Dit is uw land

Screenshot_16

Nederland las in december de nieuwskop ‘pakkans nagenoeg nihil‘ en haalde vermoeid de schouders op. Want vertel eens wat nieuws. Niemand heeft wetenschappelijke onderzoeken en bureaucratische statistieken met tientallen bijlagen vol tabellen nodig om te weten dat er in dit land sinds 1945 geen gestolen fiets meer is teruggevonden.

Wat moet je überhaupt met glasheldere CBS-statistieken over geweldsdelicten, overlast en criminaliteit door Bepaalde Groepen in de Samenleving als de ‘aanpak’ debattair verzandt in de discussie of je dat probleem wel een probleem mag noemen. Wat heeft het voor zin om ’s werelds meest succesvolle zakkenrollersteam toe te juichen als je weet dat ze doorlopend Vangen & Vrijlaten aan het spelen zijn, terwijl Brussel arbeidsmarktverdragen sluit waarmee ze het hele continent bij Oost-Europa optillen, om het leeg te schudden boven het weerloze Westen. Hoe kun je met droge ogen aan de Kamer schrijven dat er in 2017 nog ‘maar’ 65.000 inbraken mogen zijn als een bij een inbraak gestolen iMac zijn exacte GPS-locatie door staat te piepen vanuit 020-Gaza, maar geen enkele agent eens een kijkje kan/mag/wil gaan nemen. Omdat we doen alsof Nederland een democratie is, gaat een kort sprekerslijstje in 3 minuten per persoon afschuw, onbegrip en een verlangen naar daadkracht veinzen. Zodat het gegeven ‘pakkans nagenoeg nihil’ officieel kan worden gearchiveerd onder het kopje ‘opgelost’.

Bron:

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/04/30ledendebat_pakkans_nagenoeg.html

Auteur: Van Rossem

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland. Bookmark de permalink .

5 reacties op Dit is uw land

 1. En de meeste daders hebben een licht-getinte huidskleur. En zijn dus aangesloten bij het ‘Geloof van de Vrede’…

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Jak Terrible 19.26. En geen wonder! Van ‘Kafirs’mogen ze alles stelen. Misschien denken ze wel, dat ze er voor worden beloond in het hiernamaals.

   Like

   • Volgens de koran is het hun plicht om van de ongelovigen te stelen. Ook een plicht van de koran is om ons allemaal gruwelijk af te slachten. Als je tegen Linksen zegt wat in de koran staat zeggen ze dat dat niet waar is en word je voor gek verklaard… Of ze zeggen dat zulke dingen ook in de bijbel staan… In de bijbel staan echter heel andere dingen. Mooie dingen! Maar als je het verschil niet ziet tussen licht en donker? Dus geestelijk blilnd bent?

    Like

 2. luckybee zegt:

  Vroeger waren de dieven Duitsers en ze waren hier de Baas.En nu?de dieven zijn marokkaanse en Turkse jongeren die denken hier de baas te zijn.Tenminste volgens de Koraan en a Hadith.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Wij weten wel degelijk waar de meeste ellende vandaan komt, maar de RODEN wensen het NIET te WETEN en te HOREN. Voor hun zijn MOSLIMS LIEVVVVVV! KOTS!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s