Islamitische landen geven de meeste geboorteafwijkingen te zien

Screenshot_20

Hier de grafiek uitvergroot.

Niet alcohol of roken zijn de twee grootste gevaren voor aanstaande moeders, maar de islam. Want niet in de landen met alcoholconsumptie en niet onder de rooksters komen de meeste geboorteafwijkingen voor, maar daar waar de islam woedt. Op een bepaalde manier wisten onze lezers dat ook zonder deze statistische informatie. Het zijn veel meer de wetenschappers die hier geen nota van willen nemen – ondanks keiharde feiten. Op bovenstaande lijst staan de landen van de wereld.

De landen van Europa bevinden zich in het groene gebied – ook die landen waarvan de statistieken door islamitische immigratie en islamitische familiehuwelijken een vertekend beeld geven. Rusland staat, ondanks de bekende alcoholtraditie, helemaal onderaan, tussen Zwitserland en Italië, op de 5e plaats van onderen. Alle landen van Europa bevinden zich in het groene gebied, onder de 52 gevallen per 1000 geboorten. Ook de andere landen van de Derde Wereld, Zuid-Amerika, zwart Afrika, ja zelfs de vele eilandenstaten, waar de bevolking eigenlijk wordt bedreigd door incest, bevinden zich aardig goed verdeeld in het midden veld (geel en oranje, 52-70 gevallen per 1000 geboorten).

En dan komt het gebied van landen met een hoog percentage geboorteafwijkingen, in het rode gebied, aangevoerd door Soedan, Saoedi-Arabië en Benin:

1.    Soedan 82.0/1000

2.    Saoedi-Arabië 81.3/1000

3.    Benin 77.9/1000

4.    Burkina Faso 77.0/1000

5.    Palestijnse gebieden 76.6/1000

6.    Verenigde Arabische Emiraten 75.9/1000

7.    Tadzjikistan 75.2/1000

8.    Irak 74.9/1000

9.    Koeweit 74.9/1000

10. Afghanistan 74.8/1000

11. Oman 74.8/1000

12. Syrië 74.3/1000

13. Pakistan 73.5/1000

14. Nigeria 73.5/1000

15. Kirgizië 73.4/1000

16. Qatar 73.4/1000

17. Bahrein 73.3/1000

18. Jordanië 73.1/1000

19. Libië 73.0/1000

20. Tunesië 72.7/1000

21. Marokko 72.3/1000

22. Jemen 72.1/1000

Wat de inteelt niet lukt, wordt aangevuld door een paar krachtige trappen in de buik, vrij naar de koran (soera 4, vers 34:  Mannen zijn voogden over de vrouwen omdat God de enen boven de anderen heeft doen uitmunten en omdat zij van hun rijkdommen besteden. Deugdzame vrouwen zijn dus zij, die gehoorzaam zijn en heimelijk bewaren, hetgeen God onder haar hoede heeft gesteld. En degenen, van wie gij ongehoorzaamheid vreest, wijst haar terecht en laat haar in haar bedden alleen en tuchtigt haar. Als zij u dan daarna gehoorzamen, zoekt geen weg tegen haar. Waarlijk, God is Verheven, Groot.”)

Het is een wrede realiteit: in de meeste islamitische landen wordt één op de twaalf tot vijftien kinderen gehandicapt geboren. Het is niet de armoede, want veel arme volkeren in Zuid-Amerika of zwart Afrika staan er beter voor. Ondanks alcoholconsumptie.

De statistiek komt trouwens van WikiIslam, want de moslims hebben deze statistiek daar zelf gepost.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/04/23/islamische-staaten-weisen-die-meisten-geburtsdefekte-auf/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

31 reacties op Islamitische landen geven de meeste geboorteafwijkingen te zien

 1. Zelfs bij de dieren zijn deze verminkingen dit lager!

  Like

 2. Pieter Nokkio zegt:

  De vele als gevolg van inteelt in Israël geboren Arabische baby’s krijgen in dit land een eersteklas medische verzorging. Dat heeft de 65-jarige staat voor zijn inwoners over. Dat feit (uit betrouwbare bron) wil er bij de antisemitische media in het ‘westen’ (oostelijk halfrond overigens) niet in…
  Zoals wel meer niet.

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Als ik zo naar de moslims in Nederland kijk zou je haast ervan uitgaan dat ze allemaal gehandicapped zijn. Geestelijk althans.

