Slavernij, terrorisme en islam – historische wortels en huidige bedreiging

Screenshot_38

De islamideologie is geen religie, ze is ook geen cultus. In haar meest uitgesproken vorm is zij een compleet 100% leefsysteem. De islam heeft religieuze, juridische, politieke, economische, sociale en militaire componenten. De religieuze component staat boven alle andere componenten. De islamisering begint wanneer er in een land genoeg moslims zijn die hun religieuze privileges opeisen. Wanneer politiek correcte, tolerante en cultureel diverse samenlevingen het erover eens zijn toe te geven aan islamitische eisen naar religieuze privileges, sluipen er ook nog enkele andere componenten mee naar binnen.

En zo functioneert dat:

Zolang de islamitische bevolking rondom of onder de 2% ligt in een land, wordt deze meestal waargenomen als vreedzame minderheid en niet als bedreiging voor de andere burgers.

Dat is het geval in:

VS – moslims 0,6%

Australië – moslims 1,5%

Canada – moslims 1,8%

China – moslims 1,8%

Italië – moslims 1,5%

Noorwegen – moslims 1,8%

Bij 2% tot 5% beginnen ze andere etnische minderheden en ontevreden groepen te missioneren, vaak rekruteren ze in grote aantallen aanhangers in gevangenissen en onder straatbendes.

Dat gebeurt in:

Denemarken – moslims 2%

Duitsland – moslims 3,7%

Groot-Brittannië – moslims 2,7%

Thailand – moslims 4,6%

Vanaf 5% oefenen ze een onevenredige invloed in verhouding tot hun procentuele aandeel in de bevolking uit.

Ze zullen er bijvoorbeeld op aandringen halal (reinheid volgens islamitische standaards) levensmiddelen in te voeren, daardoor garanderen ze specifieke banen in de voedingsmiddelenproductie van de moslims.

Ze zullen meer druk op supermarktketens uitoefenen om halal producten in de schappen te hebben – gepaard gaand met bedreigingen wanneer men zich niet dienovereenkomstig gedraagt.

Dit gebeurt in:

Frankrijk – moslims 8%

Filippijnen – moslims 5%

Zweden – moslims 5%

Zwitserland – moslims 4,3%

Nederland – moslims 5,5%

Trinidad & Tobago – moslims 5.8%

Op dit punt zullen ze er aan werken dat de regering hen toestemming geeft zichzelf te regeren (binnen hun getto´s) onder de sharia, het islamitische recht. Het uiteindelijke doel van de radicale islamieten is de invoering van het shariarecht in de hele wereld.

Wanneer moslims meer dan 10% van de bevolking uitmaken, tenderen ze ertoe om zich in toenemende mate wetteloos te gedragen als middel om over hun levensomstandigheden te klagen.

In Parijs zien we nu al vele auto´s branden. Iedere niet-islamitische actie beledigt de islam en eindigt in opstanden en bedreigingen, net zoals in Amsterdam, met protesten tegen Mohammed-karikaturen, evenals films over de islam.

Zulke spanningen kan men dagelijks waarnemen, vooral in islamitische gebieden in:

Guyana – moslims 10%

India – moslims 13,4%

Israël – moslims 16%

Kenia – moslims 10%

Rusland – moslims 15%

Als ze 20% bereikt hebben, kan een land zich instellen op enorme onlusten. Er worden jihad milities geformeerd, er wordt sporadisch gemoord en er worden christelijke kerken en joodse synagoges in brand gestoken, zoals in:

Ethiopië – moslims 32,8%

Bij 40% zal het overal in het land tot bloedbaden komen, steeds opnieuw terugkerende terreuraanslagen en voortdurende oorlogsvoering door milities, zoals in:

Bosnië – moslims 40%

Tsjaad – moslims 53,1%

Libanon – moslims 59,7%

Vanaf 60% moslims krijgen de naties te maken met de ontketende vervolging van ongelovigen van alle andere religies (inclusief niet conforme moslims), sporadische etnische zuiveringen (genocide), het gebruik van het shariarecht als wapen en van de Jizya, een hoofdelijke belasting, die ongelovigen moeten betalen, zoals in:

