Islam is vrede®: ARD-verslaggever beweert dat de terroristen van Boston uit zelfverdediging gehandeld zouden hebben

Screenshot_21

(Door: Udo Ulfkotte)

Nu is het officieel: de terreuraanslag in Boston werd uit zuiver “religieuze motieven gepleegd”. En een ARD-verslaggever beweert dat het zelfverdediging geweest zou zijn. Dat doet meer dan alleen tot nadenken stemmen.

De VS hebben nu na de eerste ondervragingen van de terreurverdachte van Boston officieel meegedeeld dat de terreuraanslag zuiver religieuze achtergronden heeft. De islam was de reden, aldus de officiële versie. De islam heeft de daders in ieder geval “geïnspireerd”, er bestond een “zuiver religieus motief” voor de daad. En volgens alle op dit moment in de VS gepubliceerde onderzoeken zullen de komende tijd steeds meer jonge Amerikanen uit zuiver “religieuze motieven” als gelovige moslims andere mensen de lucht injagen. En wel in de VS.

Slechts een tiende deel van de slechts 2,75 miljoen moslims in de VS kan ook maar in beginsel seculier genoemd worden. Amerikaanse media concentreren zich nu op de islam als terreuroorzaak. In Duitsland is dat (nog) ondenkbaar. We worden hier gebombardeerd met de politiek correcte hersenspoeling, volgens welke islam vrede® is.

Wees alsjeblieft geen moslim”, smeekten de Duitse propagandamedia onmiddellijk na de terreuraanslag bij de speculaties over de dader. Zo gedroegen ook de media van de naar ons geïmmigreerde medeburgers zich. Onze media beweren nu dat de verdachte daders tot nu toe “ware engelen” zouden zijn geweest.

In Duitsland bedreigen moslims politici openlijk met moord. Dat stuit hier nauwelijks nog op interesse. De CDU kent dat. Ook andere partijen moeten politici door de politie laten beschermen, omdat islamitische medeburgers hen uit puur religieuze motieven met moord bedreigen.

Daar moeten we begrip voor hebben. Hoe absurd dat is, laat op dit moment de ARD-verslaggever Thoma Nehls zien. Die vertelt ons dat de moslimterroristen, die bij de marathon van Boston onschuldige burgers vermoord hebben, uit pure “zelfverdediging” gehandeld zouden hebben.

Dat gelooft u niet? Hij diagnosticeerde heel serieus een duidelijk geval van zelfverdediging van de kant van de islamitische bommenleggers. “Nog niet gedoden” zouden tegen de “gevechtsdrone” protesteren.

Per slot van rekening is islam toch vrede®. In werkelijkheid zouden we een SOS-signaal moeten uitzenden, want islam en vrede zijn als water en vuur.

Screenshot_24

ARD-verslaggever Thoma Nehls

Bron:

http://tinyurl.com/crzh2zh

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Dhimmitude, Duitsland, Islam, islamofascisme, Jihad, lafheid, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Socialisten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

16 reacties op Islam is vrede®: ARD-verslaggever beweert dat de terroristen van Boston uit zelfverdediging gehandeld zouden hebben

 1. Petrossa zegt:

  Die duitse link werkt niet (meer)

  Like

 2. Moslims en hun Linkse vrienden kakelen als een kip zonder kop!

  Like

 3. BertG. zegt:

  En weer zo’n afgestudeerde die vind dat het allemaal onze eigen schuld is.
  Wat leren ze toch tegenwoordig voor rare dingen op al die scholen.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2013/04/jihad_is_schuld_nederlander_af.html
  En zo komt er nog een hele generatie van school af vol gestopt met dit soort ideeën.
  Dat gaat weer lekker opschieten in de toekomst.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Tsia Islam is de vreedzaamste religie ter wereld; daar om maken ze ook nooit oorlogen.Toch?

