Schrijnend: Bureau Jeugdzorg Nederland

Screenshot_30

Wij als grootouders van een hele lieve  jongen willen u vragen om eens te kijken naar de misstanden in Nederland. Nederland  loopt altijd voorop als het om de veroordeling  gaat van het schenden van de rechten van de mens  in andere landen.

Maar men is zó blind voor het grote onrecht dat in Nederland plaatsvindt en een dagelijks leed veroorzaakt in duizenden levens van kinderen, ouders en grootouders. Wellicht denkt u dat dit geen politieke aangelegenheid is, maar niets is minder waar. Juist de politiek zou zich daar eens mee bezig moeten gaan houden, omdat het schandelijk is dat er een organisatie in Nederland  bestaat die het alleenrecht lijkt te hebben om naar believen  te handelen en onschuldige kinderen te kunnen behandelen zoals zij nu doet. Wij spreken uit eigen ervaring. Als grootouders. Bureau Jeugdzorg Nederland liegt, bedriegt vervalst  en handelt naar believen en er is niemand in de politiek die zegt  “STOP!”.

Wij  hebben een hele lieve kleinzoon, Barak C. Wij waren zijn mede opvoeders. Omdat zijn moeder  Borderline heeft en labiel is kon zij de opvoeding niet altijd aan.  Ze heeft hem toen in een  vlaag  bij jeugdzorg op de stoep gezet. Barak, in zijn nood, belt diegenen die hij liefheeft en die hij vertrouwt en van wie hij weet dat ze hem zeer liefhebben. En dan komt plotseling Jeugdzorg Nederland in je leven. Je bent 60 jaar en hebt een blanco strafblad, zelfs nog nooit een bekeuring gehad. Je leeft volgens  normen en waarden gegrond op je geloof, het joodse geloof, en plotseling wordt je leven en dat van je  kleinzoon een hel. Woorden worden verkeerd uitgelegd en er worden tot het absurde toe eisen gesteld. Je geloof  word belachelijk gemaakt  en in de papieren, waarin ze dingen opschrijven liegen ze   ze geven hun eigen draai eraan, ze doen niet aan waarheidsvinding. We hebben 15 maanden gestreden en 6 rechtszittingen gehad. Maar jeugdzorg had hem al van moeder gekregen en het geld dat het oplevert laten ze niet zomaar schieten en daarvoor liegen ze. Valsheid in geschrifte, vernedering en tot slot   ontvoering  van Barak met behulp van de politie. 

Screenshot_32Barak zit nu in een tehuis. Hij is 14 jaar oud, zit daar nu 6 maanden. Hij mag niet bellen, niet chatten, totaal geen contact met de familie hebben. Hij moet onthechten, noemt jeugdzorg dat – van zijn opa en oma, zijn cultuur, zijn vrienden, van alles wat hem zo dierbaar was. Nu heeft Barak vanuit dat tehuis toch op de school waar hij zit drie telefoontjes met Korver, de bekende advocaat uit Amsterdam, kunnen plegen met behulp  van een schoolvriendje. Ook is het hem gelukt om met behulp van dat zelfde vriendje een brief te schrijven aan de advocaat.  Maar jeugdzorg houdt dat tegen. Bureau Jeugdzorg wil niet dat hij een eigen advocaat krijgt. Hij is 14  jaar, hij heeft toch rechten!? Hij wil naar zijn opa en oma  en in liefde en zijn cultuur groot gebracht worden. We hebben Barak een tijdje geleden in het geheim  gezien op school. Hij ziet er erg slecht uit.  Van de stralende kleine puber is niets meer over dan een hoopje wanhoop en angst.

In Nederland zijn veel gezinnen die dagelijks vechten  tegen de eenzame pijnlijke dagen. Onze kinderen worden op een afschuwelijke manier onthecht en mishandeld. U weet wellicht dat er een demonstratie is geweest. De groepen sluiten zich aan een en er komt er weer een. Schrijven en klachten indienen helpt niet, zelfs de politie neemt geen klachten over jeugdzorg aan. De rechters knikken en doen niet aan waarheidsvinding. Echt, het is heel erg met Nederland gesteld. Het recht wordt krom gebogen, de stem van het kind monddood gemaakt en het zorgt voor veel kinderleed en voor ouders en in ons geval  grootouders. Ze schromen niet om valse aanklachten tegen je in te dienen en ze werken samen met politie. Nederland  is corrupt. Kinderen leveren geld op en de liefdeloosheid viert hoogtij. Waar zijn de normen en waarden, waar is de eerlijkheid. Ze zijn weg uit dit land. De druk is enorm  en de onthechting  onmenselijk.  Helpt u ons help de kinderen van Nederland.

STOP HET MACHTSMISBRUIK VAN JEUGDZORG NEDERLAND!!!

Screenshot_31

Door:

Bob en Yvonne C.

Meer info over (werkwijze van) Bureau Jeugdzorg:

http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.nl/ 

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Justitie, Mensenrechten, Nederland, Overheid. Bookmark de permalink .

78 reacties op Schrijnend: Bureau Jeugdzorg Nederland

 1. Martien Pennings zegt:

  Ja, dat zijn die linkse types van de maakbare samenleving die veel beter dan uzelf weten wat goed is voor u.
  Dit is de mentaliteit waaruit elk totalitairisme groeit, van het Mohammedanisme tot het Maoïsme tot het Stalinisme tot het Hitlerisme.
  Dit tuig mist elke empathie en ik hoop dat er een keer een belanghebbende door het lint gaat en aan die zelfvoldane bureaucratische rotzakken . . . . . eh . . . . héél, héél, héél, héééél erg duidelijk maakt dat er grenzen zijn aan wat mensen nemen.

  Like

  • Louise zegt:

   Iki weet ook waar ik het over heb, maar had op tijd door dat hier een heel crimineell uchtje aan zit, dus ben op tijd weggekomen met mijn kindje (naar huis, want ik woon al heel lang in het buitenland). Ik zie ook een fundamentalistisch-christelijke (Gristelijk dus…:-) invloed bij Jeugdzorg. Ik kreeg allemaal heel uitgestreken, bleke, gereformeerde hoofden op ‘bezoek’ en bij nagaan van deze lieden bleek dat velen tot het Grist. deel der natie behoren. Wellicht is dit ook een wijze om te proberen de steeds kleinere groep van gereformeerden van uitsterven te behoeden door nieuwe kinderen in de groep te plaatsen! Joden belachlijk maken om hun geloof – SCHANDALIG!

   Like

   • hans zegt:

    weet wat een ellende er speelt met jeugdzorg! om gek van te worden binnen 4 maand 3 rechtzaken! een criminele bende die vreselijk veel geld verdiend aan een ots dat stelde prof heertje al vast in 2014

    Like

 2. HF zegt:

  Inderdaad jeugdzorg is een criminele bende met medewerkers die te stom zijn om te denken.
  Ook hier gaat het weer om geld en goedbetaalde baantjes. Ik spreek ook uit ervaring.

  Ik ben dit hele klote land onderhand zo zat.
  Maar er zal niets veranderen, het gaat allemaal nog veel erger worden.
  Niets zal dit kunnen stoppen zolang de media in handen zijn van de staat.
  Zie de komende kroning en de hype die er van gemaakt wordt.
  2 derde van de bevolking is helemaal idolaat van het koningshuis.

  Heb na mijn AOW een oldtimer gekocht (diesel) voor mijn hoby voor E 2600,-
  Ben al jaren bezig met verven en opknappen. Ik rij nog geen 1000 km per jaar.
  Eind van het jaar kan ik hem naar de sloop brengen want de WB kan ik niet betalen.
  Bedankt Frans Weekers (LUL)

  Ik ga dagelijks al die ministers en kamer leden mailen en ze verrot schelden.
  Heeft iemand een koppeling of site waar ik alle mail adressen kan vinden.
  Het zal niet uitmaken maar ik moet en ga iets doen.
  Als een paar miljoen burgers dit ook zouden doen gaat er wel iets veranderen.
  Groeten Opa Joop

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Deze berichten maken me razend. Die laten duidelijk en onmiskenbaar zien hoe

  KNETTERGEK LINKS is.

  Jaren geleden hebben wij een aantal jaren een kleinkind van een jaar of tien in huis gehad, hij kon de echtscheiding van zijn ouders moeilijk verwerken. We wilden psychologische hulp voor hem. Van alle kanten kregen we telefoontjes dat we niet met hem naar jeugdzorg moesten gaan.
  Ze halen hem bij jullie weg voordat je ‘help’ kunt roepen, werd er gezegd. Omdat onze kleinzoon graag bij ons was, hebben we toen privé een psychologe in de arm genomen. .

  Vlak na de ‘bolderkar affaire’ waar kinderen met gebruik van popjes werden getest of ze seksueel misbruikt werden, waren wij in Engeland. In de kranten stonden schokkende berichten dat jeugdzorg meer dan 60! kinderen uit een stadje tegelijk uit huis had geplaatst wegens vermoeden van seksueel misbruik. Tot vreselijke woede van de ouders.

  In een TV programma, ook al weer wat jaren terug, hoorde ik het verhaal van opvangouders die al een jaar een kind in huis hadden. Het kind was daar erg gelukkig maar het mocht niet blijven, want het mocht zich ‘niet hechten’..De arme ziel moest van jeugdzorg van het ene naar het andere gezin, terwijl het helemaal niet zeker was dat het ooit terug ging naar de eigen ouder.

  Toen ik de man zag die dit alles besliste, wist ik dat ik met een waanzinnig links gedrocht te maken had. Net als de moordenaar van Pim Fortuyn, een linkse milieu freak die ervan genoot als hij boeren kapot kon maken, genoot hij van zijn macht.

  Ik herinnerde mij plotseling dat ik een artikel van Melanie Phillips over hetzelfde onderwerp.

  https://ejbron.wordpress.com/2012/11/28/deze-familie-is-niet-bekrompen-maar-de-multiculturele-gedachtepolitie-wel-degelijk/

  Zij heeft ook nog onderzoek gedaan naar de verknipte opleiding op de sociale academie.

  Lees en huiver!

  Hoe is het mogelijk dat dit maar jaren door kan gaan. Links heeft de touwtjes blijkbaar heel goed in handen. Wee de maatschappij die daaraan is overgeleverd..

  In elk opzicht vernielt links alles wat goed is en waar wij van houden.

  Like

 4. Erik Bink/aka "Erik Mokum" zegt:

  Is dit niet een parodie op de recente “kwestie Yunes”? Of een spiegelbeeld daarvan, zo je wilt.
  Om de “gerechtvaardigde toorn” vanuit de Turkse gemeenschap te legitimeren door een “overeenkomstig” geval, maar nu uit een andere hoek, voor het voetlicht te brengen.
  Want in het oog springend is de zinsnede: “Je leeft volgens normen en waarden gegrond op je geloof, het joodse geloof….” Want dat “joodse geloof” kan je vervangen door het “mohammedaanse geloof” of de “normen en waarden van de islam”…, en zo zijn die “joden” nog ergens goed voor.
  Misschien heb ik ’t mis, maar m’n gogme zegt me “I smell a rat”.

