John Kerry, minister van BZ van Amerika, een soort Henry Kissinger dus eigenlijk, is een voldragen idioot

Screenshot_14

John Kerry

(Door: Martien Pennings)

In Vietnam streed Amerika de goede strijd. Maar onderwijl begingen ze oorlogsmisdaden. En door die fout is een idioot als John Kerry – Vietnamoorlogsveteraan – nu voor de rest van zijn leven blind voor het echte Kwaad.  Ik heb geen tijd om het te vertalen, maar in onderstaande stuk vergelijkt de minister van Buitenlandse Zaken van de VS – die heet toevallig óók John Kerry – de toevallige omstanders van de Boston marathon met de terroristen aan boord van de Mavi Marmara. Dat is van een morele debiliteit, die niet meer mongoloïde is. Dit is buitenkategorie extreme stompzinnigheid. Dit is eigenlijk niet meer peilbaar qua diepte van gekte. En vergeet niet: hij is MINISTER VAN BZ VAN AMERIKA! En hij is dus hartstikke starnakels gek dan wel een minkukel van kosmische proporties. De MINISTER VAN BZ VAN AMERIKA is een gek! Ja, echt wel. En dat kán gewoon allemaal. Wij lezen Front Page Magazine van David Horowitz en ik verzeker u, lezer, dat David Horowitz héél erg bij zijn verstand is.

“Always anxious to place his foot in his terrorist-sympathizing mouth, Secretary of State John Kerry compared those innocent bystanders who were murdered in Boston to Turkish-backed armed belligerents killed three years ago trying to violently break Israel’s blockade of the terrorist-infested Gaza Strip.

On April 21 Kerry said the Boston Marathon bombings reminded him of Turks who died during “the 2010 IDF raid on the Marmara.” He was alluding to Israeli commandos’  boarding of the Mavi Marmara, a ship carrying Muslim militants in the blockade-running “Gaza Freedom Flotilla.”

Without referencing the terrorists participating in the flotilla, Kerry said the Boston Marathon bombing made him “acutely aware of the emotions felt by the families of the nine Turks who died” during the raid.

“It affects the community, it affects the country,” Kerry said. “But going forward, you know, we have to find the best way to bring these people together and undo these tensions and undo these stereotypes and try to make peace.”

No doubt Muslim terrorists are quaking in their boots.”

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Dhimmitude, Islam, VS. Bookmark de permalink .

38 reacties op John Kerry, minister van BZ van Amerika, een soort Henry Kissinger dus eigenlijk, is een voldragen idioot

 1. Rudi zegt:

  Deze man hoort huis in het huis waar alle muren wit zijn.
  Bij voorkeur in een dwangbuis in een isoleercel.

  Napoleon XIV: “They’re coming to take me away”, ongetwijfeld een favoriet van John Kerry

  Ik verwijs ook even naar het artikel op Vlaamse Vrienden van Israël
  http://brabosh.com/2013/04/23/pqpct-or7/

  Like

 2. Jean zegt:

  Martien,
  Wie is er president in de US? Wie? Hoe heet die? Juist.

  Like

 3. Jan zegt:

  Kerry loog over zijn oorlogsverleden in Vietnam en Cambodja en beschuldigde Vietnamsoldaten van oorlogsmisdaden (swift boats) Werd later ‘criticus’ van de Vietnamoorlog met landverrader (Hanoi) Jane Fonda

  Kerry bedacht enkele maanden terug een nieuw land: Kyzakistan
  Kerry is een aanhanger van leugenaar Al Gore en heeft het over “Anthropogenic” Global Warming
  Over Benghazi zei hij dat de regering wel wat beters te doen had dan onderzoek te verrichten
  Kerry: We Call This Planet “Earth” But It “Could Well Have Been Called Ocean” (hoeft geen toelichting)
  Nog een aardige: “Congressional Republicans Greater Threat To U.S. Foreign Policy Than China, Middle East…”

  Like

 4. Jan zegt:

  Over Kissinger
  Als het aan hem had gelegen had hij Israël laten bloeden en waren er veel meer doden gevallen. Het was Alexander Haig die Israël te hulp snelde

  HOW & WHEN GENERAL ALEXANDER HAIG SAVED ISRAEL
  http://www.israpundit.com/2008/?p=20772

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Was mij niet zo bekend.
   Bedankt voor deze link.
   Het staat me ook bij dat onze toenmalige Vredeling tegen dee wil van Den Uyl toestemming gaf aan amerikaanse vliegtuigen om in Nederland te tanken en eroverheen te vliegen.

