De Tjetsjeense moslimmoordenaars en het ontkenningskronkelen van de mainstreammedia

Screenshot_35

(Door: Martien Pennings)

Het was overal in de mainstream-media hetzelfde, zowel in Amerika als in Europa. Mij staan koppen bij CNN op het netvlies die repten van mysterieuze motieven bij de daders toen de trefwoorden toch allang gevallen waren “Tsjetsjenië” en “Islam” en “Radicalisering”.  Kronkelende ontkenning ook bij het NON-journaal door correspondent Wouter Zwart. Hetzelfde liedje bij DWDD, waar direct een enorme poging werd ondernomen om het allemaal “bespreekbaar” te maken.

Natuurlijk heeft die oom van de twee Tsjetsjenen hier op 3 minuut 25 óók gelijk: het zijn óók losers die vol haat zitten omdat ze hun leven niet op de rit krijgen, maar dat is dus net zo goed een metafoor voor 1400 jaar islam wereldwijd. Ik ga geen energie meer besteden aan de vraag hoe godvergeten krankzinnig een cultuur is die bij zóveel evidentie nog in de ontkenning blijft steken. Ik ga alleen voor nog wat evidentere evidentie zorgen. Tsjetsjenië? U wilt het verband tussen islam en Tjetsjenië en Boston? Hiero! Ga kijken als je durft!

“Dagestan 1999. Chechen Mujahideen lead by Salautdin Temirbulatov entered Dagestan with up to 500 fully armed soldiers. There were only 13 lightly armed Russian conscripts in the village of Dagestan when the attack took place. Heavily outnumbered by Chechen terrorists, 7 of the Russian conscripts run away from the village. The remaining 6 soldiers stood up to the oppressors but quickly ran out of ammo and surrendered after being promised POW status. Chechen Mujahideen took the captives on the field and mercilessly executed each of them by beheading. A few months later, the entire gang of Salautdin Temirbulatov terrorists was confronted by forces of Sulim Yamadayev and the Spetsnaz and most of them was either killed, or captured. None of the culprits from the video got away. Salautdin Temirbulatov himself was arrested exactly on March 20, 2000.”

Nee, ik ga niet nog meer onthoofdingen presenteren. Maar als je wilt, omdat  je bijvoorbeeld nog lijdt aan kosmopolitische waanvoorstellingen á la Pechtold en analyses van vreemde culturen á la Pechtold (“we moeten niet afkerig zijn van vreemde luchtjes op de trap”) en je zoekt daarvan genezing dan zijn hier nog wat meer islamitische onthoofdingen te zien.

Screenshot_36

Heleen Mees

Daniël Pearl: die naam moet vallen. Alleen omdat de woorden van zijn vader me zo verschrikkelijk bijgebleven zijn. En om die reden is de naam van Heleen Mees voor mij weer onvergetelijk. Ik heb zo van die vaste beelden die bij me opkomen als ik aan bepaalde dingen denk. Als ik bijvoorbeeld aan minkukelige quasi-kosmopolieten denk, dan verschijnen automatisch Alexander Pechtold en Heleen Mees voor mijn geestesoog. 

Ik heb over die nuffige en domme manier waarop Mees vrouw-van-de-wereld uithangt een keer in 2009 geschreven. Ik analyseer daar de bla-bla waarmee ze Wilders belachelijke probeert te maken door zijn kritiek op de islam als een soort infantiele druktemakerij neer te zetten die alleen is bedoeld om er stemmen mee te winnen. “De schreeuwpartij” schreef Mees over de moslims, “kunnen ze toch niet winnen van Geert Wilders.”

Schreeuwen en islam? Dus antwoordde ik haar in 2009:

“Hoe heet dat monument voor Theo van Gogh ook alweer in het Amsterdamse Oosterpark? Ach ja: “De Schreeuw”. En hoe komt het dat ik nu moet denken aan een andere schreeuwpartij? Namelijk aan het bloedstollend schreeuwen van “Allahu-Akbar” waarmee Daniel Pearl op 1 februari 2002 —  naar het veelvoudige en expliciete voorbeeld van de Profeet zelf – voor de camera’s de hals werd doorgezaagd?

Daniel Pearl’s vader schreef naar aanleiding van de verjaardag van de moord een stuk in de Wall Street Journal. ( . . .) De rouwende vader had zijn stuk  de titel “Daniel Pearl and the Normalization of Evil” meegegeven met als Ankeiler:

“When will our luminaries stop making excuses for terror?”