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Nee, Erik.
   Ik weet dat het je niet aan gogme ontbreekt, maar je hebt het mis.
   Dit is niet een “hoax” van moslims of linske types die een geintje wilden uithalen en eens wilden zien of “Joods” beter zou vallen dan “Turks”.
   Dit is een oprechte noodkreet, zo verzekert de webmaster mij op goede gronden.
   Bovendien – en jij bent de eerste om het daarmee eens te zijn – bureau jeugdzorg mag van mij tegen alle Turkse waarden en normen ingaan, maar voor de Joodse moeten ze van mij respect betonen.
   Nou ja: zolang het niet ál te Joods-orthodox wordt . . . . . . .

   Like

 5. AdriePVV zegt:

  Ook ik heb van heel dichtbij wee maal mee mogen maken hoe Jeugdzorg handelt.

  Eenmaal met mijn eigen dochter die we vrijwillig en tijdelijk aan de zorg van Jeugdzorg hadden toevertrouwd. Jeugdzorg poogde daarna ons als het ware helemaal te ontouderen. Dat heb ik kunnen stoppen door een klacht in te dienen en te dreigen met een procedure. Alles is daarna gelukkig goed gekomen.

  Anderhalf jaar geleden heb ik een jonge moeder pogen te helpen die in de klauwen van jeugdzorg terecht gekomen was. Er was best het een of ander op haar moederschap aan te merken en ze had geen hoog IQ. Haar zoontje is afgepakt toen hij 1.5 was en haar dochter enkele uren na de geboorte in het ziekenhuis. Ook ik heb gezien hoe Jeugdzorg loog en bedroog en de waarheid verdraaide.

  Als de jonge moeder geholpen zou zijn met bijvoorbeeld plaatsing in een tehuis dan zouden ze haar kinderen niet hebben hoeven afpakken. Zelf is ze nu kapot en volledig aan lager wal.
  O ja, zij was in haar jeugd ook een client van jeugdzorg geweest.

  Like

 6. DonnaDolce zegt:

  Yesss, i know, Nederland is héél corrupt.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Klik in de linker sidebar van de volgende website bv. eens op bijbanen rechters…
  http://www.burojeugdzorg.nl
  Buitengewoon praktisch als je een procedure over wat dan ook aanspant en wilt weten of de
  rechter in kwestie onafhankelijk is en geen contacten(lees: belangenverstrengeling) heeft met de tegenpartij.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Al deze instantie’s worden toch door de PvdA geleidt?De meeste koppen van deze partij zijn joden en ex katholieken.Ook bij de groenen is dat zo.Joden en katholieken (Ex ) hebben daar de leiding.En dat geldt ook voor D66, SP.Zijn julie niet zelf hieraan schuldigd ? Juie hebben deze partijen voortdurend gesteund.

  Like

  • Anneke zegt:

   Luckybee….’de vork zit toch nèt ietwat anders in de steel’…..- De meeste koppen van deze partij zijn joden en ex katholieken – Menigeen noemt zich jood,(ex) katholiek,(ex) protestant christen, maar is in werkelijkheid een honderd procent politiek-gelovige.
   “De politieke wegwijzers (kaarten) zijn al ‘eeuwen’ geleden geschud….”.
   De maatschappij is enorm ge-individualiseerd; het gezinsleven is opgevreten door de politiek hongerigen…De zogenaamde democratie is feitelijk een democratuur !!! “De burger heeft géén poot om op te staan….”.

   Like

 9. Ik ben zelf vanaf mijn achttiende jaren lang opgenomen geweest in een psychiatrische inrichting. Daar kan ik ook een behoorlijk boekje over open doen. Over de bloedschuld van de psychiatrie. En het monddood maken. En het krankzinnig verklaren. En de medicatie wat legale drugs is. Het dwangmatig injecteren van mensen met slaapmiddelen. Over de vele ‘zelfmoorden’. Moordlustige en agressieve verpleegkundigen. Het vreemde gedrag van patiënten door medicatie. De angst van personeelsleden voor klachten van de buitenwereld over patiënten. En hersenspoelingen met; je bent psychisch ziek. Allemaal ten onrechte. De grote duim waar de psychiatrie uit zuigt. En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Dit land is zo zwaar naar de kloten geholpen door de progressieven, dat het welhaast op chaos en geweld moet gaan uitlopen. In 40 jaar tijd, heeft de rode bacil zijn weerzinwekkend werk gedaan. Alle moraal en verantwoordelijkheid zijn om zeep geholpen. en de socialisten, en de rest van de politiek correcte kliek staan erbij en kijken ernaar. Gezinnen en ouders compleet de vernieling in helpen, dat is het summum van hun marxistische denken. Alle menselijkheid verdwijnt onder de druk van de linkse smeerlappen.

  Like

 11. Roni Thome zegt:

  Ten eerste wil ik graag de grootouders van Barak voor hun bijdrage bedanken. Tevens bedank ik E.J. Bron voor het artikel. Het is hoog tijd dat iemand de vuilnisbelt genaamd Jeugdzorg op de beklagbank zet. Bij de Jeugdzorg voeg ik er nog een instantie; genaamd RIAGG afd. Jeugd. Iedere keer dat ik gelegenheid krijg met mensen over dit thema te spreken, adviseer ik: ‘ga vooral niet naar de Jeugdzorg of de RIAGG JEUGD!. Probeer de problemen zelf op te lossen. Bij de Jeugdzorg zitten mensen die zorg dragen voor hun salaris- en niet om uw zoon of dochter te helpen. Dat spreek ik uit eigen ervaring. Mijn echtgenoot stierf in 1993 toen mijn dochter 10 en zoontje 8 acht jaar oud was. Mijn kinderen waren zeer aan hun vader gehecht en verwerkten moeilijk zijn overlijden. De echte problemen kwamen naar voren toen mijn zoon in groep 8 zat. Hij begon te spijbelen. In plaats van naar school gaan, bezocht hij computerwinkels en de bibliotheek. Hij zat iedere vrije moment achter onze IBM-computer en las stapels aan computerlectuur. Computers waren zijn wereld. Op een dag bezocht hij met zijn klas Museon in Den Haag. Er was daar een tentoonstelling over mens en natuur. De kinderen kregen gelegenheid met computers te spelen en hun vaardigheden te testen. Gek genoeg, viel paar weken later een nummer v.d. ‘Jonge Wetenschappers’ in de bus. Een krantje die gegeven werd voor kinderen tot 16 jaar die affiniteit hebben met wetenschappen. Ik vond het vreemd. Mijn zoon was geen briljante leerling en een ras spijbelaar. In de brugklas ging het helemaal mis. Behalve alle mogelijke kattenkwaad, voerde hij niets uit. Na een jaar werd hij met een VBO-advies van school gestuurd. Ik stuurde hem naar een goede VBO-school in Delft. Tevens meldde ik hem bij de RIAGG afd. Jeugd in Den Haag. Ik was hopeloos. In zijn gedraag zat geen logica. Aan de ene kant zat hij vakliteratuur over computers en elektronica te bestuderen en naar klassieke muziek te luisteren. Aan de andere kant was hij van school weggestuurd met het advies VBO/IVBO. De behandelaar van de RIAGG vond dat hij moest naar een Observatiegroep van Jeugdzorg Delft gaan (SJD). Hij verbleef daar vanaf zijn 14de tot bijna zijn 16de. Er werd in het algemeen niets met hem gedaan. Hij had zelfs geen vaste begeleider. Een v.d. begeleiders was beter dan de rest. Hij wist van zijn computerliefhebberij en hielp hem bij het inschrijven als lid van de TU Bibliotheek. Vanaf het moment dat hij lid werd, ging hij naar school uitsluitend voor examens. De rest v.d. tijd zat hij in de TU Bibliotheek. De kinderen in de Observatiegroep kwamen uit de regio Haaglanden en Rotterdam. Velen waren aan drugs verslaafd, of kwamen in aanraking met Justitie. Hij leerde van een Rotterdamse jongen hoe men scooters en auto’s kan stelen, van anderen joints te roken enz. Hij en andere jongens slopen ’s nachts via het dakraam uit het kindertehuis en gingen nachtwandelingen in de stad maken, of reisden met de trein (zwart) laat in de avond naar Den Haag. De stichting die het jeugdhuis beheerde, bevond zich in slechte financiële situatie. De kokkin heeft haar uiterste best gedaan om de kinderen een goede avondmaaltijd te geven, maar met te weinig geld kan men niet veel doen. Het resultaat was dat de kinderen, dagen achter elkaar, spinazie en aardappelen aten, of dagenlang spaghetti enz.. Geen beste situatie voor opgroeiende kinderen en jeugd.
  Op een dag vond mijn zoon een advertentie waarin jongeren werden geroepen aan een wedstrijd deel te nemen. Het was initiatief van Verkeer & Waterstaat samen met het Ministerie van Onderwijs. Het onderwerp was: ‘Oplossing zoeken voor files- problematiek’. Mijn zoon nam aan de wedstrijd deel en stuurde zijn werk. Helaas door gebrek aan geld, maakte hij geen kopieën. Paar maanden later hoorde hij op Radio Stad over de oplossing. Hij vond het vreemd dat hij geen uitnodiging voor de bijeenkomst had gekregen. Hij vroeg de leiding daarover. Een v.d. leidsters gaf als antwoord: Ja. Wij hebben voor jou een brief met de uitnodiging ontvangen, maar wij hadden het in jouw dossier gestopt. Op de vraag waarom? Was het antwoord: Sorry maar kinderen uit een kindertehuis nemen nooit deel aan zulke wedstrijden!.
  Later heeft hij, na een ruzie, stenen gegooid op het busje van de stichting. Hij zat een avond bij de Delftse politie en vervolgens werd hij geschorst. Hij mocht niet terug naar zijn kamer in het tehuis en mocht ook niet naar het ouderlijk huis gaan. Hij kreeg het adres van de Kessler Stichting in Den Haag (voor zwervers en daklozen). Ik werd ook gewaarschuwd hem niet naar binnen te laten. Hij was toen nog geen 16 jaar oud! En als opvoedmethode werd hij de straat opgestuurd met alle gevolgen en gevaren van dien. Hij belde die avond naar huis en huilde dat hij op straat staat en kan nergens heen. Ik zei tegen hem onmiddellijk naar huis te komen. Hij kwam thuis en sindsdien ging hij niet meer naar Delft terug.

  Er waren na de hand talloze problemen die ik zelf moest oplossen. Hij werd getest en uit de testresultaten kwam naar voren dat hij a) heeft PDD-NOS en b) is hoogbegaafd. Later heeft hij op de ‘Pleijsierschool’ in Den haag binnen drie maanden zijn MAVO 4 diploma gehaald. Nadien had hij geen zin meer in school. Hij is nu 28 jaar oud en zit in de WAJONG in plaats van een universiteit. Nog steeds druk bezig met programmeren en leren.
  Er wordt er zo veel over de kenniseconomie gesproken. Maar wat doet Nederland met haar menselijk kapitaal? Het Jeugd is de toekomst, maar wordt er genoeg gedaan om de jeugd goede toekomst te bieden? Zodra een autochtoon kind van een eenvoudige huishouding in de tengels van de Jeugdzorg valt, kan men alvast voor hem een WAJONG uitkering vragen of een plaats reserveren bij de reclassering. Zijn toekomst ligt al vast: bij de Sociale Dienst of de bajes. Nog schrijnender is het probleem waarin de gedachte speelt dat intelligente- of hoogbegaafde kinderen uitsluitend in Wassenaar het Gooi of de Vogelwijk in Den Haag worden geboren. Bij de Tokkies worden uitsluitend Tokkies geboren. Dus, er wordt geen moeite gedaan om het arme gedeelte van het 1,5% hoogbegaafden op te sporen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Roni Thomé 15.53. uur. Wat erg dat U en uw kind dat allemaal hebben moeten meemaken. Het is een grote schande, hoe men met mensen omgaat. Maar de rode/socialistische kliek interesseert het voor “geen meter”.

