VN bekritiseert Duitsland vanwege Sarrazin

Screenshot_35

Duitsland is door de antiracismecommissie van de VN berispt, omdat het de omstreden uitlatingen van Thilo Sarrazin over Turken en Arabieren door de vingers heeft gezien. Wat door het openbaar ministerie hier werd beoordeeld als een uitdrukking van de vrijheid van meningsuiting, werd op volkenrechtelijk niveau als racisme gekwalificeerd. Het afzien van strafrechtelijk onderzoek zou een overtreding zijn van het VN-verdrag betreffende het uit-de-weg-ruimen van iedere vorm van rassendiscriminatie, aldus de commissie.

Bij de Turkse Bond Berlijn-Brandenburg (TBB), op wiens initiatief dit plaatsvond, was men woensdag weliswaar blij met het succes, maar men wil hierop pas donderdag officieel reageren.

Welke conclusies uit deze berisping getrokken zouden moeten worden en welke wetten er misschien veranderd zouden moeten worden, moet nu blijken, aldus een medewerker van TBB. De antiracismecommissie van de VN (CERD) heeft Duitsland 90 dagen de tijd gegeven om op de zaak te antwoorden en met welke maatregelen de beslissing in de praktijk moet worden omgezet. Bovendien moet de mening van de commissie openbaar gemaakt worden.

De commissie stelde vast dat het niet zou volstaan om rassendiscriminatie op papier onwettig te verklaren. De staat zou dit ook effectief moeten uitvoeren. Hij zou verplicht zijn de bevolking tegen aanzetten tot rassenhaat te beschermen. Wie gebruik zou maken van het recht op vrije meningsuiting, zou de plicht hebben geen racistische ideeën te verspreiden. De Duitse regering reageerde terughoudend: “De standpuntbepaling van de commissie is in het bezit van het ministerie van Justitie en wordt getoetst”, werd hierover gezegd.  

———————————————

Tot zover een bericht van de “Tagesspiegel”. De leden van de Committee on the Elimination of Racial Discrimination (CERD) van de VN zijn de volgende fakkeldragers van democratie en mensenrechten:

Mr. Noureddine AMIR (Vice-Chairperson) Algeria
Mr. Alexei S. AVTONOMOV (Chairperson) Russian Federation
Ms. January BARDILL South Africa
Mr. José Francisco CALI TZAY (Vice-Chairperson) Guatemala
Ms. Anastasia CRICKLEY (Rapporteur) Ireland
Ms. Fatimata-Binta Victoria DAH Burkina Faso
Mr. Ion DIACONU Romania
Mr. Kokou Mawuena Ika Kana (Dieudonnè) EWOMSAN Togo
Mr. Régis de GOUTTES France
Mr. HUANG Yong’an China
Mr. Anwar KEMAL Pakistan
Mr. Dilip LAHIRI (Vice-Chairperson) India
Mr. Gün KUT Turkey
Mr. José Augusto LINDGREN ALVES Brazil
Mr. Pastor Elias MURILLO MARTINEZ Colombia
Mr. Waliakoye SAIDOU Niger
Mr. Patrick THORNBERRY United Kingdom
Mr. Carlos VAZQUEZ United States of America

Thilo Sarrazin mag het als een grote eer beschouwen dat hij door zo´n illuster, door lobby-Turken in Berlijn geïnformeerd, internationaal gezelschap wordt aangevallen.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/04/uno-kritisiert-deutschland-wegen-sarrazin/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", discriminatie, Duitsland, Hypocrisie, Justitie, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Racisme, Socialisten, Verenigde Naties, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

29 reacties op VN bekritiseert Duitsland vanwege Sarrazin

 1. JooJootje zegt:

  Hier uit spreekt maar een boodschap weg met de vrijheid van gedachten en mening.
  Problemen daar mag je volgens de VN geen mening over hebben u moet u muil houden begrepen.