Goeie vraag. Je zou eraan kunnen toevoegen: en wanneer stoppen ze met het impliciet ontkennen ervan en vooral met het demoniseren, belachelijk maken en be-tut-tut-ho-ho-en van de aan-de-kaak-stellers ervan als Geert Wilders?

Mooie slotzin van de rouwende vader:

‘Danny’s picture is hanging just in front of me, his warm smile as reassuring as ever. But I find it hard to look him straight in the eyes and say: You did not die in vain.’

In vain. Vanity.”

Tot zover ikke in 2009.

Was het in vain? Ik zal in er in elk geval alles aan doen om te zorgen dat het NIET tevergeefs was. Ik zal blijven waarschuwen tegen de islam, het oudste nazisme ter wereld.** En ik neem me bij deze voor elk jaar wanneer de moslims hun “slachtfeest” vieren opnieuw bovenstaande video van de kelings-orgie door Tsjetsjeense moslims te publiceren met een begeleidend stichtelijk woord. En aan Daniel Pearl en zijn vader te herinneren.

Dan heb ik al twee nieuwe herdenkingsdagen op de Nederlandse kalender gezet, want ik was al van plan jaarlijks op 27 oktober Nationale Collaboratiedag te vieren. Dat is de dag waarop in 2010 Femke Halsema (Groen Links), Job Cohen (PvdA), Alexander Pechtold (D66) en Emile Roemer (SP) op namens hun fracties een motie ondertekenden waarin de regering werd verzocht “in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is”. De motie werd nagenoeg kamerbreed aangenomen met alleen de tegenstemmen van PVV en SGP.

Wij, mijn medestrijders en ik, móéten die waanzin gekooid krijgen!
____________________________
* Hier zijn de hele links naar het NON-journaal en DWDD voor wie de stompzinnige cookie-terreur van de Publieke Omroep moet omzeilen: http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1338437

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1338418

**De adstructie van die stelling:  hier het uitgebreidst en hier korter en hier het kortste.

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Dhimmitude, Elite, Islam, Islamisering, islamofascisme, koran, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Mohammed, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, praatjesmakers, Sharia, Socialisten, Terrorisme, Tsjetsjenië, VS, Westen. Bookmark de permalink .

31 reacties op De Tjetsjeense moslimmoordenaars en het ontkenningskronkelen van de mainstreammedia

 1. Ik vraag me af wanneer de media en de overheden EINDELIJK OPHOUDEN MET DIE STOMPZINNIGE IDIOTERIE van dat ‘men zich afvraagt’ wat toch ‘de achterliggende redenen zouden zijn van die jonge mannen’ Ja maar ze worden ook zo achtergesteld en gediscimineeeerd en er is steeds weer racisme en dat door dat maar ENKELE vd moslims in onze landen ‘RADICAAL’ zijn… geen wonder dat ze niet integreren.. Al zou je ik weet niet WAT aan die nageboortes geven als ze zich maar zouden aanpassen en integreren dan nog zou het niet gebeuren want het MAG NIET vd islam!! Daarom begrijp ik t geleuter ook niet van al die idioten die zich afvragen ‘waar t toch door komt’ en ‘ze zijn gaan radicaliseren’, ‘ze worden gediscrimineerd en dàààrom….’

  ONZIN! Lees die koran of hou je bek stompzinnigen!

  WIj zijn in hun ogen niet ‘echte mensen’ wij zijn ongelovigen, slaven, kuffars, apen varkens etc etc… staat gewoon letterlijk in de koran en die MOETEN ZE TOT OP DE LETTER NALEVEN! Zo niet dan worden ze zelf omgebracht! Hoezo ‘strijders’ ‘rebellen’ ‘jihaad imbecielen’ ONZIN!

  Er is maar EEN remedie voor dit gore volk en dat is een lethal injection!

  WEG met die lui en al die pamperaars, moeten voor t gerecht gesleept worden!

  Die lui verklaren ons open en bloot de oorlog en dood en verderf en in plaats dat de regering die lui onze landen uitgooit, smakken ze nog meer van ONS geld tegen die gekken aan en geven ze compleet ingerichte woningen, iedere maand geld zonder verplichting tot werken, ze mogen stelen, inbreken, vermoorden, verkrachten, mishandelen en steeds wordt omzichtig om de hete brei heen gedraaid,

  zie je nu ook weer met die tsjetsjeense moslims in Boston, er wordt bijna de nek gebroken om er maar voor te zorgen dat er GEEN LINKS en of CONCLUSIES MET DE ISLAM worden gemaakt want dat moeten we zien te voorkomen HOOR je ze haast denken, zoals die gore mosselobama ook al weer aan het doen is… Het heeft goddorie juist ALLES MET DE ISLAM TE MAKEN!