  Like

 4. Pingback: BOINNK!!! | Noch alcohol, noch roken levert het grootste gevaar op voor geboorte-afwijkingen, maar de statistieken bewijzen dat het de islam is

 5. INTEELT IN ISLAM CULTUUR JAAGT WESTERSE GEZONDHEIDSZORG OP HOGE KOSTEN
  In Duitse steden zoals Duisburg wordt in de Turkse gemeenschappen een op de vijf huwelijken tussen neef en nicht gesloten. Volgens informatie van het Essener Zentrum für Türkeistudien (ZfT) vormen ze zelfs een vierde deel van de huwelijken van oorspronkelijk uit Turkije afkomstige personen in Duitsland. Dat is riskant: als een neef en een nicht in de eerste graad een kond verwekken, is de waarschijnlijkheid van de meest zware afwijkingen en ziektes bij het kind tweemaal zo groot als bij een normaal huwelijk. Turken hebben intussen deze systematische inteelt niet alleen in steden zoals Duisburg met hun door ons begroette ”familiehuwelijken” onder bepaalde migrantengroepen tot normaliteit gemaakt. En wie betaalt de daaruit voortvloeiende kosten? Wij belastingbetalers.
  In Nordrhein-Westfalen heeft de voormalige CDU-minister van integratie Armin Laschet projecten over het thema incestinformatie onder migranten afgewezen. Men wil in Duitsland niet praten over dat explosieve thema van de door bepaalde migrantenculturen geïmporteerde familiehuwelijken met hun dramatische gevolgen. Men betaalt liever uit de belastingkas voor de vervolgkosten en kijkt glimlachend toe bij de import van familiebruiden uit Anatolië en andere gebieden in de wereld. We zullen echter ook in Duitsland moeten praten over dit ”ongebruikte potentieel” van onze geïmmigreerde medeburgers en over het falen van de politici op dit gebied. In de Berlijnse ”Tagesspiegel” wordt er over het wegkijken bij de inteelt onder geïmmigreerde medeburgers uit de islamitische cultuurkring in ieder geval gezegd: ”Noch de psychische gevolgen van de gedwongen huwelijken noch de gevolgen van de familiehuwelijken wat de gezondheid betreft schijnen Duitse of Berlijnse instellingen te interesseren. In de Bundeszentrale für gesundheitliche Aufklärung is het thema überhaupt niet bekend. Men verwijst naar het ministerie van gezondheid, dat het ook niet weet. Datzelfde geldt voor het ministerie van familiezaken. En bij de Berlijnse wethouder voor gezondheid Heidi Knake-Werner (PDS) is de woordvoerster alleen al gepikeerd over de vraag naar het Turkse huwelijksgedrag: ’Dat is een zaak van de Turken’. ”
  Dat is hij zeer zeker niet. Want het zijn de Europese belastingbetalers, die de aldus verwekte, vaak psychisch gestoorde kinderen (bijvoorbeeld schizofrenie) en ook de lichamelijke handicaps uit deze achtergebleven inteelthuwelijken moeten bekostigen. Wie altijd al wilde weten waarom er in Europese kinderziekenhuizen zoveel kinderen van Turkse of Arabische komaf liggen, kan de oorzaken daarvan gemakkelijk vinden als hij de waarheid wil weten. Die is heel eenvoudig: ”Omdat juist in Turkije en Arabische landen huwelijken tussen bloedverwanten vaak voorkomen, treden er onder hen opvallen vaak geestelijke handicaps en stofwisselingsziekten alsmede ziektes van het centrale zenuwstelsel door storingen in genen op.”
  Wij telen tegenwoordig systematisch een generatie geïmmigreerden dom, een toenemend agressief, debiel leger van achtergeblevenen, dat niet alleen van Duitsland binnen Europa het land van de hulparbeiders zal maken. Wij financieren gewoon liever knuffelprojecten van de integratie-industrie, die politiek correct overkomen. Maar het gaat niet alleen om de directe geneeskundige behandelingskosten. Steeds vaker komt het bij familiehuwelijken verwekte kroost zwaar gehandicapt ter wereld.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Absoluut niet ondenkbaar dat de situatie bovendien ook zo is dat veel geboorten in islamitische landen met een erfelijke pre-natale afwijking helemaal niet gemeld worden en dat een veelheid van deze kinderen vlak na de geboorte zomaar verdwijnen. Deze kinderen zullen nooit in de statistieken verschijnen. In de westerse landen zal dit fenomeen nauwelijks aan de orde zijn omdat de registratie in samenhang met pre-natale zorg beter geregeld is. De werkelijkheid van alle landen in het rode gebied zal dan ook naar alle waarschijnlijkheid vele malen ernstiger zal zijn dan de statistieken aangeven.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Ze hadden dat onderzoek ook in de EU en de rest van het Westen moeten uitvoeren, omdat islamitische inteelt (want dat is het) hier ook welig tiert. Zo zie je maar weer: ze willen dmv de baarmoeder deze hele wereld veroveren*, maar ik voorspel KEIHARD dat ze zichzelf in genetisch opzicht door diezelfde baarmoeder naar de bliksem helpen.En wat ook zo leuk is: ze houden al eeuwen stijf en strak vol dat die allah van hun voor iedere probleem een oplossing heeft, maar ze hebben niet in de gaten dat ze zichzelf al eeuwen voor de gek houden.
  En daar kan ik niet mee zitten. http://tinyurl.com/cbluo54
  *zie alinea 9 van deze pagina>> http://tinyurl.com/a9thg2w

