Bill Warner – De islam co-existeert met andere religies?

Screenshot_25

Er schuilt een enorme ironie in de bomaanslag van Boston. Toen de Jihad-broers Tsarnaev zich een Mercedes toe-eigenden om hiermee te vluchten, zat er achter op deze auto een sticker “Coexist”. Deze sticker is het religieuze symbool van de multiculturele massa – u weet wel – alle religies zijn gelijk. Welnu, het er uit springende symbool van diegenen die willen co-existeren zijn de ster en de halvemaan van de islam. En hoe goed heeft de islam tot nu toe met anderen geco-existeerd? Welke soort buurman is de islam in de loop van de historie geweest?

Screenshot_26

Laten we beginnen met Mohammed. We weten enorm veel over Mohammed als buurman van de kafirs (niet-moslims), heidenen, Joden en christenen.

Toen Mohammed in Mekka leefde, voordat hij moslim werd, was hij een goede buurman, hij was welgesteld en hielp mee om meningsverschillen bij te leggen.

Maar dit veranderde allemaal toen hij de profeet van Allah werd. Opeens werd hij een prediker van de islam en irriteerde in toenemende mate zijn buren.

U ziet, Mohammed wist niet allen wat juist was, hij eiste dat iedereen het zo deed zoals hij, op de manier van Allah. Hij werd een buurman die altijd gelijk had en alle anderen hadden altijd ongelijk.

Niet alleen dat men altijd ongelijk had, maar ook de ouders en de groot ouders hadden geen gelijk gehad. Mohammed legde geen geschillen meer bij, hij schiep ruzie. Na 13 jaar hadden de Mekkanen daar genoeg van en drongen er bij Mohammed op aan om de stad te verlaten.

Dus trok hij naar de stad Medina, die voor de helft door Joden bewoond werd.

En wat voor buurman was hij voor de Joden?

Kort gezegd, twee jaar later was Medina “Jodenrein”. Toen hij daar aankwam, waren er drie joodse stammen. Snel achter elkaar werd de eerste stam de stad uitgegooid en van zijn bezittingen beroofd. Daarna werd de tweede joodse stam verbannen. Deze had nog geluk. De laatste joodse stam leed het meest. De vrouwen werden tot slaaf gemaakt en in grote stijl tegen geld verkocht om paarden en wapens voor de Jihad te verkrijgen. De rest van zijn leven gebruikte Mohammed de slavenhandel om zijn Jihad te financieren. Hij liet de kinderen ontvoeren en door islamitische gezinnen adopteren om ze als moslims op te voeden. Daarna werden alle 800 mannelijke Joden onthoofd.

Maar wacht eens even – Mohammed was nog niet klaar met zijn co-existentie met de Joden. Daarna verliet hij Medina en trok naar Khaybar om daar de Joden aan te vallen. Mohammed verpletterde ze, roofde hun eigendom, liet hen als dhimmi´s onder het shariarecht werken en gaf hen de helft van datgene dat ze verdienden.

Zo co-existeerde Mohammed met de Joden

Maar Mohammed was nog lang niet klaar met zijn co-existentie. Nu waren de Arabieren aan de beurt. Hij overviel de karavanen van en naar Mekka. Zijn Jihadisten doodden, ontvoerden, stalen, moordden en bestreden de heidense Arabieren steeds opnieuw. Mohammeds politiek van de co-existentie met de Arabieren was de Jihad. Deze ging net zo lang door totdat iedere Arabier moslim geworden was.

Screenshot_29

Nadat Mohammed iedere ziel in Arabië had gedwongen zich tot de islam te bekeren, richtte hij zijn politiek van de co-existentie op de christenen in het noorden van Arabië en in Syrië. Hij viel de christenen aan en de verliezers werden dhimmi´s, net zoals de Joden.

Een dhimmi te zijn is de enige manier die de sharia aan kafirs toestaat om binnen een islamitische samenleving te co-existeren.

De dhimmi is een derderangs burger, die een speciale belasting betaalt en geen echte burgerrechten heeft.

Een dhimmi kan bijvoorbeeld niet als getuige optreden voor een islamitische rechtbank.

