PvdA Amsterdam offert homo’s

Screenshot_1

(Door: Joost Niemöller)

De homotreiteraars in Amsterdam zijn officieel niet bestaand verklaard. Er rest een ‘homoprobleem.’

Laatst had ik een gesprek met een Duitse journalist van een Duits weekblad. Hij was een paar dagen in Amsterdam om een reportage te maken over iets waar ik nog nooit van had gehoord, maar dat in de Duitse pers veel aandacht had gekregen, de zogeheten Treiteraanpak. Er bestond in Amsterdam een treiterprobleem, en dat probleem bestond eruit dat sommige personen, waaronder vaak homoseksuelen, stelselmatig getreiterd werden. Hierover waren veel klachten binnen gekomen. In het rapport over deze treiteraanpak werd bijvoorbeeld gesproken over een Marokkaanse homoseksuele man die getreiterd werd.

Maar door wie. Dat stond er niet bij. Er waren in dit verhaal van de gemeente Amsterdam dat was gaan rondzingen in de Duitse media geen daders. Alleen maar slachtoffers. Je kreeg de indruk uit die verhalen, zei de Duitse journalist, dat er in Amsterdam groepen neonazi’s rondtrokken die homo’s treiterden. Ik stelde de journalist gerust. Er waren in Amsterdam geen groepen neonazi’s. En als die er al waren, dan waren die zeker niet geïnteresseerd in het pesten van homo’s.

Lees verder>>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Groenen, Multiculti, Naïviteit, Socialisten. Bookmark de permalink .

3 reacties op PvdA Amsterdam offert homo’s

 1. henk schroemges zegt:

  En zo wordt door die club linkse landverraders en angsthazen alles wat betrekking heeft op een mogelijk negatief gedrag van onze massa’s cultuurverrijkers bij voortduring verdraait in de hoop dat er slechts domme schapen in dit landje wonen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Henk Schroemges 19.31. uur. Zo is dat, de socialistische huichelaars, maken gemene zaak, met de GEITENEUKERS van de islam. Deze rode smeerlappen, hebben lak aan de van geboorte zijnde nederlanders. De partij van de allahtonen is met afstand een grote landverraderspartij, en nog verraderlijker dan de toenmalige NSB.

   Like

 2. Claudia zegt:

  Voor de PVDA zijn eigenlijk geen woorden voor te vinden,om de walging het misselijk makende gedrag van die partij te beschrijven.
  Ze hebben de arbeiders dubbel verraden ,eerst dealen met het grootkapitaal (verbloemen ze met sociale praatjes)En dan heulen met de moslims
  Vraag me af wie komt er nog voor de gewone man op?
  Een Glimmerveen komt er helaas niet meer daar zorgt het zooitje politiek geteisem wel voor(Meteen verbieden)
  Waar moet het toch met ons landje heen?
  EUROPA ONTWAAK

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s