Geef de PvdA zijn zin! Nu!

Screenshot_22

(Door: Joost Niemöller)

Geef alle illegalen een verblijfsvergunning! Laat miljoenen Syriërs binnen! Stop het inhumane beleid!

Zaterdag is er een PvdA congres en dikke kans dat de PvdA leden beslissen dat het schandalig is om illegalen crimineel te laten verklaren en ze eventueel op te pakken. Dat moeten we niet willen met zijn allen, zegt de PvdA. Het is een schande dat de PvdA hiermee akkoord is gegaan bij het regeerakkoord.

Het is inderdaad een schande. Je komt binnen als asielzoeker. Dat is op zich al een schande. Waarom ‘als asielzoeker.’ Waarom kom je niet gewoon binnen, punt? Het is onmenselijk dat deze mensen ‘asielzoeker’ worden genoemd. Ze hebben toch niets kwalijks gedaan? Het enige wat ze zoeken is geluk, net als wij allemaal. En daarna gaan ze door een procedure. Dat is natuurlijk heel vernederend en totaal inhumaan. Dat duurt soms heel lang. En dan is het zelfs mogelijk dat ze aan het einde van die procedure geen verblijfsvergunning krijgen. En dan? Dan zijn ze illegaal in Nederland! Dat is al erg genoeg voor deze mensen. Want wees wel eerlijk hè, het gaat hier niet om een of ander nummer, het gaat hier om mensen.

En alsof dat nog niet genoeg is: dan kunnen, als het aan die verschrikkelijke Rutte ligt, deze mensen ook nog eens crimineel genoemd worden. Dat zijn toestanden, die zijn alleen te vergelijken met wat de Joden overkwam in nazi-Duitsland.

Ik stel het volgende voor: Laten we de PvdA en al die andere Gutmenschen veel meer geven dan wat ze vragen. Laten we ze verstikken met onze goedheid.

Laten we de status ‘illegaliteit’ afschaffen. Want een mens kan toch nooit illegaal zijn? Dan kunnen we tegelijk ook die procedure afschaffen, want als het niet tot illegaliteit kan leiden, dan is de hele procedure ook in een keer overbodig geworden. En dan kunnen we het hele begrip ‘asielzoeker’ ook afschaffen. Niemand hoeft hier meer asiel te zoeken. We kennen alleen nog mensen die binnen mogen komen. En dat is iedereen. Want we zijn toch allemaal mensen? Bij Schiphol hangen we een groot bord:

All humans are welcome!

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", landverraad, Linkse Kerk, Nederland, Socialisten. Bookmark de permalink .

26 reacties op Geef de PvdA zijn zin! Nu!

 1. Daniel Hof zegt:

  nu heb ik het stukje gelezen…Asiel zoeker term is mij ook vreemd.Toch vraag je asiel aan in een land als de persoon in geboorte land onderdrukt word of vervolg word om politieke redenen of wat dan ook voor een veilig onderkomen.Nu weet ik nog bepaalde onderwerpen van “buitenlandse” mensen die een eigen zaak opgebouwd hebben,belasting betalen,kinderen naar school en Nederlandstalig schrijven en spreken,vriendelijk zijn,geen vuiltje aan de lucht en die mogen vetrekken.Dat komt een uurtje in het nieuws en we laten er duizenden binnen.Nu zitten we in een complete chaos en crisis….(ondertussen ben ik ook werkloos,heb 4 kinderen en heb totaal geen inkomen meer) maar dan word er wel geroepen,laat al die miljoenen mensen binnen.Vraagje;hoe gaan wij dat betalen?van welk en wiens geld wat er niet is?wij zijjn zelf “ziek” financieel en een zieke kan niet echt voor andere zieken zorgen…ik ben niet van rascisme of discriminatie,maar stel wel,als wij andere willen helpen,moeten wij ons zelf dan niet eerst helpen?Als wij de middelen niet hebben,hoe gaan wij dat doen.kan mij niet voorstellen dat er op den duur dat mensen zelf een stuk of 5 in huis nemen.En dan de mensen crimineel te noemen gaat ook te ver,maar een kat in het nauw maakt rare sprongen…ik zou dat ook doen.Het crimineel gedrag komt dan niet bij iedereen,maar die zijn er wel…we zijn allemaal op dezelfde aardkloot en mekaar helpen geloof ik wel in……maar wil wel eens weten hoe dat eventueel aangepakt zou moeten worden en maak dat de topmaar eens wijs…

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Mijn moeder deed dat vroeger ook! Verstandige vrouw. Liet me de gehele snoepdoos leegeten in een keer. Waarna ik misselijk werd van de zoetigheid. Heeft nadien nooit meer problemen met mij gehad betreffende overmatig snoepen.