  Like

 5. Jan zegt:

  ARD is de omroep die op zondagavond altijd een discussieprogramma heeft waarbij het gevaar bestaat als je er naar luistert dat je bank er daarna uitziet alsof de kat zijn nagels er heeft in gezet. Je kunt een uur ‘discussie’ vervolgens in één woord samenvatten: Gelaber.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Dit soort berichten moet de man toch helaas over het hoofd hebben gezien.
  Op 1 of andere wijze. Misschien heeft de man geen internet. Kan niet anders.
  http://www.elsevier.nl/Europese-Unie/nieuws/2013/4/Meer-terreurdaden-in-Europa-vorig-jaar-zeventien-doden-1241116W/

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @BertG. 20.3u. Geen internet? Een journalist? Bestaat niet, natuurlijk. Maar toch moet hij nodig ontslagen worden: Je kunt alles wel met de mantel der liefde willen bedekken, maar in dít verband over ‘zelfverdediging’ beginnen slaat echt alles! De goeie man lijdt gewoon aan zinsbegoocheling!

   Like

 7. bobzelf zegt:

  Och als je 2 wereldoorlogen begint , dan doe je ook gewoon of er nooit iets gebeurd is !
  Hitler was gewoon een fijne knul , was ook niks mis mee toch ?
  En waar lul je dan over ??? “slecht 51 miljoen doden ” dankzij DIE KLOOTZAK .
  HIER IS : WIR HABEN ES NICHT GEWUSST , TOCH OOK AFKOMSTIG VAN !
  IS DROPLUL EEN AARDIGE NAAM VOOR ZO’N OUD WAFFEN SSer ??

  Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Kijk eens naar de foto van die Duitse verslaggever.
  Je kan het in de meeste gevallen zien aan hun kleding, aan hun kop, je hoort het aan hun uitspraken. Het is oh zo duidelijk dat dit soort hufterige linkse landverraders zwaar geestesziek zijn.

  Like

 9. Trucker zegt:

  Op sommige dagen kan ik het in één zin samenvatten, dus hier komt het:
  TUIG dat de haatbaarden opvrijt en hun misdaden negeert of erger stilzwijgend goedkeurt ticket (zonder retour) naar één van de broedplaatsen waar de religie van de vrede huishoud dus het hoeft niet zo ver te zijn maar het tuig daar droppen én laten is de boodschap.

  Like

 10. maria zegt:

  Vorige week me zeer geërgerd aan de column van Steven Pont in het Parool waarin hij het Jihadisme van islamitische jongeren toeschreef aan het gemis aan aansluiting aan de maatschappij. Terwijl deze jongens ALLE mogelijkheden tot studie zijn geboden maar zij ZELF het pad verkozen tot criminaliteit/jihadisme. Dus ja hoor: ONZE schuld dat wij zo’n agressieve, intolerante macho wannabe-gangster niet genoeg kansen hebben geboden. Dus ik zeg: ga lekker naar Syrië en ga eens deaud!!

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Die Thoma Nehls, is volgens mij zwaar gestoord, net als dat hele progressieve tuig. Compleet suf gerukt-en geneukt, hebben deze gasten allemaal een hersenverweking opgelopen. Triest maar waar, dat dit hele linkse volk de dienst schijnt uit te maken bij de pers en de politiek. Het is om te janken!

  Like

 12. daiyu-ninja zegt:

  ARD-verslaggever Thoma Nehls is een achterlijke idioot.
  Moslims zijn al 1400jr bezig met het voeren van de jihad. Dus het kan NOOIT onze schuld zijn, dat die godsdienstwaanzinnige mensen vermoorden.
  Dat hebben ze altijd al gedaan.
  Dat die smeerlap het Westen verantwoordelijk probeert te stellen voor de wandaden van die geesteszieke islamisten is een gotspe.

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Veel leuker dan dat dhimmitudegeleuter van de ARD… en volstrekt uniek ook nog..!!!
  http://www.welt.de/vermischtes/article114535256/Die-Kleinstwagen-Sammlung-von-Stefan-Voit.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s