“TEGENWIND”

Screenshot_7

Beu van alle linkse politieke correctheid in de media besloot een kleine groep een nieuw gratis weekblad het daglicht te laten zien dat de hiaten in de berichtgeving van de Nederlandse media zal gaan opvullen. Het realistische blad –nu nog onder de werknaam TegenwinD – zal daarmee nuancerende informatie brengen die door de linkse en door de (EU)- overheid gestipuleerde berichtgeving in de MSM grotendeels wordt weg gecensureerd.

Kortom, een weekblad dat gratis verspreid zal worden, een nadrukkelijke realistische signatuur draagt en zich daarbij net zo nadrukkelijk afzet tegen elk (politiek) extreem gedachtegoed.

TegenwinD zal een krant zijn die de mensenrechten en de Westerse, christelijk-joods-humanistische cultuur een warm hart toedraagt en patriottisme uitstraalt. Tevens wil de krant nog vele duizenden stemmen werven voor de doelstelling van het Burgerforum EU en bekendheid genereren om 50.000 leden te werven voor een realistische publieke omroep, nu bekend als PopNed.

En een realistisch geluid is bijvoorbeeld hard nodig nu onze overheid de traditionele Nederlandse religies hun zendmachtigingen afneemt (“omdat religie achter de voordeur hoort”),  daarentegen aan de islam onder de naam SZM een uitzendvergunning voor radio en TV geeft om een Nederlandstalige versie van de Turkse en Marokkaanse staatsomroep te vormen.

De islam, die onlosmakelijk verbonden is met jihad, sharia en een groot deel van de oorlogen die momenteel op de aarde worden gevoerd, krijgt in deze tijd van bezuinigen miljoenen toegestopt om het woord van Mohammed te prediken op kosten van U, de belastingbetaler.

Zomaar, zonder dat de SZM daarvoor leden hoeft te werven !  Heeft u hierover iets  vernomen in de traditionele kranten of op commerciële of staatsomroepen?

Naar aanleiding van de bomaanslagen in Boston meldde de NOS gisteravond vrolijk dat dit de tweede aanslag in de VS was na de 9/11 aanslag op de Twin Towers. Ik tel 32 aanslagen met 60 doden sinds 9/11, Boston niet meegerekend. Waarom liegt de NOS hierover? Wat is haar geheime agenda? Via TegenwinD komt u dit te weten.

Ongekende christenmoord in islamitische landen, despotisme en zelfverheerlijking bij de EU-regering, sluipende Jihad, het euroschandaal, het anti-Israël beleid, de Midden-Oostenproblematiek, het nieuwe racisme in Zuid-Afrika, de islamisering van de VN en de waanzin van ontwikkelings”samenwerking”.

Wilt u hierover objectieve berichtgeving ? Steun dan TegenwinD, want in de krant zal ook nadrukkelijk worden verwezen naar de vele websites waar meer onbevooroordeelde berichtgeving te vinden is.

Onder de link vindt u een demoversie van Tegenwind die snel in elkaar is geflanst, wij werken aan een verbetering.

TegenwinD zal afhankelijk zijn van vrijwilligers die een paar uur per week wat willen schrijven of andere redactionele klussen willen doen.

Wilt u meer weten of TegenwinD uw hulp aanbieden ?

Mail dan naar pr@deduno.com 

Click hier voor de demoversie van “TegenwinD”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

66 reacties op “TEGENWIND”

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Hier is alvast een frisse tegenwind. Want Jan Slagter LULT uit z’n zwaar betaalde nek.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21486152/__Jan_Slagter_klaagt_staat_aan__.html
  Meer>> http://tinyurl.com/c9526xp

  Like

  • Theodoor zegt:

   Verklaar u nader, ook ik denk dat de staatsomroep maar maximaal één zender mag hebben met nieuwsverspreiding die neutraal is. De neutraliteit kan gewaarborgd worden door luisteraars de mogelijkheid bieden om een elektronisch leesbaar invulformulier op te sturen bij klachten of id.
   De luister- en kijkgeldedenbelasting kunnen dan flink naar beneden. Lijkt me wel OK die belastingteruggave.

