Tweede Boston-dader gepakt!

Screenshot_16

Na een urenlange klopjacht heeft de politie in Boston de tweede bommenlegger van Boston, de 19-jarige Dzhokhar Tsarnaev, op een boot (foto) gewond opgepakt. De moslimterrorist werd urenlang huis-aan-huis door duizenden politieagenten gezocht. Terwijl de stad over de arrestatie jubelde, (“We hebben vannacht een overwinning te melden”), waarschuwde president Obama de Amerikanen ervoor om niet een complete groep mensen te veroordelen: “We zouden geen voorbarige conclusies moeten trekken”, aldus Obama.

Lees hier het volledige artikel in “Der Spiegel”:

http://www.spiegel.de/panorama/polizei-fasst-mutmasslichen-bombenleger-von-boston-a-895505.html

Het is heel duidelijk: de Amerikaanse president Obama en de mainstream-media willen de islamitische achtergrond van de verschrikkelijke aanslag in Boston indien mogelijk te bagatelliseren. PI zal echter in deze richting onderzoek blijven doen, bijvoorbeeld over het Jihadistische YouTube-kanaal van de gedode Tamerlan Tsarnaev:

 

Lees ook:

http://www.pi-news.net/2013/04/die-boston-bomber-waren-moslems/

Screenshot_17

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/04/zweiter-boston-attentater-gefasst/#more-318989

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Moslims, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

25 reacties op Tweede Boston-dader gepakt!

 1. Jade zegt:

  Zou het echt zijn??? Ik vertrouw de amerikanen gewoon niet meer…
  De moord op Kennedy, de maanlandingen, 9/11, weapons of mass destructions in Irak.
  Wat is nou echt en wat is er gelogen?
  Helaas, het is al lang niet meer het land van Eisenhower.

  Like

  • luckybee zegt:

   Zo liegen als de moslims kunnen de Amerikanen helemaal niet.Niet vergeten dat J.F. Kennedy een Katholiek was.Wat weapon of mass destructuin betreft, Sadam heeft ze tegen zijn eigen volk gebruikt. Atoom bom heeft hij ook geprobeert te maken, jedoch door de Israeli’s tot een puinhoop gebombardeerd voor dat ze in productie konden gaan.De radio activiteit die daar te vinden is stamt waarschijnlijk uit deze puinhopen en niet uit de amerikaanse munitie’s (depleted uranium).De moord op Kennedy hebben naar mijn mening de Mafia’s gedaan die teleurgesteld waren na de overwinning van de Kennedy dat ze door ze afgeschoven worden, na hun massale steun aan ze.Ik geloof Amerika zou nog beter worden als Generaal Mac Arthur president was geworden, en niet Truman de democraat.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Jade 14.39u. Dit begrijp ik niet helemaal, Jade: Je hoeft nog niet alles in twijfel te trekken.
   Complottheorieën kun je wel over alles bedenken, en ik geef toe dat het Amerikaanse volk vreemde trekjes heeft, en hun FBI en CIA niet altijd even zuiver werken, maar om nu te gaan beweren, dat er achter alles bedrog zit, gaat mij toch te ver.
   Wat betwijfel je bijvoorbeeld aan 9/11? Of de Amerikanen dat soms zelf in scène hebben gezet?
   Dat weiger ík alvast te geloven. Het was een oorlogsverklaring van Al Quaida en anders niets. Pas op voor dat soort praatjes, die kunnen evengoed worden rondgestrooid in het kader van taqiyya, om tweedracht te zaaien.
   En in dit geval ga ik er gewoon van uit dat de bomaanslag in Boston echt was en dat ze de daders nu allebei hebben.
   Zó liggen vooralsnog de feiten en niet anders. Tot het tegendeel nog eens BEWEZEN mocht worden.

   Like

 2. luckybee zegt:

  Niet vergeten dat Barry Sutoro in Jakarta ook een devote moslim was!

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Lees vooral 18, want dat kan nl. overal, dus hier ook! Aan alle puber-meiden: ogen open, laat je niet belazeren, laat die allahschreeuwers DOODVALLEN.
  http://www.amsterdampost.nl/tweede-bostonbomjihadi-bij-den-lurf-gegrepen/

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  @jade: wat zit jij nou te ouwehoeren?Vroege zonnesteek?