Albanië – moslims 70%

Maleisië – moslims 60,4%

Qatar – moslims 77,5%

Soedan – moslims 70%

Bij 80% en meer is er dagelijks sprake van intimidatie en gewelddadige Jihad, door de staat ondersteunde etnische zuiveringen en zelfs in enkele gevallen genocide, waarmee deze naties alle ongelovigen verdrijven en daarna op weg gaan naar 100% moslims, zoals dit in de onderstaande landen al plaatsgevonden heeft en op verschillende wijze nog steeds voortduurt:

Bangladesh – moslims 83%

Egypte – moslims 90%

Gaza – moslims 98,7%

Indonesië – moslims 86,1%

Iran – moslims 98%

Irak – moslims 97%

Jordanië – moslims 92%

Marokko – moslims 98,7%

Pakistan – moslims 97%

Palestina – moslims 99%

Syrië – moslims 90%

Tadzjikistan – moslims 90%

Turkije – moslims 99,8%

Verenigde Arabische Emiraten – moslims 96%

100% zullen in de vrede van het “Dar-es-Salaam” – het islamitische huis van de vrede bereikt zijn. Hier moet vrede heersen, omdat iedereen moslim is, de Koranscholen zijn de enige scholen en de koran is het enige woord, zoals in:

Afghanistan – moslims 100%

Saoedi-Arabië – moslims 1005

Somalië – moslims 100%

Jemen – moslims 100%

Screenshot_22Helaas wordt de vrede nooit bereikt, omdat in deze landen met 100% moslims de mest radicale moslims de minder radicale moslims intimideren en haat verbreiden en hun bloeddorst lessen door hen om de meest uiteenlopende redenen te vermoorden.

“Voordat ik negen jaar oud was, had ik de basiscanon van het Arabisch geleerd. Deze luidt: ik tegen mijn broeder; ik en mijn broeder tegen de wereld; mijn familie tegen mijn neven en nichten en de clan; de clan tegen de stam; de stam tegen de rest van de wereld en wij allemaal tegen de ongelovigen”. Leon Uris, “De Hadj”.

Het is belangrijk om te begrijpen dat in enkele landen die nog lang geen 100% islamitische bevolking hebben, zoals in Frankrijk, de islamitische minderheid in getto´s leeft. Daarin bezitten ze een uit 100% bestaande islamitische bevolking en ze leven daarin onder het shariarecht.

De politie van het land betreedt deze getto´s zelfs niet eens meer. Daar bestaan geen nationale rechtbanken, geen scholen, geen niet-islamitische instellingen. De kinderen bezoeken Koranscholen. Ze leren alleen nog maar de koran. Om vrienden te worden met ongelovigen is een misdaad en wordt bestraft met de dood.

Daarom oefenen in veel gebieden van enkele landen islamitische imams en extremisten meer macht uit dan het landelijk gemiddelde dit zou doen vermoeden.

Nu vormen 1,5 miljard moslims 22% van de wereldbevolking, maar hun geboortecijfers overtreffen ruimschoots die van de christenen, boeddhisten, Hindoes, Joden en alle andere gelovigen ter wereld.

Aan het einde van deze eeuw zullen de moslims de grens van 50% hebben overschreden.

(Dit artikel werd ontleend aan het boek van Dr. Peter Hammond. De theoloog werd in 1960 in Kaapstad geboren, groeide op in Rhodesië en bekeerde zich in 1977 tot het christendom.)

Bron:

http://europenews.dk/de/node/66677

Bron oorspronkelijk artikel:

http://www.tomtayloronline.org/2013/04/17/slavery-terrorism-and-islam-the-historical-roots-and-contemporary-threat-by-dr-peter-hammond/

Auteur: Dr. Peter Hammond

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Slavernij, Terrorisme. Bookmark de permalink .