   Like

   • Theodoor zegt:

    Inmiddels uw lijst van de pure PO-onzin gelezen, conclusie alles wat door de socialisten wordt aangeraakt groeit zichzelf dood, net zoiets als Round Up bij de zg. onkruidbestrijding.

    Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Prima initiatief! Alles wat kritisch staat tegenover de RODEN, de EU, de Islam, heeft mijn volledige instemming.

  Like

 3. Martha N zegt:

  Zo een krant is hard nodig. Ik ben best bereid om met een kleinigheid te ondersteunen en of mee te werken aan copy. Succes!

  Like

 4. Iznogoud zegt:

  Ik kreeg gisteren een exemplaar van de Preußische Allgemeine Zeitung in de bus.
  Een krant die graag het echte nieuws wil brengen, het nieuws dat in de MSM buiten beeld moet blijven.
  Volgens een lezer: De PAZ geeft me veel plezier. Waarom? Omdat het een duidelijk conservatief alternatief is voor de vele MSM, die me in gedrukte of uitgezonden vorm, steeds weer het hoofd laten schudden.
  Er is dus kennelijk nog hoop voor de zo geplaagde en slecht geïnformeerde bevolking van Europa.

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Voor wat betreft “TegnwinD” kan ik de uitgave van harte toejuichen, ik zal een abonnement hierop willen hebben als dat ook tot de mogelijkheid behoord.

  Like

 6. Pingback: BOINNK!!! | Benieuwd wat dit gaat worden!

 7. Tistochwat zegt:

  Ik ken iemand die scherp kan schrijven, maar of hij tijd heeft?
  Eén van zijn schitterende analyses; in dit geval over het zgn. ‘koningshuis’:
  _________________________________________________

  “- Als je nou toch een betovergrootvader hebt (Willempie-3), die niet alleen syfilislijder was, maar die ook ter instandhouding van de extreem bevoorrechte familiepositie doelbewust fraudeerde met de afkomst van een niet door hem verwekte dochter (Willemien), waardoor de afkomst van alle nazaten daarna (inclusief je eigen afkomst) een glasharde leugen is;
  – En als jou nou toch een overgrootvader hebt (Hendrikje), die bekendstond als vaste bezoeker van dure bordelen, en daarnaast ook nog aan de lopende band financiële fraude pleegde;
  – En als je nou toch een grootvader hebt (Bello), die niet alleen zo corrupt was als de neten en van meerdere vliegtuigfabrikanten miljoenen dollars aan steekpenningen in zijn zak stak, maar daarnaast ook nog wereldwijd vreemd ging en onwettige kinderen verwekte;
  – En als je nou toch een vader hebt (KlauSS) die bij de SS had gediend;
  – En als je nou toch een schoonvader hebt (Zorro) die lid was van een corrupt crimineel dictatoriaal bewind dat duizenden onschuldige mensen martelde en vanuit vliegtuigen levend in zee gooide;
  – En als je nou toch in je hele leven nog nooit ook maar één dag fatsoenlijk gewerkt hebt;
  – En als je nou toch in je hele leven nog nooit ook maar één cent belasting hebt betaald;
  – En als je nou toch in je hele leven alleen maar in extreme weelde wereldwijd hebt feestgevierd, en dat alles totaal schaamteloos op kosten van de tot op het bot uitgeknepen belastingbetalers;
  Nou, dan moet je de ogen uit je kop schamen en als de donder maken dat je weg komt , voordat diezelfde uitgeknepen belastingbetalers massaal in opstand gaan komen!”