   Like

 12. Anneke zegt:

  VERSCHRIKKELIJK…..hetzelfde verhaal geldt voor de Nederlandse Raad van Kinderbescherming!!! Kan beter Nederlandse Raad van KinderMishandeling worden genoemd!!!

  Inderdaad hele familie’s die (in veel gevallen na heftige -v-echtscheiding) geheel uitéén vallen. De haatdragende ex kan van alles en nog wat verzinnen, om zijn/haar kinderen zo wie zo onder zijn/haar dak te ‘krijgen’. Wordt plechtig op zijn/haar woord geloofd……met alle ellende van dien.

  Rechtszaak gewonnen, maar merendeels heeft men hiermee de kinderen niet terug onder zijn/haar hoede. Op twaalf-jarige leeftijd mogen ze zelf de keus maken; dankzij de wetswijzigingen in de loop van de jaren-80, begin jaren-90…..
  Een kwetsbare tiener wordt door de politiek dus geheel in staat geacht een VERSTANDIG, WEL-overwogen keuze te maken???/!!! “Ja; helaas is dit een waar en vaststaand feit. Men meent zèlfs dat de minder goed (geestelijk) ontwikkelden een wijs besluit kunnen nemen”. De wijsheid uit de politieke sferen kan men beter OVERontwikkelde DWAASHEID noemen !!!
  In de loop van de tijd blijkt merendeels, dat de gemaakte keus als een wurging ervaren wordt….Veel pubers hebben niet het lef zich hierover uit te laten; kroppen de ellende op…totdat de ‘bom barst’. Héél veel jongeren en jong-volwassenen hebben tegenwoordig een enorm ‘zware rugzak’; vrijwel ONDRAAGBAAR. Niet voor niets dat er zovelen afleiding gaan zoeken in de ‘duistere sferen’. Denk hierbij specifiek aan VERSLAVING en veelal een criminele levensinhoud.

  Like

  • Frederika Nanninga zegt:

   Wij hebben van onze kleinkinderen bijna 10 jaar niets van gehoord gezien geen foto,s vader ook niet. Onze zoon is twee maal naar Leeuwarden geweest hogerberoep heeft recht op omgang moeder weigert dan kun je het vergeten wat een wereld ! Ze doen niet aan waarheidsvinding alleen gaat het om alle instantie,s aan het werk te houden als dit allemaal zou wegvallen dan moet je zien hoeveel werklozen erbij komen.Wij zijn een nette gezin hoe wij worden vernederd je staat voor een muur, het is een groot spel hoeveel Nederlanders worden uiteen gejaagd. Onze ex schoondochter kwam zelf uit een gebroken gezin Ze krijgen nu hulp van alle kanten hulp aan huis ,ggz, onze kleinkinderen hadden ineens pddnos en adhd misschien moeten ze hiervoor ook nog medicijnen slikken net drugs maakt misschien hun geestelijke brein helemaal kapot. De rapporten van de deskundigen zijn ook niet eerlijk opgeschreven en meegegaan naar de rechtbank ,Waarom worden wij als criminelen behandeld alleen voor het geld ? en hele gezinnen in Nederland uit elkaar gedreven voor werkgelegenheid,

   Like

 13. Henk der Niederländer zegt:

  Beste Yvonne en Bob.

  Helaas gaat et al decennia zo en er zal naar alle waarschijnlijkheid ook niks veranderen en wel om de volgende reden: Er zitten te veel machtsgeile figuren op de stoelen van Jeugdzorg.
  Zelf heb Ik ook onder Jeugdzorg gestaan, dat was indertijd nog de zogenaamde kinderbescherming en Ik kan jullie uit eigen ervaring medelen dat dat hele gebeuren nooit niks met kinderbescherming van doen heeft gehad, maar alles met het genereren van geld.
  Kinderen kunnen nu eenmaal een nuttig “voorwerp” worden voor machtsgeile en geld beluste mafiosie.
  Helaas het is niet anders, totdat iemand opstaat met de nodige juridische achtergrond die werkelijk de kat de bel aan wil binden.

  Like

 14. Jean zegt:

  Als die jongen een andere naam aanneemt zich wikkelt in vodden en een lange baard laat staan en de hele dag alla akbar of zoiets roept dan krijgt hij dadelijk alle faciliteiten en begeleiding met wollen handschoentjes, dan wordt zijn bedje gespreid en tafel gedekt.
  In het apenland B genaamd is het geen haar beter met dit verschil dat wij nog ± 4.000.000 franskiljons “moeten”onderhouden die ons jaarlijks ± 12 miljard euro kosten incl. die waanzinnige ballast komende uit Laken.

  Like

  • BertG. zegt:

   Wat zijn nou weer franskiljons?

   Like

   • Jean zegt:

    BertG.
    Dat zijn Belgen met een spraakgebrek, die spreken frans en parasiteren op de Vlamingen.
    Staken liefst 365 dagen per jaar en krijgen daarvoor alle steun van dat staatscircus, een instelling die geen flikker doet maar wel zijn sponsors schoffeert.
    Duidelijk? ☺ ☺ ☺

    Like

 15. Henk.V zegt:

  Ik geloof u ogenblikkelijk, Bob en Yvonne.C.
  Bedoelt u de advocaat Korvinus , in plaats van Korver?Ik kom op die naam omdat die zeker bekend is en als erg goed wordt beschouwd.
  Misschien is het een goed idee om zelf met het kantoor van de advocaat in contact te treden :
  http://www.kvrzadvocaten.nl/advocaten/mr-c-f-korvinus/.

  Mocht u inderdaad toch Mr Richard Korver bedoelen, dan heb ik deze site voor u:

  http://www.korver-vanessen.nl/content/259/mr-richard-a-korver.html. Zet uw zaak bij het advocatenkantoor uiteen en vraag wat men daar voor u kan doen.

  Een andere mogelijkheid voor u is via de site van de PVV contact zoeken per mail met Geert Wilders.In de Kamerfractie zit minstens één jurist.Bovendien zou die de kwestie in de Tweede Kamer aan kunnen kaarten.

  U noemt in uw trieste verhaal het woord ”onthechten” Dat is inderdaad een zeer links trekje, waar de ”kinderbeschermers” dol op zijn ; een kind geborgenheid en warmte van een liefdevolle binding onthouden. Een kwelling voor een kind en voor elke verwante die om hem geeft!
  Die methode is puur sadisme.

  Ik wens u veel sterkte.
  Laat ons het verloop van deze zaak weten!

  Like

 16. Theresa Geissler zegt:

  Ja, dit is een zéér schrijnend verhaal. Je hoort ze zo vaker. En Bureau Jeugdzorg laat steken vallen, dat is inmiddels ook genoegzaam bekend. En toch…..Ik heb het artikel een paar maal overgelezen en hoewel ik normaal gesproken erg gauw op de hand van het kind ben -mede-reageerders, die meerdere comments van mij gelezen hebben weten dat misschien- vind ik eerlijk gezegd dat je hier als lezer niet goed over kunt oordelen zonder de andere kant van de medaille te hebben gezien.
  Daar wringt de schoen, want Bureau Jeugdzorg is nooit erg mededeelzaam naar buiten toe. Waar de tegenpartij er in de media gewoonlijk voluit voor gaat en al zijn argumenten en emoties op ,tafel gooit, blijft Jeugdzorg meestal zwijgen. Dat is het algemene beleid en je kunt je afvragen of meer openheid niet verstandiger zou zijn: Alles weten is vaak alles begrijpen, zeker voor buitenstaanders. Maar hoe dan ook, dat men met die andere kant niet naar buiten komt, wil niet zeggen, dat die andere kant er ook niet ís.
  Jeugdzorg maakt fouten, dat is waar. Maar zeker niet volgens een éénvormig patroon: In het geval van de peuter Savannah was het precies het omgekeerde: De gezinsvoogd deed er juist alles aan om het meisje in de eigen omgeving te laten, met de bekende gruwelijke gevolgen. Ook in het geval van Rowena Rikkers en de kinderen van Roermond werd niet adequaat ingegrepen, met de dood van de kinderen tot gevolg.
  Zonder de wanhoop van deze grootouders en kleinzoon te willen bagatelliseren, kan ik dan ook niet zonder meer meegaan in de -emotionele-stelling dat Jeugdzorg er op uit is, zoveel mogelijk pupillen onder zich te houden omdat ze ‘er geld voor krijgen’. Ik geloof niet echt dat het zo simpel ligt.
  Het klinkt logisch, dat de jongen het beste af is bij zijn grootouders, dat is zelfs heel waarschijnlijk, maar ik zeg tóch: Om te oordelen, moet e minstens, ja mínstens beide kanten gehoord hebben. En dat hebben wij niet……

  Like

  • Henk.V zegt:

   Begrijpelijk genoeg, Theresa, maar één zeer karakteristiek trekje van Jeugdzorg heb ik zelf in ,in mijn reactie genoemd, omdat het mij na het zien van reportages over jeugdzorg, een aantal jaren geleden,altijd is bijgebleven.
   In deze reportages kwamen alle partijen die een rol spelen in uithuisplaatsing van kinderen aan het woord, van kinderen, (pleeg) ouders en vertegenwoordigers uit de wereld van de jeugdzorg, tot een hooggeplaatste uit die kringen toe en het was de opmerking van de hooggeplaatste die mij zeer verraste.
   Hij stelde dat het nooit de bedoeling was dat een uit huis geplaatst kind vast bij één ”zorggezin” mocht blijven, om te voorkomen dat zo’n kind zich zou nestelen.Een binding met een opvanggezin was niet wenselijk.
   Dat de schrijvers van het artikel juist dit aspect naar voren brengt duidt op kennis. die men slechts ”van binnenuit”, uit eigen ervaring kan krijgen.

   Een kind dat zonder een hechte, goed binding op groeit wordt hoe dan ook emotioneel iets heel belangrijks onthouden.
   Ik vind juist dat gebrek aan inzicht in de psyche van een kind nogal verontrustend.

   De zaak ” Barak”mag wel eens goed uitgezocht worden.