   Like

 5. Joop Klepzeiker zegt:

  Ik stem hier volmondig mee in.

  Een rasechte IDIOOT !

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Toch een heel andere kijk op de stand der zaken, deze democratische Mijnheer, dan die Republikein ( senator, secretary of State or whatever)[ herinner me niet meer]… ,, die in de nadagen van 9/11 ten tijde van Bush, maar meteen een O2H-bomb op die meteorsteen in de kaaba te Mecca, wilde werpen.
  OM MAAR METEEN VAN ALLE ELLENDE AF TE ZIJN.
  JAMMER:: zou die wens van Mr.G. Flaubert 150 jaar eerder alsnog in vervulling zijn gegaan.
  MAAR hoe zou de wereld er dan nu uitzien??????????

  Like

 7. Niek Verheyen zegt:

  Helemaal mee eens Martien. Ik kon het ook niet geloven toen ik het las, maar hij heeft die quatsch inderdaad gedebiteerd. Tsja, wat wil je ook als je deel uitmaakt van de club van degene die straks als de grootste verrader aller tijden de geschiedenis zal ingaan. En die onder water islamiet heeft nog bijna vier (!) jaar de tijd voor het aanrichten van al die ellende.

  Like

 8. Joop Klepzeiker zegt:

  Dit is veel grappiger !!

  Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu could not confirm comments by the Israeli military’s top intelligence analyst that Syrian government forces had used chemical weapons, U.S. Secretary of State John Kerry said on Tuesday.

  http://www.reuters.com/article/2013/04/23/us-syria-crisis-analyst-idUSBRE93M0XP20130423

  Oeps BIBI in de hoek samen met de idioot kerry..

  Want wat kan BIBI nu doen zijn top generaals afvallen of kerry ?

  Wat een ongelofelijke klootzak !

  Syrian President Bashar Assad used chemical weapons – likely nerves gas – on armed rebels in the civil war raging in his country, the head of the research division at military intelligence Brig.-Gen. Itay Brun told a defense conference at Tel Aviv University on Tuesday.

  http://www.jpost.com/Defense/IDF-intelligence-research-head-Assad-used-sarin-gas-310773

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  OBAMADRAMA is een RENEGAAT een VERRADER een GEK en perverse MOSLIM. En deze Kerry, is van hetzelfde sop overgoten, de hele democratische partij in de U.S.A. is volkomen verrot, en geheel socialistisch marxistisch!

  Like

 10. Sprx zegt:

  Kerry lijdt aan het Stockholm syndrome

  Like

 11. luckybee zegt:

  Nog veel erger Kerry is een Jesuit.Wat heeft de nieuwe paaps gezegd?Hij steund de armen.Moslims landen zijn de armhuizer dezer wereld op de olie arabieren na.

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Martien en de anderen bedankt voor de infomatie over dat minderwaardig mens.
  Het feit dat hij in de club van Mobama zit betekent al niet veel goeds, maar dat het zo erg was was me niet duidelijk.

  Like

 13. Jan zegt:

  Kerry mag dan een volslagen idioot zijn, maar Hank Johnson, Democraat, slaat alles; meent dat het eiland Guam kantelt als er bevolking bijkomt (zegt ook iets over het volk dat hem koos):

  Like

 14. Jan zegt:

  John Kerry waarschuwt de Nigeriaanse regering de mensenrechten te respecteren tegenover de terroristen van Boko Haram
  Secretary of State John Kerry urged Nigerian leaders to order their troops to protect the human rights of enemy combatants during his first trip to sub-Saharan Africa since taking office.
  http://thehill.com/blogs/global-affairs/africa/301981-kerry-pushes-nigeria-to-protect-human-rights-during-africa-trip-

  Het is duidelijk dat de gekken in het Witte Huis een jihad en uitroeiingscampagne voeren tegen het Westen en de westerse civilisatie.