  LAZER OP UIT ONZE LANDEN,

  WAT JULLIE OOK DOEN IK LAAT ME NIET ISLAMISEREN!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Scarlatti Bombatti 18.51. uur. Geheel mee eens. En de MOSLIM PRESIDENT trachtte ook weer de aandacht af te leiden van de perverse islam!

   Like

 2. Rudi zegt:

  Heel goed stuk, meneer Pennings. Naar de video heb ik echter niet gekeken.
  Een soldaat die sneuvelt op het slagveld of bij een beschieting, dat kan ik begrijpen, daar zit een militair kantje aan. Een ongewapende soldaat (of burger) zijn hoofd afsnijden is niet alleen gruwelijk en barbaars, het is ook een schending van de Conventie van Genève. Maar ja, daar wordt in islamitische kringen, net als met de Rechten van de Mens niet zo nauwkeurig mee omgesprongen.

  Dit geheel terzijde, maar iets viel mij op, en dit is voer voor antropologen: hoe komt het dat in bv Nederland de dames die de multikul verdedigen zo aantrekkelijk zijn? Ik verwijs hier even naar de door u aangehaalde Heleen Mees en andere Hilversumse (of moet ik zeggen Gooische) vrouwen.
  Dit staat in schril met Amerika, waar het eerder de conservatieve dames zijn (Ann Coulter en Monica Crowley voorop) die er goed uitzien. In Linkse hoek hebben ze niet zo gek veel soeps om uit te kiezen: Elizabeth Warren, Michelle Obama…

  Martien zegt: “En ik neem me bij deze voor elk jaar wanneer de moslims hun “slachtfeest” vieren opnieuw bovenstaande video van de kelings-orgie door Tsjetsjeense moslims te publiceren met een begeleidend stichtelijk woord.”
  Vandaag zat er bij de Gazet van Antwerpen een volledig katern over ‘moslimjongeren’. In een fotorubriek ook de verplichte foto van een lachende verrijker met in zijn handen een zopas gekeeld dier. De titel onder de foto was (ik parafraseer) ‘Het offerfeest krijgt altijd veel kritiek, maar het is en blijft een feest.’
  Nu, dit doet een aantal vragen rijzen:
  Voor wie is het een feest? Worden schapen behandeld zoals niet-moslims of andersom? Blijkbaar is het ook telkens feest als er een aanslag gepleegd wordt tegen niet-moslims (New York, Boston, Londen, Madrid, Israël, zelfs toen Breivik tekeer ging, waren er moslims aan het vieren omdat ze dachten dat ‘een van hen’ erachter zat)
  Waarom krijg ik het gevoel, na al die artikels en video’s van onthoofdingen e.d. dat zodra moslims in onze contreien de meerderheid verwerven, het ‘Offerfeest’ niet bij schapen blijft?

  Voor wat het waard is, meneer Pennings, ik ben alvast medestrijder.

  Like

 3. E.Eliveld zegt:

  Aanschouw hier de “religie van de vrede”…

  Er komt een dag dat ze gewoon langs de kant van de weg zullen liggen. Dood te bloeden.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Heleen Mees moet het nodig over schreeuwen hebben. Zelf is ze op een bepaald vlak het grootste schreeuwwijf ooit vertoond! Werpt zich op als Feministe no. 1 die alle vrouwen full time aan het werk wil hebben en alle kinderen full time in de opvang, maar ik geloof niet dat ik haar ooit heb gehoord over steun aan vrouwen in Moslim-landen, evenmin als al dia andere zogeheten feministes. In plaats daarvan gaat ze maar tekeer tegen Wilders. Nou ja, klassiek, zullen we maar zeggen.

  Like

 5. Pingback: Austria kisses the Islamist crocodile | kafircrusaders

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Die video van die onthoofdingen is bijna te gruwelijk om waar te zijn. Echter, een video liegt niet. Alleen als je al als kind gehersenspoeld bent, elk jaar opnieuw het kelen van offerdieren hebt gezien en/of zelf hebt moeten uitvoeren, en mogelijk ook al executies hebt gezien, kun je zo volslagen DIERLIJK (is in dit kader beter woord dan onmenselijk) handelen met een medemens.
  Deze schoften verdienen eigenlijk niet beter dan zelf zo aan hun eind te komen.
  Ik heb eerst gehuiverd om te kijken en vervolgens me voorgenomen me met nog meer inzet tegen deze gewetenloze ideologie te keren.
  Wie dit heeft gezien zal de islam geen seconde meer voordeel van de twijfel gunnen. De islam de wereld uit, te beginnen uit Nederland.