Laten we eens kijken hoe de islam in Afrika heeft geco-existeerd

Een aanwijzing welke soort co-existentie dit was, is het Arabische woord “abd”, dat zowel zwarte slaaf als Afrikaan betekent. Uit de context blijkt welke betekenis er wordt bedoeld.

De islam bedreef aan de westkust, de oostkust en de Middellandse Zeekust van Afrika de slavenhandel. De islam verkocht al die slaven, die naar Noord- en Zuid-Amerika werden verscheept.

Volgens conservatieve schattingen werden er 120 miljoen Afrikanen in de Jihad gedood, die verantwoordelijk was voor de productie van alle slaven van Afrika.

Hoe co-existeerde de islam met de boeddhisten en wat gebeurt er op dit moment in Afghanistan?

De Jihad heeft alle individuele boeddhisten en hun bibliotheken en kloosters daar vernietigd.

Er bestaat een rijkelijk gevulde databank over de co-existentie van de islam met de rest van de wereld op www.thereligionofpeace.com. Hier staan meer dan 20.000 Jihad-aanslagen op de hele wereld sinds 09-11-2001 geregistreerd. Hier een grafiek met de data van de 4 landen die het meest worden getroffen door de Jihad:

Screenshot_27

Anders gezegd, zo co-existeert de islam tegenwoordig met de Joden, boeddhisten, christenen en Hindoes. Hij praktiseert de Jihad tegen aller niet-moslims – de kafirs.

Het idee van een “co-existentie” bezit bovendien een sociale klank: we zijn allemaal één grote, gelukkige familie.

Maar hoe kunnen we over religies praten zonder op het punt terecht te komen dat een van hen de juiste of de beste is? Welnu, dat is heel eenvoudig. Als je niet tot een religie behoort, dan is de enige maatstaf hoe je door diegenen behandeld wordt die tot die religie behoren. Kortom, je houdt je alleen bezig met de ethiek en het karakter van de aanhangers.

Alle wereldreligies hebben een ethische code en die is verankerd in de gouden regel. De islam kent geen gouden regel. Mohammeds leven is het perfecte voorbeeld hoe men zich als goede buurman niet moet gedragen.

Hoe co-existeer je met een buurman die je voor de ethische keuze plaatst – moord of misleiding? Hoe denken de religieuze leiders in Amerika over de co-existentie met de islam? Ze vinden het prachtig!

“Co-existentie” is de geestelijke mengelmoes die de koppen van de nuttige idioten vult, die naar de religieuze dialoogmanifestaties van de familie Abrahams gaan. De ministers en rabbi´s, die  deze dialoogmanifestaties bezoeken, weten net zoveel over de islam als men kan lezen op de autostickers. Hun onwetendheid is verbazingwekkend.

Ze zijn er om te co-existeren en de imam is er om te domineren. De dhimmi christenen en Joden willen verbinden, de moslims willen winnen. Maar deze mentale mengelmoes zit niet alleen in de koppen van de religieuze dhimmi leiders, maar ook in die van de vertegenwoordigers van de rechtsstaat en het leger. Onder Bush en Obama werd iedereen die echt iets had begrepen van de islam binnen het leger en de uitvoerende instanties van de rechtsstaat verwijderd.

Lesdocumenten van het FBI en het leger werden gezuiverd om de Moslimbroederschap tevreden te stellen. Zo werd het aan onze beschermers verboden om de oorlogsdoctrine van de politieke islam te bestuderen. Ze werden eraan gehinderd de vijand te benoemen en hem te bestuderen.

Er bestaat slecht één manier waarop men een tijdlang met de islam kan co-existeren. De islam moet zich ondergeschikt maken aan de Kafir civilisatie en we mogen ons nooit ondergeschikt maken aan de islam, zelfs niet in het kleinste detail.

Dat betekent dat we alle kleine details van de islam moeten kennen en dat begint met de kennis over Mohammed en zijn oorlogen tegen alle kafirs.

Screenshot_28

Bron:

http://europenews.dk/de/node/67004

Bron oorspronkelijk artikel:

http://www.americanthinker.com/2013/04/islam_coexists.html

Auteur: Bill Warner

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in co-existentie, Islam, Jihad, Mohammed, Religie. Bookmark de permalink .

