Geboortekaartje met mitrailleur

Screenshot_39Fouad Belkacem zit achter de tralies, maar Sharia4Belgium is nog altijd springlevend. Meer zelfs, het lijkt er zelfs op of nog extremere elementen het roer hebben overgenomen. Het Laatste Nieuws publiceerde afgelopen weekend een onthullend portret van de kopstukken. Vandaag pakt de krant uit met het al even onthutsende verhaal van een jong Vlaams meisje dat zich tot de islam bekeerde en nu in boerka meestrijdt aan de zijde van haar Marokkaanse man.

Het zal je kind maar wezen

De Antwerpse Tatiana Wielandt was een gewoon Vlaams meisje, met mooie toekomstplannen. Vanaf haar 14de ging ze geregeld met een Marokkaans vriendinnetje op vakantie naar Marokko. Daar werd ze verliefd op Noureddine Abouallal, de rechterhand van Fouad Belkacem. Tatiana bekeerde zich tot de islam. “Mijn man heeft van verdriet twee dagen op de zetel gelegen”, zucht mama Astrid Gorris. “Ik was er kapot van. Onze dochter moslima?” Maar het ergste moest nog komen. Tatiana begon opeens een hoofddoek te dragen en in het Arabisch te bidden. Noureddine liet een baard groeien, begon lange gewaden te dragen en werd werkloos. Sinds haar huwelijk loopt Tatiana in een djellaba, op straat draagt ze een boerka. Mannen mogen er thuis niet meer op bezoek. Ook haar eigen vader is niet meer welkom. “Tatiana heeft haar studies opgegeven en zit alle dagen thuis. Ze mag niet werken. In mijn ogen is haar leven voorbij”, aldus een diep ontgoochelde moeder.

Zoontje met een missie

De grootste klap kregen de ouders toen Tatiana van een zoontje beviel. Die kreeg de toepasselijke naam ‘Mujahid’, ‘strijder’. Het geboortekaartje werd versierd met een islamitische strijder met een machinegeweer. “Ik kon mijn ogen niet geloven. Mijn kleinzoon die de naam ‘strijder’ draagt?! Een kind dat pas geboren is en met zo’n missie wordt opgezadeld? Ik was in shock”, zegt de arme vrouw. Maanden geleden moest ze dan nog vernemen dat Noureddine een van de kopstukken is van Sharia4Belgium. Hoeveel pech en ellende kan een mens hebben? “Ik dacht dat de wereld opnieuw op mijn hoofd viel. Ik hoor zeggen dat Tatiana in haar boerka zelfs mee met de organisatie strijdt? Waar is zo’n meisje dan mee bezig? Dat verstaat toch niemand?”

Het is bekend dat moslimbekeerlingen een verhoogd veiligheidsrisico vormen en vaak in extremistisch of terroristisch vaarwater verzeilen. “We zullen nooit stoppen. Wij gaan de ruggengraat van de Belgische democratie breken”, liet Noureddine – alias Abu Mujahid – onlangs optekenen. We zijn nog niet verlost van de haatbaarden van Sharia4Belgium.

Bron:

http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/9637/#!fotonen

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, Islam, Islamisering, islamofascisme, Marokkanen, nieuw fascisme, Sharia, Terrorisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op Geboortekaartje met mitrailleur

 1. Joop Klepzeiker zegt:

  Tja

  citaat:

  De Antwerpse Tatiana Wielandt was een gewoon Vlaams meisje, met mooie toekomstplannen. Vanaf haar 14de ging ze geregeld met een Marokkaans vriendinnetje op vakantie naar Marokko. Daar werd ze verliefd op Noureddine Abouallal,

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Met dank-kots- aan al het VERRADERSTUIG wat ingestemd heeft met ” De resolutie van Straatsburg”, en wilt U weten welke partijen daar vanuit nederland aan meehielpen? Simpel, vvd,cda,pvda,d66. Mensen denk toch eens na!