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Op de eerste plaats goed dat ze de tweede terrorist hebben. Ben benieuwd naar het verhaal van deze verdachte.

  Like

 6. Martien Pennings zegt:

  “( . . .) waarschuwde president Obama de Amerikanen ervoor om niet een complete groep mensen te veroordelen: ‘We zouden geen voorbarige conclusies moeten trekken’, aldus Obama.”
  Ook het NON-journaal – en vooral die correspondent in Amerika – heeft zich in alle bochten gewrongen om niet te concluderen wat evident is.
  Je had gisteren in DWDD die Matthijs van Nieuwkerk en zijn gast Jelle Brandt Corstius moeten zien: ze waren maar met één ding bezig: hoe voorkomen we dat mensen gaan denken dat het iets met de islam te maken heeft.
  Dat deden ze door erover te praten als bijvoorbeeld een heel grote brand of zo: het is wel erg maar die dingen gebéúren nou eenmaal.
  En voor Obama geldt: als het eenmaal doordringt dat het toch echt de islam is, dan komen ook genadeloos zijn loftuitingen richting islam in het licht te staan (de Cairo-speech) en zijn weigering om terreur en islam in één adem te noemen.
  Ik kan het verhoor van ambtenaar Stockton voor een senaats-commissie niet genoeg aanbevelen: http://bit.ly/LFBOOv : de Obama-waanzin . . . . . eh . . . . . in kleur en cinemascope!

  Like

 7. wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2311443/Boston-bomber-caught-Dzhokhar-Tsarnaev-captured-ALIVE-hiding-inside-BOAT.html

  ‘We got him!’ Wounded fugitive marathon ‘bomber’ captured after he was found hiding in a BOAT in backyard of Boston home. Cops use flash-bang grenades to flush him out

  Police captured Dzhokhar Tsarnaev, 19, on Friday night after a day-long manhunt using helicopters and heavily armed officers in a Boston suburb
  Apprehended ‘covered in blood and hiding in a covered boat in Watertown by homeowner who ventured out after curfew was lifted’
  He and law enforcement officers engaged in a furious exchange of gun-fire that began shortly after 7pm
  Over 30 rounds were fired in the exchange – as terrified residents of Franklin Street were evacuated by police
  The stand-off continued until approximately 8.45 p.m. when Boston police announced on Twitter that Tsarnaev had been apprehended
  Tsarnaev reportedly surrendered himself to police having been shot twice
  He was rushed to Beth Israel Deaconess Medical Center and is reported to have lost a great deal of blood
  He is currently in a ‘serious condition’
  His Miranda rights have been revoked and he is being treated as an exception due to national security
  Residents were warned to stay indoors amid gunfire, flash-bang explosions and tear gas
  On his arrest – jubilant crowds took to the streets of Boston to thank police, FBI and law enforcement officials – chanting ‘USA!’
  Tamerlan Tsarnaev, 26, killed after explosions and machine gun fire on Thursday night
  Both suspects are brothers from the Russia region near Chechnya and had lived in U.S. since 2002

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Wie zijn vijand niet kent en hem zelfs niet herkent, delft het onderspit. Correct!
  http://www.hoeiboei.blogspot.nl/2013/04/lachen-om-jihad-in-boston.html
  Ik weet WIE de nieuwe vijand is! Hoe is dat met u, lezer??
  Wordt het niet hoog tijd dat u de uwen gaat waarschuwen, ze wegwijs gaat maken hoe de
  nieuwe vijand denkt?
  http://www.amsterdampost.nl/nacht-und-nebel-opnieuw-van-stal-gehaald/
  Mosje Dayan vlak voor de Zesdaagse Oorlog van 1967: als je de wapens van de vijand kent, heb je de oorlog half gewonnen. Dat was een cryptische verwijzing naar het succes dat de Mossad had geboekt met het omturnen van de Iraakse jachtvlieger Munir Redfa die met zijn splinternieuwe MIG 21 deserteerde en naar Israël vloog en op die manier de IAF waardevolle informatie verschafte over het nieuwste Russische jachtvliegtuig.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Vervolg van 16:04, hier is tie dan!! Hij staat in het vliegtuigmuseum van Hatzerim.