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat 10.58. uur. Dat heeft U volkomen goed gefileerd waarde tistochwat. Ik ben klaar met deze hele koninklijke theaterfamilie. Ik ga wel fietsen 30 april, ik zal geen minuut spenderen aan deze VOLKSVERLAKKERIJ!

   Like

  • Jean zegt:

   @Tistochwat,
   Uw opsomming van de stamboom is prachtig, wij in België zitten helaas met dezelfde troep op ons dak, er zit er zelfs ene tussen met zeer smerige bloedhanden, denk daarbij maar aan de Congo!.
   Met uw laatste alinea is eigenlijk feitelijk alles gezegd, nl. ‘Schaamte’, laat dat nu net dat zijn wat dergelijk volkje totaal niet kent, graaien en naaien is hun Core Business en dat voor al de nog resterende circussen in Europa, helaas nog 6 maar dus ook 6 teveel.

   Like

 8. louis-portugal zegt:

  Goed initiatief.
  Ik neem aan dat ze best wel wat arikelen kan overnemen uit de ons bekende sites.
  Helaas worden teveel goede artikelen door een te klein publiek gelezen.

  Like

 9. baksteen zegt:

  Het bij elkaar zoeken van internetstukken die vertaald moeten worden lijkt me wat veel van het goede voor een dagelijkse krant. maak er een weekkrant van en neem daar dan de desinformatie in mee die die week tot ons is gekomen via de MSM.
  Vandaag weer een ziek eenzijdig stuk over Israel in de telegraaf op de buitenlandpagina.
  Uit het voorbeeld begrijp ik dat milieu en energie er niet in meedoen?

  Like

 10. BertG. zegt:

  Tegenwind genoeg hier.
  Daar hebben we E.J. Bron voor en nog wat informatieve sites.

  En alsjeblieft niet nog een site vol met gekopieerde en geplakte item die links en rechts van het internet geript zijn. Daar hebben we der zat van.
  En waarom nou een weer christelijk-joods-humanistische cultuur en niet een atheïstische humanistische cultuur, of hebben die geen humanistische cultuur.
  Geloof clubjes zat. Daar zouden er juist eigenlijk eens wat minder van moeten zijn.

  Like

 11. Elly zegt:

  Zorgen jullie er wel voor dat je niet geinfiltreerd gaat worden door een vrijmetselaar, want dan zijn we weer bij af. Want die lui maken ons land kapot in hun geheime achterkamertjes.

  Like

  • Rick zegt:

   Aperte flauwekul opmerking. Het is de (S)links draaiende, islam faciliterende, meute die ons land naar de verdoemenis helpt. Als Elly staat voor voor een vrouw; dan begrijp ik het enigszins. Zij hebben namelijk geen toegang tot deze “achterkamertjes” en weten dus al helemáál niet wat zich daar verder al dan niet afspeelt.

   Like

 12. Rick zegt:

  Leuk geprobeerd, maar maakt dus absoluut geen enkele kans. Nadat, door (S)linkse activisten, de tijdschriftenwinkel/kiosk is aangevallen en de bezorgers in elkaar getrapt zijn; blijft er dus geen distributiekanaal over. Einde oefening. Geheel conform de uitleg in: “Totalitaire politieke correctheid Posted on 16 april 2013”. “Men pikt dit niet in de huidige maatschappij” :<((

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Heeft u overigens allen de spreektekst van Geert Wilders bij het debat over het ‘sociaal akkoord’ inmiddels gelezen? wat een heldere taal toch weer!
  __________________________________

  Tistochwat… nergens om hoor, maar:

  https://ejbron.wordpress.com/2013/04/17/spreektekst-geert-wilders-bij-debat-over-sociaal-akkoord/

  LOL!!!

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Rick 13.30. uur. Beste Rick, is dat echt waar, dan is het nog veel erger als ik dacht in Nederland!
  Zo gaan we het verliezen tegen de smeerlappen van LINKS/RODEN en de ISLAM!