17 reacties op Slavernij, terrorisme en islam – historische wortels en huidige bedreiging

 1. Louis H. Ruijtenbeek zegt:

  Klinkt als socialisme. Ruikt als….. Stinkt als……

  Like

 2. Peter Klaasing zegt:

  En wij in Nedeland doen niks! Wij laten dit over ons heen komen. Mijn voorspelling is, dat wij gezien het gebeuren in Boston, alle arabieren in Nederland moeten verwijderen, vooral ook gezien de bovenstaande statistiek. Laten we dit we dit terstond terhand nemen voor het te laat is. Mijn motto is, weg met dit gespuis. Wij willen ons land terug.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Dit lezende wordt het goed begrijpbaar waarom onze schijnelite alles in het werk stelt de moslims hier ten lande in alles te vrijwaren van ongemakken. Ze zijn als de dood zo bang dat moslims als groep gaan opstaan. Ze weten inmiddels meer dan voldoende dat moslims het vermogen bezitten een samenleving te splijten en in brand te zetten. Kost wat kost willen ze een confrontatie tussen “”met de rug tegen de muur staande”” Nederlanders en moslims voorkomen. Zelf in die mate dat een buurthuis werker een juridische waarschuwing krijgt zodat hij zijn mede moslims niet langer provoceert met aanklachten richting hun diep islamitische Jodenhaat. Op de koop toe heeft onze nep elite er vrede mee dat er een ware exodus van joden plaats vind uit Nederland. Nederlandse Joden die nota bene generaties woonachtig zijn in Nederland en die een maatschappelijke bijdrage hebben geleverd waar moslims nauwelijks aan kunnen tippen. Het is een schande wat hier in dit land gebeurd en het zal alleen maar erger worden. Onze enige hoop is dat in de toekomst vele moslims zullen besluiten hun ideologie en/of nep religie te laten voor wat het is. Gebeurt dat niet dan zal Nederland hoe dan ook over een jaar of 20 het maatschappelijk zwaar voor de kiezen krijgen. Zij die het uitoefenen van geweld met de paplepel hebben binnen gekregen zullen zich tegen die tijd in Nederland voelen als een wolf in een stal met lammeren.

  http://zilvervis.net/2012/10/11/relaas-van-een-veelbewogen-cultuur-geschiedenis-van-de-joden-in-nederland/

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Deze gegevens zijn al enge tijd bekend. Het is goed dit bij herhaling onder de aandacht te brengen. Het is absolute noodzaak uit lijfsbehoud, in ieder geval met het oog op onze kinderen en verder nageslacht om een ANTI-ISLAM-partij in het parlement te hebben. Die verdient onze volledige steun. We moeten ons niet nog eens door een opgeklopte tweestrijd tussen rivaliserende partijen laten verleiden. Een hypocriete coalitie als we nu hebben is desastreus voor onze toekomst. We worden nu geregeerd door anti-partijen, die hun eigen politieke programma’s verloochenen om op het pluche te kunnen zitten. Tel uit je winst.

  Like

 5. JooJootje zegt:

  @guusvelraeds
  Maak je maar geen zorgen kerel de islam vindt in Europa zijn dood zij zijn niet de eerste en zullen ook niet de laatste zijn.

  Like

  • Jade zegt:

   Dat is maar helemaal de vraag…
   Voorlopig is het devies van Den Haag:
   Waarom makkelijk doen als het ook moeilijk kan.
   In plaats dat we die stinklui er nu meteen uittrappen,
   nee, importeer er nog maar een miljoen…

   Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Jade 00.21. uur. Daar ben ik ook bang voor beste Jade. Men wil het in de POLITIEK NIET WETEN! Behalve de PVV en de SGP dan. Denk aan motie Halsema!