  Like

 10. wachteres zegt:

  http://tinyurl.com/d38yxg6

  Tweede verdachte Boston opgepakt: ‘De terreur is voorbij’
  Na een urenlange klopjacht heeft de politie de tweede verdachte van de aanslagen in Boston opgepakt. De …lees meer ….. in Elsevier

  Like

 11. Henk.V zegt:

  Eerlijk gezegd sta ik helemaal niet te juichen in dit geval..Dat de daders op zich gedood of gepakt zijn is natuurlijk prima, maar de grote, politiek correcte verdoezeling die ook ook nu nog op volle kracht blijft doorgaan , doet de boodschap die er van de aanhouding zou moeten uitgaan RICHTING GEESTVERWANTEN VAN DE DADERS grotendeels te niet !!!l
  Deze verdoezeling houdt een belangrijk aspect van deze aanslag uit het zicht: Handelden deze knapen uit godsdienstige motieven en waarmee staan ze in verbinding??

  De twee broers die de aanslag pleegden, komen uit Tsjetsjenië en juist die voormalige Russische deelrepubliek speelt een centrale rol in de wereld van het islamitisch terrorisme!
  Dat men OPZETTELIJK deze daad van twee jonge mannen die uit die wereld van extreem geweld komen, wil afschilderen als een op zich zelf staand geval is erger dan cynisch Ik noem dat misinformatie die aan misdadig grenst. En men gaat nu al zo ver dat men suggereert dat de dreiging van terrorisme voorbij is!

  Wie meer wil weten over de Tsjetsjeense leefwereld bestudeert deze link maar eens:
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Tweede_Tsjetsjeense_Oorlog
  In Tsjetsjenië huist net zoveel geweld als in Afghanistan!
  Dat men weer flink aan het verdoezelen van ernstige feiten is geslagen toont andermaal aan dat :politiek correct de islam nooit in een kwaad daglicht zal willen stellen.
  Dat de heer O te W dat weer duidelijk laat zien vind ik bijna net zo erg als de walgelijke aanslag van de ” de op op eigen houtje opererende broers”.
  Nog even en men zal allerlei verzachtende omstandigheden voor hun daad vinden.
  Ondertussen staat het dom gehouden volk al weer te jubelen…

  Like

 12. Joop Klepzeiker zegt:

  The conclusion reached by debkafile’s counterterrorism and intelligence sources is that the brothers were double agents, hired by US and Saudi intelligence to penetrate the Wahhabi jihadist networks which, helped by Saudi financial institutions, had spread across the restive Russian Caucasian.

  Instead, the two former Chechens betrayed their mission and went secretly over to the radical Islamist networks.

  http://www.debka.com/article/22914/The-Tsarnaev-brothers-were-double-agents-who-decoyed-US-into-terror-trap

  Like

 13. Wachteres zegt:

  Duizenden agenten, SWAT en FBI-teams, miljoenen mensen die binnen moeten blijven… En dat allemaal om 1 aanslagpleger te kunnen oppakken. De VS-paranoia ten top. Wat doen ze bij de volgende aanslagen… die er ongetwijfeld aankomen uit wraak voor de duizenden doden die de VS op hun geweten hebben in Irak, Afghanistan en vele andere landen? Het is typisch Amerika: alles wordt megalomaan aangepakt, onschuldige slachtoffers worden ongevraagd “martelaars” van het Amerikaanse Ideaal. Ondertussen zijn de VS-burger nog banger en nog achterdochtiger. Hoe lang nog tot de volgende slachting door iemand die deze stroom van voortdurende negatieve berichtgeving – die ontwerpen lijkt om iedereen bang te maken – niet meer aankan? Wiens labiele toestand en paranoia nog meer gevoed worden door deze latente dreiging van een “gevaar dat overal loert”. Een perceptie die enkel nog meer gevoed wordt door sensatie-zenders als FOX, CNN en zovele anderen. Men heeft twee aanslaggevers een ongelooflijk platform gegeven; een globaal toneel waarop hun misdaden wereldnieuws werden en door nog meer mensen als bedreiging of heldendaad zullen gezien worden.