  Like

 15. Jan zegt:

  Kerry: “De economische bloei in Israël is onacceptabel, het vorm een hindernis voor vrede”
  Before meeting with Israeli President Shimon Peres, Secretary of State John Kerry pronounced Israel’s prosperity an impediment to “peace” with the Palestinians. “I think there is an opportunity [for peace], but for many reasons it’s not on the tips of everyone’s tongue. People in Israel aren’t waking up every day and wondering if tomorrow there will be peace because there is a sense of security and a sense of accomplishment and of prosperity.”
  http://www.timesofisrael.com/kerry-israeli-prosperity-preventing-sense-of-urgency-about-peace/

  Van een leugenaar over zijn Vietnamverleden (Purple heart, kiss my ass, Kerry) mag men niets verwachten

  Like

 16. Jan zegt:

  Kerry: Palis hevven $4 miljard nodig en zoeken investeerders.

  John Kerry, IQ van pot augurken, heeft een plan dat de kwijnende ‘palestijnse’ economie (volgens mij nooit tot leven gekomen) weer op te peppen.
  Volgens Tony Blair, die ook van de partij is waar geld te graaien is, leidt de investering tot een VERBIJSTERENDE groei van het BNP van +50% in drie jaar tijd, een afname van de werkeloosheid van 75% en een verdubbeling van het gemiddelde inkomen.
  http://www.guardian.co.uk/world/2013/may/26/john-kerry-plan-palestinian-economy

  Twee Keynesiaanse malloten.

  Like

 17. Jan zegt:

  John Kerry: “De terreur in het Midden-Oosten en elders in de wereld is Israël toe te schrijven”

  Like

 18. Jan zegt:

  Tekort VS stijgt

  Omdat het zo geweldig goed gaat met Egypte geeft Kerry 1,3 miljard dollar aan Morsi.
  U.S. quietly allows military aid to Egypt despite rights concerns
  http://www.reuters.com/article/2013/06/07/us-egypt-usa-idUSBRE95600J20130607?feedType=RSS&feedName=politicsNews&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&dlvrit=574655

  Like

 19. Jan zegt:

  Anti-Israël diplomaat Robert Malley die in 2008 uit het ‘team Obama’ werd gezet wegens banden met Hamas zal waarschijnlijk politiek adviseur worden van Kerry’Ministerie van Buitenlandse Zaken (State Department)
  http://freebeacon.com/a-bad-bad-choice/

  Like

 20. Jan zegt:

  Terwijl Egypte in brand staat houdt Kerry gewoon vakantie, niets aan de hand, gaat hem niet aan. Hij is immers minister van buitenlandse zaken.
  Republicans: Put John Kerry on a plane
  http://bostonherald.com/news_opinion/local_coverage/2013/07/republicans_put_john_kerry_on_a_plane

  Like

 21. Jan zegt:

  Tijdens de afzetting van Morsi zat Kerry gewoon op zijn boot, wat in Egypte gebeurde is immers onbelangrijk, dat mensen vermoord worden is ook onbelangrijk. Meer rotzooi en ellende maakt nu niet meer uit moet dit incompetente stuk vuil denken

  Kerry rap:

  Like

 22. Jan zegt:

  Het fossiel Kerry:

  Like

 23. Jan zegt:

  De exporteurs en financier van terreur en moord, Saoedi-Arabië doneren $100 miljoen aan de nazi-organisatie de VN om terreur te bestrijden. John Kerry kan zijn geluk niet op en gaat uit zijn dak:
  “…. His Majesty’s generous donation, on the occasion of Eid al Fitr, demonstrates once again the Kingdom’s commitment to supporting multilateral institutions and strengthening international cooperation on counterterrorism…..
  http://www.state.gov/secretary/remarks/2013/08/212913.htm

  Like

 24. Jan zegt:

  Kerry in Nusa Dua, Bali

  Like

 25. Jan zegt:

  Kerry: “Alle Joden dienen op te rotten uit Israël”

  Kerry: Israel Would Be Responsible for ‘Third Intifada’
  The State Department on Thursday defended controversial comments by Secretary of State John Kerry after he warned Israel that it would be to blame for a “third intifada” and its own “isolation” should a peace deal with the Palestinians fall through.

  “There will be an increasing campaign of de-legitimization of Israel [that] has been taking place in an international basis,” he said, adding that if Israel does not make a deal, “you may wind up with [a Palestinian] leadership that is committed to violence.”
  http://freebeacon.com/kerry-israel-would-be-responsible-for-third-intifada/

  Like

 26. Jan zegt:

  Kerry, in relationeel opzicht een idioot, een gek, geeft advies aan mannen hoe zij een ‘fantastische ‘vrouw”als Broekpak aan de haak kunnen slaan:
  “For all the men…who sat in or who sit in classrooms where Bill Clinton sat so many years ago, my advice to you is this: Study hard, go to Oxford, become governor of your state, and then maybe you can marry one of the country’s remarkable Secretaries of State.”
  http://politicalticker.blogs.cnn.com/2013/11/15/kerrys-advice-on-how-to-marry-women-like-clinton/

  Iedere zichzelf respecterende man veranderd op slag in een moordenaar als hij een minuut met dit wijf in een en dezelfde ruimte verkeert.

