ALLE EUROPESE LEVEN IS IN AUSCHWITZ GESTORVEN

Screenshot_6

(Geschreven door de Spaanse schrijver Sebastian)

Wat volgt is een kopie van een artikel dat geschreven is door de Spaanse schrijver Sebastian Vilar Rodriguez en het werd op 15 januari 2008 gepubliceerd in een Spaanse krant.

Ik liep door de straten van Barcelona en plotseling ontdekte ik een vreselijke waarheid – Europa is in Auschwitz gestorven.. We hebben zes miljoen Joden gedood en we hebben hen door 20 miljoen moslims vervangen. In Auschwitz hebben we een cultuur, denkvermogen, creativiteit en talent verbrand. Wij hebben het uitverkoren volk vernietigd, echt uitverkoren, omdat ze uitmuntende en bewonderenswaardige mensen hebben voortgebracht, die de wereld hebben veranderd. De bijdrage van deze mensen is voelbaar op alle gebieden van het leven: wetenschap, kunst, internationale handel en, vooral, als het geweten van de wereld. Deze mensen hebben we vermoord.

En onder het mom van tolerantie, en omdat we aan onszelf wilden bewijzen dat we genezen waren van de ziekte van het racisme, openden we onze deuren voor 20 miljoen moslims, die ons domheid en onwetendheid, religieus extremisme en gebrek aan tolerantie, misdaad en armoede brachten, als gevolg van een gebrek aan bereidheid om te werken en hun families vol trots te ondersteunen.

Ze hebben onze treinen opgeblazen en hebben onze prachtige Spaanse steden in een Derde Wereld veranderd, die verdrinkt in viezigheid en misdaad.

Terwijl zij opgesloten zitten in de appartementen die zij gratis van de overheid krijgen, maken zij plannen om hun naïeve gastheren te vermoorden en te vernietigen.

En op die manier hebben wij, tot onze eigen ellende, onze cultuur ingeruild voor fanatieke haat, creatieve vaardigheid voor destructieve vaardigheid, intelligentie voor achterlijkheid en bijgeloof.

Wij hebben het streven naar vrede van de Europese Joden en hun talent om een betere toekomst voor hun kinderen te scheppen, hun vastberadenheid zich vast te klampen aan het leven, omdat het leven [voor hen] heilig is, uitgewisseld voor diegenen die de dood najagen, voor mensen die verteerd worden door het verlangen naar de dood, voor zichzelf en voor anderen, voor onze kinderen en die van hen.

Een ellendig Europa heeft een verschrikkelijke fout begaan….

Bron:

http://www.barenakedislam.com/2013/04/17/new-jewish-exodus-from-france-the-result-of-muslim-hatred-for-and-violence-against-jews-there/

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Europa, Immigratie, Islam, Islamisering, Joden, Jodendom, landverraad, Linkse Kerk, nationaalsocialisme, nazisme. Bookmark de permalink .

22 reacties op ALLE EUROPESE LEVEN IS IN AUSCHWITZ GESTORVEN

 1. Theresa Geissler zegt:

  Nou, Eureka! De goede man publiceerde deze vondst alleen wel ca.35 jaar te laat. En bovendien zijn er legio mensen die dit al jaren door hebben, maar die, als ze ermee naar buiten,komen, meteen in het hoekje van de racisten, Fascisten en Neo-Nazi’s worden geplaatst.
  Goed, we willen geen tweede Auschwitz, volkomen duidelijk. Maar dat is toch geen reden om bepaalde groepen maar ongelimiteerd alles toe te geven omdat ze ‘lichtgetint’ zijn! Om daar alles aan op te offeren en zelfs een ‘weg-met-ons’cultuur voor te introduceren! In plaats van: “We willen niet zijn zoals de Nazi’s” was het oneindig beter geweest om van meet af aan te zeggen: “We ZIJN niet zoals de Nazi’s.” Maar dit dan wel met zelfvertrouwen gesteld, zonder elk moment te twijfelen aan onze eigen waarden en of zij voor anderen misschien niet ‘beperkend’ zouden kunnen zijn. Gewoon vaker, duidelijker en resoluter NEE zeggen, zoals ik trouwens al eens eerder suggereerde. Overigens ben ik van mening, dat dit alsnog zou kunnen.