  Een ongetwijfeld linkse reactie in België. Gelukkig kreeg de persoon ‘lik op stuk’van medereageerders:

  Ik kon het bedenken vooraleer u de pen ter hand nam. Wat de Verenigde Staten van Amerika ook doen, altijd is er wel een piepkleine te verwaarlozen Belg die er zal op wijzen hoe het anders had gemoeten. En die daar onvermijdelijk Irak en Afghanistan meent te moeten bijhalen. Hoe kan iemand zo fanatiek, gefrustreerd en waardeloos zijn? In België gaat het er meestal anders aan toe: van de daders geen spoor. Tot wanneer er helemaal niet meer over gesproken wordt. Tja jongen

  In het vervolg weten de Amerikanen nu wie ze in België moeten bellen om het klusje op te klaren.

  Ja, ze hadden in de VS die twee sukkelaars moeten opsporen op de Belgische manier, zoals ze hier met de bende van Nijvel gedaan hebben. En ook: volgens u is de VS de grote boeman, leg me dan eens uit waarom ze van overal in de wereld graag VS-staatsburger willen worden?

  Like

 14. Wat zijn mensen toch manipuleerbaar! Dit weten onze regeringen, de kapitalisten én de islampamperaars, die de meest schokkende aanslagen, (aantoonbaar met getuigen, foto’s etc.) toch proberen deze op de slachtoffers af te wimpelen. Dat gelooft toch geen enkel normaaldenkend, rationeel, geëvolueerd wezen? Dus wel! Er bestaan nog steeds volwassen mensen die nog als een stel kwijlende kinderen in Roodkapje en de boze wolf geloven!

  Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   Het zijn gewoon bruikbare smerige gevaarlijke idioten die als hun houdbaarheid datum is overschreden gedumpt worden., maar vergeet ook niet de puppet masters.

   Like

 15. Trucker zegt:

  Ben pas deze morgen thuisgekomen kon dus niet eerder reageren…
  Wat voor de Rechtsen en islamofoben niet als een verrassing overkomt is dat de media én moslimbroeder (door fraude en vreemdelingen in de USA verkozen tot Chief) HUSSEIN B “…het een vreemde zaak vinden dat tsetjenen zo’n daad stellen…en wat is de motivering…”.
  Ik heb zeeeeeeeeeeeer goed moeten luisteren naar de radio om te horen dat er éne islamitische sites opzocht… tja dan weten we het wel zekers.
  Niet vergeten de tsetjenen is het soort TUIG dat in Beslan honderden KINDEREN vermoorde (dat de Russische speciale diensten blunderden heeft in deze geen enkel relevantie), het zijn islamieten die geen mallemoer om het leven van onschuldigen geven.
  Tuig van de richel zoals we gewoon zijn bij de islamieten.
  De media waren naar goede gewoonte (SOP als er islamieten bijkomen als daders) al verdachtmakingen aan het oreren naar “binnenlandse extremisten” naar “haatgroepen” en maakten de vergelijking met het extremistische religieuze tuig dat abortusklinieken opblaast en meer van dat.
  Toen bekend werd welke SOORT volk het was is er NIKS maar dan ook NIKS verband gelegd dat tsetjenen islamitische haatbaarden zijn die terreur tegen ieder plegen.
  Oke off topic maar vindt dat eens mag; waar is het lovend commentaar over het filmpje met de Amerikaanse shoonheid “Miss” Mossberg, is zeer geliefd bij de SAS wegens de brute kracht om bv deuren te openen maar ik kan honderden varianten bedenken voor gebruik.
  Waarvan akte.

  Like

 16. Joop Klepzeiker zegt:

  Ik mag toch graag even een stukje geschiedenis naar boven halen, gewoon om te laten zien hoe men kan denken en denkt. er is niets nieuws onder de zon

  http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Northwoods

  Like

 17. Jan zegt:

  Tamerlan Tsarnaev verdacht van nog drie andere, onopgeloste moorden waaronder die van zijn ‘vriend’ Brendan Mess en Erik Weissman en Raphael Teken.
  http://m.forward.com/articles/175264/slain-boston-bomb-suspect-tamerlan-tsarnaev-eyed-i

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s