ANIMATIE: prognose percentage niet-westerse allochtonen 2010-2040 in NL

allo-2010

(Animatie werkt niet? Click op de kaart!)

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op ANIMATIE: prognose percentage niet-westerse allochtonen 2010-2040 in NL

 1. Voor mensen die denken dat ANIMATIE gezien moet worden als iets dat niet echt kan gebeuren: THINK AGAIN!

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Hoog tijd voor RUGOP 2013, mijn stijl…!!!!

  Uit de oude doos: http://tinyurl.com/lsvuda

  Like

 3. bobzelf zegt:

  Nou dan kunnen we wel alvast beginnen , om rondom de grote steden 10 meter hoge hekken te zetten !!!
  en kunnen we het liedje ” IN THE GHETTO ” WEL ALVAST UIT ONS HOOFD GAAN LEREN !!!!
  Heerlijk toch die open grenzen , en die nieuwe culturen , kan er haast niet op wachten !!
  Zal de P.v.d Armoede tegen die tijd wel erg groot worden !!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Bobzelf 20.55. uur. De Partij van de Arabieren, alias de Partij van de Allahtonen krijgen daar juist een ” natte droom”, van!

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Of ik het zelf nog meemaak staat te bezien, maar mijn zoons zullen er een dobber aan krijgen!

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Nederland BULKT van de Nieuwe NSB-ers..!!!
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/04/zeg_den_haag_hoe_duur_is_deze.html
  Nb, ik kan niet controleren of dit een hoax is, ja dan nee.

  Like

 6. Jade zegt:

  Ik blijf erbij, beter de zaak nu aanpakken, dan
  de boel zover laten komen zoals bovenstaande animatie.
  Sluiten ze dan de oliekraan, dan flikkeren we net zo lang
  atoombommen tot de kraan weer open gaat.

  Like

 7. Martha zegt:

  Oh My God, wat is dit erg.
  Zelfs mijn geliefde Texel ontkomt niet aan de islamieten.

  Ik vervloek een ieder, die hieraan meewerkt of aan meegewerkt heeft.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Dat nwe NL wat ze nu dus aan ,t opbouwen zijn zullen wij 2,n (gelukkig) wel niet meer mee maken. Mijn kind ( 1 in NL nog ) ,s-kinderen wel. Maar die zijn met al die “verrijkende” import opgegroeid. ALS JE VAN VROEGER VERTELD, toen NL nog NL was………..:: zit toch altijd niet zo te zeuren, vroeger,vroeger etc. Ze weten toch niet beter.
  Nee, dan altijd die critiek op Israel, dat zijn Joodse karakter wil behouden en niet de kinderen, v.d. kinderen v etc,etc, van de in ,49-,50 wegegaande Arabieren terug wil hebben.

  Like

 9. V.K. zegt:

  -Vreemd, je zou toch verwachten dat de allochtoon met zandbakroots zich thuis zou voelen in Drenthe, anyway, Assen is de oase.

  Like

 10. manna zegt:

  vergeet niet dat de bevolkingssamenstelling dan bejaarde Nederlanders en jonge islamieten zijn. time is ticking. frankrijk en scandinavie zijn over 10 jaar gevallen. deze cultuur heeft bewezen vernietigd te zijn voor welvaart, dus vergeet een economische opleving. het gaat veel en veel erger worden. een doemscenario als in syrie kan reeel worden in NL in de nabije toekomst. dit heeft de islam keer op keer bewezen sinds haar ontstaan.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Ik denk dat 2040 een onderschatting is, gezien het islamitisch fokprogramma veronderstel ik dat 2040–2020 moet zijn.
  Nederland heft zichzelf op en we gaan terug naar de donkere middeleeuwen, met dank aan PvdA,D66,CDA,VVD,SP,Groen Links, de gutmenschen, enz enz.

  Like

 12. willemientje zegt:

  Toch niet zo’n gek idee geweest, om naar Zeeuws vlaanderen te verhuizen

  Like

 13. van hoorn zegt:

  Niet-westerse allochtonen zijn veel meer dan moslims. Ze komen uit Azie,Afrika en voor het CBS is zelfs een Argentijn en Braziliaan een niet-westerse allochtoon. Er wonen in Nederland 16,7 miljoen mensen,waarvan 2,3 miljoen niet-westerse allochtonen met inbegrip van 880.000 moslims. Het is onbekend hoeveel illegalen er in Nederland wonen. De aantallen die het CBS geeft zijn geregistreerd o.a. bij de Vreemdelingendienst en de gemeenten.