  Like

 2. Ambassador zegt:

  Ja Therese. Gewoon de eigen grenzen aan geven. Dan neem je jezelf serieus, kan de ander je zien èn neem je die ander serieus. Stoppen met dat minderwaardig onszelf ontkennend gedoe.
  En verder de deur open doen en dat “politiek correcte” linea recta de deur uitschoppen. Daaag.

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Het is de vraag of het artikel van Sebastian Vilar Rodriguez nu nog onweersproken zou kunnen worden gepubliceerd in Spanje en je kunt je tegelijk afvragen welke krant de beschouwing van Rodrigues zou accepteren.De tijden zijn drastisch in negatieve zin veranderd .

  Wie zich niet alleen afvraagt wat er allemaal is gebeurd , maar ook welke levensgevaarlijke toekomst er op ons af komt, die moet overwegen op welke wijze hij of zij naar gebeurtenissen wil leren kijken.Schreeuwen en tieren helpt namelijk niet meer in zo’n geval. We moeten nauwkeurig willen zien en daarbij is nodig dat we onze gevoelens wat beteugelen om des te scherper waar te nemen.

  Wij moeten onze tegenstander doorgronden in de motieven en overwegingen van zijn geest, de gevoelens die hij daarbij heeft, want wij worden bekeken door genadeloze ogen, zonder enig erbarmen. Van dit soort doorzien geeft Vilar Rodrigues een schokkend voorbeeld. Plotseling drong de diepste betekenis van de catastrofe die Auschwitz heet tot hem door.

  Hij zag waar het jodendom voor staat – een van de hoekstenen van onze Europese beschaving en hij geeft daarvan de nodige voorbeelden. Hij stelt dat door de moord op de Joden de ziel van Europa ook werd vermoord, want de leemte die na de Holocaust was ontstaan kon zich niet meer met Joden vullen.Maar eigenlijk is de dood van Europa eerder een gevolg van geplande moord in fases
  Rodrigues zegt terecht, dat de Joden zijn vervangen door vertegenwoordigers van de islam en hij beweert , met voorbeelden onderbouwd, dat de islam het absolute tegendeel is van het Jodendom.
  Zijn conclusie is juist., maar voortbouwend op zijn gedachten zeg ik dat het helaas inmiddels ook overduidelijk:is geworden dat het nazisme zeker niet omkwam in de Tweede Wereldoorlog

  Er staat geschreven dat we de boom aan zijn vruchten kennen en die vruchten zijn nu zichtbaar aan het worden Er zijn namelijk drie stromingen en instituten actief die zich sterk met elkaar verbinden:de EU, De links-liberale politiek correcte kliek en de islam. Deze drie componenten in de hedendaagse politiek houden elkaar stevig vast en wat deze drie in toenemende mate opmerkelijk met elkaar gemeen hebben is de afkeer van de staat Israël en de bereidheid om in overleg te treden -natuurlijk ter wille van de vrede ,NATUURLIJK!!!- met absolute doodsvijanden van dat land en de joden in het algemeen.

  En daar zien wij dus ,doorgeredeneerd, de WARE gezindheid die dit fijne trio met elkaar verbindt : het nazisme, vol van Jodenhaat.! Terug van nooit west geweest..De afkeer van Israël valt nauwelijks te beteugelen.En als deze krachten het karwei hier in het westen af zou kunnen maken dan zullen ook de andere twee peilers van onze beschaving voorgoed zijn verdwenen,het christelijk denken en het humanisme.

  Ten strijde dus!
  En :Vrede zij over Israël. Nu en altijd!