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Iedereen weet dit langzamerhand al. Ofschoon je juist deze kinderen vaak niet te zien krijgt, doordat ze verborgen worden gehouden. Je vraagt je af, wat die Moslims bezielt: Ze moeten dit al generaties lang in het achterhoofd hebben, maar ze blijven hun dochters uithuwelijken aan ‘neven’ in de zoveelste graad. Ze willen oh zo graag nageslacht, maar ze blijven, in geval van razernij, hun vrouw in de buik slaan en trappen -wat wel een berekende mishandeling MOET zijn, want bij plotselinge drift ligt bijvoorbeeld in het gezicht slaan veel meer voor de hand. Ergo kun je de conclusie trekken -voor de zoveelste maal- dat Moslims niets om kinderen geven : Het waarborgen van de familie-eer (huwelijk met neef) en het treffen van de opstandige echtgenote in haar diepste wezen (haar ongeboren kind) is belangrijker dan het lichamelijk/geestelijk welzijn van de kinderen. Die hangen er binnen de Islam toch al bij als oud vuil en hier dus helemaal. Aangezien de overheid de laatste jaren toch al driftig plannen maakt om aanstaande ouders in het algemeen intensiever te controleren en te begeleiden, zou het een goed idee zijn, om dan maar eens, met verdubbelde ijver, bij deze groep te beginnen; de autochtonen komen daarna nog wel eens aanbod. Ja, wat het zwaarste is, moet het zwaarste wegen, niet waar?

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  We hebben de ACHTERLIJKHEID geimporteerd, voornamelijk op voorspraak van de socialisten, christen-democraten en liberalen. De gevolgen zijn voor ons burgers, en de hele huichelachtige politiek gaat weer de handen wassen in onschuld. Ik hoop de dag mee te maken, dat de europese burgers het compleet zat zijn, en er afgerekend wordt met deze politieke verraders!

  Like

 10. BertG. zegt:

  Ik vind zuid-afrika nog vrij laag op de lijst staan.
  Enige tijd geleden stond er hier een artikel dat er daar moeders waren die bewust en of ander chemisch goedje opzopen om een ongelukkig kind te kunnen krijgen i.v.m. een hogere uitkering wat dat dan zou opleveren.
  En heeft er iemand hier wel eens goed opgelet wat er allemaal in een busje zit voor speciaal vervoer van gehandicapte kinderen. Weinig NL”ers
  Dat maakt dit item bijna overbodig. Zo’n busje zit er vol mee.

  Like

 11. vanhetgoor zegt:

  Inteelt is de wil van Allah! Over enige tijd kunnen we spreken van het Turkse ras! Loopt op handen en voeten, vrouwtjes en mannetjes hebben overal haar. Intelligentie vergelijkbaar met een Bonobo die te vaak uit de boom gevallen is.

  Like

 12. Jan zegt:

  Aan de oren trekken en met een stok op de handen slaan. Dat is het advies dat Maulavi Ashraf Ali Thanvi geeft in zijn boek ‘A gift for muslim couple’.
  Citaten uit het boek:
  ‘….it might be necessary to restrain her with strength or even to threaten her.’
  ‘The husband should treat the wife with kindness and love, even if she tends to be stupid and slow sometimes.’
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2119846/Muslim-guide-marriage-tells-husbands-beat-hand-stick.html

  Like

 13. daiyu-ninja zegt:

  Islamisten zijn al 1400jr bezig hun genen te beschadigen.
  Hoelang duurt het nog voordat hun DNA zo defect en misvormd is., dat ze helemaal niks meer kunnen?
  Ik hoop dat dat heel snel is.

