DK: schok voor socialistische burgemeester – botsing met multiculturele werkelijkheid

Screenshot_11

TV2: migrantenbendes hebben ons verboden filmopnames in Nørrebro te maken.

Vrijdagavond 5 april zou de Deense televisiezender TV2 een interview opnemen met burgemeester Ninna Thomsen over gezondheid en zorg. Het interview zou worden opgenomen voor haar huisdeur in Nørrebro, waar ze woont.

Toen TV2 het adres doorgegeven kreeg, begon men zich terug te trekken. TV2 stelde voor de stadsgrens te overschrijden en ongeveer 500-600 meter verwijderd van de gemeente Nørrebro in Fredriksberg op te nemen, waar TV2 zich nog op veilig terrein zou bevinden.

TV2 verklaarde dat men alleen naar Nørrebro zou kunnen gaan wanneer men op weg naar station Nørrebro privé beveiligd zou worden om het team tegen aanvallen van bendeleden te beschermen.

Migrantenbendes controleren de stad

Het zijn migrantenbendes die tegenwoordig bepalen wie het multiculturele Nørrebro mag betreden en wie niet. Dit stelde de duidelijk gechoqueerde socialistische burgemeester vast, die zelf in dit stadsdeel woont. In de krant “Politiken” zei ze dat TV2 tot nu toe altijd interviews voor de huisdeur gehouden zou hebben.

Maar nadat de migrantenbendes de socialistische burgemeester eraan gehinderd hebben haar ware multiculturele opvatting voor haar eigen huisdeur in Nørrebro op film vast te leggen, met vrouwen in islamitische hoofddoeken en mannen in lange jurken als decoratieve achtergrond, heeft ze besloten nu een statement in gedrukte vorm af te geven.

In “Politiken” kan men lezen dat ze de volgende conclusie heeft getrokken:

“In Nørrebro geleden andere wetten dan in de rest van de stad en het land, en dit recht en de wet hebben de bendes in eigen hand genomen.”

Duidelijk gechoqueerd ging ze verder: “als het nu aan bendes wordt toegestaan om te beslissen dat journalisten of fotografen niet meer over dit gebied mogen berichten, dan is dit een sterk signaal voor gevaar. Voor mij is het zo, dat bendes tegenwoordig een media black-out afdwingen en de publieke opinie wil verhinderen om een inkijkje te krijgen in de omstandigheden in Nørrebro en in de duistere activiteiten.”

De Deense volkspartij links inhalen

De ervaringen van de niet zoveel aanzien genietende multiculturele realiteit op straat doet de socialistische burgemeester van Kopenhagen de Deense Volkspartij nog inhalen bij de kritiek op haar eigen regering:

“Daarom is het een volledig verkeerd moment om 200 politiemensen naar Jutland te sturen, zoals de regering van plan is. De politie moet zich nu te weer stellen, het is een volledig fout signaal om de druk juist nu te verminderen”, schrijft ze en ze voegt er aan toe, “en dan is het tijd om meer nieuwe druk op te bouwen. Want op dit moment vindt er in Nørrebro een strijd plaats om ieder individu. Beide bendes en Hizb ut-Tahrir willen de teenagers inlijven. En ondanks de pogingen van de politie en veel maatschappelijk werkers zijn de bendes nog nooit zo sterk, zo zichtbaar geweest en hadden zij nog nooit zo´n greep op jongeren.”

En terug in de goede oude socialistische sleur

Na deze gedurfde eis naar meer politie en het bestrijden van vuur met vuur, vervalt de socialistische burgemeester in de goede oude socialistische sleur en beëindigt haar toespraak ermee dat iedereen, zoals sportverenigingen, vrijwillige en gemeentelijke krachten, gemobiliseerd moet worden in de strijd tegen de bendes.

Op gelijksoortige wijze moeten het milieu en de cultuur gebruikt worden om de bendes uit Nørrebro te verdrijven, zegt de socialistische burgemeester, nadat ze er door migrantenbendes aan gehinderd werd dat een TV2 filmteam haar voor haar multiculturele huisdeur in Nørrebro interviewde.