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   “Er zijn namelijk drie stromingen en instituten actief die zich sterk met elkaar verbinden:de EU, De links-liberale politiek correcte kliek en de islam. Deze drie componenten in de hedendaagse politiek houden elkaar stevig vast en wat deze drie in toenemende mate opmerkelijk met elkaar gemeen hebben is de afkeer van de staat Israël en de bereidheid om in overleg te treden ( . . .) met absolute doodsvijanden van dat land en de joden in het algemeen.”

   Als ik je zo beluister, Henk, zit je op het goeie weblog: linkse multikul, islam, EU en Israël.
   Ja, daarover gaat het op dit weblog wel eens.

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Precies Martien het waren en zijn weer de socialisten die de boel kapot maken

    Like

   • friki zegt:

    Precies!! Er wordt hier zoveel waarheid geschreven.!! Dank.!! Van onschatbare waarde is deze site.

    Like

  • friki zegt:

   Helemaal mee eens.!!

   Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V 20.33. uur. Ook ik, sta volledig achter het joodse volk en israel. Ook ik wens israel van harte vrede toe, tot in der eeuwigheid. Ik kan mij vinden in jouw reactie Henk, ook ik ben bevreesd, dat onze cultuur en eigenheid vernietigd gaat worden, door het verraad zoals jij dat geduid hebt.

  Like

  • manna zegt:

   jouw Israël bestaat voor 95% uit mensen die zich voortgeplant hebben vanuit Europese (incl. Russia) christen-joden families. waarbij de uitsluitingscultuur, indien zij voor het christendom kiezen, dus feilloos gewerkt heeft. (flip maar eens 20 keer kop of munt en eens kijken of je ze allemaal goed hebt).
   desalniettemin is deze religie een stuk minder gewelddadig dan de islam (komt ook door de 10 generaties gemixte chr.-joden cultuur).
   dit gezegd hebbende, ben ik van mening dat Israël de hoop in bange dagen is voor de gehele mensheid (met uitzondering van diegenen die 1500 jaar terug willen) …….

   Like

 5. Avidia zegt:

  Henk V, ik sta ook achter Israël. Prachtig intelligent volk, ik neem mijn petje voor ze af voor alles, en vooral hoe ze zich handhaven te midden van al dat haatvolk. Zo’n mooi land gemaakt vanuit niets, zoveel bijgedragen geleverd aan allerlei soorten van techniek in de wereld. Het is een Top Volk!!!

  Like

 6. Martien Pennings zegt:

  Ja, de Joods-Christelijk-Verlichte Ethiek die de Rede & het Geweten mogelijk maakte door “Ruzie-met-God” is dermate doorgeslagen in Zelfbeschuldiging & Zelfdestructie dat we uit wroeging over het Duitse Nazisme het oerste Nazisme ter wereld hebben binnengehaald, dat van de Islam.

  Maar er is nog een Andere Kracht, een veel Oppervlakkiger & Dommer sentiment, het Femke-Halsema-Syndroom.
  Wat is dat?
  Dat is het uithangen van de Gutmensch, de zelfmanifestatie, het kijk-mij-eens, het better-than-thou, het oh-wat-is-het-toch-fijn-in-mijn-eigen-hoofd, de genotzucht, het narcisme, de realiteitsweigering, de weigering het bestaan van het Kwaad te erkennen of het moest dat van het Westen zijn want dat kan je gevaarloos aan de kaak stellen.
  En ze zijn te dom, te vervuld van zichzelf om de enorme eigen hypokrisie te zien.
  De ultieme perversie: de moslims zijn de nieuwe Joden, terwijl zij de Jodenjágers, zijn.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Martien Pennings 5.47. Juist ja, het ‘hedonistisch narcisme’ Je ziet, ik ben het nog steeds niet vergeten.
   Prachtig, allesomvattend begrip.

   Like

 7. Martien Pennings zegt:

  Voor wie het nog niet door had: ook de hysterische ontkenningen van de hele Obama-bureaukratie

  is een teken dat de Grote Kwestie Van Deze Tijd draait rond Islam & Israël, dus rond het Kwaad en Hij Die Vocht Met De Engel.
  Ja, precies: tussen Satan en God.
  Nee, voor minder doe ik het niet.