  Like

  • Rick zegt:

   Ik vind dit nu nét het soort antwoord dat een “Troll-Robot” zou geven.
   Is ook altijd hetzelfde stramien in uw reacties; Met hoofdletters brullen: “Links/Roden/Islam/Dictatuur” enz. etc. Bespeur zo langzamerhand een trend, dat het meer om het brullen (stoom afblazen) op zich gaat dan de werkelijke inhoud van uw reacties :<((

   Like

   • Dan ben ik ook een Troll-Robot! Dan zijn we allemaal Troll-Robots. Behalve jij natuurlijk!

    Like

   • BertG. zegt:

    Bespeur zo langzamerhand een trend, dat het meer om het brullen (stoom afblazen) op zich gaat dan de werkelijke inhoud van een reactie.
    En veel herhalen.

    Een dergelijke opmerking heb ik in het verleden hier ook weleens achter gelaten.
    En ben het er nog steeds mee eens.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    Ik ben het niet met U eens. Mij lijkt dat we het beestje best bij zijn naam mogen noemen. Trouwens is de uitspraak van Riessen, dat alle PVV stemmers gedeporteerd moeten worden, en Wilders gemold, dan wel aanvaardbaar? Ik bedoel maar, ik schrijf op zoals ik het zie.

    Like

   • @Tom Hendrix Ik lees je reacties graag Tom over de roden, PvdA, EUSSR, Marx Rutte enzovoorts. Ik laat me als het ware er door hersenspoelen. Het is een soort tegengas tegen de Linksen. We zijn op deze site om elkaar te steunen en niet om elkaar af te kraken!

    Like

   • Rudi de anti-dhimmi zegt:

    Tom, ik wil het bij deze graag voor je opnemen. Ik kan mij zeer goed herkennen in de manier waarop jij tekeer gaat.
    @ Tom en iedereen: ik sluit me dan ook graag aan bij Jack Terrible: ik lees Tom zijn reacties ook graag. Hij heeft meer levenservaring en -wijsheid dan ik, heeft Nederland (en bij uitbreiding Europa) zien veranderen en heeft wat mij betreft het GODGEGEVEN RECHT OM ZICH OP TE WINDEN en daar heb ik respect voor.
    Hadden destijds maar wat meer jongeren naar de ouderen geluisterd, zeg ik maar.

    Like

  • Rick zegt:

   Beste Tom. Ik respecteer uw zienswijze en uiteraard mag u het beestje bij zijn naam noemen. Graag zelfs; we kunnen niet genoeg ogen openen. Maar waarom gebruikt u toch zoveel hoofdletters? Qua “Nettiquette” staat dit namelijk voor schreeuwen.
   Het zou voor ons allen beter zijn indien wij in dit forum gebruik zouden kunnen maken van opties zoals: vet, onderstreept en cursief. Want ook ik voel regelmatig de drang om bepaalde woorden en/of zinnen te beklemtonen, maar wil bewust geen gebruik maken van hoofdletters :<)) Weet echter niet of wordpress dit ondersteunt.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Rick

    Tom mag wat mij betreft net zoveel hoofdletters gebruiken als hij wil. En als hij wil schreeuwen, laat hem lekker schreeuwen.
    Als je zou weten wat er dagelijks in mijn mailbox zit, zou ik het wel willen uitgillen!!!!
    (En nee, helaas ondersteunt WordPress deze opties niet in deze versie…)

    E.J.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Rick 19.31. uur. No hard feelings van mijn kant Rick. Alleen is het zoals @Rudi en @Jack T. zeggen, ik heb nederland zien veranderen van een geordend, klein christelijk, humaan en liberaal land, wat zich door “domme politici”, en door vileine politici in deze misere is gerommeld. En helaas niet alleen door links, maar ook, met name door de vvd en het cda. Ik refereer alleen al aan; ” de resolutie van straatsburg”, het totaal verkeerde van de gezinshereniging van gastarbeiders ten tijde van het kabinet den uyl, en last but not least, de meest waardeloze beslissing de instelling van de eu en de euro. En het was dhr. Balkenende, die ons neen tegen de europese grondwet, verkwanselde in lissabon.
    Soms ben ik door deze gang van zaken zo geraakt, dat mijn emotie zich uit in hoofdletters, en ik kan niet garanderen, dat me dit nog wel meer kan overkomen-mijn gevoel- speelt dan ook mee. Zo ben ik, ik kan niet anders- vrij naar maarten luther (kerkhervormer).