En hoe ziet het er in Zweden uit?

Kamel Qureshi, die voor de Socialistische Volkspartij als afgevaardigde en gevolmachtigde voor de mensenrechten het multiculturalisme vertegenwoordigde en die het ideaal van een multiculturele samenleving in Zweden gerealiseerd ziet, schreef op de website van de Deense socialisten op 9 april 2008 o.a. het volgende:

“Mijn droom van een multicultureel Denemarken mag onrealistisch klinken, maar het is niet nodig om heel ver weg te kijken om een echte multiculturele realiteit te zien: aan de andere kant van de Sont in het buurland Zweden.”

En het is precies deze multiculturele realiteit, die daar aan de andere kant van de Sont bestaat, die de socialistische burgemeester Ninna Thomsen nu in Nørrebro beleeft..

Bron:

http://europenews.dk/de/node/66646

Bron oorspronkelijk artikel:

http://denkorteavis.dk/2013/chok-for-sf-borgmester-hun-blev-ramt-af-den-multikulturelle-virkelighed/

Auteur: Poul Erik Andersen

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", Criminaliteit, Denemarken, Dhimmitude, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Socialisten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

17 reacties op DK: schok voor socialistische burgemeester – botsing met multiculturele werkelijkheid

 1. Trucker zegt:

  Mossberg… daar geil ik meer op dan welke knappe vrouw ook.
  Ben voorzien maar dit is De van Het én zo goed als niet te vinden.
  Hoop dat het filmpje er op staat.
  Ach is louter toeval dat ik dit plaats in de gegeven context…

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Waar kan men die bestellen??????????????

   Like

  • Rudi zegt:

   @Trucker en louis-portugal
   Ziet er een gestroomlijnd staaltje Amerikaanse techniek uit. Zelf bezit ik geen wapens, maar ik vind ze wel het toppunt van techniek: de samenvatting van het menselijke begrip van de natuurwetten gecombineerd met vormgeving.
   Dit geheel terzijde.

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Nou, die burgemeester komt zichzelf wel tegen, zo. Je zou bijna zeggen: ‘Mooi, dat zal haar leren,”maar dat gaat natuurlijk maar ten dele op want zij is politica en zal haar eigen Socialistische partij niet snel laten barsten. Aan al de Denen die in principe de keuze wel hebben de vraag: Waarom hebben jullie bij de laatste verkiezingen de Deense Volkspartij in de steek gelaten? Dat was een fout en zie: In deze Deense plaats doen zich nu exact dezelfde verschijnselen voor als in Londen en in de banlieues. Denen, bezin U op deze faux-pas en maak het bij de eerstkomende gelegenheid goed! (Geldt overigens net zo goed voor ons).

  Like

 3. Peter Klaasing zegt:

  Ach dit moet zo maar aansukkel voordat de mensen wakker schrikken en besluiten genoeg is genoeg. Dan zullen alle mensen die er uitzien als arabieren eruit gegooit zullen worden. Niet goedschiks dan kwaadschiks.

  Like

 4. Peter Klaasing zegt:

  Dit is volgens mij die enige manier om ons eigen land weer terug te krijgen. Tenslotte hebben wij ook een verantwoordelijkheid tenopzichte van onze kinderen. Al die vreemdelingen, zoals Turken en Marokkanen en goggas uit afrika, hebben hier niks te zoeken. Ik zeg dus, weg met dat gespuis, zodat mijmn kinderen en kleinkinderen weer veilig over straat kunnen.

  Like

 5. Peter Klaasing zegt:

  Ik hoop niet , dat ik bepaalde mensen schoffeer, maar ongelukkig moet dit pad gelopen worden. en hoe eerder hoe beter. Voordat dit eskaleer in een grootschaalse burgeroorlog

  Like

 6. Peter Klaasing zegt:

  Mijn vraag is, waarom moeten wij mensen zoals stopverfgezicht Rutten en rooirakker Samsom tolereren om ons land naar de bliksem te helpen. Ik zeg, WEG MET HEN. Kom wij stemmen op de PVV. Voor een beter Nederland. Ons eigen land.

