‘Heil Ikhwan!’ Godwinnende Egyptenaren tegen de Moslimbroederschap

Screenshot_23

(Door: Timon Dias)

Het doet mij goed te zien dat niet onaanzienlijke segmenten van de Egyptische samenleving zich al enige tijd openlijk verzetten tegen de inherent tirannieke aspiraties van de Moslimbroederschap.

Een opvallend gegeven is dat sommige Egyptenaren inmiddels ook lopen te godwinnen. Nu zie ik daar eigenlijk geen problemen mee, aangezien het terecht is. De moslimbroederschap vertegenwoordigt een expansiegerichte religieuze apartheidsideologie, die bovendien voorschrijft dat Joden op z´n minst gehaat moeten worden. Althans dat is de mening van de huidige Egyptische president:

“Dear Brothers and sisters, we must not forget to nurse our children and grandchildren on hatred towards those Zionists and Jews, and all those who support them. They must be nursed on hatred, the hatred must continue.”

Het enige dat de ideologie van de Moslimbroeders onderscheid van het nazisme, is dat de Broederschap hun vermeende superioriteit ontleent aan de onfeilbaarheid van de Koran, de islamitische profeet, en hier en daar een Hadith of twee, in plaats van aan de vermeende superioriteit van een ras.

Het is een goed teken dat Egyptische tegenstanders van de Moslimbroederschap Hitlervergelijkingen gebruiken. Ten eerste zijn deze vergelijkingen terecht, maar ten tweede illustreert het dat Hitler in die regio dus wel degelijk ook een slechte naam heeft. Met het oog op de populariteit van Mein Kampf in de Arabische wereld, zou men namelijk makkelijk kunnen concluderen dat Hitler er gewoon een populair figuur is.

Onderstaand zijn voorbeelden van Egyptenaren die de Moslimbroederschap met het fascisme vergelijken.

Klik hier voor een godwinnende satire.

Het zijn deze mensen, de seculieren en oprecht liberalen, die de steun van het Westen en vooral de VS verdienen. Echter, dit krijgen ze niet. Obama steunt de Moslimbroederschap en laat de geestverwanten van het Westen in de kou staan. Ik koester nog altijd de hoop dat dit te wijten is aan onwetendheid, en niet aan kwade wil. Hoe dan ook, is het wel onvergefelijk.

Waar staat het Westen nu eigenlijk echt voor, als wij niet eens onze geestverwanten durven te steunen, die onderdrukt worden door een ideologie die alles wil slopen wat ons lief is?

Bron:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/04/heil-ikhwan-godwinnende-egyptenaren-tegendemoslimbroederschaputm_source=Dagelijkse+Standaard+List&utm_campaign=4a6a20cc3e-nb&utm_medium=email

Auteur: Timon Dias

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Egypte, Moslimbroederschap, Westen. Bookmark de permalink .

13 reacties op ‘Heil Ikhwan!’ Godwinnende Egyptenaren tegen de Moslimbroederschap

 1. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Een Egyptische AFA tegen de Moslim-Broederschap. Dat zou leuk worden. Dat zou wèl spanningen opleveren met de AFA-afdelingen in Europa.

  Like

 2. God zal het weten…

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  De redactie van de Duitse krant Die Zeit is ook besmet met het dhimmitudevirus…!!!!
  Stakkers.
  http://www.barenakedislam.com/2013/04/23/german-newspaper-weenies-censor-a-cartoon-of-the-paedophile-prophet-mohammed/

  Like

 4. manna zegt:

  ja, het is fijn dat er roependen in de woestijn zijn. maar de middelen die de islam ter beschikking staan om het volk te tiranniseren zijn te groot. de nazi’s verdwenen ook niet zomaar. dat heeft miljoenen en miljoenen levens gekost, met name aan de russische zijde waardoor dit totalitair regime ook hierna ook blijven bestaan. egypte gaat niet veranderen maar zal erger worden. omdat het beest allah het wil.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Obama is niet onwetend, deze vileine steelse moslim, zal alles er aan doen om de extreme moslims aan de macht te helpen.

