Vijf miljoen Nederlandse neo-NSB’ers: Eerste Vervolg

Screenshot_3

(Door: Manfred Gerstenfeld)

Enkele weken geleden schreef ik in de Dagelijkse Standaard over een studie van de universiteit van Bielefeld. Daaruit bleek dat meer dan 38% van de Nederlanders van mening is dat Israël een vernietigingsoorlog voert tegen de Palestijnen. Dit betekent dat zij Israël beschuldigen van genocide. In de Westerse wereld wordt het plegen van genocide nu beschouwd als het absolute kwaad. Deze op niets gebaseerde beschuldiging is een uitdrukking van extreem antisemitisme. Het Palestijns-Israëlische conflict behoort waarschijnlijk niet tot de vijftig meest bloedige conflicten sinds de Tweede Wereldoorlog.

Ik schreef ook dat dit beeld van Israël een nieuwere mutatie is van wat vroeger als absoluut kwaad werd gezien: eerst werd in de christelijke wereld de Joden godsmoord verweten. Daarnaast beweerde later de nazi-propaganda dat Joden “Untermenschen”, ongedierte en bacteriën zijn. Ik concludeerde dat er ongeveer 5 miljoen Nederlanders zijn die men middeleeuwse duisterlingen of neo-NSB’ers kan noemen. Dit bewijst dat er iets radicaal mis is in het huidige Nederland.

De Nederlandse pers zweeg het onderzoek dood. Ook voor hen die het niet met mij eens zijn, zou het een veel belangrijker onderwerp moeten zijn dan bijvoorbeeld het omstreden koningslied. Het verzwijgen hielp niets, want mijn artikel op De Dagelijkse Standaard kreeg nogal wat aandacht in de Joodse wereld. Een internationaal Joods televisieprogramma vermeldde het als nieuws en Y-net, de Engelse website van Israëls grootste dagblad, schreef erover.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", antisemitisme, Joden, Jodendom, Nederland. Bookmark de permalink .

5 reacties op Vijf miljoen Nederlandse neo-NSB’ers: Eerste Vervolg

 1. Theresa Geissler zegt:

  Best mogelijk dat binnen afzienbare tijd hierover de discussie losbarst, maar van Links zal dat dus niet komen: Die zien zich allesbehalve als neo-NSB’ers en blijven stijf en strak volhouden dat ‘ze juist proberen, een herhaling van de jaren ’30 en ’40 te voorkómen. Alleen zijn -volgens hèn- de bordjes nu verhangen: De Joden zijn niet langer slachtoffer, maar dader. Slachtoffer zijn nu die arme Palestijnen en in het verlengde daarvan die arme, arme Moslims híer. Dat de tegenwoordige ‘slachtoffers’in tegenstelling tot de slachtoffers uit het verleden uit zijn op totale wereldheerschappij en onderwerping van alle niet-Moslims weigeren ze nog steeds hardnekkig in te zien -Ja, ik weet het: Het liedje wordt eentonig. Toch zullen we ons moeten blijven bezinnen op een middel om het tenslotte te laten dóórdringen, voor dat stelletje blinden onze maatschappij helemààl naar de Filistijnen helpt!

  Like

 2. luckybee zegt:

  Sorry ook van deze herren rassen waanzinnigen heb ik allang genoeg van.Dat hebben wij van de Jappen geleerd dat het de hel is met ze te leven.Net zo als ook met de moslims en internationale socialisten.Dus stuur ze zelf naar de Hel.

  Like

 3. Pingback: De zonde van het verzwijgen van de feiten door de Nederlandse media [Manfred Gerstenfeld] | De Vrije Chroniqueurs

 4. Dit artikel gaat eigenlijk over het verzwijgen van sommige feiten door Nederlandse media. Nu “Derrick” (Horst Tapper) een SS-er blijkt te zijn geweest worden zijn series niet meer gedraaid door Max. Toch blijven heel wat belangrijke (adelijke) families die SS-ers in de familie hadden en daarover hardnekkig zwijgen daardoor hun lot te ontlopen. Bij voorbeeld, de dominee Semeijns de Vries van Doesburgh, die de “lijkrede” van Prinses Juliana verzorgde was een dochter van een SS-er. Haar broer was diverse malen ambassadeur van Nederland, nota bene in Polen, waar zijn vader in 1944 terreur zaaide met zijn Pantzercorps Wiking. Zij hebben altijd en nog steeds hun afkomst geheim gehouden. Wist het Koninklijk Huis, Buitenlandse Zaken en de pers dan niets van het geheim van die familie? Zeker wel, maar de familie beschikte over een netwerk in de hoogste kringen. Dan te weten dat de naam Semijns de Vries van oesburgh op valse gronden is verkregen. Zie daarvoor http://home.kpn.nl/jochemvanloosen/pagina6.html

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @. van Loosen 29 apr. 15.23u. Ja, maar wacht even: Haalt U nu twee dingen niet een béétje door elkaar? Het is toch nog wel een verschil of iemand zèlf SS-er is geweest (Horst Tappert dus) of dat hij/zij het KIND is van een SS-er. Ik kan me voorstellen, dat, als je ouders iets op hun geweten hebben, waar jij part noch deel aan hebt, je dat verborgen houdt uit zelfverdediging. Verschillende stemmen -wel overwegend van nep-Oranje-gekken- blèren voortdurend dat je Maxima niet mag aanrekenen wat haar vader op zijn geweten heeft. Nu, goed, maar dan zou ik niet weten waarom dat voor anderen niet net zo goed zou gelden als voor een salsa-hitje, dat toevallig aan onze zogeheten ‘koning’ gekoppeld is.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s