30 reacties op Bill Warner – De islam co-existeert met andere religies?

 1. Pingback: Islamiserende kerkleiders vormen gemeenteleden bewust als islamvriendelijk ! | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 2. Deze kafir laat zich niet overwinnen door en tot slaaf maken voor de islam!

  Like

  • maria zegt:

   Ja lieve Jack dat kun je hier wel veilig zeggen maar christenen in Syrië hebben die keuze niet! Dan wordt je kop er met een bot mes afgezaagd en dan mag je gelukkig vertrouwen op God! Ik heb oneindig veel respect voor deze christenen en schaam me diep dat er zo weinig steun is van zowel de politiek als de kerken in Europa.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Maria 00.45. uur. Klopt Maria, en het is een schande, dat het zgn. CDA geen toon laat horen. Het CDA is verworden tot “christenen dienen allah”. En onze kerken in nederland, laten ook geen enkele blijk van medeleven zien t.o.v. de vervolgde broeders en zusters in moslimlanden. En ten opzichte van de verraders van socialistische, christen-democratische en liberale huize zeg ik: SCHAAM U DIEP. En tegen de HAATBAARDEN zeg ik VAL DOOD!

    Like

   • Volledig met je eens, Maria! “Zij die hun leven verliezen voor Mij zullen het behouden. Zij die hun leven trachten te behouden zullen het verliezen!” “Wees niet bang voor hen die wel het lichaam kunnen doden maar niet de Geest. Wees veeleer bang voor Hem die lichaam en geest kan vernietigen!” En… moslims hebben een schijn van godvruchtige toewijding!

    Like

 3. Jan zegt:

  Ach, stond er al. Misschien heb ik een verrekijker nodig.

  Like

 4. maria zegt:

  Toch weet ik niet op wie ik kwader moet zijn: de moslims die beloofd is dat ze de rijkdommen van de kuffars zullen erven of de Gutmenschen/Zweefteven die dat multiculti gedoe goedlullen en Israël als het ultieme kwaad zien. Het is niet christelijk maar ik haat ze allemaal!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Maria 00.38 Hier nog één, Maria! Hoewel ik al jaren niet meer Christelijk ingesteld ben, maar wel min of meer Humanistisch en die mogen in feite ook niet haten, -geloof ik. Maar we kunnen niet anders: Ze maken het er naar!

   Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Dit zegt alles, lijkt me. http://tinyurl.com/cc45mmg
  Dit ook…http://tinyurl.com/be54uxd
  Nou vooruit, drie keer is scheepsrecht…
  http://tinyurl.com/3dr8puh

  Like

 6. BertG. zegt:

  Goh, hoe zullen ze daar nou op gekomen zijn. Op ali baba en de veertig rovers.
  Waar zal dat nou toch vandaan komen. Dit kan je nooit bedenken in al je sprookjes fantasie.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Co-existentie….Alsof de Islam daartoe in staat is! De weinige keren dat ze het wel even móest proberen, uit diplomatieke overwegingen liepen altijd uit op dominantie . Ze wíl immers met niemand samenwerken, ze voelt zich bij voorbaat superieur. Geef al die pogingen toch op en aanvaard dat ze niet eens een religie ís, omdat ze ook wereldlijke macht ambieert! Om trouwens eens een wereldse vergelijking te maken: Met Borderliners moet je óók bijtijds breken omdat ze constant de neiging hebben om over jóuw grenzen heen te gaan en je totaal naar de bliksem te helpen. Zo is het tenslotte ook met de Islam ten opzichte van andere religies: Ze volgt de spelregels niet, ze maakt alles kapot.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geisler 07.03. uur. De PISLAM van de HAATJURKEN is een perverse NAZI IDEOLOGIE, kijk maar ze volgen het FÜHRER PRINCIPE,BLUT UND BODEN THEORIE, GELIJKSCHAKELING VAN DENKEN. Wat mij betreft ze kunnen doodvallen de BOOSLIMS!

   Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  @Theresa, 07:03
  Is die veroveringsideologie vrouwelijk..???
  … ze wil immers… …ze voelt zich…

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   G.Deckzeijl, 9.24u. Ik zou het eerlijk gezegd niet weten, Mijnheer Deckzeijl. We hebben in het Nederlands ook niet meer dat onderscheid voor meer abstracte objecten, zoals dat in het het Duits (Maskulin, Feminin) wel bestaat. Maar het is waar, dat ik vaak automatisch die onzijdige objecten met de vrouwelijke vorm aanduid. Waarom? Ik vind het, geloof ik, beter klinken. Gevoelskwestie. Denkt U overigens niet, dat iets, wat dominant en moordzuchtig is, niet vrouwelijk zou kunnen zijn hoor! Oh, nee! Ik heb heus geen over-rooskleurig beeld van mijn eigen sekse, bepaald niet! (Vergeet U overigens niet, dat dreigende orkanen tot voor kort altijd met vrouwennamen werden aangeduid. En nog wel vaak: Recentste voorbeeld: Katrina.

   Like

 9. Jan zegt:

  Communes bestaan altijd uit socialisten en ik heb nog nooit meegemaakt dat zij met elkaar door één en dezelfde deur konden. Na een tijdje ontstaat ruzie over het eten of de tijd dat men gaat eten, over het geld dat men in de kas doet en waarvan gezamenlijk de inkopen gedaan worden, inkopen waarmee iemand het niet eens is, de tv. Uiteindelijk vecht men elkaar de tent uit (vertelde iemand op mijn werk die in een commune had gewoond). Zelf in een soort commune gewoond, een studentenflat en ik had er een smoorhekel aan, ook al omdat iedereen PSP’er was of PvdA’er die ook nog eens lid was van het IKV en andersoortige geschiften die op het Museumplein tegen de plaatsing van de kruisraketten waren, tegen SDI en tegen Reagan (1)

  Zodra een ander meent te moeten bepalen hoe anderen JOUW geld denken te moeten besteden is het oorlog. Niet verwonderlijk dat de EU een mislukking is als Brussel meent wat ik mag houden terwijl zij allen niets anders zijn dan bijstandstrekkers en oplichters bovendien.

  1. Toen een poster opgehangen werd op de afdeling tegen de inval in Grenada heb ik deze maar in de fik gestoken. Het was de druppel na al die rotzooi tijdens verkiezingen van de PvdA en PSP met die vreselijke Adré van Es.

  Like

 10. Leo zegt:

  Ali Baba en zijn 40 rovers is geen sprookje, het is werkelijkheid geworden.
  Voor Nederland is dat :
  Ali Baba en zijn 40.000 rovers, PER JAAR !!

  Like

 11. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  Die co-existentie verloopt zo voorspoedig dat toen de foto’s van de Boston bommenleggers werden verspreid, de vrouw van een van hen, meteen . . . de daders belde om hen te waarschuwen dat ze gezocht werden. En, heel opmerkelijk, niemand uit de hele moslim gemeenschap nam contact op met de politie. Niks, nada. Er was er niet een die bereid was zijn moslimse broeders aan te geven. Ja, co-existentie wordt het helemaal. Dat merk je aan alles.
  Hier meer info: http://www.jihadwatch.org/2013/04/boston-jihad-murderers-wife-notified-him-that-fbi-had-released-his-picture.html

  Like

 12. vanhetgoor zegt:

  Veel mensen weten het niet maar alle in Nederland aanwezige moslims moeten verplicht meebetalen aan de jihad. Elke maand moeten zij minimaal 41 Euro afdragen aan de moskee. De oorlogskas van de moslims is daarom altijd goed gevuld. Een normale moslim moet 5% van zijn inkomen geven aan de moskee, maar een coffeeshop-houder of bijvoorbeeld een tasjes-rover of een steunfraudeur moet zelfs 20% aan de moskee afstaan. Dit staat in de koran, van BUIT moet een-vijfde deel worden afgestaan. Dit staat in de soera de buitgevenden.

