Het schokkende verhaal van Habila

Screenshot_17

(Door: Herman Meijer)

Habila Adamu overleefde ternauwernood een aanslag van moslimextremisten. Gisteren was hij in de Tweede Kamer om zijn verhaal te vertellen. Helaas kwamen alleen christelijke politici luisteren.

Op 28 november 2012 is Habila Adamu thuis. Het is elf uur ’s avonds als gewapende mannen zijn huis binnen komen. Ze vertellen al snel dat ze komen om de opdracht van Allah uit te voeren. Dan weet de christen Habila al dat het foute boel is, de mannen komen om hem te doden, zoveel is duidelijk.

De vrouw van Habila probeert te redden wat er te redden valt. Snel brengt ze al het geld dat in huis is naar de mannen. Ook andere waardevolle spullen worden overhandigd. Tevergeefs, al snel komen er nog meer gewapende mannen binnen, deze zijn in het bezit van een AK47. Ze vragen Habila naar zijn naam. Als Habila die gegeven heeft, vragen ze hem of hij bij de politie, het leger of de veiligheidsdienst werkt. Als hij daarop nee antwoordt, en ook aangeeft geen parlementslid te zijn, stellen de moslims hem de hamvraag:

Bent u een christen?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Het schokkende verhaal van Habila

 1. Theresa Geissler zegt:

  Wel raar dat er alleen christelijke politici aanwezig waren. Snap dat niet zo goed.Ik vraag me zelfs af of alleen de Christelijke partijen op tijd geïnformeerd zijn, dat deze man zou komen omdat het om de ervaring van een ‘Christen”gaat en ze het exclusief ‘onder ons’ wilden houden. Het is hoe dan ook heel raar en ik denk er het mijne van.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Even voor alle duidelijkheid. Hoe zouden de moslims het vinden, als wij hen hier hetzelfde zouden behandelen, als zij de christenen in hun land. We zouden ze eigenlijk eens met gelijke munt moeten terugbetalen, maar dat mag weer niet van de bekende partij van de allahtonen, en andere huichelaars van de linkse-en liberale goegemeente.

  Like

 3. Rudi de anti-dhimmi zegt:

  Een regelrechte schande is het dat enkel de christelijke partijen op post waren.

  En links maar roeptoeteren dat ze het opnemen voor de zwakkeren in de maatschappij en de wereld. Maar blijkbaar tellen voor de goegemeente alleen die zwakkeren die in hun straatje passen (maar er liefst niet wonen).

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ook de PVV liet verstek gaan Rudi….. een slechte beurt wat mij betreft!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    Inderdaad web master, dat valt mij tegen van de PVV. Van de roden had ik niet anders verwacht, en van de liberalen evenmin. Helaas!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    E. J. Bron 19.04. Dat ging mij ook meteen door het hoofd, Webmaster. Maar eens te meer vraag ik mij dan af wat er precies achter zit.

    Like

   • Rudi de anti-dhimmi zegt:

    U heeft gelijk, webmaster.
    Ik was iets te voorbarig in mijn reactie. Hier heeft de PVV steken laten vallen.

    Om Theresa te parafraseren: wat zat daar achter?

    Het is alsof Robert Spencer en Pam Geller verstek laten gaan op een moment dat de Soedanese ex-slaaf Simon Deng (*) wordt uitgenodigd om voor de House of Representatives te spreken.
    http://www.aish.com/jw/me/Israel_Sudan_and_Me.html

    Like

   • friki zegt:

    Ik snap niet dat de PVV verstek liet gaan. Waren ze wel op de hoogte? Als dat wel zo was stellen ze mij erg teleur.!

    Like

 4. bigljohn zegt:

  Als trouwe PVV aanhanger valt het mij op dat het de laatste tijd wel heel erg stil is rond de partij. Als ze in de picture willen komen, wat hard nodig is, zullen ze toch op tijd van zich moeten laten horen, wil het bij de volgende verkiezingen weer geen zeperd gaan worden. Bij nieuwsbrieven van de PVV heeft men de gelegenheid een E.mail te sturen naar Geert Wilders. Het is alleen jammer dat men na het versturen van zijn E.mail niets meer hoort van de PVV. Hopenlijk doen ze wel iets met de toegespeelde suggesties. Van een andere PVV stemmer hoorde ik dezelfde ervaringen.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Om even op de woorden van Friki in te haken: Ook ik vraag mij in alle ernst af -dat zei ik dus al eerder- of alle fracties wel op de hoogte waren.
  Het is toch bijna té toevallig dat er alleen Christelijke politici aanwezig waren! Als dit zo ge-arrangeerd mocht zijn om het ‘onder christenen’ te houden zou dat trouwens een zeer incorrecte, onbegrijpelijke en zinloze daad zijn. Maar ik vind het gewoon té frappant.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Als het om de islam gaat , dan doe ik ook helemaal alleen als het niet anders kan.De Islam is te gevaarlijk om rustig te moeten slapen.mijn strijd tegen ze wordt ook zonder de PVV voortgezet.Hoofdzaak is, dat God met mij is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s