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Geen geschikte draad, dan maar even hier. Aan allen: bekijk de volgende uitzending van de Belbus.
  http://kassa.vara.nl/tv/afspeelpagina/fragment/belbus-vier-maanden-zonder-pinpas/speel/1/
  Bij Kassa kunnen ze er maar niet achter komen waarom die hoofddoekdrager geen ING-bankpas+pincode* kreeg. Dat had nl. niet alleen hiermee te maken….
  http://tinyurl.com/3vrqt9x
  … maar ook met het feit dat het om een ZWARTE hoofddoek ging en een dergelijk islamitisch vod
  maakt dat op een kopie alleen het gezicht zichtbaar is.Naar de letter van de wet kan dat dus niet,
  maar ja, voor de geschifte aanhangers van die veroveringsideologie maakt politiek Den Haag graag een uitzondering.
  Het is te hopen dat we na Rutte II een kabinet krijgen dat de paspoortwet wijzigt en hoofddoeken en ander islamitisch textiel op pasfoto’s definitief verbiedt, want als ik met een vergiet op m’n hoofd pasfoto’s wil laten maken krijg ik ook te horen dat dat niet mogelijk is, ongeacht wat voor “geloof” ik daaraan koppel.
  Zie ook Hélène Bleyers: http://tinyurl.com/3vbhg32
  Wat ook steeds wordt vergeten, namelijk dat de hoofddoek dient als VLAG van de islamitische kruistocht, bedoeld om de sharia in onze rechtssystemen te infiltreren.
  Dat(pag.2) en meer vindt u door op de KNOP links naast CONTACT op deze site te klikken.
  *Meer over de “mentaliteit” van de banken op:
  http://tinyurl.com/a7xeh5m

  Like

 8. luckybee zegt:

  Dit is wat Jezus Christus hier over heeft gezegd.
  Matthéüs 7,13-23

  De smalle weg
  13 Gaat in door de enge poort; want wijd is de poort, en breed is de weg, die tot het verderf leidt, en velen zijn er, die door dezelve ingaan;

  14 Want de poort is eng, en de weg is nauw, die tot het leven leidt, en weinigen zijn er, die denzelven vinden.

  15 Maar wacht u van de valse profeten, dewelke in schaapsklederen tot u komen, maar van binnen zijn zij grijpende wolven.

  16 Aan hun vruchten zult gij hen kennen. Leest men ook een druif van doornen, of vijgen van distelen?

  17 Alzo een ieder goede boom brengt voort goede vruchten, en een kwade boom brengt voort kwade vruchten.

  18 Een goede boom kan geen kwade vruchten voortbrengen, noch een kwade boom goede vruchten voortbrengen.

  19 Een ieder boom, die geen goede vrucht voortbrengt, wordt uitgehouwen en in het vuur geworpen.

  20 Zo zult gij dan dezelve aan hun vruchten kennen.

  21 Niet een iegelijk, die tot Mij zegt: Heere, Heere! zal ingaan in het Koninkrijk der hemelen, maar die daar doet den wil Mijns Vaders, Die in de hemelen is.

  22 Velen zullen te dien dage tot Mij zeggen: Heere, Heere! hebben wij niet in Uw Naam geprofeteerd, en in Uw Naam duivelen uitgeworpen, en in Uw Naam vele krachten gedaan?

  23 En dan zal Ik hun openlijk aanzeggen: Ik heb u nooit gekend; gaat weg van Mij, gij, die de ongerechtigheid werkt!

  Niet vergeten het waren de linkse moeders dat G.W.Bush met succes gedemoniceerd hebben.
  Daar om wil ik alleen met God iets tegen de islamicering beginnen.

  Like

 9. felix zegt:

  5,5 % in Nederland? Dit is raar, dat is nu toch veel meer?? DIt zijn cijfers uit 2010.

