Frankrijks linksen en socialisten worden voor schut gezet en verliezen volledig hun geloofwaardigheid

Screenshot_12

Let op de gezichten rechtsboven, vooral op die van de vrouwen, die ministersposten in Frankrijk bekleden. Ze vertegenwoordigen natuurlijk allemaal “oer-Franse” belangen. Min of meer.

Vandaag worden Frankrijks socialistische en Marokkaans-Algerijns-islamitische ministers allemaal voor schut gezet en verliezen volledig hun geloofwaardigheid. De meeste krantenkoppen in de Franse media van vandaag luiden: “De grote onthulling”. Enkele anderen echter luiden o.a.: “Vertel ons niet nog een keer dat jullie de rijken haten”. Men dient zich te herinneren, dat het de verkiezingsbelofte van Hollande was om “de rijken” extra te belasten.

Let op de gezichten van de ministers. Velen van hen zijn geïmmigreerd. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze de voorbeeldsocialisten spelen en gewichtige uitspraken doen.

Nu heeft de Franse regering de vermogensomstandigheden bekendgemaakt. Hollande wil “de politiek moraliseren”:

Dat is een première in Frankrijk en werd besloten door Hollande, nadat de onthulling van de zwarte Zwitserse bankrekening van de Franse minister van Financiën Jerome Cahuzac voor veel ophef had gezorgd. Volgens het ontwerp van de wet “Moralisering van het openbare leven”, die vorige week werd aangenomen, moeten alle ministers hun vermogensomstandigheden bekendmaken.

Presse Europ

Dat doet enigszins herinneren aan het decreet van Sarkozy in een gelijksoortige zaak: hij moest zijn ministers verbieden om vakantiereizen naar de islamitische landen aan te nemen. Want veel ministers hadden een dure vakantie van een superrijke sjeik uit Egypte of Tunesië cadeau gekregen – men kan zich voorstellen waarom.

Het is alleen spijtig dat de media deze onthullingen alleen vanuit links perspectief behandelen en daardoor een nog linksere klasse dan “de armen” opbouwen, terwijl ze de rijke linksen en socialisten omfunctioneren tot de boze “rechtsen”, “kapitalisten”. Daardoor worden weliswaar deze leugenachtige politici voor schut gezet, maar niet de ideologie zelf, waaruit zoiets voortkomt. Het zou de hoogste tijd zijn om zo´n onthulling ook te organiseren voor wat betreft de media, kunstenaars en andere ideologen van het linkse gedachtegoed. Deze zou men op exact dezelfde manier in een glazen huis moeten neerzetten, zodat wij ook hun eerlijkheid mogen controleren. Want tegenwoordig zijn de media veel meer de aanstichters dan de politici. Dat zeggen de journalisten zelf.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/04/15/frankreichs-linke-und-sozialisten-werden-vorgefuhrt-und-verlieren-komplett-ihre-glaubwurdigkeit/#more-44204

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, Frankrijk, Graaien, Linkse Kerk, Socialisten. Bookmark de permalink .

5 reacties op Frankrijks linksen en socialisten worden voor schut gezet en verliezen volledig hun geloofwaardigheid

 1. Tom Hendrix zegt:

  Zo kennen we de vileine RODEN wel weer. Het is al te gek voor woorden, dat personen met 2 paspoorten aan mogen treden voor het ambt van minister. Knettergek, zijn we in europa geworden, buiten het feit dat het een schande is, dat deze verrijkende klasse meent ons te moeten veroordelen als we de massa immigratie kritisch bezien, zijn deze linkse en islam ministers er ook op uit onze cultuur te vernietigen. Weer te meer het bewijs dat de RODEN/LINKSEN gemene zaken maken met de MUZELMANNEN. Ik kots steeds meer op de rode parasieten!

  Like

 2. Jan zegt:

  En daarbij komt dan ook dat de marxist dus net zo’n figuur is als Sarkozy. Hollande scheidde van Ségolène Royal (verloor de verkiezingen grandioos in eigen district in 2007 van Sarkozy) en wisselde haar in voor Valérie Trierweiler die lijdt aan het Marie-Antoinette syndrome (luxe)
  Het zit niet mee.

  Like

 3. Petrossa zegt:

  Akkoord met bovenstaande met uitzondering van Minister Valls van Justitie. Die man treedt echt keihard op, tegnen roma’s, moslims, corrupte politie klootzakken. Echt het is de eerste in 30 jaar die eens iets doet. Hij heeft een arrogante rotkop, maar hij doet zijn werk uitstekend.

  Like

 4. luckybee zegt:

  In de Jare 50 was er in Frankrijk al zo veel Algerijnen , dat je daar in het MO waant. Mijn grootste concurent was ook een Algerijn die daar als Vigon bekent staat.Om de beurten speelden wij in Bus Palladium, in Mont martre.Hoewel toen de Gaule aan de macht waren ,zijn ook de socialisten daar erg sterk.Daar om is het Daniel Cohn Bendit gelukt om tegen de Gaule te revolteren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s