  Like

  • Benesha zegt:

   Ik heb de video bekeken. Werkelijk verschrikkelijke beelden. Zo aan je einde moeten komen. En dan maar Allah Akhbar roepen. Alle politiek correcten zouden deze video moeten zien zodat hun ogen opengaan.

   Like

  • friki zegt:

   Dierlijk? Dieren doen zoiets niet. Is er geen beter woord voor te bedenken? Bijvoorbeeld de “Satan onvervalst”. ?

   Like

  • daiyu-ninja zegt:

   M.A.L. Sion zegt:
   20 april 2013 om 21:32

   Ik heb eerst gehuiverd om te kijken en vervolgens me voorgenomen me met nog meer inzet tegen deze gewetenloze ideologie te keren………………………………………..

   Islamfobie of gewoon realiteitszin?
   “Wat is er mis met het aanzetten tot intense afkeer van een godsdienst, als de activiteiten en de leerstellingen van die religie zo irrationeel zijn en een flagrante inbreuk op de mensenrechten, dat ze die intense afkeer verdienen?”

   Rowan Atkinson (aka Mr. Bean)

   Like

 7. Jade zegt:

  Prima stuk weer, de video`s kijk ik ook maar niet…
  Hun cultuur is gewoon te walgelijk voor woorden.

  Like

 8. peter selie zegt:

  Wordt er nu echt van ons verwacht, dat wij dat als mensen blijven zien?
  Mede dankzij onze politici en Brussel, die hen onlangs weer met 5,6 miljard steunde van ons belastinggeld zal het steeds erger worden. Zijn wij eigenlijk niet mede schuldig, dat we niet in opstand komen?

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Gloeiende nakende vinkentering; STERF vuil MOSLIMVOLK, en STERF VUILE SMERIGE RODE MARXISTENKLIEK, vuile verraders dat jullie zijn. Ik hoop het nog te mogen meemaken dat de europese bevolkingen korte metten gaan maken met de verraders van politici en het geiteneukers-volk. We zouden een man als GENERAAL FRANCO eigenlijk nu nodig hebben, om dit schuim te verwijderen!

  Like

 10. AdriePVV zegt:

  De video had ik al eens eerder gezien en ik probeer hem zoveel onder de aandacht te brengen van anderen, ook van moslims. Dat Allah Akbar geschreeuw helpt ook om duidelijk te maken wat de islam is, of liever gezegd waar de islam mensen toe aanzet.

  Like

 11. Jan Senius zegt:

  Ik vind de reactie van Tom Hendrix buitengewoon dom. Franco was een fascistisch moordenaar, (vriend van Hitler) die o.a bommen wierp op onschuldige burgers (Guernica),. Schaam je!

  Like

 12. Geert zegt:

  Tom Hendrix

  Hoi Tom, zo voel ik mij ook als ik deze filmpjes zie.

