Wablief? De Arabische wereld treurt?

Screenshot_33

“De reacties op de aanslag van Boston zijn in de Arabische wereld gemengd. Alleen radicale islamieten vieren de aanslag als ´blijde boodschap´, veel mensen zijn pijnlijk getroffen en ontsteld” – dat schrijven Michael borgstede en Florian Flade onder de kop “Radicale islamieten vieren feest, de Arabische wereld treurt” in de “Welt”. Alleen komisch dat er over het feit dat de Arabische wereld treurt geen beeldmateriaal bestaat – geen enkele foto van “pijnlijk getroffen” of “ontstelde” moslims, niets.

Wat echter wel te vinden is, is beeldmateriaal over hoe de “wanhopigen” in Gaza de terreuraanslag in Boston hebben gevierd: op straat was het feest, aan kinderen en oude mensen werden zoetigheden uitgedeeld. We leren: of er nu 3 of 3000 doden vallen – Amerikaanse of Israëlische terreurslachtoffers worden in de Arabische wereld bejubeld als voorheen.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/04/wie-bitte-die-arabische-welt-trauert/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", Arabische wereld, Hypocrisie, Islam, Israël, Moslims, Terrorisme, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

14 reacties op Wablief? De Arabische wereld treurt?

 1. Er was gisteren een kinderfilmpje, Little House on the Piarie, en dat ging over een hele onvriendelijke vrouw die één keer blij was gezien. Dat was toen iemand waar die vrouw een hekel aan had dood was gegaan. Zo is het ook met die moslims. Blij als hun vijanden af worden gemaakt door terreurdaden. Maar die vijanden dat zijn wij.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Natuurlijk zijn moslims blij en verheugd, als niet gelovigen, joden of christenen dood blijven, ongeacht op welke manier. Ik ben 11 september 2001, NIET VERGETEN, ik zag sodedju de marok jeugd dansend op straat. Wij zijn slechts: honden, varkens en apen, voor deze neanderthalers!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  ZIJ treuren om aanslagen die gepleegd worden op het westen? Of om wat dan ook wat het Westen wordt aangedaan?
  Geloof je het zelf?

  Like

 4. JooJootje zegt:

  Waarschijnlijk treuren ze daar omdat er maar zo weinig doden zijn gevallen.
  En de goe gemeente is verbaasd dat een giro 555 actie zo weinig opbrengt als het gaat over slachtoffers in Iran, Pakistan, of elk ander islamitisch land.
  De meeste mensen zijn namelijk van mening dat wie een ander dood wenst zelf ook lekker mag weg rotten.

  Like

 5. Hans Jacobs zegt:

  moslims (zonder hoofdletter, neem dit aub allemaal over; moslim, moslims, mohammed, allah, koran, etc allemaal met kleine letters, dank u), moslims dus, die treuren alleen maar als ze geen christenen meer hebben om af te maken, dan slaan ze de hand aan elkaar, want hun voortdurende bloeddorst moet bevredigd worden.

  Like

  • Henny Clemens zegt:

   Ik doe al jeren geen hoofdletters gebruiken ten aanzien van alles wat met de islam of moslims te maken heeft.
   Dat respect moet je eerst Verdienen.

   Like

  • ik heb nooit anders gedaan dan alles wat met dat gore islamgebroed te maken heeft met KLEINE LETTERS geschreven, ik minacht hen ten zéérste! Ik vind dat het een weldaad voor de mensheid zou zijn als dit hele ‘soort’ ophield te bestaan en géén die er ook maar in de verste verte mee te maken heeft mag onze landen NOOIT meer in of zelfs maar deze kànt op komen!

   Like

 6. Dit artikeltje doet me denken aan het ongeluk wat hier niet zo lang geleden is gebeurd. Een grote vrachtwagen (bleek achteraf te vol geladen) heeft bij het dalen 6 mensen dodelijk geraakt en anderen gewond.

  Op de site van Israellycool kan je de reacties lezen, hoe blij die hamaslui waren, tot ze er achter kwamen dat alle zes doden Arabieren waren……… en de chauffeur een Bedoeïen.

  http://www.israellycool.com/2013/04/11/6-israelis-killed-hamasholes-glee/

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @dorithbatmoshe 04.48. uur. Tja, als het de volgers van Mo de pedoprofeet treft, dan is het natuurlijk wel heel erg. Ach, ik ben wel zo doodmoe van de haatbaarden en soepjurken!

  Like

 8. Jan zegt:

  @dorithbatmoshe zegt:
  19 april 2013 om 04:48

  Dergelijke ‘ongelukken’ blijken al vaker te zijn voorgekomen en blijken moordaanslagen te zijn. Hierover hoor je niets in Nederland (maar dat is traditie bij de staats tv)

  Like

 9. luckybee zegt:

  Michael borgstede en Florian Flade zijn waarschijnlijk multicutie idioten van de NWO.Die de islam en islamisten verheerlijkt.

  Like

 10. Henny Clemens zegt:

  Sorry; moet jaren zijn natuurlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s