  Like

 7. Peter Klaasing zegt:

  LET OP, Op het moment dat wij als Nederlanders besluiten, genoeg is genoeg, zullen alle zogenaamde moslims in aksie komen en hum deel van de Nederlandse koek op eisen. Tenslotte zijn zij niet vootniets naar ons land gekomen en zullen hun pond vlees opeisen. Mijn God wat een toestand. De vraag is natuurlijk, wirb bestuurd dcfit alles??

  Like

 8. Peter Klaasing zegt:

  Sorrie voor die achrijffouten

  Like

 9. luckybee zegt:

  Begint de islam ook voor sociaisten hun sluier af te werpen?

  Like

 10. Hans Jacobs zegt:

  Geef mij 1 HMH en 48 uur.
  Dan durven ze daar het woord ‘bende’ niet eens meer uit te spreken, laat staan bezigen.
  Er is daar gewoon geen wil om het op te lossen. Net als hier.

  Like

 11. Roni Thome zegt:

  @Theresa Geissler vraagt waarom hadden de Denen, bij de laatste verkiezingen, de Deense Volkspartij (DF) in de steek gelaten? Het antwoord is: GELD!. De Denen hadden in feite de Liberale Partij laten vallen, na de suggestie van de minister van Financiën in de regering Lars Lokke Rasmussen dat bezuinigingen zijn onvermijdelijk . De Deense Volkspartij heeft regering Lokke Rasmussen vanuit de zijlijn gesteund (net als de PVV). De val van de Liberalen betekende ook de val van DF; aangezien andere partijen willen niet graag met de partij van Pia Kjaersgaard werken. De Socialisten van mevrouw Helle Thorning Schmidt hebben (zoals gewoonlijk) van alles en nog wat beloofd en de Denen hadden toegehapt; Nu zitten ze met de gebakken peren.
  @Peter Klaasing. Wees maar niet bang. De anti Islam sentimenten in Denemarken groeien met de dag. Een kijk in de Deense sociale media spreekt boekdelen. Het zal niet lang meer duren of de Denen de moslims eigen hands zouden proberen te verjagen. Op gegeven moment zal de Deense regering worden gedwongen de bevelen en geblaf vanuit Brussel aan de laars te lappen. Massale deportaties zouden onvermijdelijk zijn; niet naar de Goelag maar wel linea recta naar de zandbak. Niet zo lang geleden werd een Palestijnse drugsdealer genaamd Fisfis met zijn hoofddoek en acht kinderen eruit gesodemieterd richting Syrië.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Roni Thomé 18.33. uur. Inderdaad de moslims, die zich niet wensen aan te passen,- de meerderheid helaas- allemaal terug sturen naar noord-afrika. Dat is mijn idee, ter oplossing van dit grote probleem. Optiefen dus naar den zandbak!

   Like

 12. Rudi zegt:

  Het valt mij op hoe ver die wereldvreemde burgemeester achterloopt op de feiten.

  In de Brusselse wijk Molenbeek geldt al jaren: ‘filmen op eigen risico’
  En dit vooral in de wijk van de metrostations Graaf van Vlaanderen en Zwarte Vijvers.
  Ook Sint-Gillis, overigens. Een student van me vertelde ooit dat hem daar door een groepje ‘verrijkers’ de weg werd versperd met de woorden ‘St-Gilles c’est à nous’ (St-Gillis is van ons!)

  Zolang burgemeesters denken dat dit soort gedrag symptomen zijn van een lokaal fenomeen dat niets te maken heeft met islam (of sjari’ah of de wereldwijde jihad in en tegen de Dar al Harb) en dat de overheid dit maar moet oplossen door hen meer geld te geven voor straathoekwerkers, buurtcomités, of om buurten te herwaarderen, zal er ten gronde nooit wat veranderen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s