  Het is daarom tijd dat wij in Nederland zorgen dat er geen geld meer naar de moskee kan gaan. Iedereen moet meewerken aan de strijd tegen de islam. Geen handel met moslims, wand daaraan wordt verdient en die verdiensten worden weer gebruikt om rotzooi te financieren.

  Like

  • BertG. zegt:

   Hier in NL is het ook vrij gebruikelijk dat iedere kerkganger 10% afstaat van zijn jaar inkomen. Vraag maar na. De rekening wordt gewoon verstuurd naar je adres.
   Of je nou jehova, katholiek of gereformeerd bent. Alle kerken hanteren deze regel.

   Like

   • max zegt:

    Dat je een tiende deel van je in komen geeft is een begrip die al voorkomt in de Oude Testament. Het werd gebracht “naar de poort”, en was bedoeld voor de vreemdeling, de weduwe en de wees, de arme en de Leviet. Zo zie je weer dat “sociaal zijn” ouder is dan het socialisme en dat de socialisten daar niet het alleenrecht op hebben.

    Je hebt gelijk, dat er kerkgemeenschappen bestaan die die 10% opeisen en de rekening opsturen. En dit voor de kerk, gebouw, dominee, koster en een deel gaat naar naar sociale doeleinden binnen de kerk. Maar nooit, -nooit- aan een Jihad, daarom is het ook niet reëel dat je het christendom in dit verband aanhaalt. Bovendien is het niet zo zwart wit als jij wilt afschilderen. Er zijn ook genoeg kerkgemeenschappen dat dit niet verplicht stellen en geen rekening sturen, en coulant zijn met de minder draagkrachtigen onder hen. Het is daar meer op een vrijwillige basis, en de meesten betalen dat met graag om hun gemeenschap in stand te houden.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik maak geen enkele vergelijking of verband. Alleen dat het vrij gebruikelijk is om geld af te staan voor een kerk/moskee. Er zijn mensen die denken dat je gratis op de bank mag zitten daar.
    Maar hier hebben wij daar het IKV en meer goede doelen om geld naar afrika te sturen en om zielige palestijnen te hulp te schieten. Ook een heel nobel doel uiteraard.

    Like

   • max zegt:

    Klopt, BertG, je maakt geen enkele vergelijking of verband, nee, maar je reageert wel op de reactie van vanhetgoor, en je maakt daarmee wel even een koppeling van moskee naar kerk. En nu pak je het IKV erbij.

    Ja klopt, ik ben het met je eens dat het IKV, -ondanks dat zij een groot doel voor ogen hebben- wat betreft de palestijnen de plank volledig mis slaan.

    Dus ik blijf wel met de vraag zitten waarom je die toevoeging maakt, ik blijf het niet reëel vinden dat je het christendom in dit verband aanhaalt. Ik vraag mij af waarom je het christendom hierbij wil noemen.

    Wat betreft jouw opmerking:
    “Er zijn mensen die denken dat je gratis op de bank mag zitten daar.”

    Ik denk het niet, ik weet dat dat zo is:
    Ik heb een jaar of 10, 15 gratis op de kerkbanken gezetten, mede omdat ik het niet kon opbrengen. En niemand die mij daarop aankeek. En ik was geen uitzondering. En ik ben in die jaren een paar keer verhuist, en ben bij verschillende gemeentes aangesloten geweest.

    Nu moet ik wel zeggen, dat ik niet aangesloten was bij een gemeente die lid PKN was.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik maak geen enkele koppeling. Ik zeg alleen dat het niet ongebruikelijk is dat welke kerk dan ook, uitzonderingen daar gelaten, 10% van je salaris wil hebben. Dan komt de gemiddelde moslim met 5% er nog mooi mee af. Als het geen buit is.
    En alles wat geen moslim geloof is kan je in jou visie dan christendom noemen, maar dat bedoel ik nog niet eens. Maar geld willen ze allemaal van je hebben. Desnoods sturen ze je een rekening.
    Kerken hebben ook toegang in het gemeentelijke basis administratie om te kijken wie ze binnen kunnen halen.

    Like

 13. BertG. zegt:

  Ik denk het niet, ik weet dat dat zo is:
  Ik heb een jaar of 10, 15 gratis op de kerkbanken gezetten, mede omdat ik het niet kon opbrengen. En niemand die mij daarop aankeek. En ik was geen uitzondering.