   Like

 17. Theresa Geissler zegt:

  Na meerdere comments hier gelezen te hebben, wil ik er graag nog wat aan toevoegen, vóór ik straks iedereen over mij heen krijg.
  Op de eerste plaats lijkt het misschien een afstandelijk comment van iemand die er zelf nooit iets mee te maken heeft gehad, maar dat is niet helemaal waar:
  Jaren geleden werden mijn overleden man en ik zelf benaderd na een anonieme tip bij het meldpunt Kindermishandeling. Dat was op zichzelf al onzin: In ons gezin was geen sprake van kindermishandeling, al was het waar dat mijn man een alcoholprobleem had. -En in de buurt waren we er niet echt ‘in’ dus dan is de roddel snel geboren, zeker als je opgroeiende kinderen hebt. De vrouw van het meldpunt stond er op, dat er een ‘gezinsvoogd’ kwam. Wij waren daar niet voor, maar zij hield voet bij stuk . In het rapport dat ze later over het gesprek schreef bleek één en ander vreselijk te zijn aangedikt en werden ook nog irrelevante zaken met betrekking tot mijn -lichte- motorische beperking erbij gesleept. Enfin, wij daarmee naar Bureau Jeugdzorg voor een paar vervolggesprekken, één samen en één met de jongens. Om kort te gaan: Die gesprekken liepen gewoon góed, de ambtenaren luisterden aandachtig en het eind van het liedje was een tegenrapport waarin gesteld werd dat van mishandeling/verwaarlozing niets gebleken was, er bij de jongens géén achterstand was geconstateerd, de vader weliswaar een alcoholprobleem had, maar dit ook had toegegeven -en in behandeling was- en dat ‘de klacht dan ook NIET was geïnitieerd”. Einde verhaal, nooit meer iets van gehoord. EN DAT WAS DUS OOK BUREAU JEUGDZORG.
  Ze laten steken vallen, maar niet altijd. De gevallen, waarin ze het goed doen, krijg je nooit te horen, dat wil ik maar zeggen.
  Ik vind het verschrikkelijk voor Yvonne, Bob en hun kleinzoon Barak en het kan best zijn, dat Jeugdzorg hier weer eens gigantisch in de fout gegaan is, maar toch had ik graag twee kanten van het verhaal gehoord, daar blijf ik bij.

  Like

 18. Roni Thome zegt:

  @Theresa Geissler. U had goede ervaringen met Bureau Jeugdzorg. Dus het is te begrijpen dat u positief tegenover deze instantie staat. Niet te vergeten dat bij de Jeugdzorg werken mensen die geen klonen van elkaar zijn. De benadering van iedere individuele medewerker is anders. Velen zijn onverschillig en zitten daar voor hun salaris en anderen zijn weer betrokken en doen hun best zo goed mogelijk hulp te bieden. Punt twee, die wij niet moeten vergeten, is de locatie van het bureau. In kleine hechte gemeenten zal de Jeugdzorg – misschien – beter functioneren dan in een grote stad als Den Haag of Rotterdam.

  U brengt hier twee zaken waarin het Jeugdzorg bij was betrokken a) die van het peuter Savannah en b) van Rowena Rikkers. Dat zijn juist twee voorbeelden die laten zien hoe waardeloos Bureau Jeugdzorg wel kan zijn. Jeugdzorg moet staan voor specialisme; of op het minst voor gezond verstand. Beide ontbraken. De familiecoach die bij het kind Savannah regelmatig over de vloer kwam, was niet geïnteresseerd in Savannah. Kennelijk kwam ze daar koffie drinken en met de moeder te kletsen. Had zij haar werk naar behoren gedaan, had Savannah vandaag nog geleefd. Hetzelfde geldt ook voor het ‘Meisje van Nulde’ Rowena Rikkers. Bureau Jeugdzorg heeft de kont geveegd met alle waarschuwingen. Niemand had oog voor het meisje. Maar deze twee gevallen staan niet op zichzelf. Fouten met tragische afloop komen bij Bureau Jeugdzorg regelmatig voor. Vaak krijgt het Jeugdzorg tips en waarschuwingen van buurtbewoners, artsen of van school m.b.t. kindermishandeling; maar tevergeefs!. Hoe vaak is het gebeurt dat Jeugdzorg wist dat kinderen werden door hun verslaafde ouders- of verslaafde moeder verwaarloosd zonder in actie te komen? Hoe vaak is het gebeurt dat een kind naar school kwam met blauwe plekken, de juf waarschuwde de Jeugdzorg en ..voor niks!.

  Het is jammer dat ik u mening niet kan delen. Ik denk dat de Jeugdzorg, als geheel, moet onder de loep worden genomen. Iedere kind die ten prooi valt door nalatigheid is een kind te veel.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Roni Thome 23.42 Ik heb dat nergens ontkend. Ik heb in allebei mijn commentaren toegegeven, dat Jeugdzorg vaak genoeg de vreselijkste fouten maakt, ook nu waarschijnlijk, in het geval van Barak en zijn grootouders. Dat Jeugdzorg eens onder de loep genomen wordt, kan ook ik alleen maar een goede zaak vinden; dat zou het trouwens bij alle soorten instanties zijn. Ik heb alleen wel opgemerkt, dat de fouten die Jeugdzorg maakt, niet eenduidig zijn: De éne keer plaatsen ze het kind veel te snel uit huis, wat onnodig en (zeer) schadelijk kan zijn, de andere keer wachten ze te lang,wat eveneens vreselijke gevolgen kan hebben. In beide gevallen krijgt Jeugdzorg, als het uitkomt, de volle laag over zich heen, niet onterecht, maar hetzelfde is het niet.
   Ik bespeur hier namelijk op de site een tendens, die daarbuiten ook bepaald regelmatig de ronde doet: Die van de complottheorie, dat Jeugdzorg één grote corrupte (linkse,. zo U wilt) bende is, die er op uit is, zoveel mogelijk kinderen in haar klauwen te krijgen om er geld aan te verdienen. En dat beeld komt mij, sorry, overtrokken voor. Emotioneel is het volkomen te begrijpen: Soms sta ik zelf ook wel op het punt om daartoe te nijgen, maar nee, ook na zorgvuldige overweging wil ik toch niet zo ver gaan. Emoties zijn prima, we zouden niet zonder kunnen, maar emoties alléén zijn een slechte raadgever. Nogmaals ik ben niet blind, ze maken ontzettend veel fouten en revisie is noodzakelijk, maar laten we niet doen of we te maken hebben met een van staatswege opgerichte organisatie voor het exploiteren van kinderen. Met zulke denkbeelden los je de -inderdaad aanwezige- problemen niet op. Ook dat ik zo positief zou staan tegenover Jeugdzorg is een overtrokken aanname.: Ik probeer alleen het geheel te blijven zien. Daarom had ik in bijvoorbeeld dít geval ook zo graag de àndere kant gehoord, zo U wilt, om volmondig: “Wat een ploerten zijn het toch”uit te schreeuwen, of zoiets.
   Hopelijk begrijpt U min bedoeling. Ik keur niets goed, maar blijf het gecompliceerder vinden,dan het misschien lijkt.

   Like

 19. Arjan Gelder zegt:

  Plaats het verhaal op het meldpunt misstanden jeugdzorg bij WIL NU: http://www.wilnu.nu. Wij strijden voor een betere jeugdzorg.

  Like

 20. Roni Thome zegt:

  @Jean
  Dat is helemaal WAAR!. Een kind dat ‘Allah Akbar’ roept iedere 10 minuten, zal in Nederland en België veel meer aandacht krijgen dan Jantje de autochtoon die roept ‘mag ik plassen? Ik moet zo nodig!’. Zulke kinderen zijn voor alle instanties veel belangrijker dan de kinderen met de familienamen zoals Jansen of Hendrickx. Voor hen zijn alle mogelijke kaders geschept waar geld als water erheen stroomt.
  Verder schrijft u dat jullie, de Vlamingen, 4.000.000 franskiljons “moeten”onderhouden. Dat is inderdaad een moeilijke taak. MAAR, men kan beter zo veel franskiljons onderhouden dan de maatjes van ‘Mijnheer Allah!’. Franskiljons willen geen Vlaams spreken en zijn wat moeilijk. Aan de andere kant hebben zij geen ambities zelfmoord terroristen te worden, aanslagen te plegen en in België een Sharia staat te stichten. Met franskiljons valt not te leven- met moslims niet.

  Like

 21. Roni Thome zegt:

  @Tom Hendrix. Er zijn in Nederland talloze mensen die in mijn ‘situatie van toen’ zitten of hebben gezeten. De nalatigheid van de Kinderbescherming gaat al decennia lang (of zelfs honderden jaren lang). U schrijft: maar de rode/socialistische kliek interesseert het voor “geen meter”. Het is niet enkel de rode/socialistische kliek, maar alle klieken die de Tweede Kamer bevolken: van de christelijke partijen tot en met de Darwinisten (VVD). Wie heeft bijvoorbeeld gestreden voor het recht van alle seksueel misbruikte kinderen in de Roomse Kerk en de gewone kindertehuizen? Ik moest toentertijd, misschien, beter mijn verstand gebruiken en niet naar slechte raadgeving luisteren … Al is de raadgeving afkomstig van mensen die ‘specialisten’ zijn. Ik stond alleen. Na een dood van een partner is men niet stabiel genoeg om een goed besluit te nemen.

  Like

 22. Ron V zegt:

  http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.nl/

  Beste Theresa,

  Wij hebben ook 3 geleden met BJZ te maken gehad,
  ik kan maar 1 ding zeggen, ze liegen en bedriegen om zichzelf in stand te houden.
  Mijn verhaal en van vele anderen kan je op de link bovenaan dit bericht lezen.

  En voor de webmaster, misschien kan je die link in of bij het hoofdartikel plaatsen.

  Ron V

  Like

 23. Bob zegt:

  Ik heb de reactie,s tot zover gelezen ,en kan u zeggen deze brief heb ik de oma van barak aan al de kamerleden geschreven en de koningin en ik heb alle bekende of onbekende bronnen geschreven ik heb de brief geschreven en toen was het zoeken en knippen en plakken met foto,s erbij je krijgt als antwoord dat ze het vreselijk vinden en bij de volgende kamer beslissing mee nemen de tweede kamer heb ik het nu over he en zo kwam deze brief per toeval bij de bron terecht die ik niet ken zelf lees ik veel dark horse webblog en martin vrijland en schrik van wat er in nederland aan de gang is ondanks dat wij joods zijn en zelf in israel gewoond hebben en nog twee kinderen daar hebben wonen die gingen terug vanwege hun op roep van het israelische leger ze konden niet wennen aan nederland en zijn na hun legertijd daar gebleven barak zijn eigen vader is israelier zijn moeder is toen barak 6 jaar was met een nederlandse man getrouwd en dat niet omdat hij nederlands is hoor maar het huwelijk werd een hel en moeder met borderline kon dat niet aan barak wasbijna altijd bij ons toen jeugdzorg in ons leven kwam hebben wij zelfs nog contact opgenomen met barak zijn echtte vader in israel maar toen jeugdzorg dat ontdektte kregen ze nog meer haast en wij moestten een brief tekenen dat wij dat contact zouden staken anders haalde ze barak weg wij hebben op hun beloftte dat gedaan maar hun beloftte is dus niets waard en joods en moslim of hollands het maakt niet uit het zijn kinderen en er word erg veel geld aan verdiendt en ik blijf erbij jeugdzorg is hitleriaans je komt in een hel terecht waarheid word leugen en leugen word waarheid het grijze denken wat in nederland zo de overhand krijgt het is erg gesteld met dit land en geloof ons wij zijn geen domme mensen wij hebben alle wegen onderzocht maar zijn slechts ,,liefhebbende , en het gaat bij de wet om gezaghebbende barak lijdt en ons leven is gestopt 6 maand geleden je staat op met barak en gaat naar bed met hem het is voor ons onbegrijpelijk en voor onze fammillie in israel ook vooral omdat men daar geen jeugdzorg kent een kind gaat daar altijd standaart naar famillie juist om in de famillie dynamiek te blijven waar jeugdzorg hier zo op tegen is en heeft een kind daar echt niemand gaat het in de kiboets en is vrij maar ik heb hier gezien je kunt beter onder justictie vallen dan in de hand van jeugdzorg want dan ben je echt gevangen barak zal vrij komen als hij 18 is dus 4 jaar word er van hem geroofd door de staat der nederlanden hij is in zijn leven hij is 14 jaar al 7 keer in israel geweest in vacantie,s ik kan u zeggen zeker weten doe ik het zodra deze jongen vrij is nokt hij af en gaar naar famillie in israel en rechtstreeks het leger in en wij opa en oma zijn dan op aow leeftijd en gaan met hem mee ik dank u voor u reactie,s maar ondanks dat wij vaak ervaren dat vanuit nederland negatief naar israel wordt gekeken snap ik zo langzamer hand niets meer van het nederlandse denken de onverschilligheid hier is adembenemend zoals NERO de keijzer zei geeft het volk brood en spelen en je kunt doen wat je wilt en hitler zei maak de leugen simpel en herhaal hem vaak dan gaan ze het geloven en dat doet jeugdzorg ,, het belang van het kind ,, vraagt u barak wat in zijn belang is en u hoort iets anders als dat jeugdzorg zegt
  ik de oma van barak dank u voor het plaatsen van het artikel en voor de reactie,s dank u en shalom