    Like

 15. willemientje zegt:

  Mijn rijmpjes mogen ze altijd gebruiken, als ze willen, ik ben nog niet helemaal op stoom, maar dat komt wel weer, beetje teveel rottigheid aan mijn hoofd

  Like

 16. Ik heb ook wat ingestuurd. Een foto van een schilderij van Muhammad the Second (Adolf Hitler)!

  Like

 17. Jean zegt:

  Prima initiatief! Alles wat kritisch én strijdvaardig staat tegenover links, de EU, de Islam, heeft mijn volledige medewerking en strijdvaardigheid.
  Kan Vlaanderen betrokken worden in dit initiatief? Ook Vlaanderen heeft nood aan een ‘objectieve correcte ongenuanceerde berichtgeving’ een totaal onbestaande situatie óók in Vlaanderen.
  De BRT is een linkse propagandazender die ons jaarlijks 365.000.000 euro kost, weggesmeten geld aan linkse vakantietrippers.
  Normaal zou daar met een stevige bosmaaier moeten doorgewandeld worden alles wegmaaiend wat in de weg loopt en dat zijn tot op heden ± 3.000 linkse leeglopers.
  Kunnen we Tegenwind digitaal ontvangen? zo ja, bij deze graag toezending ervan.

  Like

 18. Ik lees hier zeer positieve geluiden laten we het zo maar noemen. Wordt lid zou ik zeggen Schrijvers-opinie-makers vertalers zijn altijd nodig, om het tot een groot succes te maken

  Like

  • Rudi de anti-dhimmi zegt:

   @ya’akov
   Ik steun uw project volledig.

   Overigens vind ik ‘metzada’ een erg mooi en heroïsch beeld. Het beeld van het fort waar mensen zich verdedigen tegen een indringer en bezetter. (*)
   (De miniserie met Peter Strauss en Peter o’Toole was magnifiek.)

   (*) dit soort moed kennen we in het westen maar al te goed (zij het niet altijd met even veel succes): Thermopylae, Constantinopel, Wenen, Bastenaken…

   Like

 19. G.Deckzeijl zegt:

  Brekend nieuws! Zie 188 en daarna 176 van…
  http://www.amsterdampost.nl/dump-uw-links-hier/#comment-95768

  Like

 20. Theresa Geissler zegt:

  Jack Terrible. 19.24u. Je comment aan Tom heeft me geraakt, Jack, dat wil zeggen:Die laatste zin: “We zijn hier op deze site om elkaar te steunen en niet om elkaar af te kraken.”Natuurlijk weet ik dat intussen heel goed, maar het is zó fijn om het iemand onder woorden te zien brengen!
  Je moest eens weten wat ik wat dàt betreft op de vorige site heb meegemaakt! (GN) Daar was het voortdurend elkaar afkraken omdat de één bij wijze van spreken iets twee woorden anders formuleerde dan de ander. En dat vonden ze dan nog constructief ook. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik hier van de hel in de hemel terecht gekomen ben.
  De ene site of de andere, wat een wereld van verschil!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   Beste Theresa ook ik zie dat zo, laten we pal staan voor: onze vrijheid, tegen het dictatoriale brussel, voor israel en het dappere joodse volk, voor de seculiere staat, en tegen de islamisering. En laten we elkaar bemoedigen en ondersteunen, en niet afbreken. Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is, en dat is alleen maar te waarderen! Bedankt voor uw fijne reactie Theresa.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tom Hendrix 21.41 Deen dank, Tom. Het is woord voor woord gemeend anders was ik er niet mee gekomen.