  Like

 3. Martha N zegt:

  Lieve hemel mocht die bestaan, het is toch niet te geloven…
  Ik hoop van ganser harte dat de PvdA uiteenvalt in Sahara zand, en niet alleen de PvdA maar deze is nu even een de beurt. Je moet toch van al je zinnen beroofd zijn om…. ach laat maar, we blijven kankeren.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Simpel: als je illegaal bent, ben je illegaal, punt, einde oefening.
  Trouwens, de Nederlandse belastingbetaler is NIET instaat om alle maatschappelijke, financiële of sociale problemen van de rest van deze wereld op te lossen. Daar is dit land qua oppervlakte veel te KLEIN voor. Ook in logistiek opzicht is het opnemen van alle asiel- en gelukzoekers* een totaal onhaalbare kaart, Nederland kan nl.NIET volgebouwd worden en dat weten Rutte en Samsom verdomt goed.
  http://tinyurl.com/lsvuda

  Like

 5. ruud beijer zegt:

  Beste Joost,zoals altijd geef ik u gelijk in uw commentaren.Kom maar binnen en help Nederland nog sneller in de afgrond.De Nederlanders zien nog steeds dat het geld wordt opgesoupeerd en weggegeven aan landen waar vrouwen christenen homo,s Joden en alle andersdenkende worden behandeld als een stuk vuil.Dit zal blijven doorgaan met de sLinkse kliek..Helaas stemmen de Nederlanders nog steeds in grote getale op de sLinkse kliek.Ik hoop dat de Nederlanders het nog veel moeilijker gaan krijgen.Misschien denkt men dan de volgende keer na.Ik heb al nagedacht en stem alleen nog maar op de PVV!

  Like

 6. BertG. zegt:

  Ik hoor nou nooit wat over al die zielige eskimo’s op die alsmaar smeltende noordpool i.v.m. die extreme opwarming van de aarde.
  Daarom zeg ik, haal alle eskimo’s naar Nederland en geef ze een mooi huis in de bijlmer en een uitkering om vis te kopen of zo.
  Blijer kan je ze niet maken. Als we dat er niet eens voor over hebben. Hou dan maar op.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik heb nog eens over na gedacht. Die eskimo’s daar hebben we helemaal niks aan hier.
   Lopen altijd met een groot scherp mes rond en een afgerichte (bloed)zeehond.
   Vissen je hele vijver leeg en zijn alleen maar aan het klote met bootjes tot ’s avonds laat.
   En maar scheuren door de stad met opgevoerde sleeën of sneeuwscooters.
   Ook de hele dag met bond kraagjes lopen alsof het stervens koud is.

   Nee, ik begrijp die afweging wel waarom ze die maken hier in de politiek.

   Like

 7. friki zegt:

  Is er nog ergens een plek op deze bol waar we heen kunnen? Of aansluiten bij de Mars-expeditie?
  Je zou er ernstig over na gaan denken.!!

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Laten we de PvdA en al die andere Gutmenschen verantwoordelijk stellen voor alle overvallen, inbraken, verkrachtingen en voor het aftuigen door overvallers van onze bejaarden.
  De Balkan roversbendes die door het hele land trekken
  Voor het leegvreten van de socialen zekerheden, Wao,WW,Huursubsidie, Bijstand en de zorgverzekeringen, dat we s’nachts niet meer veilig over straat kunnen, dat onze auto’s opengebroken worden of gestolen, de plofkraken van de betaalautomaten enz, enz……
  Over inhumaan gesproken, we voelen ons niet meer thuis of welkom in ons eigen land dankzij deze linkse idioten.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Leuk artikel hoor! Ik heb er hartelijk om moeten lachen. Maar, alle gekheid op een stokje, het is toch een diep treurige zaak dat heel links Nederland nog steeds met zo’n bord voor z’n kop loopt.
  Stel je toch voor dat we ze werkelijk in deze mate hun zin zouden geven: voor veel Nederlanders ís de ellende op het ogenblik al niet meer te overzien doordat de spoeling te dun wordt en steeds meer autochtonen (Ja, U leest het goed: AUTOCHTONEN) tussen wal en schip raken. Moet je nagaan, wat het zou worden als we hier karrenrachten vol Syriërs binnen zouden gaan halen! Het is de vraag of we die mensen er zelf op den duur wel een plezier mee zouden doen, op die paar vierkante kilometers van ons. Om nog maat te zwijgen van het Islam-probleem, dat meteen weer een vernieuwde impuls zou krijgen. Apocalypse now!
  Weet U wat wij nodig hebben ? Een groot aantal nieuwe psychiatrische complexen. Om heel Links Nederland in op te bergen, want ze zijn volledig de weg kwijt. Maar ja, wie zal dàt dan weer betalen? (De nep-Oranjes zouden het kunnen, maar die verdómmen het immers!)

  Like

 10. Jan zegt:

  Meer gekte van de PvdA: PvdA Europa-festival
  Nederland is lid van de Europese Unie en dat is volgens de meeste Nederlanders een goede zaak. (1)
  op het festival de gelegenheid vragen te stellen over Europa aan Jeroen Dijsselbloem en Frans Timmermans.
  http://www.pvda.nl/partij/agenda/PvdA+Europa-festival
  1. http://www.pvda.nl/wat-wil-jij-met-europa

  Ik was steeds in de veronderstelling dat ik met loslopende gekken te maken had, maar het blijken socialisten te zijn.