  Ik moet het maar eens een keer melden: Commentary moet uitgesproken worden met de nadruk op de “o” en met een toonloze “a”: Cómmentary”.
  En ik ben in 1989 afgestudeerd op een biografie van de oude hoofdredacteur Norman Podhoretz, waarin diens morele en intellectuele ontwikkeling van “links” naar “rechts” in de jaren 1970 en 1980 werd geanalyseerd.
  Commentary is een maandelijks verschijnend tijdschrift, nu onder redactie van John Podhoretz – zoon ván natuurlijk – en dat tegenwoordig ook een on-line editie heeft.
  Het is het tijdschrift van het seculiere, realistische, geestelijk volwassen New-Yorkse Jodendom, het exacte tegendeel van de New-York Times, óók een Joodse uitgave zoals men weet, maar dan van de islam-en-Palestijnen-knuffelende en Israëlbashende Joden.
  So much for een Joodse wereld-samenzwering die achter de schermen de pers controleert.

  Jonathan S. Tobin is een van de stercolumnisten van Commentary: http://bit.ly/13ijhkm.
  Hij legt uit dat ook in Amerika de “chattering classes” al begonnen zijn met het spinnen van de Boston-bommen: “The Irresponsible Search for Bomb Scapegoats”.
  Er is er al eentje (ene David Sirota) die gezegd heeft dat hij hoopt dat het een blanke Amerikaan is, want die wordt dan gezien als een gek en een “lone wolf”, terwijl als het een islamitische terreur-aanval was, je een “backlash” zou krijgen tegen de Amerikaanse moslims, zoals na de Twin Towers
  Maar er is helemaal geen “backlash” geweest tegen moslims na nine-eleven, zegt Tobin.
  Er kwam een golf van ontkenning van het verband tussen die aanslagen en de islam-in-het-algemeen.
  En Sirota heeft het ook mis, zegt Tobin, als hij denkt dat zo’n blanke “lone wolf” géén “backlash” zal opleveren, want de “Oklahoma city bombing” kwam er enorme lastercampagne op gang tegen “rechts” Amerika.

  Gek dat Tobin geen enkele melding maakt van Breivik, toch hét voorbeeld van een “lone wolf” die een bloedbad aanrichtte, waarna onmiddellijk alles wat zich “links” voelde de handen in het bloed doopte om dat op de jasjes van bijvoorbeeld Robert Spencer en Geert Wilders te smeren.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Martien Pennings 06.45. uur. De democraten in Amerika hebben hun hele geloofwaardigheid verloren in mijn ogen. Ze zijn te vergelijken met de Partij van de Allahtonen alhier. En ik blijf vinden dat Obama, een moslim is, een wolf in schaapsklederen.

   Like

  • Henk.V zegt:

   ”Voor wie het nog niet door had: ook de hysterische ontkenningen van de hele Obama-bureaucratie een teken dat de Grote Kwestie Van Deze Tijd draait rond Islam & Israël, dus rond het Kwaad en Hij Die Vocht Met De Engel.
   Ja, precies: tussen Satan en God.”

   Deze opmerking klopt!!!

   Ik weet het, hier zijn gewaardeerde medestrijders voor de goede zaak onder ons, die zich geen religieus concept kunnen indenken en daarom wijzen zij het bestaan ervan categorisch af.

   Wel, ze zijn mij er niet minder sympathiek om, maar het wil er bij mij nauwelijks in, dat niemand met enig nuchter verstand zal kunnen ontkennen dat er zich momenteel processen voltrekken die wij tot een simpel kader kunnen terugvoeren; de strijd tussen GOED en KWAAD. Ik weet het :in elke tijd doet zich deze herleiding van gedachtegangen voor, maar niet op een schaal zoals wij nu zien en niet steeds sterker in kracht wordend!

   EN daarbij is er nooit zo duidelijk een steeds sterker wordend middelpunt geweest waaromheen alles zich beweegt : Israël!
   Alle processen gaan zich OM Israël bewegen, alle opvattingen gaan OVER Israël en alle zeer negatieve overwegingen richten zich TEGEN Israël!

