AFFICHE: “Sharia-vrije zone”

Screenshot_18

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t G. Deckzeijl)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op AFFICHE: “Sharia-vrije zone”

 1. Anneke zegt:

  Shariah-FREE zone….
  Een BEVRIJDING voor veel inwoners van EU duistere -,gespuis, steden.
  Een letterlijke VERADEMING…
  Weg met die verstikkende mohammed wurggreep!!!

  Like

 2. dutchess43 zegt:

  Mooie tekening.
  Heb hem gescand, uitgedraaid op stickerformaat, en hem op mijn voordeur geplakt.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Héé Anneke, hier al ’s gekeken? heb je sterke zenuwen..???
  http://www.barenakedislam.com
  Want DAAR heb ik dat affiche vandaan gehaald..!!!

  Like

  • Anneke zegt:

   “Yessss; G.Deckzeij”l. Staat bij m’n favorieten…Heb gelukkig sterke zenuwbanen en een realistische blik. Veel mensen hebben de huidige ellende zien aankomen, maar werden resoluut uitgelachen door menig (autochtoon) merendeels wat linkser gericht medeburger. Men werd voor van alles en nog wat uitgemaakt….
   “De poppen zijn nu heerlijk aan het dansen, hier in de EU…op de gehele planeet”.

   Like

 4. Mooi plaatje! Ik heb moslimburen boven mij wonen die dat van de deur aftrekken als ik dat plaatje op mijn duur vastplak, volgens mij…

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Wie houdt je tegen, JT? Kennen ze wel Engels, trouwens?
  Plak deze fotoserie maar op je deur, JT. Zie ’t maar als een test.
  http://tinyurl.com/cbluo54
  Of deze, ook heel toepasselijk…
  http://tinyurl.com/be54uxd
  (toch wel praktisch, zo’n archief: je grijpt nooit mis.)

  Like

 6. @Gerrit; Ze kennen Engels. Ze praten altijd Engels tegen mijn buurvrouw en ze noemen haar Sister. Hij is wel als de dood voor mijn grote hond en vanaf een grote en veilige afstand lacht hij altijd tegen mijn hond. Het beste kan ik bovenstaand plaatje in het artikel uitprinten en op de algemene schuurdeur plakken. Dan weten ze ook niet dat het van mij is!

  Like

 7. Ik heb bovenstaand plaatje uitgeprint en op mijn schuurdeur geplakt. Ik ben benieuwd hoelang ie daar hangt. Ik denk niet lang. Of dat moslims in het half Nederlands half Arabisch tegen mij gaan zeggen dat ook de christenen fout waren en dat enkele moslims wel fout zijn in het Midden Oosten of toevallig in Boston maar dat islam toch vrede betekent voor allerlei mensen: Moslims, Christenen en Atheïsten.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Om moe van te worden…

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Snap je deze ook, JT?

  Like

 10. @Gerrit; Ja, maar voor mij is het wel oud nieuws. Zo’n videofilmpje zou op televisie moeten verschijnen. Je ziet ook hoe moedig die spreker is! Die spreker is een voorbeeld voor allen. Je kunt beter zo’n spreker als voorbeeld hebben dan de ‘profeet’! Als je de koran leest staat er steeds Wij en Zij. Wij zijn de fanatieke moslims en Allah en Zij zijn de ongelovigen, christenen, Joden, afvalligen en de Duivel. En dan durven de PvdA en moslims te verkondigen dat wij, de Rechtse denkers, generaliseren. Moslims in een hokje stoppen. Ze doen zelf niets anders!!!

  Like

 11. @Aan allen; bovenstaande cartoon is van mijn schuurdeur afgetrokken. Door een zekere Jeroen. Een Nederlandse man. Dat werd verteld door een andere Nederlandse man. Die man vertelde mij dat ik zeer moest oppassen met wat ik op mijn schuurdeur plak. Ik zei dat de moslims een buitengewoon agressief en gevaarlijk volk zijn. Die man zei dat maar een heel klein promille echt gevaarlijk is. Hij zei dat ik gewoon lekker moest gaan schilderen en me niet meer over moslims druk maken. Ik heb niet gezegd dat ik het liefst anti-islam schilderijen en schilderijen over de ‘profeet’ maak! Anders had dat weer in het verkeerde keelgat geschoten. Maar ik zeg dat nog wel een keer tegen hem! Hij vroeg ook aan mij; “wie maakt je zo gek”? Ik zei door Rechtse websites. Daar moet je voor uitkijken zei ie, levensgevaarlijk. Ik bleef nog eventjes de islam bekritiseren. Toen zei die man tegen een andere man; “het heeft geen zin, ik zeg niets meer”. Ik wenste hem een goede middag en ben naar mijn schuur gefietst om mijn fiets daarin te zetten. Ik kwam tot de conclusie dat linkse Nederlanders net zo gevaarlijk zijn als moslims. Ik heb schijt aan moslimvriendjes!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @J.T. 19.43. uur. En het zijn deze dombo figuren, die zich laten hersenspoelen door de STAATS NOS, de RODE VOLKSKRANT, de RODE VARA, de RODE KRO, de RODE NCRV, en in eendrachtige samenwerking met de rode smeerlappen Pauw en Witteman!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s