekerheid. Om de slaven in dit idiote land dociel en vooral dom te houden, maakt men gebruik van een zgn. ‘koningshuis’.

En natuurlijk van de TV met linkse programma’s zoals die van Paul de Leeuw, Pauw en Witteman, Johan Derksen met zijn arrogante geleuter over voetbal, enz.

http://www.telegraaf.nl/dft/21477146/__Lobby_tegen_Holocaustwet_VS__.html

Door:

Tistochwat

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Graaien, Historie, Holocaust, Joden, Jodenhaat, Socialisten. Bookmark de permalink .

18 reacties op Van oudsher sociaal en betrokken!

 1. bigljohn zegt:

  Wat is het verschil tussen Noord Korea en Nederland ? Lees verder ! Kim jong UN, het laatste moet uitgesproken worden als een OEN (en dat is hij ook) word in Noord Korea als een God aanbeden. Zijn bevolking lijd honger ten gunste van de elite en het leger, alwaar enorme bedragen aan gespendeerd worden. De afgoden alhier zijn het Koningshuis, koning voetbal, alsmede die linkse publiekstrekkers op de TV. En onze regering trekt enorme bedragen uit voor socialistische hobby’s alsmede de E.U., terwijl onze bevolking steeds verder uitgeknepen word. Wat is het verschil tussen Noord Korea en bijvoorbeeld Nederland ? Zo goed als niets !

  Like

 2. 2Crazy2bTrue zegt:

  Wel goed dat het “Schuim der Natie” zo duidelijk is komen bovendrijven. Dat vereenvoudigt het afscheppen aanzenlijk. Nu nog even doen, alle socialisten aan de galg. Ze hebben het wel verdiend.

  Like

 3. max zegt:

  Ik zeg het nog maar eens:
  Socialisme is iets anders dan sociaal zijn.
  Dat wordt in dit stuk maar weer eens overduidelijk bewezen.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @BigJohn 17.19. uur. Zowel het perverse SOCIALISME als de perverse ISLAM, maken uiteindelijk SLAVEN van de bevolking. Beiden zijn door en door NAZISTISCH, Hitler en Goebbels hebben zelf toegegeven dat ze SOCIALISTEN waren. Ik weet wie de vijanden van de mensheid zijn, namelijk het SOCIALISME en de ISLAM!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Zoek de verschillen: PvdA….SDAP….NSDAP.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  En in diezelfde periode (zomer ’45) werd een grote groep Rotterdammers, die tijdens de Hongerwinter hun houten noodwoningen aan de Noorder Kanaal Weg in arren moede hadden verstookt, voor onbepaalde tijd naar heropvoedingskampen in Drenthe gestuurd, Zogenaamd wegens a-sociaal gedrag -maar feitelijk om beheerders en personeel in de voormalige evacuatiekampen aan het werk te houden. De meesten hebben er gemiddeld zo’n negen jaar gezeten. Een woning in Rotterdam kregen ze niet meer. daar had de SDAP natuurlijk ook de hand in: Maatschappelijk werk en volksverheffing enzovoort, maar intussen kwam het neer op het afvoeren van mensen die ze kwijt wilden. En baantjes scheppen voor ambtenaren.

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Van een enkeling die terugkwam waren mensen in hun woning gaan wonen met hun oude meubels en die joden kwamen er niet meer in.
  In de 70 tiger jaren werden nog juwelen van afgevoerde joden die nog bij de overheid opgeslagen lagen aan ambtenaren voor een habbekrats verkocht.

  Like

 8. Rick zegt:

  Heeft mij altijd al verwonderd; Waar haalt de huidige PvdA toch iedere keer weer de euvele moed vandaan om mensen zoals Janmaat, Pim en Wilders te verketteren om hun standpunten.
  Die partij doet net of zij pas sedert de jaren 60 bestaat en zodoende geen verleden zou hebben.
  Bedoel: Hitler was op zijn manier ook PvdA’er. Daar hoor ik ze nu nooit over opscheppen; maar wel anderen, met gematigder standpunten, afzeiken. Frappant!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Rick 23.52. uur. Ik meen zelfs, dat ik ergens gelezen had, dat Joop den Uyl, zelfs bewondering koesterde voor A.Hitler. Zegt genoeg over de partij van de allahtonen!

