De gewelddadige koran

Screenshot_2

In de koran staat niet één enkel vers, waarin tot liefde tegenover de naaste wordt aangemoedigd als diegenen geen aanhanger van de islam is.  Maar er zijn 493 passages die of geweld ondersteunen of van de haat van Allah tegen ongelovigen, alle niet-moslims, berichten. De koran is een boek, waarin het er hoofdzakelijk om gaat hoe de moslims moeten denken en handelen als ze met diegenen omgaan die niet tot de islam behoren. Dat betekent: ze of te doden of ze te dwingen als tweederangs burgers te leven en belastingen (Jizya) te betalen.

Meer dan de helft van de inhoud van de teksten in de koran verachten respectievelijk hitsen op tegen niet-moslims. Dat maakt van de islam een religie van de haat en het geweld, waarvoor in de loop der geschiedenis talloze bewijzen bestaan.

Mensen die de islam bekritiseren, worden “islamofoben”, “racisten” of “rechts-extremisten” genoemd. Een fobie is een ongerechtvaardigde angst voor iets.

De islam bekritiseren is echter geen fobie, maar eerder een zeer gerechtvaardigde handeling wanneer men zich de inhoud van het hierboven genoemde geschrift voor de geest haalt, net zoals de op dit moment in islamitische landen en in de westerse wereld plaatsvindende gebeurtenissen.

De islam is niet gewoon een religie, maar hij is ook een totalitaire, theologische en politieke ideologie, volgens welke zich alles moet onderwerpen aan de koran en de sharia.

Hij weigert vrouwen principiële mensenrechten zoals godsdienstvrijheid, vrijheid van meningsuiting en gelijke rechten.

De Cairose Verklaring van de mensenrechten in de islam is voor de Verenigde Naties een “regionaal instrument”, dat als alternatief tegenover de Algemene verklaring van de rechten van de mens kan worden toegepast.

Deze verklaring werd door alle 57 landen van de OIC ondertekend en eist helder en duidelijk dat de mensenrechten zich moeten onderwerpen aan de sharia en volgens haar richtlijnen geïnterpreteerd moeten worden.

Precies dit concept van de islamofobie is een aanval op het secularisme (de poging de politieke en sociale invloed van de religie te beperken, doordat de religie privézaak wordt) doordat het tot een principiële zaak verklaard wordt.

In de eerste plaats worden die moslims tot zwijgen gebracht die aan de koran twijfelen, gelijke rechten voor man en vrouw eisen, het recht opeisen om te veranderen van religie en zijn geloof vrij te kunnen uitoefenen zonder zich te hoeven onderwerpen aan een dictaat van bebaarde fundamentalisten.

In de praktische toepassing van het begrip betekent dit dat de vrouwen die zich niet versluieren gestigmatiseerd worden. Ze zijn op weg om afvalligen te worden.

Ze worden uitgeleverd aan de religieuze toorn in hun samenlevingen, die alle hoop op een verandering onder de aanhangers van de profeet verwoest heeft.

De islam is een ideologie en ideologie betekent dat zij een voorbeeld is hoe een samenleving opgebouwd moet zijn. Een soort fundamenteel idee hoe dingen en aangelegenheden gerangschikt moeten worden.

Een voorwaarde om “ideologie” genoemd te worden, is dat de gedachten aan de samenleving als geheel moeten worden aangepast, niet slechts aan enkele delen van de samenleving.

Met andere woorden, er is een algemeen geldend concept hoe men kan bereiken een samenleving te regeren en met welke middelen.

De islam is een allesomvattend systeem, dat betekent dat hij bestaat uit economische, sociale en militaire handelingen, dat zich met de oplossing van de problemen bezighoudt die de mensen in hun alledaagse leven hebben, omdat er zonder dit systeem geen oplossingen kunnen zijn.

Er staat een goot aantal verzen in de koran, vertellingen en voorbeelden van de profeet, die het bestaan van deze handelingen in de islam bevestigen en zo ongeveer ziet het er ook uit in de geschiedenis van de islamitische staat.

Het is dus fout om de islam een religie te noemen, want religies houden zich niet met wereldlijke zaken bezig.

Het is ook daarom fout de islam een religie te noemen, omdat hij o.a. uit een economische systeem bestaat, omdat religies niet zulke systemen bezitten. Om zulke dingen te beweren betekent een verandering volgens de definitie en de realiteit van het concept van een “religie”.

Daarom is de islam een ideologie, omdat de beschrijving “ideologie” op de realiteit van de islam past.

Het is ook juist om de islam een spirituele en politieke ideologie te noemen, in die zin dat zijn spirituele aspecten zich bezighoudt met dingen die op de mensen wachten in het hiernamaals, zoals het paradijs, de hel, beloning, straf enz., en politiek, omdat hij zorg draagt voor de aangelegenheden van de mensen in overeenstemming met een systeem dat economische, sociale en buitenlandse politiek omvat.