  Like

 14. 2Crazy2bTrue zegt:

  De grootste verminking door de islam vindt echter onder het schedeldak plaats. De kosten daarvan zijn onberekenbaar. Beschavingen werden, worden en zullen er door vernietigd worden.

  De homo islamicus een volledig gedegenereerd eens menselijk wezen, nu in vele opzichten vergelijkbaar met de sociale insecten, gaan heen en vermenigvuldigen zich, zombies zonder eigen wilsbeschikking nog slechts hechtend aan de dood.

  Deze vicieuze cirkel van verderf dient door de mensheid zelf doorbroken te worden en moet bestreden worden zoals die eens de pokken en lepra heeft bestreden. Waar een wil is is een weg, waar geen weg is, wacht de dood.

  Like

 15. Roni Thome zegt:

  Als leerlingen van de middelbare school, tegen het einde van de 21ste eeuw, de 20ste eeuw zouden moeten kenmerken, zouden ze in hun werkstuk zeker het volgende schrijven:
  ‘De 20ste eeuw was een periode die doordrenkt was door bloed van honderden miljoenen mensen, die slachtoffers waren van WOI, het Nazisme en Communisme. Echter, er was nog een maatschappelijke ideologische stroming in het westen. Die van de links georiënteerde ‘Gutmenschen’ die de Islam en de derde wereld vereerde. Het is waar: deze ideologie had niet direct bloed op haar handen. Maar ze ambieerde op geniepige methodische wijze de westerse wereld langzaam en geleidelijk kapot te maken. Van binnenuit te vernietigen. Deze stroming gebruikte in plaats van wapens drie middelen: a) massa-immigratie uit derde wereldlanden; nadruk leggend op import van Moslims, b) sociale wetenschappen zoals massapsychologie en
  c) hersenspoeling via de geschreven- en audiovisuele media . De ‘Gutmenschen ideologie’ had de laatste 30 jaar van de 20ste eeuw de greep over Europa. Eerst hadden haar vertegenwoordigers de macht in de Europese landen geconsolideerd en later, als kroon op hun werk, stichten ze de Europese Unie (als voorbeeld v.d. USSSR). Vanaf het moment dat zij aan de macht kwamen, importeerden ze miljoenen van analfabeten en religieuze fanatici uit de het platteland van vooral Islamitische landen. Mensen die naar Europa illegaal kwamen, mochten via ‘general-pardon’ regelingen blijven. De ‘Gutmenschen’ namen alles als zoete koek. Als de inheemse inwoners over de nieuwkomers klachten hadden, was het hen schuld!. Ze moeten zich aanpassen aan de nieuwkomers- en niet anders om!. Dat de nieuwkomers alle mogelijke ziektes onder de leden hadden; was niet erg. Het zorgstelsel van het land betaalt graag voor dure medicijnen en ziekenhuisbehandelingen. Ze vonden het ook niet erg dat de nieuwkomers het leuk vinden binnen de familiekring te trouwen en dankzij deze traditie van honderden jaren neef- en nichthuwelijken kregen ze veelvuldig gehandicapte kinderen
  De ‘Gutmenschen’ vonden het normaal dat een echtgenoot zijn vrouw lamslaat of vermoord in de naam van erewraak. Hij mocht ook zijn dochters beneden de tien jaar uithuwelijken en seksueel mutileren via vrouwenbesnijdenis. De slagzin van de ‘Gutmenschen’ was: ‘daar betalen wij graag voor!. Wij hebben hier genoeg inheemse ezels die hoge belastingen betalen om onze hobby’s te financieren’. En zo ging het ook met onderwerpen zoals: exorbitant hoge mate van criminaliteit onder de nieuwkomers die hele steden en regio’s onveilig maakten. De ‘Gutmenschen’ waren bereid miljarden uit te geven voor de achterstand van immigranten kinderen, MAAR NIET voor faciliteiten die de oude en zieke inheemse bevolking nodig had. De inheemse autochtone bevolking telde niet mee.

  De Financiën en het leefklimaat gingen de Europese landen zienderogen achteruit. Maar de ‘Gutmenschen’ hebben er alles aan gedaan om de realiteit met leugens te camoufleren, te bagatelliseren en vooral de andere kant uitkijken. En zo sloot Europa het jaar 2000. Zij ging de volgende eeuw en het volgende millennium met een berg van financieel en maatschappelijke sores. Met een gigantisch grote Moslimbevolking die niet enkel de economische stabiliteit dreigde kapot te maken maar vormde een dreiging op het leven zelf in de oude lidstaten van de Europese Unie.