  Like

 24. Pingback: De macht en onmacht van Bureau Jeugdzorg

 25. Pingback: De macht en onmacht van Bureau Jeugdzorg

 26. marjolein norder zegt:

  Wat.erg ik zit ongeveer inde zelfde situatie mijn oudste 2 zijn al weg mijn jongste 2 heb ik nog en de voogd is bezig met mijn baby terwijl ik alles gedaan heb wat hij zei…Alles word letterlijk verdraaid. ..ik heb nl ook bordeline en dacht hulp te vragen..ik ben tot op mijn ziel in de grond getrapt door de voogd. ..ik vind het verschrikkelijk. .heel veel sterkte van een lotgenoot. Marjolein.

  Like

  • hayley zegt:

   Lotgenoot??? Jij? Of de vader en kind?

   Like

  • Francesco zegt:

   Hey marjolein ik zet me vaak in voor mensen die problemen hebben met jeugdzorg omdat ik er best veel in thuis ben.
   Ik wil je graag even spreken zou je mij even een app willen sturen zodat we elkaar kunnen bereiken. 0640874591
   Heb zelf een uitzendbureau en ben best wel veel thuis op gebied van jeugdzorg.
   Waarom stuur ik juist jou dit bericht ik zag je pas op foto en live en je bent een leuke volgens mij bezorgde vrouw.

   Tevens andere mensen met problemen mail me je nummer en we hebben dan snel contact
   Grtjes Francesco

   Like

 27. jody zegt:

  De macht van bureau jeugd zoor , de instelling dan wel organisatie AMK en al dat soort andere instellingen en organisatie’s hebben inderdaad veel te veel te veel te veel macht waar je als goede ouder vrij weinig tot niks aan kan doen en als je er wat aan wilt doen of je doet er wat aan dan gaan ze vol gas in de verdediging omdat hun met bepaalde richtlijnen en procedures werken en daarna branden ze je nogmaals dubbel af.
  de instellingen en organisatie’s moeten er wel zijn in bepaalde situatie’s , maar dan met veel minder macht.
  deze door de regering het kabinet het hele zooitje in den haag (de mensen met oogkleppen op) gesponsorde instellingen/organisatie’s moeten juist hulp bieden VOOR ouder en kind en niet alleen hun eigen visie en mening geven over bepaalde situatie’s een kind uit huis plaatsen verscheurd het leven van ouder en kind er is altijd een andere oplossing en er zijn altijd andere mogelijkheden om problemen op te lossen.
  maar nee dat kan niet volgens de organisatie’s want deze huigelaars weten wat beter is voor anderen en ook hun moeten geld verdienen quota halen de politie werk verschaffen door ze mee te nemen bij een uit huis plaatsing en laten zien dat ze macht hebben.
  ik ga nu even stoppen met schrijven omdat ik er echt pissig om wordt …
  volgende week meer en wat mijn ervaringen zijn e.d.

  Like

 28. Dekker zegt:

  Ik heb een hele gegronde klacht over de William Schrikkergroep(wsj), in het bijzonder WSJ, vanaf vorig jaar ben ik juridisch vader geworden van mijn dochtertje na een hele strijd met moeder van dochtertje, die wilde niet dat ik in het leven van mijn dochtertje mocht zijn, Rechter heeft vorig jaar juni mij juridisch vader gemaakt, nog geen paar maanden daarna heeft de gezinsvoogd WSG, met een valse voorletter een raadsonderzoek afgedwongen en veel laster over mij daarbij,raadsonderzoek was geheel onnodig en is ook corrupt gegaan, ik werd al veroordeeld voor dat ik ging praten, er is nu een 2e gezinsvoogd die heeft hetzelfde gedaan, die wil mij onterecht in een OTS en UHP betrekken, die ots was er al toen ik nog vader onbekend was, en nu willen ze mij als schuldige erbij nemen, en weer zonder enig doel een jaar ots en uhp aanvragen, op verzoekschrift otsverlenging en uhp staan weer valse initialen, en er is ook nog gelogen over dat ik op de hoogte was over plan aanpak OTS, staat erbij dat ik akoord ging, klopt niet want ik heb een beschikking van vorig jaar van de ots/uhp verlenging dat ik niet belanghebbend genoeg was om de verlengingszitting bij te wonen, dus echt valsheid in geschrifte wat nu deze afgelopen maand door gezinsvoogd is ingediend bij de rechtbank, ook heb ik 9 maanden onterecht maar een uur bezoekrecht met mijn dochtertje met zwaar toezicht gehad, en nog blijft er toezicht op staan,en minimale uren bezoek, geen evaluatie helemaal niets! familylife die ik en mijn ouders hadden met mijn dochtertje en hun kleinkind van de duur van 5 maanden vinden ze heel erg onbelangrijk,en verwijzen ze naar de prullenbak, geen enkele reden kunnen ze eigenlijk hard maken om dit te rechtvaardigen wat ze onrechtmatig doen, in raadsonderzoek(afgerond begin dit jaar) kwam er uit de bus het advies gezamenlijk gezag, en nu wil gezinsvoogd en haar teamleider alvast de komende zitting gezag omgang voorzijn, want volgens hun heeft moeder van onze dochter het gezag aan hun overgedragen, dit heb ik moeders gevraagd, en dit blijkt niet zo te zijn, moeders had wel het gezag aan mij toegezegd schriftelijk en mondeling, gezinsvoogd en teamleider willen mij als vader compleet uit beeld, en is tegen de rechten in. dit jaar vervangen door * (gebruikt op verzoekschrift verlenging valse Initialen met goedkeuring van teamleider) terwijl overal op te zien is wat haar werkelijke voorletter is, ook op referentienummers op brieven van hun, het is overduidelijk opzet en valsheid in geschrifte, eerst waren zij allen afkomstig uit WSG te Diemen, nu is dat opgesplitst in team haaglanden.
  het moge duidelijk zin dat WSG/WSJ alle regels aan hun laars heeftgelapt en kinderrechten en mensenrechten in de vuilnisbak gegooid, mijn dochtertje heeft nu vreselijk veel psychische schade opgelopen door dit handelen ( is bewijsbaar) ,mijn dochtertje is onderzocht en heeft symptomen van seksueel misbruik.mishandeling en verwaarlozing,en wsg wenst hier vrij weinig aan te doen*willen niet aan waarheidsvinding doen m.b.t het misbruik.verwaarlozing en mishandeling,,zij verklaren mijn dochtertje enkelt maar als zwakzinnig en hebben haar in een kliniek voor verstandelijk gehandicapten gestopt, en ik als vader en mijn dochtertje’s opa en oma hebben hier ook enorm veel hinder zeer veel verdriet onmacht en stress van, hoe zij handelen en gehandeld hebben is ronduit kind en mensonterend, mijn advocaat weet ook inmiddels van de gedane naamsfraude en streken van de gezinsvoogden en teamleider en veroorzaakte schade, ik heb teamleider en gezinsvoogd geconfronteerd met de valsheid in geschrifte en naamsfraude,maar geven niet thuis,en blijven hiermee doorgaan,ineens komt er volgende week een nieuwe gezinsvoogd, dus huidige gezinsvoogd wil haar snor drukken,en ze willen verlenging ots/uhp erdoorheen drukken(dit met valse initialen en valsheid in geschrifte, klopt van geen kant, ik wil dit natuurlijk graag goed uitgezocht hebben en melden

  Heeft iemand goede tips?

  Gr. Een zeer verdrietige vader .

  Like

 29. GeloofErNiksVan zegt:

  Het hele verhaal van deze grootouders wordt hier door veel mensen zomaar als waarheid aangenomen. Dat is om te beginnen al helemaal fout! Wat is het verhaal van de moeder? Klopt het verhaal van deze grootouders? Ze zeggen zelf dat ze 6 rechtzaken hebben verloren… Een rechtbank doet niet aan waarheidsvinding?? 6 keer niet?? Rechters zijn ZEER hoog opgeleide mensen die JUIST door stemmingmakerij op internet en documenten heen prikken.. Die kijken naar feiten en gelukkig niet naar geloofskwesties! De waarheid van deze grootouders is blijkbaar hun eigen (mogelijk verzonnen) waarheid en niet de waarheid van ons rechtssysteem. Dat wil dus zeer zeker niet zeggen dat deze grootouders gelijk hebben! Rechters zijn niet dom…. Niet zomaar verhaaltjes klakkeloos aannemen en geloven lieve mensen…. Ik geloof van dit verhaal inmiddels helemaal niets.. o ja … de opmerking “hij gaat rechtstreeks het leger in Israel in?” Wil deze jongen dat wel, of is dat wat grootouders graag zien?…. Wat heeft hij als hij 18 is in Israel te zoeken? O ja …hij is er op vakantie geweest….. Een verhaal heeft ALTIJD 2 kanten! Laat deze jongen met rust en laat hem zijn eigen keuzes maken.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Daarin heeft U gelijk: Een verhaal hééft altijd twee kanten. Dat heb ik toen, 27 April jl.,óók geprobeerd, naar voren te brengen in mijn comments. -Misschien heeft U dat gelezen. Zoals ik toen al zei, Jeugdzorg is absoluut niet onfeilbaar, maar de complottheorieën die sommige mensen er aan verbinden zijn waanzin en zorgen niet voor een oplossing voor de aanwezige problemen. Je kunt er -een beetje- beter over oordelen als je beide kanten te horen krijgt en dat krijg je zelden of nooit. MIJ is door de aanpak van Jeugdzorg gezinsbevoogding juist bespaard gebleven en dan wordt er al snel gezegd: Oh ja, maar in een kleine, hechte woonplaats……zonder dat ze op dat moment weten, waar je woont! Nu, dat is inderdaad geen Amsterdam, maar zeker óók geen gehucht; alles zeggen doet dat niet! En bijvoorbeeld die moeders die jammeren, dat het kind bij ze weggehaald is omdat ze Borderline hebben en ‘daarvoor hulp hebben gezocht…..’ Nou, Borderline, dat is niet best! Ik heb zelf een vriendin gehad met Borderline en het ene moment willen ze inderdaad hulp en het volgende stoten ze die hulp weer even vrolijk af en bij de minste opmerking daarover kun je op een krankzinnige woede-aanval getrakteerd worden. Waarvan ze later ook nooit ècht spijt hebben: Dan is het niet: Ik zat verkeerd, maar: Ik was overspannen. Ik,ik, ik, dat is de houding van iemand met Borderline, ook tegenover de eigen kinderen. En dat al die rechters incompetent zouden zijn, dat geloof ik ook niet, net wat U zegt. Kortom: U heeft gelijk. Oordelen moet je niet doen, ook niet over die grootouders, maar je moet gewoon die twee kanten gehoord hebben. En met complottheorieën kom je alleen maar van de regen in de drup.