   Like

 9. Jade zegt:

  Te schandalig voor woorden.
  De rest van m`n leven stem ik PVV….

  Like

 10. luckybee zegt:

  Niet vergeten dat ook toen vele Joden socialistisch zijn.Denk aan de Amsterdamse joodse raad vertegenwoordigd door een zekere Cohen.ook tegen woordig is de PvdA vol met joden , nogmaals Job Cohen, Ed van Thijn en vele vele anderen. Hadden ze onze land zo gelaten zo als God het heeft gewild, dan waren wij nog steeds onoverwinnelijk en kunnen wij de Duitsers met gemak tegen houden.Ook de Jappen hadden wij verslagen, want Indonesie was dan geen Collonie van Nederland maar net als ten tijde van de VOC onze handelspartners.Daar om kies de PVV.de enige partij dat in overeenstemming was/is met de wil van God.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Luckybee, 9.15 u. Dat is waar. Ik heb me vaak genoeg afgevraagd waar Job Cohen mee bezig was als hij weer een kopje thee ging halen in de Moskee.
   Zeker zijn ‘roots’vertgeten. Of hij WIL ze vergeten.

   Like

 11. kraftavilqa zegt:

  Ik zeg het steeds socialisme in al z’n verschijningsvomen (nationaal, internationaal) en onder al z’n schuilnamen (sociaal democratie – vooral dat is een heel vreemde want die lui zijn allesbehalve sociaal en al helemaal niet democratisch integendeel -, groenen, antifa) is een afschuwelijk kwaad.

  Like

 12. Roni Thome zegt:

  Hartelijk dank voor dit artikel. Het laat voor de zoveelste keer zien waar de PvdA voor staat!. Niet iedereen is gelijk. Helaas hoorden de Amsterdamse Joden niet bij de pure lieve wilden uit de derde wereld; dus men mocht alles doen met ze wat men wilde. Waren de vervoerde Joden geen Joden, maar moslims dan had iedere Mohammed en zijn Fatima twee huizen erbij gekregen!. De linkse ‘Gutmenschen’ zouden ze als arme stakkers beschouwen die tijdens de oorlog geen kans hadden zich op wilde weg te vermenigvuldigen. Rachid, Ali en hun ‘matties’ zouden geen kans krijgen op straat ‘blanke kapitalisten’ te roven of te molesteren en ook niet naar Afghanistan en Syrië als ‘vrijheidsstrijders’ te vechten. Ze zouden niet geboren worden en Nederland zou zulke mooie beschaafde zielen verliezen!!. Dus om de schade van de oorlog zo veel mogelijk te beperken zou PvdA en andere ‘socialisten’ er alles aan doen om de schade te beperken. Joden telden voor de ‘socialisten’ toch niet mee. Vreemd genoeg dat Joden voor de PvdA tot aan de dag van vandaag stemmen. Wat zoeken ze daar?

  Like

 13. Jan zegt:

  Maria Vassilakou (Grüne) wil fietspaden groen laten verven , dit tot grote ergernis van ÖVP die zegt dat er wel belangrijkere zaken zijn: “[…] wo ohnehin schon eine bauliche Trennung vom Gehsteig existiert, macht es wiederum keinen. Spätestens nach einer Saison muss man nachfärben, und das verursacht Kosten“
  http://wien.orf.at/news/stories/2584175/

  Like

 14. Jan zegt:

  De zegeningen van het socialisme: Venezuela heeft geen wc-papier meer. Moet 50 miljoen rollen importeren

  Blaming political opponents for the shortfall, as it does for other shortages, the embattled socialist government says it will import 50 million rolls to boost supplies.
  http://rare.us/story/venezuela-completely-runs-out-of-toilet-paper/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s