Recordoogst aan opium in Afghanistan

Screenshot_18

Arabische drugsdealers in Berlijn genieten de vriendschap van de superieure linkse en multiculti scene, worden op feestjes uitgenodigd en krijgen als drugsrappers hoge onderscheidingen.

Hoewel in alle afnemerlanden van het Avondland door de autoriteiten wordt verzekerd dat de drugsconsumptie zou afnemen, en hoewel de synthetische drugs een steeds groter marktaandeel innemen, wordt er anderzijds gezegd dat Afghanistan nu zoveel opium produceert als nooit tevoren. Voor wie eigenlijk?

De opiumproductie in Afghanistan boomt. In het derde achtereenvolgende jaar is ze toegenomen, stelt de VN vast. Dit jaar kon de hoeveelheid wel eens groter zijn dan ooit. Hoge prijzen en wegvallende ontwikkelingshulp maken de teelt voor steeds meer boeren lucratief.

Het gaat niet om ontwikkelingshulp, ook al komt de pers niet meer los van deze stereotypen. Het gaat om islam- en terreurfinanciering ten koste van onze jeugd:

De teelt is niet alleen in het zuiden van Afghanistan toegenomen, het thuisland van de Taliban, maar ook in gebieden waarin daarvoor nog geen opium werd geproduceerd of waarin de velden als vernietigd golden.

En hier komt opnieuw de fantastische, “goedmenschelijke” retoriek. Natuurlijk zijn de arme moslims in Pakistan niet zelf verantwoordelijk voor hun daden. Daarom moet men op de een of andere manier Europeanen vinden die voor de daden van de moslims in Afghanistan de verantwoordelijkheid moeten dragen.

Der Spiegel

Je zou bijna op het idee komen dat de moslims, mocht de cultuur van het Avondland ooit verdwijnen, er aan te gronde zouden gaan dat er niemand meer zou zijn op wie ze de verantwoordelijkheid zouden kunnen schuiven.

Je mag echter één ding niet vergeten. Het gaat ten koste van onze kinderen. Deze gewetenloze Afghaanse boeren evenals de drugshandelaren en tussenhandelaren bedrijven hun gewetenloze zaken ten koste van onze kinderen. Met zulke drugs wordt de wil en het prestatievermogen van de jonge generatie vernietigd. Het zijn vooral de drugs die de jeugd in de armen van de Antifa en van de moslims drijft, die hen zo zwak maken als ruggengraatloze, willoze weekdieren. Als ze er op volwassen leeftijd op een bepaald moment achter komen hoe schadelijk de drugs zijn en eindelijk van hun verslaving afkomen, is het te laat, want de biologische en psychische schade is al aangericht. De hersens zijn niet meer zo productief en het karakter is al vervormd.

Drugs als strijdmiddel werden het eerst door de Engelsen tegen China ingezet. Tegenwoordig zetten de moslim en de internationale haters van het Avondland ze tegen ons in. En tot slot: het drugsgeld is een van de belangrijkste bronnen van inkomsten van de islamitische terroristen.

Screenshot_17

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/04/15/rekordernte-an-opium-in-afghanistan/#more-44209

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afghanistan, Criminaliteit, Islam, Islamisering, Westen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Recordoogst aan opium in Afghanistan

  1. luckybee zegt:

    Daar van zal ik wel geen last hebben.Ik slik niet en ik spuit niets, roken doe ik ook niet meer.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s