   Like

   • Ha Theresa, niemand op de aarde kan Borderline medisch bewijzen. Borderline is verzonnen door een aantal (een stuk of vijf) hoogopgeleide psychiaters in de Verenigde Staten. Dat heb ik namelijk gelezen in een foldertje van de Sciencetology Kerk in Amsterdam. Ze verzinnen zo alle psychiatrische ziektes. En ze hersenspoelen mensen (patiënten) daarmee. Die psychiaters drogeren zo allerlei kinderen en volwassenen: “Je hebt je medicijnen hard nodig want ze houden je stabiel.” “Anders krijg je een terugval met alle gevolgen van dien.” “Slik ze nou maar.” En geheel je medicijnen afbouwen? “Daar beginnen we niet aan want dan begint die hele ellende opnieuw.” “Je zit hier niet voor je zweetvoeten.” Ik word namelijk al dertig jaar gedrogeerd door de psychiatrie. De psychiatrie is schuw voor de media! Dus ik probeer steeds de media erbij te betrekken. De media is helaas niet happerig. Mijn tijd komt nog wel!

    Like

  • hope zegt:

   Jij werkt 100 procent voor jeugdzorg, hoe doorzichtig want je maakt je wel heel erg druk, medewerkers bjz moeten zelf heel snel preventief geruimd worden, want het is echt meer dan genoeg geweest voor deze satan lovers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Like

 30. Ron V zegt:

  Beste GeloofErNiksVan en Theresa,
  inderdaad heeft een verhaal altijd 2 kanten.
  Maar zoals ik al eerder heb geschreven spreek ik ook uit EIGEN ervaring.
  Jeugdzorg liegt en bedriegt om maar zoveel mogelijk kinderen onder toezicht (OTS) te krijgen en vervolgens te houden.
  Het liefst gaan ze daarna voor een uithuisplaatsing (UHP).
  Zij dienen namelijk aan hun quota te komen, want anders ontvangt men minder geld.
  Nadat ik het zelf heb meegemaakt met mijn eigen kinderen, weet ik dat een UHP plaatsvindt op basis van list en bedrog.
  Gelukkig weet ik ook aardig de weg bij en naar de rechtbank, en heb het geluk gehad dat de rechter 2 weken na de UHP jeugdzorg te verstaan gaf dat de kids direct weer naar huis moesten.
  Jeugdzorg heeft dat gerekt met 2 weken en 3 dagen, reden, kinderen waren zo 1 maand + 2 dagen uit huis, en konden daardoor voor 6 maanden de boeken bij hen in.
  KASSA.
  Nadat dit ons is overkomen ben ik mij in de materie gaan verdiepen en kom alleen maar tot de conclusie dat er meer onterechte dan terechte uithuisplaatsingen zijn.
  Rechters die uit eten gaan met de directie van de diverse jeugdzorg kantoren, en ga zo maar verder.

  Zolang er meer onterechte dan terechte uithuisplaatsingen zijn, de zogenaamde voogden van jeugdzorg een niet nader te noemen variabel inkomensbestandsdeel hebben en er jaarlijks miljarden euro’s (ca. 3,1 miljard) per jaar in deze branche en alles wat daarom heen hangt omgaat, zal er ben ik bang niet veel veranderen.

  Like

 31. GeloofErNiksVan zegt:

  Ik snap het Ron V, maar dit verhaal gaat over grootouders…die noemen hun eigen dochter een borderliner?…. ze hebben het over rechtzaken waarin ze betrokken zijn.. wat voor rechtzaken? tegen hun eigen dochter blijkbaar? Welke ouder doet zoiets! Dan ben je echt van het padje af in mijn beleving. Jack Terrible zegt zelfs dat borderline niet eens aan te tonen is.. Ik vind deze grootouders wel heer erg slecht over hun eigen dochter praten. Hereniging van dit jongetje met zijn MOEDER lijkt me de eerste prioriteit. Grootouders die zo over hun eigen dochter praten lijken me inderdaad een zeer slechte plek voor deze jongen en uit het verhaal van deze mensen te lezen heeft de rechter ook zo geoordeeld. Ze hebben hun mond vol van liefdeloosheid naar kinderen, maar wat met hun eigen dochter? Ik kan weinig liefde ontdekken.. Maar goed… in hun verhaal lees je ook dat rechters niet deugen, ja knikken en valsheid in geschrifte plegen, Nederland corrupt is en iedereen in de hulpverlening niet competent is… Echte conspiracy aanhangers dus…. Ik geloof best dat er soms wat dingen mis gaan. Dat is schrijnend en moet aangepakt en verbeterd worden, maar wat deze mensen doen is stigmatiseren. Hebben deze mensen zelf geen borderline?? Ik ben geen arts, maar als ik even vlug op wikipedia kijk lijkt me dat een prima diagnose http://nl.wikipedia.org/wiki/Borderline-persoonlijkheidsstoornis. Nogmaals, dit verhaal stinkt en wordt hopelijk niet zomaar klakkeloos als ‘waar’ aangenomen door de lezers. Blij om te lezen dat een aantal reageerders het eens is met de stelling dat een verhaal altijd 2 kanten heeft… Dat getuigd van intelligentie. De echte waarheid vind je in ieder geval niet op internet denk ik. Mijn reactie is zuiver bedoeld om je aan het denken te zetten.

  Like

  • hope zegt:

   een verhaal heeft altijd 2 kanten, namelijk de kant van jeugdzorg en de kant van jeugdzorg, en wat intelligentie betreft blijf je door de mand vallen als medewerken van…..
   kinderroofmachine , eindelijk schreef je iets zinvols dacht ik heel eventjes, borderline is niet aantoonbaar (sterker nog betwetertje het is onmogelijk en het bestaat niet, zoals alle stoornissen, helaas ook puur een stempeltje voor mega bron van inkomsten zeker weten), daarnaast zeg je later dat je op Wikipedia (ook lid van de satangang) over borderline hebt gelezen en dat je het een prima diagnose vindt, hoe lomp kun je zijn? echte waarheid vind je niet op internet? nee die teringlijers gaan gewoon tegen iedereen zeggen, wij doen dit alleen vanwege de miljoenenomzet, Geloof me de corruptie is nog veel en veel groter dan dat jou geheugen aan zou kunnen, tot in detail weet ik precies hoe het werkt, dat zou jou tere zieltje echt niet kunnen vetwerken, misschien iets voor jou om over na te denken?

   Like

 32. dynd21 zegt:

  Ach de ratten gaan in de aanval, als ze op hun staart getrapt worden, ik ruik een rattennest!!

  Like

 33. moederkevanx zegt:

  mijn dochter heeft jammer genoeg william schrikker voogd en woondt ook nog jammer genoeg op TRaayke daar wordt mijn dochter door de beleiding mishandeld ,zoals wordt in de holding gelegt als een beleiding het niet aan kan doet de beleiding op de pieper tuwen dan komen er meer beleiding er bij om het kind in de holding te leggen als dat niet lukt beld de beleiding de politie en de politie gaat nog hard handig met het kind om en dan neemt de politie het kind mee naar politie buro vandaar uit gaat het kind naar gesloten internaat ,maar lukt de beleiding het wel om het kind in de holding te leggen dan gaat het kind in de isoleercel tot de beleiding vind dat het kind uit de isoleercel mag ,moeder mag haar dochter wel opzoeken wel beleiding en beleiding moet moeder zelf betallen mijn dochter om de twee wekken van 17,30 en om 18,30uur moet mijn dochter weer terug naar het TRaayke ,en de broers om een keer in het jaar zien als de beleiding tijd heeft en als wij samen naar de pretpark ga moet ik ook voor de beleiding betallen zoals entree en munt voor de pakkeren voor wILLIAM SCHRIKKER VOOGD moet ik beleiding hebben krijg geen kans om te laten zien dat moeder het wel kan ,en in 2012 JUNI is mijn dochter seksueel misbruik door een medebewonner is in de leefgroep gebeurt mijn dochter was toen 13 jaar ,wsg voogd zei dat ik wel aangifte kon doen ,maar zede politie zei tegen moeder dat moeder het niet kon doen omdat moeder geen ouderlijke gezag heeft de zedepolitie zei dat het wsg voogd moest doen maar wsg zei dat moeder het moest doen wandt hun vonden het niet nodig om aan gifte te doen dus deed moeder het maar daarna kreeg moeder van de politie te horen dat hun het stop gezet hebben omdat mijn dochter niet wou pratten ,maar het was niet waar wat wsg voogd zei tegen zedepolitie wandt mijn dochter zei dat wsg voogd liegde wandt mijn dochter wou wel pratten met de zedepolitie maar de voogd wsg wou niet hebben dat mijn met de zedepolitie ging pratten nu is het in de doofpot gezet moeder heeft klachten ingedient akj en ook klachten buro wsg utrecht geweest maar dat heeft ook nicks geholpen wordt gewoon naar kastje naar de muur gestuurt moeder heeft een helle boel ,mijn dochter werdt ook nog door de wsg voogd getwongen om te prikpil bij de huis arts ,huis arts wist dat mijn dochter de prikpil niet wou en huis arts luisterd ook niet naar mijn dochter de prikpil werd gewoon gezet tegen de wil van mijn dochter maar mijn dochter kreeg buikpijn kreeg tabletten daar voor maar de buikpijn is nog niet weg maar nu krijg mijn dochter de gewone pil maar moeder vindt dat wsg voog verkeert bezich is wsg kijk niet in het belang van het kind ,en ook vind ik het niet normaal dat wsg manager zei tegen mijn dochter dat mijn dochter nooit naar de ouders mag gaan woonden dat moest mijn dochter zegen dat mijn dochter nooiet naar huis mag gaan woonden moet zijn helle leven op het internaat woonden is dat dan normaal wat wsg voogd manager met mijn dochter doet ,mijn dochter heeft al een trauma over wat daar in de crisisopvang gebeurt ook ziet mijn dochter dat de kleine kinderen die op TRaayke ook in de holding gelegt en ook de deuren worden op slot gemaakt dat niemand meer naar buiten mag gaan dus het is toch een gevangenis ,ik weet niet waar wsg mee bezich is