  Like

 2. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Het stelsel van de VN vernietigt zichzelf in Syrië. De hel is eeuwig!

  Like

 3. Jan zegt:

  Gün KUT Turkey
  Tsja,tsja.

  Like

 4. Rudi de anti-dhimmi zegt:

  “(…)zou een overtreding zijn van het VN-verdrag betreffende het uit-de-weg-ruimen van iedere vorm van rassendiscriminatie”

  En tot welk ‘ras’ behoren Turken en Arabieren (*)? Is het onderscheiden van rassen ‘an sich’ niet racistisch? Is het discrimineren op basis van nationaliteit of geloof racistisch?
  Waarom wordt het voorstel in Marokko om geloofsafval van de islam met de doodstraf te bestraffen dan niet als racistisch bestempeld? Waarom is het Turkse verbod aan niet-moslims om eigendom te kopen in bepaalde streken dan niet racistisch? Of wat te denken van het verbod op kerken bouwen en het christendom verkondigen in Saoedi-Arabië?

  Vragen die op een antwoord wachten.

  (*) met al het slavenhalen dat beiden de afgelopen 1000 respectievelijk 1400 jaar gedaan hebben en de al dan niet gedwongen bekeringen, kan ik mij niet voorstellen dat er zoiets als een Turks dan wel Arabisch ras zou bestaan.

  Like

 5. Fred zegt:

  Op volkenrechtelijk niveau kàn er geen racisme bestaan.
  Alle op deze wereld levende mensen behoren tot een en hetzelfde ras nl homo sapiens.
  De hele antiracismecommissie zou terug naar de schoolbanken moeten om op dit punt eens bijgeschoold te moeten worden.

  Like

 6. Rick zegt:

  Eeuwig zonde, dat er destijds geen vliegtuig is “geparkeerd” in het VN hoofdkwartier. Had een veel effectiever aantal doden opgeleverd.

  Like

 7. Het uiten van een Constatering mag! Behalve als het moslims betreft!
  We hebben alles wat door Sarrazin is beschreven al geconstateerd, maar o wee als iemand dit durft te uiten, dan wordt dit gezien als landverraad! Wanneer hebben de aliens eigenlijk de aarde overgenomen?

  Like

 8. Amerika maakt zich hierom druk en laten dus zien dat ze de aanslag in Boston ondergeschikt vinden!

  Like

 9. Hier een voorbeeld van het gelijk van Sarrazin! Sarrazin lijdt sinds 2004 als gevolg van een tumoroperatie aan een gedeeltelijke gezichtsverlamming. De TURKSE columniste Mely Kiyak toonde haar gebrek aan moraal om Sarrazin in de Berliner Zeitung en de Frankfurter Rundschau te omschrijven als een ‘lispelende, stotterende en stuiptrekkende karikatuur van een mens’.

  Like

 10. Iznogoud zegt:

  Zo kan je hele volken natuurlijk ook monddood maken. Daarna kan je dan fijn beweren dat iederen geweldig blij is met de komst van het volk van vrede en barmhartigheid.
  In ieder geval zullen de mensen op bovenstaande lijst wel een goed heenkomen hebben als de bom barst.
  Ik zou denken dat het zo langzamerhand tijd wordt voor een 14 juli.
  De drie voornaamste reden van destijds bestaan ook nu in heel Europa: een begroting die niet in evenwicht is, hongersnood en absolutisme.
  Er moet vast wel ergens een bouwtekening van de guillotine te vinden zijn.
  Overigens is het na het doorklikken op wikipedia dan wel weer informatief om te lezen wie als laatste aan de guillotine werd overgegeven en waarom. U mag drie keer raden naar afkomst en reden waarom.