    Like

   • Cathja zegt:

    Ik sluit me bij jullie aan, Theresa en Tom! Onze vrijheid en vrije meningsuiting (wel met respect voor elkaar!) is een groot goed, wat we met alle mogelijke middelen moeten verdedigen!

    Like

   • Tistochwatt zegt:

    Gisteren ben ik tamelijk masochistisch bezig geweest: ik heb nl. naar het interview met het a.s. ‘koningspaar’ zitten kijken en luisteren.
    Niet omdat ik daar van genoot –integendeel- maar alleen maar om te weten of ik gelijk heb. Ik beweer nl. dat we nooit verlost zullen worden van dat ‘koningshuis’ omdat die kermis véél te populair is.
    En ja hoor, zoals ik al had voorzien, kwam er weer een enorm charme-offensief!
    Tjonge, jonge, wat kunnen de lui toch acteren!
    En die Máxima maar rollen met die grote glazen ogen van d’r.
    Ze was het er ook helemaal mee eens dat haar pa niet aanwezig mag zijn bij de ‘inhuldiging’, bij deze ‘staatsaangelegenheid’. Maar die pa zit natuurlijk al ergens in een hokje klaar om het feest achteraf mee te vieren. De champagne en de kaviaar zweven hem daarbij waarschijnlijk reeds voor de geest.
    Onze ‘zomerkoning’ liet ons zelfs weten dat mensen best mogen demonstreren tijdens de ‘inhuldiging’. Ik denk dus dat de man hiermee bedoelt dat we vrij zijn om te laten merken dat we zijn familie niet willen. Wat nobel en tolerant toch weer! Fijn hè?
    Dat kan hij rustig zeggen want dat demonstreren tegen hem en zijn gemalin helpt tóch niet; hij weet tóch wel dat-ie nog jarenlang op ons kan parasiteren.
    En een bijkomend voordeel voor hem is, dat hij op die manier net doet alsof wij –financieel uitgeklede belastingbetalers- vrijheid (van meningsuiting) hebben.

    Like

 21. G.Deckzeijl zegt:

  @theodoor, 17-4, 09:49
  Mijn lijst? Duvel op man, hoe kom je daarbij? En hoe krijg je het voor elkaar om een pdf van meer dan 50 pag. in slechts 9 minuten te lezen? Doe jij net als Alf destijds ook aan speedreading..???
  Ik heb ’t stuk inmiddels een paar keer gelezen en als jij dat onzin noemt wat de schrijver voor z’n kiezen kreeg, ben jij voor mij nog gekker dan het paard van christus en dat was een ezel.
  Zie ik jou nog niet doen om bijna 3 jaar actie te voeren en te procederen om het gekloot van een inmiddels overleden media-staatssecretaris en z’n achterbakse ambtenaren aan de kaak te stellen en nog winnen ook.

  Like

 22. G.Deckzeijl zegt:

  Nou vooruit, omdat ik in een redelijk goeie bui ben, maar anders…

  Hoogst origineel: nooit uitgezonden. Blij da’k zelf de hele serie compleet heb.
  Prima middel om alle ellende + Haagse GEZEIK ff te ontvluchten.

  Like

 23. G.Deckzeijl zegt:

  Nieuw bewijs van totale geschiftheid, veroorzaakt door eeuwenlange genetische manipulatie!
  http://www.hln.be/hln/nl/1901/reisnieuws/article/detail/1616894/2013/04/18/Saoedi-s-zetten-drie-mannen-het-land-uit-wegens-te-knap.dhtml
  Hier is nog een reden: http://tinyurl.com/cd8jbdn

  Like

 24. katrientjeeuuh zegt:

  Reblogged this on Katrientjeeuuh.

