Het leed van de Britse journalisten en “Antifascisten”: belastingbetaler betaalde komst van de EDL naar manifestatie

Screenshot_16

De “Antifa”, de illegale verlengde arm van de multiculti meningsdictatuur, dus ook van de media, laat al decennia lang ook maar een scheet zonder publieke financiering op welke manier dan ook. Meestal zijn het studenten in een onnodig vak en als zodanig hebben ze een grote hoeveelheid linkse studentenorganisaties of ze zijn kunstenaars van de brodeloze kunsten, die slechts overleven dankzij publieke gelden, of ze laten hun politieke acties financieren door de vakbonden.

Onlangs werd bij Indymedia duidelijk dat de links-extremisten en Indymedia-journalisten alleen maar werken als ze geld ruiken. Alle ontmoetingsplekken van de “Antifa” zijn zogenaamde jeugdclubs, die door de gemeenten gefinancierd en door de “Antifa” afgebroken worden. De mannen achter de schermen ken men ook hier heel goed.

Nu kan men zich voorstellen hoe verontwaardigd de Britse multiculti en linkse journalistenclub is dat de EDL de komst naar haar laatste manifestatie met het luttele bedrag van 2500 Britse Ponden door de politie betaald kreeg. De motivering van de politie: op deze wijze kon men de situatie beter onder controle houden. Want er waren ook 350 “Antifascisten” op de manifestatie afgekomen. Uiteraard op kosten van de belastingbetaler, zoals altijd. Maar daarover zeggen de linkse vogels in de krant geen woord. Alleen maar over het kostenplaatje van de inzet van de politie: 35.000 Britse Ponden. Natuurlijk zou men deze kosten ook als “Antifa”kosten kunnen presenteren, want zonder de UAF (de Britse “Antifa”) zou het helemaal niet nodig zijn dat de politie zoveel ophef maakt. Maar ook wat dat betreft zoeken de vuile linkse journalisten de oorzaak van het kwaad alleen bij de EDL:

Ongeveer 700 leden van de rechtse groep werden vorige maand op kosten van de belastingbetaler met dubbeldekkerbussen naar de manifestatie gebracht.

Manchester Evening News – met het schuim op de mond

Overigens, nu we het toch over Engeland hebben… Hier nog een nieuwtje, dat bij veel linksen en ook bij mainstream-politici voor menig zweetdruppeltje op het voorhoofd zal zorgen: in de jongste peiling dicht men de rechts-conservatieve EU-kritische partij UKIP tot 62% van de stemmen bij de regionale verkiezingen in Kent toe. Daarentegen zouden de andere partijen genoegen moeten nemen met onder de 12-14% (de Conservatieven, Labour en de Liberal Democrats).

In onze jongste peiling zei 62% van de ondervraagden dat ze op UKIP zouden stemmen, vergeleken met 14% voor Labour, 12% voor de Conservatieven (Torys) en 3% voor de Liberal Democrats.

This is Kent

Regeringschef David Cameron weet niet meer hoe hij ook maar moet schelden: “closet racists”, “fruitcakes”, “loonies” enz.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/04/18/das-leid-der-britischen-journalisten-und-antifanten-steuerzahler-zahlte-anreise-der-edl-zur-kundgebung/#more-44371

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië. Bookmark de permalink .

4 reacties op Het leed van de Britse journalisten en “Antifascisten”: belastingbetaler betaalde komst van de EDL naar manifestatie

 1. Jan zegt:

  Cameron, zogenaamd van de Conservatieve Partij, was zo stupide om de potentiële stemmers van UKIP uit te maken voor stelletje flikkers, imbecielen en verholen racisten (bunch of fruitcakes, loonies and closet racists’). Behoorlijk stupide van de closet marxist Cameron aangezien hij toen alle middengroepen onder de kiezer beledigde, dus zijn eigen aanhang.
  http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/ukip-are-closet-racists-says-cameron-472769.html

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 18.40. uur. Ach Cameron, deze “puppet on a string”, bezoedelt de hele conservatieve richting, hij is de schaamte voorbij. Deze vent, liet zich door de moslim obama influisteren, om samen oorlog te gaan voeren, met Sarkozy tegen Khadaffi. Dus ook deze nitwit draagt schuld aan het aan de macht komen, van de felste moslim extremisten in heel noord-afrika!

  Like

 3. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Bestaat er een gematigd antifascisme, dat islamofobie niet zo erg vindt?

  Like

 4. baksteen zegt:

  62%! mijn dag is al helemaal goed! Als ze hem maar niet koud maken net als Fortuyn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s