  Like

 11. Pieter Nokkio zegt:

  Sarazzin heeft met zijn beide standaardwerken ‘Deutschland schafft sich ab’ en ‘Deutschland bracht den Euro nicht’ (beide uiteraard in mijn bezit) bewezen een nadenkende intellectueel te zijn, wat je van de Arabieren die de Verenigde Nonsens overheersen bepaald niet kunt zeggen (handjevol Nobeplprijzen in meer dan honderd jaar, tegen een stuk of negentig Joodse, het volk dat t.o.v. moslims getalsmatig nog geen duizendste procent groot is).
  Wie is hier nu gek? Laat de Turken dan ook de Duitsers maar visumkosten betalen, net zoals ze dat bij Nederlandse paspoorthouders doen ( diefstal van vijftien euro bij aankomst).
  Moslims hebben door de eeuwen heen al bewezen vernietigers van cultureel erfgoed te zijn geweest, en ze zijn dat tot op de dag van vandaag.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Moslims zijn geen ras, dat is eerder al terecht geconstateerd door reageerder @ Rude de anti dhimmi. Verder geeft dit weer, wat een gore huichelbende de verenigde nazies zijn, volledig op de hand van de muzelmensen. Maar ja, de voorloper van de verenigde nazies, de volkenbond was ook zo een huichelzooitje, en zo LAF als het maar zijn kon. Want, er is niks nieuws onder de zon, tijdens de Spaanse Burgeroorlog, werd er door de watjes van de Volkenbond- nu verenigde nazies- een embargo tegen wapenleveranties afgekondigd tegen Spanje, en Duitsland,Italië en Engeland zouden moeten handhaven. Nou, dat werd een succes-proest- Hitler en Mussolini lachten zich de “ballen uit de broek”, en leverden massaal wapens en troepen aan Generaal Franco! En nu, zijn deze verenigde nazies compleet overgenomen door de OIC, de haatbaardlanden- Mag ik svp een teiltje!

  Like

 13. baksteen zegt:

  Je moet de gore lef maar hebben. Wel dus met instemming van de UK en de US. Waar zijn die mee bezig? De vrijheid van meningsuiting en objectieve wetenschap wordt blijkbaar afgeschaft.
  Ik hoop dat Duitsland hier keihard stelling tegen neemt, de goedwillende democratische landen krijgen allemaal dit probleem net zoals Israel dit al jaren heeft, hoe was het ook al weer? van de 26 resoluties waren er 22 tegen Israel en waren de andere 4 algemeen.

  Like

 14. Theodoor zegt:

  Ook de VN wordt op dit moment bestuurd door het grote geld van de Mohammedanen.
  Het Westen buigt nederig het hoofd.

  Like

 15. Roni Thome zegt:

  Lang leve Thilo Sarrazin. Een man die durft te zeggen waar het op staat. Kijk maar naar de lijst van deelnemers aan deze ‘anti racisme commissie’ en waar ze vandaan komen…Wat een zooi! Zij gaan Duitsland het lesje leren … Chinezen, Algerijnen, Russen en volksvertegenwoordigers van schijnheilige (s)linksen. Het is eerder om te kotsen dan de boel serieus te nemen. Laat ze maar blaffen. Dan doen ze not iets constructief voor de hoge salarissen dat ze krijgen.

  Like

 16. friki zegt:

  Staat allemaal in het boek van Bat Ye or, genaamd “Eurabia”, het is als een dossier te lezen wat er allemaal door de politieke elites werd overeengekomen met de Arabische wereld sinds 1973. Alle puzzelstukjes vallen dan plotseling op z’n plaats.

  Like

 17. vanhetgoor zegt:

  De VN is nu niet bepaaldelijk een doeltreffende organisatie te noemen als het aankomt op het daadkrachtig aanpakken van problemen. Tenslotte heeft de VN nog nooit iets ondernomen tegen de islam. En racisme is een dooddoener. Goedkoop en leeg. Als men praat over racisme in de context met Turken en Arabieren, dan gloort er ergens aan de horizon weer zoals “het joodse ras!” En dat was ook bullshit!

  Uitgerekend de VN zou toch beter moeten weten.