Bron:

http://europenews.dk/de/node/66833

Bron oorspronkelijk artikel:

http://www.d-intl.com/the-violent-quran/#.UXTZbSvVDKk

Auteur: Peter Nilsson

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, koran, Mohammed. Bookmark de permalink .

25 reacties op De gewelddadige koran

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Simpel: de koran is verzonnen. http://tinyurl.com/7zl4y95

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Nu hier nog een paar van dergelijke advocaten!!!
  http://www.pi-news.net/2013/04/der-deutsche-moschee-jager/

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  De islam kent geen tolerantie.
  De islam staat niet toe dat een mens vrij zijn gedachten vormt en zelf besluit om de beginselen van de islam al dan niet te accepteren en op zichzelf van toepassing te verklaren.
  De islam is een uiterst wrede manier van met mensen omgaan. Er is geen, althans onvoldoende doordachte en toetsbare rechtspleging. Onlangs werd op een video getoond hoe moslims een aantal Russische soldaten het leven benamen door hen de nek open te snijden. Het werd aangekondigd als een onthoofding maar het bleek een beestachtige marteling, waarbij de slachtoffers al rochelend en spartelend een doodstrijid moesten ondergaan.
  Enige tijd geleden werd er in Nederland heftig gediscussieerd over de wrede manier waarop dieren HALAL geslacht werden. Er werd voor gepleit om daarbij verdoving toe te passen, hetgeen door de geestelijke leiders van de islam als niet in overeenstemming met de ‘bedoelingen’ van Allah werd afgewezen.
  Onder Allah wordt dan een ‘goddelijk’ wezen verstaan. Een wezen dat dergelijke bedoelingen heeft kan niets goddelijks hebben. De verkondiger van dergelijke onzin, de profeet Mohammed kan niet anders dan een wrede, onmenselijke fantast zijn, wiens verachtelijke woorden geen enkele betekenis toegekend mogen worden.
  De islam kan niet anders dan een mensonterende, ongeloofwaardige en verwerpelijke sekte genoemd worden en mag geen plaats hebben in een samenleving, die een verlichting heeft doorgemaakt en waar de vrije mens zelf beschikt over zijn levenshouding.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ja, de Islam is een wrede gewelddadige ideologie. En de Koran is een wreed, liefdeloos boek. Blijft de vraag wat al die mensen bezielt die met droge ogen blijven beweren, dat de Islam een vredesreligie is.
  Oh, ik denk dat ik het al weet!
  Die hebben gedaan zoals Wilders gezegd heeft: Eerst zo’n negen-tiende uit de Koran gescheurd, voor ze begonnen te lezen.

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   De groep die de islam afkeurt en wil bestrijden groeit. Echter veel te langzaam. Er is meer nodig dan artikelen schrijven op blogs en op elkaar reageren. De samenleving moet duidelijke signalen krijgen, zodat er bij volgende verkiezingen niet meer zulke stomme fouten gemaakt worden,. Dat vergt lef en organisatie-inzet.

   Like

   • Wietske zegt:

    Ik heb tijdens de stille tocht in Utrecht via facebook (RTV Utrecht) gewaarschuwd dat de imams met hun witte bloemen geen afstand doen van de moordverzen in de Koran. Ook ben ik naar Straatsburg gegaan om te pleiten voor meer aandacht voor ex-moslims, nu we de Sleepwet hebben aangenomen die eventuele taqqya pleger eruit filtert. Dankzij de Sleepwet kunnen we nu gaan handhaven.

    Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Wil je de cohesie in een oorspronkelijk redelijk fatsoenlijke en homogene samenleving kapot krijgen? Dat kan, plant er ongevraagd het mohammedanisme in, geef dit maatschappelijk onkruid, (dat levensruimte van alle niet moslims wegdrukt) alle ruimte en in minimaal 2 generaties heeft het haar verwoestende werk gedaan. Als hier geen opzet in het spel is, dan weet ik het niet meer. Lieden die dit veroorzaakt hebben verdienen maximale gevangenisstraffen of mogelijk erger. Kijk naar de toestanden in landen waarin mohammedanisme de toon aangeeft en aanschouw de toekomst van Nederland en de rest van Europa bij ongewijzigd beleid.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Eens met artikel, en de prima reacties van de overige reageerders. Een opmerking die het enigzins nog meer onderbouwt, in 1948 is bij de VN het verdrag ondertekend inzake de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens. Alles wat de pislam voorstaat is compleet strijdig met dat Verdrag, maar aangezien de LAFAARDS van links tot rechts nu in de VN, de kontlikkers van de islam zijn, verwacht ik niets meer van de VN. Opdoeken dat slap zooitje!