  Like

 34. moederkevanx zegt:

  moederkevanx heeft alles gedaan heeft klachten ingedient bij de AKJ en ook nog bij WSG klachten ingediend maar hun vonden dat wsg voogd manager het goed deed en ook de kinderombuds man gebeld maar die stuurt mij naar akj en ook naar klachten buro naar wsg dus die stuurt mij naar de kastje naar muur dus aan de kinderombudsman heb ik ook nicks aan maar ik blijf wel door gaan tot mijn dochter en ook mijn zonen het goed hebben ik als moeder will niet hebben dat mijn drie kinderen als criminel wordt behandeld in de instelling mijn dochter woondt in een crisisopvang TRaayke maar eigelijk mag je maar 6 wekken daar blijfen maar mijn dochter zit all 2012 woondt mijn dochter op T Raayke tienray en het wordt nog steeds erger wandt mijn dochter ook de andere kinderen worden nog in de holding gelegt en ook nog in de isoleercel gezet moeder heeft de gezondheid inspectie in geschakeld en hun vinden dat TRaayke het goed doet moeder kan doen wat zei maar wild niemand luisterd naar moeder wel luisterd hun wel naar de wsg voogd wandt die doet nicks fout alleen moeder doet fouten maken ,maar moeder blijf wel verder gaan met vechten om mijn kinderen moeder vind dat de kinderen het goed moet hebben waar de kinderen woonden maar dat is ook niet zo en ook heeft william schrikker voogd moeder het ouderlijke gezag afgenomen wandt wsg voogd manager denk dat hun de macht over mijn dochter hebben maar dat is niet zo wandt ik blijf toch blijf toch de moeder van mijn kinderen ook maakt wsg de kinderen hellen maal geestelijk en verziek dus er moet nu een einde aan komen wandt het is niet meer normaal dat hun zo met onze kinderen om gaan wandt mijn dochter heeft wsg voogd manager en ook de instellingen zegen tegen dat mijn kinderen nooiedt meer bij de ouders mogen woonden ook niet als mijn kinderen 18 jaar zijn mogen mijn kinderen ook niet bij moeder gaan woonden dat heeft wsgvoogd manager en ook de instelling ook leefgroep heeft het ook tegen mijn dochter verteld en hun blijfen het zegen ook de instelling zeggen het ook tegen mijn zonen dat mijn zonen nooiedt meer naar moeder mag gaan woonden reden zegt de beleiding dat moeder de zonen niet kan verzorgen klopt niet wandt moeder heeft nooiedt een kans gekregen dat moeder het kan laten zien dat moeder het wel kan je weet niet wat wsg voogd manager en ook de instelling met onze kinderen doen ,moeder maakt zich zorgen over haar kinderen die niet veilig woonden in de instelling en mijn dochter die in een crisisopvang TRaayke Tienray

  Like

 35. patrick zegt:

  Ik vind het heel erg dat er een voogd op me babytje zit,doordat me ex geestelijk niet in orde is en borderlines heeft.En ik voor de kinderen van me ex zorgde,en dat nu me ex voor zoveelste keer me aan de kant zet.Er vanaf dat me babytje 3 maanden was en ik riep dat er ingegrepen moest worden,alleen de 2 oudste bij dr worden weggehaald,hoe kan dan me dochtertje er wel zijn en ik haar bijna niet hebben gezien,en als in stukken jeugdzorg staat dat me ex al ruim 10 jr in gezinsopnames in verleden en geestelijke problemen heeft,meerkantes ggz en hulpen in huis en opvoedshulp en ze zelf altijd al in vele opnames zat,bordelines diasepam slikte en oxesepam en cypramil en daardoor in de 2 jaar ik met haar liep niet anders dan in bed lag bijna.In eerder stuk hier reageerde(marjolein).Hoe kunnen ze nu al 3 maanden niks doen en een vrouw waar van bekent is ze in de jaren tot uit elkaar totaal niet voor kinderen kon zorgen,wel de oudste weg halen en naar vader doen en een baby daar laten en veel van vader houden ik snap dat niet?ik ben toch gezond en ja heb kind erkend en mijn achternaam.Maar geen gezag maar me ex kan toch ook geen gezag hebben waar duidelijk geestelijke stoornissen zijn?Waarom deden en doen ze niks?

  Like

 36. moederkevanx zegt:

  moedervanx moet van WILLIAM SCHRIKKER VOOGD BELEIDING HEBBEN en ook moet moeder de beleiding zelf betallen wandt WILLIAM SCHRIKKER VOOGD doet de beleiding niet betallen dat moet moedervanx zelf doen ,de broer van moedervanx wou samen met moedervanx naar dochter opbezoek gaan moedervanx deed een mail sturen naar voogd wsg en die schreef een mail terug en schreef als broer van moedervanx bij dochter opbezoek wil moet broer zelf met voogd wsg kontakt op nemen met voogd wsg en ook schreef voogd wsg dat moedervanx er niet er bij mag zijn als broer van moedervanx bij dochter van moedervanx opbezoek gaat wandt voogd wsg schreef dat bij moedervanx beleiding moet zijn dus moedervanx vind het niet meer normaal wat wsg voogd doet ,wsg denk dat moedervanx haar dochter iets aan doet maar dat is niet waar moeder doet haar eigen kind nicks aan maar waar is william schrikker mee bezig moedervanx mag nicks ,moet iedere keer beleiding bij zijn mag niet meer zonder beleiding met haar dochter weg gaan ,moeder is toch geen criminel maar zo wordt moedervax wel behandeld

  Like

 37. Adinda zegt:

  Hey Hey allemaal
  Jeugd zorg is niks in mijn ogen.
  Een treurig bedrijf die niets en ook niets weten.
  Ze zeggen ook dat ze er voor geleerd hebben.
  Ja dat is ook wel zo ze hebben geleerd hoe ze kinderen weg moeten halen bij de ouders .
  Zonder emotie te zien.
  Ik heb een kind van 10 jaar oud mijn kind is na 3 maanden weg gehaald bij mijn na 6 maanden was ik het gezag kwijt mijn kind is 17 keer verhuist in 10 jaar tijd krijg me kind ook nooit meer terug zijden ze mijn kind was ook ontvoert zonder dat er wat aan de hand was zamen met de politie .
  Ik was nog te jong om die dingen in te zien nu zijn we 10 jaar verder en heb maar 3 uurtjes bezoek bij mijn kind kom op jongens dit is niet normaal als je hulp aan vraagt is het niet goed als je niet mee werkt is het niet goed nee ze halen per die reckt je kind weg terwijl je het allemaal goed wilt doen maar iemand die is door gedraaid daar zijn ze te laat als die genen een paar kinderen hebben en moed je na gaan die staan dan onder jeugd zorg en dan nog te laat komen voor die kinderen die het harder nodig hebben dan ooit zijn ze er niet maar iemand die zo goed is voor een kind daar staan ze er wel belagelijk voor worden liegen en bedriegen dingen op papier zeten wat gewoon weg niet is gebeurt dit wou ik er over zeggen dik triestheid dit waar gaat de wereld heen

  Like

 38. Kim zegt:

  Helaas zit ik ook met jeugdzorg in mijn maag.
  Mijn dochter is toen ze 3 maand was uit huis geplaatst.
  Dit omdat ik met haar boodschappen was gaan doen. Hierdoor
  Dacht een naaste van mij dat ik een psychose had. Mijn dochter
  Is verwekt uit een verkrachting waar ik tijdens de zwangerschap last van
  Heb gehad.
  Naar de uhp ben ik volledig ingestort. Mijn dochter kwam heel leuk
  Bij mijn naaste te wonen. Deze vrouw moedert nu over mijn dochter.
  Mijn dochter ziet ze als haar eigen dochter.

  Toen mijn dochter 1 jaar was kreeg ik een vriend. Dit vond de ondertussen
  Pleegmoeder niks. Helaas is jeugdzorg erg op de hand van de
  Pleegmoeder. Jeugdzorg geloofde dat ik door de relatie mijn dochter
  Niet meer op de eerste plaatst zette en heeft de relatie aardig omgezet
  Tot negatieve van mij. Ik heb de relatie hierdoor verbroken.

  Toen kwam ik er achter dat ik zwanger was. Gelukkig kreeg ik de optie
  Van jeugdzorg dat ik het weg moest halen. Toen ik hier tegen in ging kreeg
  Ik de gevolgen te horen. Mijn dochter krijgt tot haar 18 een uhp. Dat ik
  Haar zelf mag opvoeden gaat niet gebeuren. Wanneer ik bevallen ben wordt
  Mijn tweede kindje direct weg gehaald.

  Nu is jeugdzorg erg bezig met het inkorten van mijn bezoeksuren. Soms wordt
  Ik er radeloos van.
  Ondanks dat ik de zelfde opleiding als de gezinsvoogd heb gedaan lukt
  Het me totaal niet om mijn kinderen te beschermen tegen jeugdzorg.

  Like

  • Sarah zegt:

   Heel veel sterkte ermee het is echt allemaal niet te geloven lijkt wel alsof we dromen maar dit gebeurt echt dit moet echt stoppen!!!!!! Succes ermee

   Like

 39. Sarah zegt:

  Ik word hier zoooooooo gefrusstreerd van!!!!! Jeugdzorg stopppppp hiermee stop met kinderontvoering stopp met die gijzelingen, jullie moeten je schamen!!! Er ataan overal negatiefe dingen over jullie overal iedereen klaagt omdat jullie zoveel macht hebben is de strijd met jullie zo gloeiend heet enmoelijk eerst wille jullie contact om de week en huisbezoeke etc als het kind weg is gehaald bij ouders word er niet meer opgenomen en niet meer op mails gereageerd??!!!? Denk je nou echt dat jullie onze kinderen beter maken??? Denk je dat het helpt als je kinderen bij hun ouder weghaalt???? Dat ze dan eengoeie toekomst tegemoet gaan en goed gaan functioneren later??? NEE!!!! Jullie maken Ze angstig psygisch liegen tegen ze en verzorgen ze niet goed!!! Jullie hebben bijna allemaal kinderen waarom praat je Zo leuk over je kinderen terwijl jou werd is kinderen ontvoeren??? Laat is een keer wat informatie los Zal ik jou kinderen even weghalen bij je, kijken wat er met je gebeurt .
  Jullie zijn zo corrupt zo slinks en giftig, jullie zijn een trauma voor elk ouder ik krijg zelfs nachtmerries over jullie hoe ver moet dit nog gaan???? Wees er voor het welzijn van het kind als het thuis word vastgebonden geen eten krijgt word verkracht en mishandelt!!!! Dan mag je een kind thuis weghalen! Jullie zijn een en al leugens proppen alle in dossiers zonder enig bewijs ervoor te hebben, en dan kijg je te horen het is al te laat dossier is al weg !!! Jullie liegen zo erg en zijn zo vies mijn grootste wens is dat jullie ooit gaan inzien hoeveel pijn jullie mensen doen en vooral de kinderen jullie zijn er niet voor t welzijn van t kind jullie zijn er o ons stuk te maken en getraumatisseerd achter te laten daar genieten jullie van want ondertussen krijgen jullie centjes op de rekening voor elk kind dat jullie thuis ontvoeren met politie erbij!!!! Klote jz ik haat jullie en jullie werkwijze jullie manier van praten en de omgang met ouders!!!! Gatverdamme!!! Blijf van onze kinderen AF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 40. moederkevanx zegt:

  moederkevanx is 6-12-2013 bij de kinderrechter in Roermond geweest en de advocaat van moederkevanx was er ook en kinderbescherming was er ook voogd wsg en manager is eer ook bij Xena kwam met de beleiding opdebies ging ook met xena mee naar binnen ,naar de kinderrechter maar hun wsg voog en opdebies hebben mijn dochter de mond dicht gemaakt wandt mijn dochter durfde nicks te zegen omdat de beleiding erbij was dus zei mijn dochter tegen de kinderrechter dat de voogd goed was maar dat was niet waar ,maar dus kreeg moeder het oudelijkegezag niet terug en ook was voogd wsg manager en ook de kinderbescherming er op tegen dat moeder alleen haar dochter opbezoek mag hebben zonder beleiding ,Maaar dat keurde hun niet goed ,maar advocaat zei nog dat moeder toch een kans moet krijgen dat moeder het wel kan laten zien dat moeder het wel kan,maar wsg voogd manager en kinderrechter keurde het niet goed wandt moeder moest het toch maar met beleiding dus daar bleef wsg voogd manager en kinderbescherming bij dat moeder toch met beleiding ,dus moederkevanx is niet verder gekomen en het is ook nicks verranderd moederkevanx moet met beleiding 1,5 bij haar dochter opbezoek beleiding houd de tijd in de gaten en als het tijd is dat moederkevanx moet gaan zeg de beleiding dat moederkevanx moet vertreken ,en moeder gaat dan huillend weg en zeg dat tegen haar dochter mama houd van jouw en mijn dochter zeg zelf ook nog mama ik houw ook van jouw