  Like

 18. Jean zegt:

  En zo gaat het hier in Europa steeds sneller bergafwaarts, een zootje moslims begint stilaan de spelregels op te leggen, nadien de sharia en daarna de stroppen en kapblokken.
  Wij Europeanen zullen ons met nog meer inzet én samenwerking moeten verzetten tegen die barbarij in ONZE samenleving daarom dat wij ook NOOIT spreken over multicul bullshit maar wel over Europese beschavingsnormen en waarden.
  In HEEL Europa geen sharia en dus ook geen islam.

  Like

 19. Henk der Niederländer zegt:

  Het grote gevaar schuilt hierin dat als men een Thilo Sarrazin op deze wijze aanvalt vanuit de VN, Duitsland zal moeten reageren, met het gevolg dat het niet ondenkbaar is dat op termijn Sarazin zich zal moeten verantwoorden voor een rechtbank zodat ook in Dld een proces gelijkwaardig aan het Wildersproces zal komen.
  Het gevolg daarvan is weer dat mensen die werkelijk kritisch staan tegenover alles wat Islam heet op voorhand de mond gesnoerd zal worden.
  Het opzetje lijkt me duidelijk

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Henk der Niederländer 15.20u. Vergeet echter niet, Henk, dat Wilders het proces nog altijd GEWONNEN heeft. Op alle punten. Dat is immers voor Sarrazin ook mogelijk. En stel dat het tot vervolging komt en de klagende partij(en) komen met hetzelfde soort krakkemikkige argumenten als hier en/of hetzelfde soort lachwekkende vertegenwoordigers -ik zeg alleen maar stèl- dan betekent dat voor die groep toch alleen maar gezichtsverlies! Niet zo somber hoor, een proces is in eerste instantie nooit gunstig, maar hoeft zeker niet te betekenen dat het allemaal bergafwaarts gaat. Het omgekeerde is ook mogelijk.

   Like

   • Henk der Niederländer zegt:

    Inderdaad Theresa, klopt het dat Geert Wilders het proces gewonnen heeft maar het is ook een gegeven dat dit soort instanties gestuurd door bijv een of andere moslimlimorganisatie door blijven procederen totdat ze de zaak gewonnen hebben.
    In NL was dat niet meer mogelijk na het proces Wilders maar zoals hier aangetoond gaat men vrolijk verder in andere landen totdat er ergens wel eentje gewonnen word wat tot gevolg heeft dat er waarschijnlijk een Europesche richtlijn gaat komen die zeker ten gunste van zo’n organisatie zal uitpakken gezien de politiek vanuit Brussel

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler 16.12. uur. Ook ik ben van mening dat de dappere Thilo Sarazzin, niet zomaar vervolgd kan worden. Er zijn argumenten voldoende aangedragen door Thilo, die duidelijk en objectief de islam duiden, als een weerzinwekkende ideologie! Go Thilo,go!

    Like

 20. Aegolius cs zegt:

  Inderdaad: fakkeldragers…….. van toekomstige (?) brandstichters.

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  @daiyu-ninja 16.28. uur. Het is mij een genoegen, daiyu, dat ik een lach aan U heb weten te ontlokken. Leve de humor, want zonder humor is het helemaal niet meer vol te houden…

  Like

 22. koddebeier zegt:

  De VN is een grote organisatie van Nazies! Fatsoenlijke landen zouden direct hun deelname en betalingen aan deze smerige bende moeten stoppen.

  Like

 23. henk schroemges zegt:

  Laat ze toch lullen daar bij de VN. Dat doen ze al vele jaren maar echte problemen oplossen kunnen cq willen ze niet. Al die namen genoemd in dat comittee zijn cultuurverrijkers die in andere landen zo lang ze leven aan het bijstandsinfuus hangen en blijven hangen. Als ze blijven oowehoeren daar in die VN-club dan gewoon er uitstappen. Kost alleen maar veel geld en brengt alleen maar agressie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s