  Like

  • vanhetgoor zegt:

   Ja, moslms neuken nogal snel, en met een vork rekenen natuurlijk. In feite is het aantal moslims in Nederland stukken lager, maar er zijn geen officiele cijfers, dat is bij wet verboden. Daarom telt met het aantal moskeeganger op bij het aantal mensen dat naar de moslim-omroep kijkt en vermenigvuldigt dat met een omrekenfactor en de gemiddelde geïndexeerde prijsstijgingen per jaar. Daarnaast telt men ook negers mee en vrouwen, dat klopt ook niet, beider groepen mogen dan wel in de moskee komen, maar niet in de islamitische hemel, negers mogen daar niet in omdat ze Abid zijn, vrouwen mogen daar niet in omdat ze zeuren. Het echte aantal moslims in Nederland kan wel eens minder dan 80.000 zijn!

   Like

   • Jaantje zegt:

    Dan wonen die toevallig allemaal bij mij in de stad?
    Nee u vergist zich en doet wat het NOS ook doet afronden en bagatelliseren.

    Like

 10. Benedict Broere zegt:

  Als het waar is wat Dr. Peter Hammond schrijft, en als het waar is dat de invloed van de islam in Europa en Nederland steeds groter wordt – en er is inmiddels heel veel informatie dat beide uitspraken ondersteunt – dan moeten er maatregelen komen voor het terugdringen van de islam.
  Het lijkt er evenwel op dat we nog zeer ver verwijderd zijn van een dergelijke actie. Of eigenlijk lijkt het er veel meer op dat de huidig reeds aanwezige islam ongehinderd door enige maatregel nog veel groter zal worden. Zodat eerst heel veel van de opklimmende reeks van Dr. Hammond werkelijkheid moet worden, voordat het besef van urgentie een breder draagvlak krijgt. De media staan nu bol van de economische crisis en de groeiende werkloosheid, en avond aan avond verschijnen er op tv bezorgde hoofden over hoe het nu verder moet met de economie. Maar als ik het goed begrijp dan zal de toenemende impact van de islam ervoor zorgen dat vele Europese samenlevingen in de greep raken van een burgeroorlog, waarvan de gevolgen in bijvoorbeeld economische zin catastrofaal zullen zijn. Met andere woorden, de huidige economische crisis valt in het niet bij de kosten van het komend conflict met de islam. Waarom zou je het dan zover laten komen? Waarom niet al bijtijds maatregelen nemen, zodat niet alleen wijzelf maar ook toekomstige generaties al die ellende niet hoeven mee te maken? Het lijkt er evenwel op dat we eerst nog te maken hebben met heel veel ontkennen en wegkijken en multicultureel faciliteren, voordat het probleem echt onderkend wordt.

  Like

  • vanhetgoor zegt:

   Wij staan op een keerpunt. Wij zijn de generatie die de islam gaat stoppen. De lezers van EJBron.wordpress.com lopen voorop. De islam is een ziekelijk groepje dieven en rovers, pedo’s en vrouwenverkrachters. Daar heeft niemand behoefte aan. De misdadigers die zich nu verschuilen achter de islam als religie moeten worden ontmaskerd. Wij gaan dat doen!

   Like

 11. Deze moslims proberen constant de zaken om te draaien door Amerika de schuld in de schoenen te schuiven van de aanslagen op o.a. de Tower en in Boston. Je zou denken dat men in dit soort primitieve afleidingsmanoeuvres niet trapt, maar tot mijn verbazing gelooft een groot deel hierin! Zijn zij dan nóg minder geëvolueerd dat de islamitische primaten?

  Like

 12. Pingback: Undercover in Londense moskee ! dan leer je goed wie de koranAllah is: de duivel zelf. | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 13. vanhetgoor zegt:

  Vergeef mij dat ik het weer eens beter weet. Excuses aan de weledelgeleerde heer Peter Hammond. De islam is wèl een cultus! De zogenaamde profeet Mohammed wordt vereerd. En men kan toetreden tot de groep maar men mag nooit meer de groep verlaten. Dit zijn de twee aspecten die de basis zijn voor een cult en de islam voldoet aan beide, ergo de islam is een cultus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s