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Kwestie van opvoeden, ik heb altijd mijn dochter voorgehouden: Als met zo’n Rif baviaan thuis komt breek ik allebei je poten. En dat heeft geholpen, denk ik !! Ze is gelukkig getrouwd met een buitenlander……………………..een Fin !!! (een echte)

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Nog meer over die verdomde islamofascistenbende uit België.
  http://www.amsterdampost.nl/nacht-und-nebel-opnieuw-van-stal-gehaald/

  Like

 5. Helena zegt:

  Mijn hemel het is om te janken, wat erg voor die mensen. Maar wel eens met Joop 17.49
  welke idioot laat zijn dochter van 14 jaar op vakantie gaan naar Marokko zonder dat je daar zelf bij bent. Sowieso nooit op vakantie gaan naar Marokko, Tunesië, Turkije etc. Zoek je zon steun dan in Godsnaam die arme Grieken.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Ja- nou, dat ‘allebei je poten breken’ van Koddebeier vind ik ook weer niet kunnen. Ik hoop maar, dat hij het overdrachtelijk bedoelde; je handelt anders zoals ZIJ zouden handelen en dat kan natuurlijk niet. Je moet nóg hopen, dat haar man het niet zelf doet, zodra hij het op z’n heupen krijgt.
  Intussen is het wel verschrikkelijk: Arme, arme ouders! Hoe je er ook over mag denken, ze lieten haar met een vriendin naar Marokko gaan, niet alleen omdat ze haar vertrouwden, maar ook omdat ze haar alle VRIJHEID gunden. Je staat al raar te kijken, als je kind die vrijheid vervolgens zelf weer verwerpt, want daar komt het toch op neer. Je snapt die meiden niet, of, niet snappen….. op zichzelf wèl: Op die leeftijd viel ik ook op zulke types. Maar dat waren nooit -zichtbare- fundamentalisten (Dat begrip was hier dertig jaar geleden ook nog niet eens zo bekend) En als ze dat wel gebleken waren, weet ik zeker dat de lol ervoor mij gauw af geweest was: Ik liet me toen al niet verstoppen onder hoofddoeken en dergelijke, dat heb ik altijd al vernederend gevonden. En bekeerd had ik me nooit: Ik worstelde me juist toen onder het Katholicisme uit en NIET om er een ander geloof voor in de plaats te nemen, dat was voor mij heel duidelijk. Daarom….Het verschijnsel mag intussen nog zo bekend zijn, ik snap het niet helemaal.
  En Ach, God, dat geboortekaartje! Zijn ze helemààl ges……Schei maar uit. Ze ZIJN geschift. Stapel. Verwrongen. Geen wóórden voor. Wat zal die grootmoeder een verdriet hebben om haar kleinzoon, afschuwelijk! -eh, de grootvader óók, natuurlijk. Ik mag zulke meiden dan niet snappen, ik vervloek ze evengoed: Hoe kàn ze! (Aan dat aanhangsel van haar hoeven we verder geen gedachten te wijden zelfs.)

  Like

 7. BertG. zegt:

  In NL heb je ergens op TV ook een programma waarin meisjes hun vakantie liefde bezoeken in zo’n moslim land. De naieviteit druipt van je scherm. Iets met grenzeloos verliefd heet het.
  In luchtige vakantie kleding pareren ze door een dorp waarin ze normaal zonder camera gestenigd zouden worden voor hun kleding.
  De dames laten zich totaal inpakken door alle lieve verhalen van hun vakantie liefde over hoe goed er wel voor ze gezorgd gaat worden en dat ze niet zo zijn als al die andere mannen.
  En vrolijk dat het allemaal overkomt. Zo van, kijk maar, niets aan de hand hier met me moslim vriendje. En zijn dan ook druk met trouw plannen bezig.
  Je gunt het zo’n meisje bijna als je zo stom bent geboren om daar in te tuinen.
  Nee, geen greintje medelijden mee. Laat ze der maar achter komen of hun ouders gelijk hebben gehad met hun opvoeding dat iedereen op de wereld gelijk is en even lief is.

  Like

  • Jade zegt:

   Uw laatste zin zou een aardig artikel zijn op deze site.
   Wanneer en hoe vertel je je kind dat ze moeten oppassen
   voor moslims, zonder problemen te krijgen op school, etc.

   Like

 8. Pingback: Moeder van Smarten, islamitische variant | E.J. Bron

 9. Hans Jacobs zegt:

  Ze laten hun vrouwen in boerka lopen omdat ze een klein piemeltje hebben en hun vrouwen niet kunnen bevredigen.
  Om voorkomen dat die vrouwen vreemd gaan met een gezonde westerling en wel klaar komen moeten ze in een gevangenis rondlopen.
  Wat ik niet snap is dat hij nog vrij rondloopt!
  Breken van de ruggegraat van de democratie is geen vrijheid van meningsuiting meer maar dreiging.
  Oppakken, opsluiten en anaal laten oprekken door een dikke bubba.
  Weet ie gelijk wat z’n vrouw mist.

  Like

 10. baksteen zegt:

  Daar krijg je zelf eerwraak gevoelens van, tijd dat de inquisitie weer nieuw leven wordt ingeblazen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s