  Like

 6. Joop Klepzeiker zegt:

  Om dit onderwerp even wat op te fleuren

  Tijdens een recente paneldiscussie van de machtige en beruchte Council on Foreign Relations (CFR) over de G20-landen werd met tevredenheid gekeken naar het stapsgewijs verdwijnen van de soevereiniteit van de EU lidstaten. De EU dient volgens de CFR dan ook als model voor het uiteindelijk hoofddoel: een planetaire wereldregering waarin de meeste grenzen zullen zijn vervaagd of zelfs zijn opgeheven. Achter de schermen wordt de volgende stap inmiddels koortsachtig voorbereid: het economisch en politiek samengaan van Europa en Noord Amerika.

  De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken en CFR lid John Kerry was afgelopen maandag in Brussel om te praten over het Transatlantic Trade & Investment Partnersship (TTIP) tussen Europa en Amerika. President Obama roept het Congres op hem Trade Promotion Authority (TPA) te geven, een machtsmiddel waarmee hij snel het TTIP en het Trans-Pacific Partnerschip kan invoeren zonder dat het Congres hier nog iets aan kan veranderen.

  ‘Handelsverdragen’ misleidend

  Volgens The New American zijn de politici oneerlijk tegen het Amerikaanse en Europese publiek door deze overeenkomsten, die als sinds president Clinton worden voorbereid, ‘handelsverdragen’ te noemen. De werkelijkheid is dat het hier gaat om projecten die stap voor stap de economieën en politieke systemen van de deelnemende landen integreren in een supranationale autoriteit naar het model van de autoritaire Europese Unie.

  Samen met de CFR werken organisaties zoals het Transatlantic Policy Network, het Brookings Institution en de Carnegie Endowment for International Peace aan het invoeren van deze zogenaamde ‘handelsverdragen’ die er op gericht zijn de soevereiniteit van de landen in Europa en Noord Amerika geleidelijk af te breken en uiteindelijk compleet te vernietigen. Kortom: de Nieuwe Wereld Orde in wording.

  Nieuwe Wereld Orde op basis van EU

  Tijdens de paneldiscussie over het onderwerp ‘De G20: Vooruitzichten en Uitdagingen voor Wereld Bestuur’ gaf Ian Bremmer, president van ’s werelds grootste politieke consultantfirma Eurasia Group, ronduit toe dat er in Europa ‘een echt werkende afbraak van soevereiniteit door de EU’ plaatsvindt. Dit is precies waar critici van de EU al jaren voor waarschuwen.

  Het panel, waar ook CFR directeur van het International Institutions & Global Governance programma Stewart Patrick aan deelnam, was gefrustreerd vanwege de ineffectiviteit van het integratieproces en pleitte ervoor om de G20 meer macht over de wereld te geven. De Europese Unie werd geprezen als model voor het toekomstige wereldsysteem, omdat men er in Brussel reeds in geslaagd is de soevereiniteit en nationale belangen van de lidstaten voor een groot deel op te heffen.

  Niet voor niets stelde EU president Herman van Rompuy vorig jaar dat de nationale parlementen niet in het belang van de EU zijn en daarom van hun macht moeten worden beroofd, vooral ten aanzien van financiële zaken. Als het aan Brussel ligt krijgt alleen de Europese Commissie nog iets te zeggen over de nationale begrotingen (zie link onderaan).

  Xander
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/04/Council-on-Foreign-Relations-blij-met-verdwijnen-soevereiniteit-EU-landen

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Joop Klepzeiker 15.50. uur. Klopt Joop, alles om een Nieuwe Wereld Orde te creeëren, daar gebruiken de vuile schoften, zoals U ze benoemd heeft alle middelen voor. De PISLAM maakt ook onderdeel uit van dat mensvijandig complot. De NWO is de HEL op aarde, samen met de BILDERBERGERS, de ISLAM, en de EU doet men er alles aan om de Anti Christ op de WERELDTROON te zetten.

   Like

 7. Joop Klepzeiker zegt:

  doe ik er even dit bij

  Like

 8. Martien Pennings zegt:

  “Het enige dat de ideologie van de Moslimbroeders onderscheid van het nazisme, is dat de Broederschap hun vermeende superioriteit ontleent aan de onfeilbaarheid van de Koran, de islamitische profeet, en hier en daar een Hadith of twee, in plaats van aan de vermeende superioriteit van een ras.”

  En, Timon, zou dat voor de praktijk nog veel uitmaken?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s