  Like

 27. Jan zegt:

  Antisemiet Kerry stelt voor Amerikaanse troepen naar Israël te sturen om de grenzen van de antisemitische terreurstaat Palestina te beschermen
  http://news.yahoo.com/israeli-palestinian-peace-talks-kerry-offering-us-troops-215838214.html

  Like

 28. Jan zegt:

  Amerika, geleid door imbecielen en idioten:

  Kerry: Iran could ‘very easily’ participate in this month’s UN peace talks for Syria
  Kerry said Iran could play a role if leaders accept that the goal of the meetings is to establish a transitional government on which all sides agree and that has “full executive authority,” should Syrian President Bashar Assad be persuaded to leave power.
  http://www.foxnews.com/politics/2014/01/05/kerry-iran-could-very-easily-participate-in-this-month-un-peace-talks-for-syria/

  Like

 29. Jan zegt:

  Chicago Jesus accepteerd geen nee van Joden in Israël

  Buikspreekpop Jay Carney:
  “What I can tell you is that the remarks of the Israeli defense minister, if accurate, are offensive and inappropriate, especially in light of everything that the United States is doing to support Israel’s security needs,” White House press secretary Jay Carney said. “Secretary Kerry and his team have been working nonstop in their efforts to promote a secure peace for Israel because of the deep concern the United States has and the deep commitment the United States has for and to Israel’s future and the Israeli people.”

  “To question Secretary Kerry’s motives and distort his proposals is not something we would expect from the defense minister of a close ally — again, that’s if those remarks are accurate, as reported,” Carney said.
  http://thehill.com/blogs/blog-briefing-room/news/195415-white-house-slams-israeli-official-over-kerry-comments

  Over de Fakestijnen die alleen een tweede Auschwitz voorstellen.

  Like

 30. Jan zegt:

  Voormaluge administratieve hulp van Kerry zegt dat de terreur van Iran tegen Amerika door dient te gaan

  http://freebeacon.com/fmr-kerry-aide-iran-should-not-be-required-to-cease-terrorism-against-u-s/

  Like

 31. Jan zegt:

  Landverrader Kerry kreeg ‘bronzen ster’* omdat hij steengruis in zijn reet kreeg in Vietnam. Dan de gurkha:

  John Kerry’s ‘self-inflicted’ Purple Heart, Bronze Star
  http://www.wnd.com/2004/08/26004/

  Like

 32. Jan zegt:

  Kerry: ““The real face of Islam is a peaceful religion based on the dignity of all human beings”

  One day after the Islamic State in Iraq and al Sham (ISIS) released a video showing the brutal beheading of American journalist Steven Sotloff–the second American journalist ISIS has decapitated on video–Secretary of State John Kerry gave a speech saying that Islam is a “peaceful religion based on the dignity of all human beings,” and that ISIS is not “the real face of Islam.”

  “America’s faith communities, including American Muslims, are sources of strength for all of us. They’re an essential part of our national fabric, and we are committed to deepening our partnerships with them,” Kerry added.
  http://cnsnews.com/news/article/brittany-m-hughes/kerry-real-face-islam-peaceful-religion

  Like

 33. Jan zegt:

  Kerry nu echt krankzinnig: De Christelijke Bijbel leert ons dat de VS de islamitische staten tegen global warming moeten beschermen

  Like

 34. Jan zegt:

  Useful diot Kerry: “Muslim Scholars Are Outraged About The Islamic State’s Brutality And Perversion Of Islam”…

  So let’s be clear about we’re doing — and what we’re not doing.

  Let’s start by explaining what this fight is not. It is not a clash of civilizations. Muslim scholars are outraged about the Islamic State’s brutality and perversion of Islam, calling its savagery deviant and heretical.
  http://www.bostonglobe.com/opinion/editorials/2014/09/25/under-leadership/a2kyeND3mQrf5ct5oRj4dK/story.html?p1=Article_FeatureStrip

  Let me be clear, you are a fucking bastard, doing nothing, piece of shit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s