En nog een islamitische terreuraanslag

Screenshot_13

De terreuraanslag gold de Franse ambassade. Wellicht was dat de door de Egyptische geestelijke met goede contacten tot Al Qaida aangekondigde aanslag. In ieder geval toont deze aanslag op de Franse ambassade in Libië en de andere in september op de Amerikaanse ambassade aan dat het in islamitische landen, die met Europese en Amerikaanse ondersteuning van de “dictatuur” bevrijd en de islam toegespeeld werden, voor Europeanen en Amerikanen niet meer veilig is.

In de Libische hoofdstad Tripoli is op de vroege dinsdagochtend een bomaanslag op de Franse ambassade gepleegd. Daarbij raakten volgens Franse informatie twee bewakers gewond, eentje van hen zwaar, zoals in de Libische pers onder verwijzing naar Franse diplomaten werd bericht. De explosie richtte zware schade aan het ambassadegebouw aan, ion de straat voor de ambassade werd een diepe krater geslagen, meerdere auto´s werden volledig verwoest.

De Franse president François Hollande veroordeelde de aanslag scherp.

FAZ

Dan zou Hollande ook de jarenlange ondersteuning door de Franse socialisten moeten veroordelen. Dus zichzelf en zijn partijvrienden scherp veroordelen. Want Frankrijks socialisten – niet in de laatste plaats de socialistische media – zijn er grotendeels schuldig aan dat in deze landen vandaag deze soort radicale islam woekert.

Screenshot_12

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/04/23/und-noch-ein-muslimischer-terroranschlag-verubt/#more-44506

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Islam, Libië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op En nog een islamitische terreuraanslag

 1. Joop Klepzeiker zegt:

  Bakri Mohammed. De man werd verbannen uit Groot-Brittannië en woont nu in Tripoli

  https://ejbron.wordpress.com/2013/04/23/leider-wereldwijde-sharia-beweging-belgie-speelt-met-vuur/

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  De rode huichelaar Hollande-KOTS. Het zijn al tientallen jaren de socialisten/roden geweest, die stelselmatig hebben weggekeken van de weerzinwekkende islam. En dat door alle socialisten in europa, laten we ons niets wijsmaken. Zij zijn de 5e colonne van de ISLAM!

  Like

  • Rudi zegt:

   Al sinds de resolutie van Straatsburg (1973) , oftewel ‘de Protocollen van de Niet-Goed-Wijzen van Straatsburg’ hebben de Fransen de islamitische wereld behandeld als een nuttige bondgenoot tegen de Amerikanen. Denk aan de Mediterrane Unie waar Frankrijk het hoofd van is.
   Nu komen ze erachter dat de krokodil die ze al die jaren te eten hebben gegeven hén als het dessert beschouwt.

   Like

   • Joop Klepzeiker zegt:

    Nope niet zozeer tegen de USA maar meer uit het belang om zelfstandig los van de USA te kunnen blijven bestaan, gewoon een stuk van de buit willen hebben.
    En niet alleen in de islamitische wereld maar ook in Afrika

    Like

   • Rudi zegt:

    Dat van Afrika hoeft geen betoog Joop, je hebt het tegen een Belg.
    La francophonie, oftewel ‘la fraternité francophone’, zoals ik ze pleeg te noemen.
    Maar dat is niet de Broederschap waar we het in de wereld het meeste mee te stellen hebben, of wel?

    Like

 3. luckybee zegt:

  Nu regeerde in Frankrijk de socalist Hollande. Volgens hun theorie, zijn ze de vrienden van de islam.Maar so als wij kunnen zien is de practijk een beetje ingewikkelder als de Theorie.Vrienden van de islam kan je alleen worden als je ook moslim wordt, en dan niet altijd.(Shieten haten de sunnieten nog steeds)

  Like

 4. Joop Klepzeiker zegt:

  @ Rudi

  Begin eens hier

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Maghreb

  Like

  • Rudi zegt:

   @Joop Klepzeiker
   Joop, ik ben je heel erg dankbaar voor deze artikels. Dat Afghanistan zo rijk aan mineralen was, wist ik niet.
   Maar wat wil je daar nou precies mee zeggen? Dat er bij de oorlog in Afghanistan geopolitieke belangen gemoeid zijn? Is dat niet met iedere oorlog het geval? De Frans-Duitse oorlog van 1870-71 bv was om de controle over het kool- en ijzerrijke Elzasgebied.

   Ik wil niet pedant doen, maar net zoals in een thriller gaat het bij oorlog erom wie er baat bij heeft, qui bono, weet je wel.
   En om even door te borduren op de controle over mineralen, daar heeft het westen niet veel lessen te leren van de derde wereld: oorlog in Soedan om de controle over de olievelden in het zuiden, oorlog in Oost-Congo om het ertsrijke oosten, de beide golfoorlogen en wat te denken van de annexatie door Marokko van de Westelijke Sahara in 1975 om controle te bemachtigen over de bodemschatten daar?

   Om maar te zeggen Joop, je predikt tegen een bekeerde. Let wel, niet ‘de verkeerde’. Om je te citeren “ik ook met mijn geopolitiek en meer van de nonsens” , ik vind het geen nonsens. Ik zeg alleen, het is niks nieuws in de geschiedenis: de indianen van Amerika voerden oorlog met elkaar om jachtgebieden, de oermens om vuur en zelfs vrouwen, de vikings om landbouwgrond. Oorlog om grondstoffen is van alle culturen en tijden.

   Ik ben wel blij dat jij je al die moeite hebt getroost.

   Met vriendelijke groeten.
   Rudi

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s