Op het pad van de Jihad, Nederland bedankt!

Screenshot_14

Mijn jonge islamitische Broeder, op het pad van de Jihad, bereid jezelf voor en train jezelf in de kunst van oorlogvoering en omarm de mogelijkheden van macht. Je moet de manieren, zeden en wetten van de oorlog leren. Je moet leren ze te omarmen en zich aan hen verbinden, zodat uw Jihad zo zal zijn die aanvaard wordt door Allah. … “

Maak kennis met mujahid Abdul Rahman Mohammed, jongste lid van de Izz ad-Din al-Qassam Brigade, gewapende vleugel van Hamas. Kleine Abdul is niet de eerste en zal vast niet de laatste zijn in een lange rij van pasgeborenen die onderworpen worden aan het pad van de Jihad. Onvoorwaardelijke liefde voor de profeet Mohammed en de permanente tirannie en indoctrinatie van de Hamas leiders maakt Gaza tot een perfecte kweekvijver van wannabe jihadistjes. Met  focus op de nimmer aflatende strijd tegen Israël worden peuters opgetuigd met handgranaten en andere wapens, kinderen bij nacht en ontij ingezet bij demonstraties, worden  gesneuvelde terroristen verheerlijkt en wordt haat jegens de Israëlische buren met de paplepel ingegoten.

Zodra er een gewapende strijd losbarst tussen Israël en Hamas, haast Catherine Ashton zich namens de EU in een verklaring om de slachtoffers onder de kinderen in Gaza op gepaste wijze te betreuren. Met kinderrechten hoog in het vaandel van de EU vloeien uiteraard ook de nodige euro’s richting de Palestijnse gebieden om al het kinderleed, dat hoofdzakelijk wordt toegeschreven aan de Israëlische “bezetting”, op te vangen en te verzachten.

EU ziende blind blijft ongeremd regimes als Hamas steunen, het feit dat de organisatie voor alsnog op de lijst van terroristische organisaties staat is slechts een farce. Europese afgezanten worden met de regelmaat van de klok in Gaza ontvangen, maandelijks worden er miljoenen overgemaakt om onder andere het overheidspersoneel in de Gazastrook in stand te houden. Mooie gedachte dat een deel van ons belastinggeld bijdraagt aan het produceren van een constante stroom van peuters zoals Abdul Rahman Mohammed, een schoolvoorbeeld van een kind dat op zal groeien tot een perfecte jihadstrijder.

Abdul is niet meer te redden, EU projecten in samenspraak met het Zweedse “Save The Children” zullen niets veranderen aan het lot van Abdul. Hij zal alleen gesterkt worden in zijn wetenschap dat alles wat mis is in zijn leven samenhangt met het bestaan van Israël. Een dag knippen, plakken en kleuren met de UNRWA zal geen afbreuk doen aan de verderfelijke invloed die Hamas uitoefent op haar jeugdige bewoners.

Vanuit de Europese Unie, de trotse ontvanger van de Nobelprijs voor de Vrede, komt geen enkele weerklank. Dat de rechten van het kind in Gaza dagelijks worden geschonden en kinderen omgeturnd worden tot  potentiële zelfmoordterroristen deert niet. Ruimhartig wordt een oogje dicht geknepen en ook Nederland kijkt liever weg van het werkelijke probleem. Nederlandse belastingcenten blijven stromen naar de Palestijnse gebieden en om onze steun nog een extra tandje bij te zetten gaan we gezellig stickertje plakken op zogenaamde “besmette” producten uit Israël. Waar doet me dit aan denken?

Onze geachte minister-president Rutte weet dit te bagatelliseren door op te merken dat deze stap voortkomt uit een al eerder genomen besluit op Europees niveau. Wat fijn toch dat Nederland één van de eerste Europese lidstaten is om dit besluit ten uitvoer te leggen. Zou meneer Rutte ook nog een mening hebben over het financieren en faciliteren van de middelen om kinderen op te voeden tot volmaakte jihadstrijder? Misschien zou Nederland eens een werkelijk statement kunnen maken en in de EU kunnen voorstellen om de geldkraan dicht te draaien en te investeren in zinvolle projecten.

Bron:

http://www.tolereergeenintolerantie.nl/op-het-pad-van-de-jihadnederland-bedankt/

Auteur: Talyah

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, EU, Hamas, Islam, Israël, Jihad, Jodenhaat, Moslims, Naïviteit, Nederland, Terrorisme, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

6 reacties op Op het pad van de Jihad, Nederland bedankt!

 1. Martien Pennings zegt:

  Mooi stukkie.
  Nederland, de EU, de wereld, zo langzamerhand één groot Absurdistan.
  Soms heb ik het idee dat we beter kunnen ophouden met tegen die bierkaai op te knokken.
  Ze luisteren toch nérgens naar en ik begin te geloven dat het enige wat “wij” uit die uitputtende dagelijkse strijd halen het recht is om later te zeggen: “I told you so!”
  Maar iets reëels in die multikluts-kanissen of in de politiek veranderen?
  Ze zullen het door schade en schande, door Bloed & Ijzer moeten leren.
  De koppen zijn te hard, de hypokrisie te enorm, de blindheid te totaal.

  Like

 2. wil zegt:

  misschien doen de regeringen dat steunen met pecunia om te voorkomen dat dat gedegenereerde tuig naar europa komt om asiel te vragen….
  En Rutte: wil hij soms Barroso opvolgen?
  Dat kan als het kabinet valt zomaar gebeuren als maatje van Merkel; zie de blitzcarriere van Dijstelbloem.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Wat een ziekelijke foto weer, een van de velen die er te “bewonderen” zijn.. HELAAS alleen op sites als deze. Mocht het in de reguliere media te zien zijn, wordt afgedaan met:: “”zijn er maar een paar//= uitzondering,etc.etc………….

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  En dat van gemeenschapsgeld.~
  Wat een misdadigers zijn het.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Hier zijn nog een paar KLOOTZAKKEN. De linkse kerk noemt ze “vrijheidsstrijders”.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21490737/__Daders_achter_beschieting_gefilmd__.html
  Ik snap niet dat zo’n raket niet op de eigen rug binden, dan kunnen ze toch zien oftie op de juiste
  plek neerdondert, of zie ik dat verkeerd? Nee, dat zie ik niet verkeerd, door het gewicht van zo’n theedoekdragende KLOOTZAK zou die raket voortijdig neerdonderen.
  Wéér één naar allah + maagden. Probleem opgelost.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Ziek, ziek,ziek dat zijn al de volgers, van een perverse leer als de islam. En net als bij de eu, verraden de gevestigde partijen ons, door deze leer, te omarmen en te pamperen. En de enige politicus, die daar tegen ageert – Wilders/PVV- wordt door de lafaards van vvd,cda,groen slinks, demonen 666, sp, cu, weggezet als een crimineel. Ik heb niets meer met deze partijen, ze hebben voor mij totaal afgedaan!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s