Vlaamse Syrië-strijders betrokken bij onthoofdingen

Screenshot_13

Het gerecht heeft gisteren vier verdachten gearresteerd die lid zijn van de radicale moslimgroepering Sharia4Belgium. Er zijn aanwijzingen dat zij betrokken waren bij zware criminele activiteiten in Syrië, waaronder folteringen en onthoofdingen van niet-moslims. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Sharia4Belgium-kopstuk Fouad Belkacem uit Boom zit weer achter tralies. Daarnaast werden twee broers uit Vilvoorde en een man uit Berchem opgesloten. “De groepering was zogezegd opgedoekt, maar dat klopt niet”, zegt Eric Van Der Sypt, woordvoerder van het federaal parket. “Ze rekruteren actief jongeren op straat, indoctrineren hen, geven hen gevechtstrainingen en organiseren gewelddadige acties in Syrië én in ons land. Sharia4Belgium stuurde het jongste jaar 33 geradicaliseerde moslims uit Antwerpen en Vilvoorde naar Syrië.”

Uit afgeluisterde verhalen van strijders die al teruggekeerd zijn, blijkt dat ze ingelijfd werden bij strijdersgroepen die gelinkt zijn met Al Qaida. “Ze namen deel aan jihadistische en salafistische terreuractiviteiten. Er zijn sterke aanwijzingen dat ze zich in Syrië schuldig maakten aan het ontvoeren en executeren van ‘ongelovigen’.”

Bron: http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/1616220/2013/04/17/Vlaamse-Syriestrijders-betrokken-bij-onthoofdingen.dhtml

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, Islam, Islamitisch fundamentalisme, islamofascisme, Syrië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

23 reacties op Vlaamse Syrië-strijders betrokken bij onthoofdingen

 1. Het zou je beste broer maar zijn die onthoofd wordt door zulke figuren omdat ie geen moslim is…

  Like

 2. Martien Pennings zegt:

  Kan Femke Halsema eens niet met die jongens gaan praten?

  Like

  • manna zegt:

   hou je dan ook nooit op ? 😉

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Martien Pennings 22.05u. Femke? Zéér geestig, Martien!
   Als iemand het haar al eens zou vragen, zou haar eerste reactie zijn ‘of we het die jongens niet gunden om hun geloof op hún manier te belijden.”
   Bevlogen vrouwtje, hoor. Niet dat haar kinderen naar een ‘zwarte’school gaan, natuurlijk…..

   Like

   • M.A.L. Sion zegt:

    Inderdaad geestig. Het is te verwachten bij het voortschrijden van de islamisering dat ook in Nederland en België verdwaasden uit deze gemeenschap zich laten verleiden tot extreem bruut geweld. Enkele ” (!) incidenten (!) ” zijn er immers al geweest. De beestachtige moord op Van Gogh past toch ook in dit kader?
    Zullen we dan klaar zijn voor tegenacties? Dan moeten we ons wel op kleine basis georganiseerd hebben. Initiatieven moeten genomen en beantwoord worden.

    Like

  • bigljohn zegt:

   Nee, dat laten we over aan de mannen die met een – eerlijk – verhaal komen; Rutte en Samson. Ze zijn al in staat gebleken, tijdens de verkiezingen, vele kiezers warm te laten lopen voor hun leugens. Zodat het voor hun, geboren leugenaars als ze zijn, een peuleschil is ook die radicalen wat voor te liegen. Misschien worden ze dan ook onthoofd. Het schijnt dat Mark Rutte de beste premier is die de PvdA ooit heeft gehad……Zijn streven is, een nog rodere en valsere onderkruiper te zijn dan Samson zelf.

   Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Wanneer zullen in Belgie en Nederland de eerste ongelovigen ontvoerd gemarteld en onthoofd gaan worden? Het zomaar op een dag kunnen gebeuren.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Guusvelraeds 22.19. uur, op 17/4. Dat zal zeker gebeuren, met instemming van de progressieve partijen, de vvd en het cda incluis. En laten we de oranje kliek ook niet vergeten, als het hier “los “, gaat zijn dezen het eerste ervan tussen!

   Like

  • luckybee zegt:

   In Nederland van Theo van Gogh toch zo gedood worden?Het Hoofd niet helemaal af mar toch wel een gapende wond aan zijn keel. Heeft niets geholpen Job Cohen en Beatrix ging met ze thee drinken.Vergeten?

   Like

 4. Drs.P. zegt:

  Is er nu helemaal niemand die bijv. een zwarte brigade durft opzetten en zo deze achterlijke sharia idioten voorzichtig in een tank met zwavelzuur laat verdwijnen???????

  Like

 5. Bij terugkomst gaan ze een kopje thee drinken met Femke en Cohen

  Like

 6. Nunc aut nunquam zegt:

  Wederom een thee momentje voor Cohen en z’n achterban.