  Like

 16. peter selie zegt:

  Het is al wel vol met reactie, maar graag nog een grafiek met hersenafwijkingen!

  Like

 17. BertG. zegt:

  En nog veel meer achterlijkheid.
  Een typisch Hollands mooi weer foto gemaakt in een typisch Hollands straatbeeld.
  Alle achterlijkheid gevangen in 1 beeld. En wat zal het stinken daar onder.

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  @Petrossa
  Comments van 03:54 en 05:09 gemist..????

  Like

 19. Als je de onzichtbare verminkingen meerekent (gebrek aan hersencellen), kom je op bijna 99% van deze bevolkingsgroep!!!

  Like

 20. koddebeier zegt:

  Islamitische landen geven de meeste geboorteafwijkingen te zien……….Hadden we eigenlijk anders verwacht ?????
  Kijk alleen maar naar het gedrag wat ze tentoon spreiden…

  Like

 21. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Langzaam maar zeker vormt zich naast de Islamitisch godsdienst, zich een Islamitisch ras. Ook dit heeft weer consequenties.

  Like

 22. Tienus Plotseling zegt:

  In de grafiek staat Nederland nog aardig rechts, maar zal met rasse schreden naar links verhuizen, totdat het uiteindelijk in het rode vlak, uiterst links, aanbelandt. Ik werk in Gouda, alwaar het merendeel, dat op speciale scholen zit, islamiet is. Zo gek als een deur, niet tot enig normaal functioneren in staat, maar de ouders hebben wel een mooi huis met dito inrichting. Allemaal van de uitkering van hun geldmachientje, want zo zien zij het. En wees eerlijk, wat is er nu mooier, dan je lelijke nicht te trouwen, haar vol te douwen met jong, wat zo achterlijk als een deur is, daar geld voor te vangen, wat 4 keer hoger ligt dan voor een normaal kind? Je zult wel gek zijn om normale kindertjes te maken, toch?

  Like

 23. Wordpress zegt:

  Het cijfer is verontrustend en de inteelt is niet oke dat klopt.

  Echter vergeten we een heel belangrijk punt, enorm veel kinderen (hier in Vlaanderen zeker!) tussen de leeftijd van 3 en 11 jaar groeien momenteel op in scholen waar alle volkeren en geloofsovertuigingen als een eenheid bij elkaar zitten, ze bouwen samen torenhoge zandkastelen, spelen samen tikkertje, ravotten. Pure christelijke oostblok-kinderen, moslimkinderen, westelijke kinderen, … ze zitten allemaal samen, zij gaan in tegenstelling tot de andere generaties nooit angst hebben voor onbekende volkeren en ze meteen als een grote bedreiging zien.

  Ze begrijpen de gelijkheid tussen volkeren ondanks de culturele verschillen.

  Uiteindelijk zijn we allemaal mensen, medicijnen werken hier evengoed als in Azie of Noord Afrika, de Verenigde Staten,… Om maar even de gelijkheid te benadrukken 😉

  De jeugd van nu gaat minder en minder hoofddoeken dragen (zie je nu al in het straatbeeld bij ons), de allochtone jeugd heeft ondertussen veelal de mindset te trouwen met degene die ze graag zien in plaats van degene met de grootste bruidschat.

  Wakkerworden jongens, er komen nieuwe tijden aan.

  Hoe groter we de kloof tussen onze volkeren te maken, des te moeilijker onze kinderen het zullen hebben deze kloof terug dicht te smeden!

  Nu is het aan ons, om te kiezen tussen 2 belangrijke keuzes:
  1. We verkleinen de kloof, stoppen met ons anti-sociaal gedrag tegenover elkaar en verbroederen (zoals de bijbel, de koran, de thora, en elk gezond slim verstand in dit universum het ook zeggen)

  2. We laten ons leiden door onze angst voor het onbekende, maken de kloof groter door dit soort propaganda te posten op het internet, bombarderen elkaar kapot met miljarden doden op het geweten in een door radioactieve straling, met ziektekiemen bezaaide wereld.

  De keuze is aan ons als mensheid, verbroederen en als eenheid leven of met bloed, mensenoffers, verschrikkelijke ziekten en tranen de wereld zoals wij ze kennen kapot maken.

  Angst is de slechtste raadgever!
  Keep it in mind!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s