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  @Johannes: hier is nog meer “vredelievende” informatie… hou je vast!
  http://tinyurl.com/a6tx2w4 http://tinyurl.com/aaj7k9x
  http://tinyurl.com/cjzsqzz http://tinyurl.com/als6ns7
  Meer “smaken” heb ik even niet…, maar geloof me, er zal nog genoeg komen.
  Zie ook: http://www.thenausea.com

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   2G.Deckzeijl 09.08. uur. Vuile gore stinkmoslims, vuile HAATBAARDEN STERF sterf!
   Gerrit dat zijn GEEN MENSEN, dat is ONGEDIERTE WAT VERNIETIGD DIENT TE WORDEN!

   Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  @Johannes: Die laatste link is bijna dood… Was tot een paar jaar geleden een zeer grove site met de ergst denkbare gruwelijkheden. Kennelijk opgeheven.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  @Johannes: heb er nog eentje voor je gevonden. (mijn olifantshuid begint zich al aardig te ontwikkelen…)
  http://www.barenakedislam.com/2013/04/19/syria-islamic-savages-behead-a-man-for-being-a-supporter-of-the-assad-government-warning-graphic/

  Like

 10. Joop Klepzeiker zegt:

  Ik vind dit ook gruwelijk, stel je voor dat je ze af moet knallen en dan terug komen in onze samenleving en voor kindermoordenaar uitgemaakt gaan worden door het slinkse rapaille
  Maar daar zal dan wel geen relax centrum voor gebouwd worden door de saudi .

  http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2013/04/jihadists-as-young-as-5-years-old-in-training.html

  .

  Like

 11. Jean zegt:

  Welke rechter staat recht en neemt zijn verantwoordelijkheid door die rotzooi te verbieden in ons land? Het is in strijd met elke wet met alle normen en waarden, het predikt geweld en discriminatie van vrouwen, het promoot het verminken van kinderen het ophangen van anders denkenden enz. enz. enz.
  Van de politiek moeten we niets verwachten die lopen die smeerlapperij achterna kwestie van stemmetjes te kunnen vangen, ze halen de waanzin zelfs binnen in de partijen, kijk maar weer naar BOOM (B).
  Hopelijk volgt snel een degelijke afrekening met die gewelddadige waanzin die ons is/wordt opgedrongen door die EU bende, volgens bepaalde informatie in 2016??? Lees Gerald Celente.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean 16.12. uur. U noemt terecht de EU bende! Het is namelijk de voorloper van de EU geweest, het europarlement dat in 1975 heeft ingestemd met het massaal toelaten van de MUZELMANNEN in Europa. En dat alles op BEVEL van de BILDERBERG MAFFIA, waarvan Mw. von Amsberg lid van is, de WERKGEVERS, en de grote OLIEMAATSCHAPPIJEN. Ze hebben ons totaal verraden, en de PVV en de SGP zijn de enige partijen die TEGEN de ISLAMISERING hebben gestemd. O ja, en de grootste smeerlappen zijn de RODEN/SOCIALISTEN, uit hun koker komt al dit vuile verraad!

   Like

  • Rudi zegt:

   @Jean en anderen
   Van de politiek hoeven we inderdaad niks meer te verwachten. zij hebben het immers te druk andermans geld erdoor te draaien, hun woord en verkiezingsbeloftes te breken en last but most certainly not least, de burger zijn rechten af te pakken om ze aan minderheden te geven.

   Onze grootouders vochten de Tweede Wereldoorlog en werkten aan een betere wereld voor de komende generatie. Ze waren TWEE KEER meer man of vrouw dan het lamlendige zootje lemmings dat zich tegenwoordig politicus noemt.

   Kijk inderdaad naar Boom (B).

   Like

 12. Ekster zegt:

  Moslims zijn onmensen die niets dan ellende en dood brengen, overal ter wereld. De enige goede moslim is een ex-moslim.

  Like

 13. Heisenberg zegt:

  De koran aanvallen is een gebed zonder einde.
  Voor elke passage die je vindt die anti westers/homo/vrouw etc. is…. zal er een moslim zijn die zegt: “nee dat intepreteer je verkeerd… je moet het zo en zo lezen”.

  Nog één keer dan: het boeit me echt niet wat in dat kut boekje staat.
  Gewoon opzouten met moslims, de islam en de multikultuur!

  Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   A principle in quantum mechanics holding that increasing the accuracy of measurement of one observable quantity increases the uncertainty with which another conjugate quantity may be known.

   Like

 14. Jan zegt:

  Koranusles in Pokistan

  Like

 15. Pingback: Spiegelland | E.J. Bron

 16. Wietske zegt:

  Ik heb over de Islam als protectiezwendel een zestal Facebook notities geschreven, onder de titel “Angst voor de reformatie”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s