  Like

 13. Geert zegt:

  Jan Senius

  Geert Wilders en aanhang wordt ook bestempeld als een Fascisten en nog veel meer, Ik wil daarmee Franco niet vrij spreken.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Jan Senius 09.20. uur. Ik bedoelde dat geheel sarcastisch. Maar verliezen we niet uit het oog, dat Spanje in die tijd, het gevaar liep een communistisch land te worden. Ik PRAAT GUERNICA helemaal niet goed, dat was een gore OORLOGSMISDAAD. Maar de EU DICTATORS zijn geen haar beter als alle andere dictators als Stalin,Mao,Castro,Pol Pot en Franco. De waarheid ligt genuanceerder als de socialisten ons willen geloven.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tom Hendrix 12.19u. Het is, dat jullie het daar nu over hebben, Tom, en ik wil Franco ook beslist niet vrijpleiten, laat daarover geen misverstand bestaan, maar om je de waarheid te zeggen heb ik al jaren wel een theorie over Franco:
   Het is immers zo, dat na de definitieve machtsovername door Franco Spanje wèl tot monarchie werd verklaard, maar dat de troon intussen leeg bleef. Franco nam de jongste pretendent,Juan Carlos, zoon van Don Juan, onder zijn hoede en bereidde hem jarenlang voor om zijn opvolger te worden (Hij zei ooit in de pers: Ik houd van hem als van een zoon en persoonlijk geloof ik dat wel) Nu denk ík dus dat hij tegen Juan Carlos heeft gezegd: Als ik er niet meer ben en jij bent officieel koning van Spanje, dan mag je de democratie weer herstellen. Doe wat je goeddunkt, geef het parlement zijn verantwoordelijkheden terug, maar wèl dàn pas; nu is de tijd er gewoon nog niet rijp voor.
   Ik denk dat dus al jaren, omdat het na de troonsbestijging door Juan Carlos vrij vlot zo gegaan is. EN ik geloof dat Franco dit geweten heeft. Ik praat niets van die man goed, maar ik geloof niet dat zijn doelstellingen zo ongestructureerd en waanzinnig waren als van bijvoorbeeld Hitler of Stalin. Hij wou stabiliteit voor Spanje en dat lukte hem. De manier-waaróp is een ander verhaal.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler 20.33. uur. Ik sta achter uw standpunt. Ik heb het e.e.a. gelezen over de Spaanse Burgeroorlog, en de waarheid is veel genuanceerder als socialisten en progressieven beweren. Ik heb onder meer gelezen van Goerge Orwell; ” Afscheid van Catalonië’, en van James Beevor; “De spaanse burgeroorlog”. Eerder had ik al aangegeven, dat Spanje, onder invloed van de sowjet-Unie dreigde te komen.
    Dat is echter geen excuus voor de wreedheden die tussen 1936 en 1939 daar plaatsvonden. En stabiliteit is er gekomen.

    Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    IK heb overigens gelezen dat die fijne juan carlos alles doorbriefde aan de amerikanen in de hoop daarna tot koning v Spanje aangesteld te worden… het is een ‘lekker zootje’…
    EET of GEGETEN worden… wat een tuig!

    Like

 15. Joop Klepzeiker zegt:

  Abdul Rahman Ali Al-Harbi, bombing ‘person of interest’ has 6 Saudi ‘terrorists’ in family,5 more are in Gitmo
  http://www.theglobaldispatch.com/abdul-rahman-ali-al-harbi-bombing-person-of-interest-has-6-saudi-terrorists-in-family5-more-are-in-gitmo-47371/

  Like

 16. Jan zegt:

  Marianne Meed-Ward: Islam heeft niets met terreur te maken, het zijn individuen die ontevreden zijn en wie islam met terreur verbind is een kwaadspreker

  David Menzies en Marianne Meed-Ward (tenenkrommend) bij Michael Coren
  http://blazingcatfur.blogspot.nl/2013/04/warning-marianne-meed-ward.html

  Like

 17. Jan zegt:

  Dit is een goede mohammedaan: dode Tamerlan Tsarnaev

  Overigens werd hij door zijn eigen broer doodgeschoten en overreden. Vandaar zijn rood hoofd
  http://blazingcatfur.blogspot.nl/2013/04/dead-tamerlan-tsarnaev.html

  Bijzonder om te vermelden, want het laat het niveau zien van links volk:
  zij hadden het over Chech ipv Tchetchenian en over Caucasian people, dus white en dolgelukkig dat het geen muslims waren.
  Ziek links volk en angstaanjagend dom

  Like

 18. daiyu-ninja zegt:

  En juist DIE moslims die de koran in alle zuiverheid willen naleven zijn ZO gewetenloos dat ze zonder enig medelijden de halzen van hun eigen familie nog doorsnijden. En deze sadisten laten onze lijders (bewust lange ij) met miljoenen in onze landen binnen.
  Het walgelijke aan deze beesten is, dat ze de halzen maar half doorsnijden snijden zodat en waardoor het lijden nog langer duurt.

  Like

 19. Jan zegt:

  Econoom Heleen Mees gearresteerd voor stalking

  Mees stuurde e-mails waarin ze aanbood de relatie te willen lijmen. Zo bood ze verschillende seksuele diensten aan, maar stuurde ook naaktfoto’s van zichzelf waarop ze seksuele acties uitvoerde.
  Ook zou ze hebben aangeboden om samen een kind te adopteren. Maar deze mails werden afgewisseld met meer duistere berichten. Mees zou foto’s van dode vogels hebben gestuurd en hebben gezegd te hopen dat het vliegtuig van Buiter uit de lucht zou vallen.
  http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2013/7/FD-columnist-Heleen-Mees-gearresteerd-voor-stalking-1300537W/

  Like

 20. Wietske zegt:

  Ik heb hierover een zestal Facebook notities geschreven, getiteld “Angst voor de reformatie”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s