  Like

 25. G.Deckzeijl zegt:

  Na 81 jaar eindelijk afgeschaft, het werd een keer tijd. Zie 206.
  http://www.amsterdampost.nl/dump-uw-links-hier/#comment-95818
  Handige bijkomstigheid: moslims moeten nu ophouden met ZEIKEN dat bepaalde handelingen
  van niet-moslims een “belediging”, “laster” of zelfs “kwesten” van hun maangod, pedofiele schoenpoetser + veroveringsideologie zou inhouden.!!!
  Die bestaan nl. ook niet.

  Like

 26. Tistochwatt zegt:

  Hallo beste allemaal!

  Hieronder plak ik even een reactie van een andere vriend die ook zalig kan schrijven!

  http://www.telegraaf.nl/dft/21489713/__Werkloosheid_stijgt_naar_8_1___.html
  “Goed gedaan Mark! Je kunt nu tenminste NAAR WAARHEID vertellen dat je de opgaande lijn te pakken hebt. En dat niet alleen met de werkloosheidscijfers, maar eerder ook al met het inflatiepercentage, de belastingdruk, de immigratiecijfers en de criminaliteitsquote.
  Misschien moesten jij en je rode kornuiten maar een nieuwe auto gaan kopen?
  O wacht, die moeten wij voor jou betalen, dus doe dat nou maar niet.
  Een nieuw huis dan? Ook dat wordt niks, zolang je nog bij moeders woont…

  M.A. Verick (gast) 18-04-2013,13:10”

  Bij deze laat ik u allen weten dat ik vanaf morgen gedurende 3 weken geen internetverbinding heb, zodat ik tijdelijk niet kan deelnemen aan de discussies op deze informatieve website!

  Met vriendelijke groet,
  Tistochwat

  Like

 27. Theresa Geissler zegt:

  @Tistochwat 1041 Ik heb dat interview niet gezien, gisteren, want ik kijk principieel nooit naar iets wat met de (nep)Oranjes te maken heeft Ook geen kersttoespraak, geen troonrede, niets. Maar evengoed, dat charme-offensief had U toch kunnen verwachten? Ik kan het me ook zonder het gezien te hebben heel goed voorstellen, hoe het geweest is Maar wat dan nog? Begrijp me niet verkeerd, ik ga er ook van uit, dat we nog jaren aan ze vast zitten en alles gààt inderdaad langzaam, zo langzaam, dat WIJ hun aftaaien misschien niet meer zullen beleven, maar al die mensen, die juist in deze dagen hebben besloten, Republikein te worden draaien dat echt niet terug vanwege zo’n voorspelbaar charme-offensief, hoor!
  Realiseer je trouwens hoe deze charmante boer…..eh….koning met de pers omgaat buiten de officiële foto-sessies om en je weet dat het hele offensief nep is.
  Weet U wat nieuw is? Dat tijdens dit interview de mogelijkheid van protesten en rellen kennelijk zijn bespróken. Bij de vorige gelegenheid, in 1980, waren ze een feit, maar of ze toen ook zo ter sprake gekomen zijn, weet ik eigenlijk niet. Ik dacht dat die mogelijkheid toen nog niet zo onder woorden werd gebracht Mocht dat zo zijn, dan is dat toch weer een vooruitgang.
  Terwijl ik dit schrijf, kwam het een ogenblik in me op om WA aan te duiden als Mr. Gold, zoals de half-antagonist uit de Amerikaanse fantasy-serie once upon a time (Weet niet of dat U wat zegt) maar intussen weet ik al dat ik dat nooit zal doen: Mr. Gold (Robert Carlyle) is interessant en fascinerend, dus dat begrip op WA plakken is doodgewoon misplaatst. Al is ZIJ natuurlijk wel doodgewoon een golddigger.