   Israël is kennelijk het oog in een tornado waarin alle denkbare kwade intenties huizen en in deze tornado vinden ALLE vreselijk schadelijke politieke en negatieve godsdienstige krachten elkaar : het communisme dat zich verschuilt in het politiek correcte denken, het nazisme dat zich ook heeft ingekapseld in dat denken,krachten in de EU die aangestuurd worden door datzelfde denken en de islam.

   Het is geen wonder dat we soms moeite hebben alle stromingen te benoemen ,die schuilen in de Moloch die de EU in werkelijkheid is! Feitelijk klopt elke benaming wel enigszins!
   Van AL het KWAAD dat zovele miljoenen slachtoffers heeft gemaakt zit er wel een deel in ”Europa” verkankerd en daarom MOETEN wij ook uit deze EU.

   En wat de toekomst aangaat:
   Ik denk dat onze grote vriend in het Midden Oosten een zware tijd tegemoet gaat. Reden om ze uit alle macht blijvend bij te staan! Wij hebben de Joden nodig en zij ons.

   Maar van een ander ding ben ik ook stellig overtuigd: niemand vergrijpt zich straffeloos aan de joden en aan Israël.
   NIEMAND, Frans Timmermans! NIEMAND, Dries van Agt! NIEMAND, Gretta Duisenberg! NIEMAND Anja Meulenbelt! NIEMAND, zeg ik tergen ALLE politiek correcte partijen! Niemand, zeg ik tegen de EU! NIEMAND, zeg ik tegen Obama en zijn kliek! NIEMAND,zeg ik tegen ALLE joden hatende Arabieren!

   Aan jullie allemaal gaat op zeker moment een rekening uitbetaald worden, vroeg of laat.
   En wat Israël en ons betreft: Vrede zij over Jeruzalem..

   Wij analyseren dit al tijden en alle spelers in het spel komen aan het licht.

   Like

 8. Martha N zegt:

  Joden mogen in de Bijbel een uitverkoren Volk genoemd worden, maar daar ben ik het toch niet helemaal mee eens. De Bijbel is door mensenhand geschreven en zoals men zou moeten weten, is de hand van de mens niet perfect ook al tekent hij God’s woord op.
  Alleen God is perfect genoeg…

  Ook de Koran is door een mensenhand geschreven, als we dit een mensenhand willen noemen,

  En als ik het mag zeggen: ELK geloof!

  De vernietiging van de Joden door Hitler, heeft nu nog, na zoveel jaren, een enorme impact op ons leven. Mede hierdoor zijn landen nu overvol met buitenlanders, niemand durft een Hitler te zijn of genoemd te worden.

  Mede hierdoor hebben wij geen toekomst meer.

  Oorzaak en gevolg is een waar woord.

  Nu wacht ons een nieuw geloof, een nieuwe sekte die ons wil overheersen…

  De EU, maar dat is voor een volgende keer…

  Like

 9. Martien Pennings zegt:

  En ook dit hoort onder het kopje: wie zijn de nieuwe kandidaten voor het beulschap in Auschwitz?
  Dit soort klootzakken:
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/04/zoetermeerse_kopschopper_op_de.html
  Ja, die zijn, behalve van het tribale bewustzijn, bovenal van de islam.
  Nee, en ze hoeven niet eens praktiserend te zijn.
  En als ik niet mag zeggen dat het na 70 generaties islam in hun genen zit, dat zeg ik: ook zonder regelmatig moskeebezoek zit het in hun “cultuur”.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Helemaal mee eens .
   Het plezier dat ze hebben met het afsnijden van koppen van mensen en dieren laat duidelijk zien wat de “kwaliteit” van dat volk c.q. geloof is.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @louis-portugal 12.37. uur. Louis, met deze neanderthalers-muzelmensen- heb ik het gehad. Ik ben doodmoe van dat grafvolk, uitvreters zijn het en niet anders!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s