  En als ik me dit al moet afvragen, dan voel ik me al niet WELKOM meer.
  (Je zal het vast allemaal hebben moeten uitleggen waarom je even geen geld had.)
  Lijkt me hartstikke leuk om zo je tijd door te brengen. Je altijd maar schuldig voelen.
  Het staat nou eenmaal zo geschreven en is het dus niet anders. Wat jij wil.

  Like

  • max zegt:

   Kijk, dat is wat ik vermoedde ,en nu laat je dat nu werkelijk zien: je wilt het slechte zien van de christenen! Dit pure inlegkunde en met een sausje vooroordeel van jouw kant BertG.

   Helaas, BertG, ik was welkom, niks gebedel om de tienden, ik hoefde niks uit te leggen.
   Nee BertG, ik heb me niet schuldig gevoeld, en men gaf mij ook geen slecht gevoel en er werd mij geen schuldgevoel aangepraat. ik voelde me op mijn gemak en voelde me goed, ik voelde me thuis. Geen enkele gemeente uitgezonderd waar ik aangesloten ben geweest.

   Maar goed een beetje gelijk kan je wel geven: In Nederlands Hervormde Kerk kwam het wel voor. Maar ja, die is weer opgegaan in de PKN. Maar in de Gemeentes (niet jehova, katholiek of gereformeerd of PKN) waar ik kwam was dat absoluut niet zo.

   Misschien is dit voor jou een eye-opener: tussen de islam en het christendom zit een hoop verschil, tussen de gevestigde kerken en de andere christelijke geloofsgemeenschappen zit ook een hoop verschil. Er zijn dus christelijke gemeentes, waar het financiële gewin, ondergeschikt is aan het gevoel, de emotie, aan de naastenliefde. Vaak kreeg ik een paar tientjes toegestopt, en altijd op die momenten wanneer je het hardste nodig had.

   Je zegt: “Ik maak geen enkele koppeling.”

   Waarom noem je het dan in dit verband? JIJ haalt het op, JIJ noemt het, JIJ brengt het naar voren! En dan nog geen koppeling, vergelijking of verband maken?

   En je zegt:
   “En als ik me dit al moet afvragen, dan voel ik me al niet WELKOM meer.
   (Je zal het vast allemaal hebben moeten uitleggen waarom je even geen geld had.)
   Lijkt me hartstikke leuk om zo je tijd door te brengen. Je altijd maar schuldig voelen.”

   Als je zo vertekend mijn situatie wilt invullen, mijn zegen heb je. Ik weet dat het anders was.

   Je zegt ook:
   “Kerken hebben ook toegang in het gemeentelijke basis administratie om te kijken wie ze binnen kunnen halen.”

   Klopt, BertG, Kerken konden ooit mensen in het GBA uitschrijven als belijdend lid. Tenminste dit was in het verleden wel zo. Het GBA trouwens geeft alleen inzicht in de persoonlijke basisgegevens zoals: Geboorte, verhuizing, huwelijk, vertrek naar het buitenland, overlijden. Niet in de financiële, bijvoorbeeld werk en inkomen. Ook is de gegevensverstrekking van het GBA aan strikte regels gebonden.
   Verschillende organisaties kunnen gebruik maken van het GBA, echter de kerken worden niet genoemd op de web-site van het GBA:
   http://www.bprbzk.nl/GBA/Gemeentelijke_Basisadministratie_Persoonsgegevens_GBA/Het_GBA_stelsel
   http://www.bprbzk.nl/GBA/Gemeentelijke_Basisadministratie_Persoonsgegevens_GBA/Gegevensverstrekking_uit_de_GBA

   I rest my case.

   Like

 14. BertG. zegt:

  Ik heb ‘m vaker herhaald.
  Me opa zei altijd, god is overal waar je ‘m wil zien. daar heb je geen enkele kerk of iets dergelijks voor nodig. Als je wilt, ziet ie achterop je bagagedrager van je fiets, als je ‘m wil zien.
  Een wijs man.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s