  Like

  • Tistochwatt zegt:

   U zegt:
   “maar al die mensen, die juist in deze dagen hebben besloten, Republikein te worden draaien dat echt niet terug vanwege zo’n voorspelbaar charme-offensief, hoor!”

   Daar heeft u gelijk in; waar ik me zorgen over maak, zijn de sukkels die twijfelen.
   De echte ‘fans’ zullen nooit genezen, maar op de ‘twijfelaars’ moeten we zuinig zijn.
   En door zo’n flut-interview worden ze fout ‘voorgelicht’.
   Natuurlijk had ik beter niet kunnen kijken omdat ik van tevoren al weet dat ik me elke seconde dat ik die lui zie, zit te ergeren. Vooral ook als ik de nabeschouwingen moet aanhoren uit de vertederde lachebekjes van de staatsomroep-reporters.
   Dat laatste was me te veel, zodat ik toen wat anders ben gaan doen.
   De drie lieve kleine verwende ‘prinsesjes’ kwamen tot overmaat van ramp ook nog veel te vaak aan de orde.

   U zegt ook:
   “Realiseer je trouwens hoe deze charmante boer…..eh….koning met de pers omgaat buiten de officiële foto-sessies om en je weet dat het hele offensief nep is.”

   Ja, dat realiseren mensen zoals wij zich goed, maar daar komt-ie weer: de ‘twijfelaars’ die niet zélf kunnen denken en de echte ‘aanbidders’ -die helemaal zijn verstoken van enige hersencellen- zullen dit nooit willen geloven.
   Onze charmante choco-prins is immers onfeilbaar?
   En vooral zijn super-charmante gemalin kan niet stuk, de beeldschone ‘prinses’…

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat 17.49 By the way, bedankt voor die mooie close-up van laatst.
    Na dat grachten-rondje, niet? Kun je het nog eens duidelijk zien: Niets bijzonders.
    Flauwekul allemaal!

    Like

   • Tistochwatt zegt:

    Graag gedaan hoor!
    Bij deze nóg een onthullend plaatje van de uiterst charmante ‘koninklijke’ familie tijdens één van hun vele vakanties:

    Like

 28. R. Hartman zegt:

  “En een realistisch geluid is bijvoorbeeld hard nodig nu onze overheid de traditionele Nederlandse religies hun zendmachtigingen afneemt (“omdat religie achter de voordeur hoort”), daarentegen aan de islam onder de naam SZM een uitzendvergunning voor radio en TV geeft om een Nederlandstalige versie van de Turkse en Marokkaanse staatsomroep te vormen.”
  Hypocriet, uiteraard, maar de overheid is dan ook uw grootste vijand (al wordt dat door velen nog steeds niet erkend). Desalniettemin is dat afnemen van zendmachtigingen terecht: wie zijn overtuiging de ether in wil slingeren doet dat maar op eigen kosten; als er genoeg geïnteresseerden zijn overleeft men, anders niet. Daarmee is meteen ook het gebrek aan bestaansrecht van een PO aangetoond: wie commercieel niet kan bestaan heeft geen bestaansrecht. Wel even het ‘vergunning noodzakelijk’ van, alweer, die overheid afschaffen. De overheid heeft zich domweg niet te bemoeien met radio, tv, of welke andere commerciële activiteit dan ook. Het is niet aan de staat om te bepalen waar de burger zijn geld aan dient uit te geven. Dat is aan die burger zelf, en aan niemand anders.
  Vrije markt, er is niks beters…
  Uw overheid is het probleem, niet de oplossing!

  Like

 29. Tom Hendrix zegt:

  @R.Hartman 00.25. uur. “Uw overheid is het probleem, niet de oplossing”, hoe raak getypeerd van U. Prima reactie.

  Like

 30. Pingback: Nieuwe site: “Meldpunt Linkse Censuur” | E.J. Bron

 31. Pingback: Nieuwe site: “Meldpunt Linkse Censuur” | Golfbrekers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s