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  On topic! http://www.hln.be/hln/nl/1275/Islam/article/detail/1619083/2013/04/22/Burgemeester-Boom-Alle-religieuze-symbolen-worden-gemeden.dhtml
  De hoofddoek is de VLAG van de islamitische kruistocht, bedoeld om de sharia in westerse rechtssystemen te infiltreren. Dat en meer op pagina 2 van:
  http://tinyurl.com/7zl4y95

  Like

 15. Robbert zegt:

  Het is verschrikkelijk en de enige politieke partijen waar we op kunnen rekenen en die geen duimbreed zullen toegeven aan die multikul/islamisering zijn alleen de PVV en de SGP.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Robbert 11.56. uur. Dat is zonder meer waar, de rest van de politieke partijen spelen een judasrol. Ze verkopen ons waar we bij staan.

   Like

 16. Linsky zegt:

  We worden dus moslim….!

  Wetenschappers aan het Rensselaer Polytechnische Instituut concludeerden dat wanneer 10% van de mensheid een overtuiging heeft dit altijd overgenomen zal worden door de meerderheid.

  Laat de informatie die nu volgt goed tot je doordringen, het geeft je inzicht in de kracht van verandering. Resultaat van een technisch onderzoek toont aan: Als 10 % van de mensen wakker wordt (of een mening vertegenwoordigt die afwijkt van de gangbare opinie) gaat het systeem om!
  Uit een onderzoeksrapport: ‘Vanuit dit gezichtspunt bekeken, zien we dat het omslagpunt waar een minderheid (aangegeven in rood) zich bevindt zich snel kan omzetten tot een meerderheid. Als in de loop van de tijd de minderheid meer kracht krijgt en de 10% haalt, verandert het netwerk ten gunste van deze mening naar een meerderheid (zie de grafiek Links onder) en neemt het minderheidsidee de meerderheid over.’ Bron: SCNARC/Rensselaer Polytechnic Institute

  Wanneer het getal onder de 10% blijft is er geen enkele voortgang zichtbaar in de verspreiding van de visie. Volgens SGNARC directeur, tevens vooraanstaand professor daar, Boleslaw Szymanski zou ‘Het de tijd van de ontwikkeling van het hele universum in beslag nemen’ om de visie te vergroten als de 10% niet gehaald wordt. ‘Komt het aantal hierboven dan verspreidt het idee zich als een ondoofbaar vuur’. Zijn bevindingen zijn gepubliceerd op het internet op http://www.cs.rpi.edu/~szymansk/papers/pre.11.pdf

  Like

 17. Pieter Helenius zegt:

  Toch klopt het plaatje van geen kant. Het is weer eens opgesteld door een Gutmensch met een ‘alles komt goed gedachte’. Mensen stemmen echter nog altijd met de voeten net zoals ouders hun kinderen niet naar zwarte scholen sturen. Dat is ook met wonen zo. Zodra er een te hoog percentage van Turken, Marokkanen en Antillanen ergens komt te wonen, zal de echte Nederlander oorden opzoeken die prettiger zijn om te leven. Ergo. Sommige plekken op de kaart zullen dieppaars worden en anderen blijven redelijk wit.
  Het enige voordeel daarvan is dat op termijn we secessie kunnen eisen. Dat zal uiteindelijk de enige oplossing kunnen zijn zonder bloedvergietren…..

  Like

 18. Rob zegt:

  We kijken er naar en ondernemen niets. :-(((

  Like

 19. Makropoelos zegt:

  Denkt niemand aan opstand? Of slapen we liever gewoon verder. Dat laaste is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Ook vakantie in Tutkye zal er wel voor velen weer inzitten. Bah!!

  Like

  • felix zegt:

   Boycotten !! Vakanties in Turkije, Turkse restaurants, Het Döner kebab stalletje op de markt, De Dürum Winkel, de goedkope Turkse kapper in de straat. Daar wil ik voor oproepen !! DOE MEE IEDEREEN !!!

   Like

 20. van hoorn zegt:

  De grootste instroom van de laatste 10 jaar is niet die van moslims of van andere niet-westerse allochtonen. Maar van Westerse,melkwitte allochtonen uit vooral Oost-Europa. Voor hen die denken dat Nederland wordt overspoeld door moslims, hier de voorspellingen van zowel Forum als het CBS en het internationale Pew.In 2050 zijn er 1,4 miljoen moslims op een bevolking van 17,5 miljoen inwoners.

  Like

 21. van hoorn zegt:

  Tom Hendrix

  Waarom is dit flauwekul? De groei van een bevolkingsgroep en van de bevolking is met de huidige data en statistische technieken redelijk tot goed te voorspellen.In elke voorspelling zit een foutmarge, alleen moet dit binnen een bepaalde bandbreedte blijven..Forum zit op de allochtonen-lijn, het CBS werkt met gemeenten,provincies en maatschappelijke instanties en brengt zowat alles in kaart en beeld wat er te registreren valt. Pew is een gerenommeerd Amerikaans onderzoeksinstituut dat internationaal werkt en ook internationaal voorspellingen doet.Ik heb niet de indruk, dat dit koekebakkers zijn die hun natte vinger toevallig in de lucht steken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s