  Like

 11. Jan zegt:

  In de VS noemt de Obama-maffia een ‘illegal alien een ‘undocumented citizen’
  De PvdA-maffia doet dus hetzelfde, namelijk steeds parasitair volk binnenlaten zodat zij steeds honderdduizenden nieuwe PvdA-stemmers krijgen. Obama doet hetzelfde met zijn ‘amnestieregeling’ die hij wil doorvoeren. 12 miljoen illegalen legaal maken betekent met aanhang ruim 30 miljoen stemmers erbij voor de Democraten. De Republikeinen zullen daarna nooit meer aan de macht komen.

  Ieder jaar hebben de PvdA-fascisten iets nieuws. De laatste keer was het dat ‘kinderpardon’ en kwamen er duizenden fascistenstemmers bij. Daarna houdt het schorremorrie hun kop om vervolgens opnieuw te zaniken dat er weer duizenden fascisten moeten komen uit een achterlijk land. Die criminele bende is te stupide om te zien dat Al Qaida meekomt. Beulen van Najibullah kwamen in het verleden ook naar Nederland.

  Ik wens geen enkele ‘asielzoeker’ hier in Nederland. Ik wil grensbewaking met een hek om het land, slagbomen, bloedhonden, geschutstorens met Pershingraketten, vlammenwerpers en mijnenvelden, nadat ik eerst de socialistenbende uit Nederland heb geschopt.

  Like

 12. Henny Clemens zegt:

  De pvda is de partij die de oorspronkelijke Nederlanders vast erg haten, en ja we kunnen ze aanklagen, Wat Koddebeier@ aanbrengt.
  Ze hebben Wilders toch ook voor het gerecht gesleept!
  Wie nog eens op de pvda stemt is b.v.b. een land en volksverader.

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Let maar op, we maken nog een revolutie mee. Is ’t niet morgen dan tenminste overmorgen.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Natuurlijk, de RODEN willen zo graag ons vermengen met de hele wereld, weet je wat we halen ook nog alle chinezen hier naar toe. Maakt volgens de rode kerk niks uit, moet kunnen, nemen we allemaal nog 10 of 20 mensen per huishouden “in huis”. O wacht…dat zal wel niet gelden voor de RODE ELITE, en de ORANJE clan, neen, dat moeten wij, Jan en Mien Modaal oplossen. We worden door krankzinnigen geregeerd, en de VVD laat me niet lachen, die zijn inmiddels ook SOCIALISTISCH geworden! Nederland het GEKKENGESTICHT van de hele WERELD! Ik word er nu toch een beetje moe van..en moet een beetje huilie,huilie doen (sarcasme).

  Like

 15. Jan zegt:

  Harry van Bommel ziet dat niet zitten, de PvdA haar zin geven. Die gaat al over tot actie:
  Houd de gevangenis open!
  http://harryvanbommel.sp.nl/weblog/2013/04/25/17294/

  Like

 16. Helena zegt:

  Ik zag gisteren een t-shirt op een Amerikaanse site Tekst:
  POLITICAL CORRECTNESS OFFENDS ME!
  om even in de oranje sfeer te blijven Ik willem.
  Iemand hier bedrijfje die dat kan regelen???

  Like

 17. Helena zegt:

  Bedankt

  Like

 18. Joannes den Hollander zegt:

  Ik vraag me de laatste tijd steeds meer af hoe Europa er uit zou zien als Hitler de oorlog gewonnen had.

  Like

 19. Jan zegt:

  Wat antisemitische hetze betreft is hij nog steeds aan de winnende hand al is hij ca. 70 jaar dood.

  Like

 20. Jan zegt:

  Ander woord voor illegalen: taalminderheden

  Holder Calls Illegal Immigrants “Language Minorities”…

  Eric Holder, de massamoordenaar van Mexicanen en Amerikanen (Fast and Furious)

  Like

 21. De PVDA heeft in het verleden al genoeg zware oorlogsmisdadigers onderdak en steun verleend. Het liefst nog een verblijfsvergunning uiteraard en als het niet anders kan dan maar gedogen en het liefst de terreurorganisatie rustig een hoofdkwartier op laten zetten in dit land. Dit is de harde realiteit wat betreft de Communist Party of the Philippines(CPP) met hoofdkwartier te Utrecht, ook bekend als NDF(Nat. Dem. Front). De PVDA hier regelmatig op aangesproken zonder resultaat. De leider van deze moordenaars heet Joma (jose maria) Sison, leeft in Utrechr samen met de nodige Noord Korea verheerlijkende knechtjes zoals Luis Jalandoni en de bijbehorende maoistenhoer Cony Ledesma. Om gek van te worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s