  Like

 7. Martha N zegt:

  Jammer… Femke en Cohen zijn niet meer actief, maar er zijn er nog genoeg die deze mensen willen pamperen, het is toch hun cultuur? Wanneer begrijpen wij dat nu eens?

  Like

 8. Martha N zegt:

  Femke is uit beeld en bij Cohen is de thee op…

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Ik hoop dat alle baardjurken, die vanuit België en Nederland daarheen vertrokken zijn, heel veel kogels van ” ome Assad”, te koppen krijgen. En voor mijn part, gaan alle booslims daar maar heen- Syrië- en dan hoop ik dat er niet EEN meer terug komt. Opgeruimd staat netjes, ben het zat met dat grafvolk.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Klopt Tom. Oorlogen zijn soms een oplossing om van een bevolkingsprobleem af te komen. En laat dat nu goed uitkomen met al die Moslims die daar naartoe afreizen. Er kunnen er maar niet genoeg naar het midden Oosten afreizen. Allemaal rijp voor de slacht.
   Gelijk het Coctail Trio (Als je die nog kent van de jaren zestig) die het liedje van het vlooiencircus zongen. Op een gegeven moment zingen ze; Die zien we nooit meer, terug ! Misschien hadden ze wel een vooruitziende blik gehad !

   Like

 10. 2Crazy2bTrue zegt:

  Tja, op een ongelovige moet je het leren. Een geruststellende gedachte hen straks als hogere jihadist weer onder ons welkom te mogen heten.

  Like

 11. Wachteres zegt:

  http://www.knack.be/opinie/vrije-tribunes/belgische-syriestrijders-tonen-aan-dat-jongeren-verdwalen/opinie-4000281067775.htm

  Knack.be heeft de oplossing: We moeten inzetten op onze multiculturele samenleving

  Wij krijgen de schuld, Geert Wilders krijgt de schuld, onze politici krijgen de schuld:

  Wanneer komen we uit bij de islam?

  Belgische Syriëstrijders tonen aan dat jongeren verdwalen

  dinsdag 16 april 2013 om 14u03

  Politici moeten inzetten op onze multiculturele samenleving willen ze uitspattingen van radicalisme zoals de Belgische jongeren in Syrië in de toekomst vermijden.

  Vandaag wordt een deel van dat kapitaal opgeofferd om in Syrië de wapens op te nemen, om aan het front te sterven, hooguit met de sobere gedachte dat wat volgt beter is. Wie zijn geweten probeert te sussen door te stellen dat die jongeren “onze” jongeren niet zijn, is eraan voor de moeite. Ze zijn zelfs van Vlaamse afkomst, stel u voor!

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Natuurlijk logisch dat die lui dat doen het is toch een gevolg van hun geloof.
  Gematigde islam willen velen het noemen en die enkele geradicaliseerde hoort er eigenlijk niet bij maar ze zaten toevallig wel tussen ons..
  Graag commentaar van M. Berger en B. Hendriks.

  Like

 13. Wachteres zegt:

  http://tinyurl.com/d8ml5cu

  Even lachen: In Saoedi-Arabië worden ‘onweerstaanbare mannen’ van feestjes verwijderd.

  😆 😆 😆 Mannen, wie van jullie kunnen nog veilig naar een feestje gaan?

  Rommel, lees dit ook even1

  Like

 14. Jean zegt:

  Voor dat uitschot is er maar één straf mogelijk (als ze al zouden terugkomen!!!) en dat is 20 jaar opsluiting, hebben ze een vreemde nationaliteit of 2 nationaliteiten dan sowieso ons land uit flikkeren binnen de 6u, geen gezeur, weg met dergelijk barbaars achterlijk ongedierte en die bende S4B verbieden in Vlaanderen, liefst alles verbieden wat met die gewelddadige barbaarse waanzin islam te maken heeft.

  Like

 15. @aan allen; sommige van jullie hebben het over Job Cohen. Ik las net in De Stad Amersfoort dat Job Cohen morgenmiddag naar Kamp Amersfoort (oud gevangenenkamp in de Tweede Wereldoorlog) komt en daar een herdenkingslezing houdt. Daar kan ik vanuit mijn werk ook eventjes langs gaan. Wat zal ik tegen hem zeggen? Zal ik een foto van mijn schilderij van hem (Please take me Allah. I’m Job Cohen), of van Adolf HItler (Muhammad the Second) of van Theo van Gogh (Goatfuckers) meenemen en aan hem geven? De drie schilderijen zijn te bewonderen op http://www.jackterrible.com, klik op Paintings en bekijk pagina 7! Graag jullie reactie’s!

  Like

 16. Jan zegt:

  Vrienden van Diederik Samsom en Mark Rutte; gelukkig worden zij door de EU en de NATO beschermd anders zouden er doden vallen:
  http://www.liveleak.com/view?i=abc_1371591942

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s