Justitie sloopt Ürhnümse jongerenwerker

Screenshot_33

De Arnhemse GaskamerGinger was goed voor een flinke rel, begin maart. Joodsmensen moeten dood, aldus enkele Turkse pubers uit de Arnhemse wijk Broek. En, hoe is het nu met de Hitlerpübers? En vooral, hoe is het afgelopen met jongerenwerker Mehmet Şahin?

Screenshot_34

Mehmet Sahin

Die werd immers de wijk uit geïntimideerd door zijn buurtjes en moest onderduiken. Hij werd door de lokale Arnhemse politiek weggezet als fantast. En door de Turkse nieuwsblogs bespot en gecriminaliseerd. Welnu, de Volkskrant brengt een update. Er is een ‘strafrechtelijke waarschuwing’ gegeven wegens strafbare belediging. Bij recidive binnen een jaar zal er vervolging worden ingesteld. TEGEN ŞAHIN.

Verder lezen>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Justitie, Nederland, Overheid, Turken. Bookmark de permalink .

9 reacties op Justitie sloopt Ürhnümse jongerenwerker

 1. Martien Pennings zegt:

  Dat is minstens sinds 19 april 2013 bekend, want ik kon al op 20 april het volgende schrijven: http://bit.ly/11Zq2kI:

  “[CIDI-directeur Esther voet] vestigt er de aandacht op dat de knaap die het meest uitgesproken was – hij was er heel tevreden over wat Hitler met de Joden had gedaan, óók met de vrouwen en kleine kinderen – een dagje Anne Frank-stichting op kosten van de staat als “straf” kreeg. Verder releveert Voet dat de buurtwerker die de voorlichting deed over de Holocaust moest onderduiken vanwege Joden-vriend-zijn. Hier wordt een precedent geschapen, zegt Voet. Want als dit kan dan kan alles. Mag er openbaar excuus aan de Joodse gemeenschap van de jongeheren geëist worden? De “jongens” zijn als helden binnengehaald in de buurt en worden beschermd vanuit de moskee.

  Aad van den Heuvel leest voor wat blijkbaar een uitspraak van een rechtbank is:

  “Gelet op ieders verantwoordelijkheid voor het bewaren van de rust in de wijk, wordt hij strafrechtelijk gewaarschuwd. Mocht hij dit herhalen dan zal hij alsnog worden vervolgd.”

  Wie is hij?

  De buurtwerker die in al zijn onschuld plotseling met het krankzinnige antisemitisme van die Turkse “jongens” werd geconfronteerd!

  En daarom vind ik dat Esther Voet het alleen maar “redelijk” goed deed. Ze was iets te beheerst onder deze uiting van totale krankzinnigheid die blijkbaar epidemisch is in de Nederlandse rechterlijke macht.

  Hoe kan dat nou allemaal, vraagt de presentatrice. Is het Openbaar Ministerie bang, vraagt ze.

  En Voet zegt:

  “Ik denk inderdaad dat ze iets hebben van . . . . dit is zo’n groot probleem . . . . laten we maar net doen alsof het er niet is.”

  Maar ik denk dat het OM iets anders “heeft”: last van hele erge gekte, van een diepe mentale verrotting, die blijkbaar tot in het merg van de Nederlandse samenleving is doorgedrongen.”

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Ik had het artikel gezien op http://www.geenstijl.nl en net als @ Martien Pennings, ben ik volkomen sprakeloos. Dit is gewoon de boodschapper van het slechte nieuws, daarvoor verantwoordelijk maken. Iedere dag denk ik, gekker kan het al niet in Nederland, maar helaas dat kan dus wel zeker!
  Ziehier, de verotting, zoals Martien terecht opmerkt, geheel ons land in de ban heeft gekregen.
  En zolang de stomme massa maar blijft kijken naar “Boer zoekt vrouw”, “sterren dansen op het ijs”, gaat de hele marxistische rode en progressieve kliek verder met het slopen van nederland!

  Like

 3. Seculiere zegt:

  Het laatste nieuws al gehoord van Tussen Turkije en Israël?
  Israël wil een base in Turkije bouwen om Iran aan te vallen?

  En wat ik triestig vindt je hebt een westerse reporter die de reportage in Turkije filmt met een hoofddoek aan? Ze wil zich blijkbaar aanpassen maar helaas lopen al die vrouwen achter haar zonder hoofddoek…heeft ze geen besef dat ze zich belachelijk maakt?

  http://www.disclose.tv/forum/report-israel-seeks-turkish-airbase-for-attack-on-iran-t87193.html

  Like

 4. Seculiere zegt:

  60 procent van de Turkse vrouwen eindigen gescheiden in België.
  Blijkbaar laten ze zich niet meer doen!

  http://www.xpats.com/60-percent-of-turkish-women-coming-to-belgium-end-up-divorced

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat er zoveel scheiden plaats vinden, is om weer nieuwe verse baarmoeders binnen te halen om hoe dan ook het getal van de meerderheid te bereiken.
   Niet omdat ze in opstand komen voor hun eigen belangen.
   Maar het ziet er natuurlijk wel heel erg geëmancipeerd uit al die zogenaamde scheidingen. Net of ze een eigen mening hebben. Hoort allemaal bij het project.

   Like

 5. Seculiere zegt:

  De Turkse Pianist die de islam had belegd is nu zijn hoorzitting geannuleerd, blijkbaar heeft de CHP de partij van AtaTurk hiervoor gezorgd!

  Like

 6. Seculiere zegt:

  Een minister van Afghanistan zei tegen Turkse soldaten ‘ As-salamu alaykum ‘ een groeting van de boek Koran. De Turkse soldaten reageerde niet hierop 🙂 ik peis dat die afgaan niet beseft dat hij tegen de soldaten van AtaTurk bezig is 🙂

  http://www.worldbulletin.net/?aType=videogaleri&videoID=157

  Like

 7. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Mensen die in de almacht van de Joodse lobby geloven moeten maar eens gaan nadenken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s