  Like

 41. moederkevanx zegt:

  De mail word geschreven ,niet door Jose Kuckelkorn
  Omdat schrijven haar moeilijk afgaat.
  Het verhaal , 3 kinderen uit huis geplaatst.
  2 zonen Nu volwassen kinderen verblijven in instelling.
  En 1 minderjarig dochter verblijft in instelling.
  De oudste zit op zijn plaatst.
  De ander heeft mee gemaakt.
  Dat hij aanwezig is geweest ,bij de dood van een ander klein kind.
  De groeps leiding was op dat moment ,niet buiten.
  En het kind gleed van de glijbaan af ,met schoen veters om zijn nek.
  Getraumatiseerd , beland hij daarna in een ander tehuis.
  De zoon is af en toe heel boos.
  In de loop van de tijd,is daar de situatie
  met water nat gespoten daarna geļsoleerd.
  Nu hij jong volwassen is ,
  en er zijn toestanden.in het tehuis.
  komt de politie worden kinderen mee genomen .
  En een nachtje vast gehouden.

  Het verhaal van de dochter ,
  ( moeder zo bang is dat ze in dezelfde toestand komt als de zoon.)
  Is net zo triest.
  Verzwegen heeft de voogdes aan de rechter.
  Toen de voogdij rechtszitting er was.
  En deze rechter weet het nog niet?
  De MIS toestanden in de leef groep.
  De ouders verliezen in voogdij rechtszitting hun ouderlijke gezag.
  Na de voogdij rechtszitting.
  Paar dagen later.
  word aan ouders meegedeeld.
  Dat in de gezinsgroep
  Aan het kind gedwongen de prik pil gegeven word.
  Oud 13 jaar.
  Aanleiding ,een groeps genoot.
  Heeft haar niet goed behandeld.
  Gedwongen tot seks?
  Ze moet bij de huisarts onderzoek toelaten.
  of ze zwanger is en seks ziektes heeft.
  Het meiske word moeilijk .
  komt op een andere plekken terecht.
  Word in de groep in haar buik getrapt.
  Regelmatig gepest.
  En als ze boos word in holding gelegd geļsoleerd.
  Met het kind gaat het niet goed.
  ze is van een lieve meid een boos kind geworden.
  Moeder ziet haar kind onder begeleiding.
  Vader heeft geen geld voor begeleiding en mag het kind niet zien.

  De dader van het misbruik word overgeplaatst.
  Einde verhaal ,voor de voogdes.
  En het dochtertje is niet verhoord bij de politie.
  Moeder doet wel aan giften,maar het word in de doofpot gestopt.
  De politie vertelde moeder ,elk kind zit in de bosjes.
  Deed jij ook als kind.
  Moeder schakelde voor het kind een kinderadvocaat in.
  Die het kind opzocht.
  maar het kind word verboden om met deze
  kinder advocaat te bellen als ze het moeilijk heeft.
  Ook moeder mag ze niet bellen.
  De holding en isoleercel ,is opvoeding.
  Dat indien nodig gebruikt word.
  Elk gesprek met of zonder advocaten.
  word moeder de mond gesnoerd met het gezegde wij hebben het gezag.

  Moeder gaat nu naar klachtenbureau van willemschrikker in Utrecht.
  15 juli
  De voogdes en manager moeten ook komen.
  De verweerschrift van voogdes heeft ze niet gekregen.
  Moeder is bang.
  akj gaat wel mee.
  Maar heeft moeder gezegd beter niet te gaan.
  Want ze doen met klachten niks.
  Eigenlijk moet iemand met haar mee,die meer verstand van zaken heeft.
  En haar daadwerkelijk helpt.moederkevanx is alleen gegaan en de klachtenbureau heeft nicks voor moederkevanx gedaan wandt klachtenbureau wsg zei ik moest maar naar de voogd wsg gaan dus de klachten in diennen help niet wandt je wordt naar kasje naar de muur gestuurt wandt moederkevanx heeft bij de akj ook klachten ingediendt en dat heeft ook nicks geholpen moederkevanx zeg wie kan nu de ouders helpen die met de bjz en wsg broblemen heeft

  Like

 42. Nicolette zegt:

  Vind bovenstaande allemaal heel erg. Een paar jaar geleden zou ik het niet hebben geloofd.
  Maar nu wel. Zelf in aanraking gekomen met psychiatrie ivm schoolproblemen van onze zoon.
  Leerproblemen met kleine gedragsproblemen/frustratie als gevolg. Hij kwam op een school voor psychiatrie en onderwijs voor onderzoek. De kinderen in de school liepen elke dag weg. Daar mochten ze zelf voor kiezen.( kinderen van 7 /8 jaar ) Men zei letterlijk ” Daar doen we niets aan, want wij zijn een open instelling”. Ze kregen een compliment als ze terug kwamen, maar er stond geen straf/sanctie op.
  Heb mijn kind, wat nooit wegliep van school ( en op zijn nieuwe school ook niet ) bij smeltend ijs op de kanalen zelf moeten komen zoeken. Hij was al twee uur weg, volgens leiding alleen. later bleek het om een groepje leerlingen te gaan. Voel nog weer de pijn / angst in mijn maag. De leiding toonde geen enkele verantwoordelijkheid. Ben nog nooit zo boos geweest. Ben echt een brave burger, gebruik geen enkele krachtterm, behalve auw, maar heb de leiding uitgescholden voor stelletje autisten zonder empathie en verantwoordelijkheidsgevoel , dat ze therapie nodig hadden en van de nodige psychiatrische labels moesten worden voorzien.
  Tjonge, dat had ik niet van mezelf gedacht, dat ik dat zou durven, maar ik was zo kwaad.
  Heb mijn kind thuisgehouden, omdat ze zijn veiligheid niet konden garanderen, toen werd ik gedreigd met melding bij het AMK . Ook de leerplichtambtenaar was niet geschokt van mijn verhaal, maar nam het voor de instelling op. Als je een kind hebt, die om wat voor reden dan ook in de hulpverlening zit, wordt je gezien als incompetent en al bijna crimineel.

  Daar ben ik zo van geschrokken, ongelofelijk , dat dit in Nederland allemaal kan.
  Heb hier als brave burger zonder opvoedproblemen thuis, gewoon de koude rillingen van, en een mini-trauma. Bovenal , totaal geen vertrouwen meer in hulpverlening/ psychiatrie.

  De opvoedstijl van de instelling was overdreven positief. Men bood geen grenzen. Stoppen met fout gedrag leverde ‘punten’ op, waarmee de kinderen vrije momenten konden verdienen. ( dus het beginnen met slecht gedrag werd beloond, hoef je niet heel slim voor te zijn, om te snappen wat er dan gebeurd. )
  De kinderen werden vernederd met complimenten. ( “mam, ook al doe ik alles fout, dan zeggen ze wel “wat ben je goed over de drempel gestapt”. )Toen dit overmatige complimenteren niet werkte, was hun conclusie : “X reageert niet goed op complimenten, dus X krijgt thuis te weinig positieve aandacht, ouders zijn te streng , hierdoor loopt x vast op school”.
  Het “dus” is nergens op gebaseerd, gewoon een loos hulpverleners verhaaltje.
  Er is nog nooit iemand bij ons thuis geweest. Het overmatig complimenteren werkte niet omdat hij er een onechtheid in bespeurde, hij voelde zich niet serieus genomen.

  Er is geen enkel rapport waar objectieve bevindingen in staan. Nee men trekt gewoon conclusies gebaseerd op drogredenen, zuigt het uit de duim. Niet een keer, maar stelselmatig. Alles wat hulpverlening denkt, wordt als waarheid gepresenteerd. Dit kan nergens in onze samenleving, maar hier vindt iedereen het normaal. Ongelofelijk.
  Maak me dan ook grote zorgen over dit soort instanties. Het zijn vaak kwetsbare gezinnen die hier mee te maken krijgen. ( kennelijk makkelijk mee te sollen, toch niemand die ze geloofd )
  Ook wij hebben hard moeten vechten voor ons kind, maar als dit nu eens niet mogelijk was?
  Door omstandigheden ? Moet er niet aan denken. Zelfs als je kunt vechten, verlies je tegen dit systeem.

  Like

 43. Jeugdzorgen zegt:

  Beste mensen, ik lees hier schrijnende verhalen over het handelen van BJZ. Ik zelf ben een oud medewerker van BJZ en ben op zoek naar oud medewerkers van BJZ. Ikzelf heb ruim 5 jaar bij BJZ Haaglanden gewerkt en heb gezien dat er geregeld op onmenselijke wijze met cliënten wordt omgegaan, maar ook met de medewerkers zelf. Zoals ik al zei ben ik op zoek naar oud medewerkers die hun ervaringen willen delen over het werken bij BJZ, wat ging er in jouw ogen goed en wat niet. Waar liep je als hulpverlener tegenaan? Ook ben ik op zoek naar mensen die tot voorkort als cliënt met BJZ te maken hebben gehad, maar waarvan het kind al de meerderjarige leeftijd heeft bereikt. Ook aan deze mensen zou ik willen vragen wat ging er goed en wat ging er niet goed. Waar liep u tegenaan als cliënt van BJZ. Ik vraag meerderjarige omdat het mijn bedoeling is om BJZ kritische vragen te stellen over hun werkwijze. Zijn er bijvoorbeeld bij u ernstige fouten gemaakt? Denk dan bijvoorbeeld aan geen wederhoor toepassen of was u kind in een pleeggezin geplaatst en jarenlang misbruikt en kwam de voogd niet of nauwelijks lang (falend toezicht). Ik vraag casussen van meerderjarigen omdat BJZ te maken heeft met de wet op privacy en daarom vaak kritische vragen vanuit de media niet kan beantwoorden. Bij meerderjarigen is dit wel mogelijk. De bedoeling is dat er op journalistiek niveau een documentaire wordt gemaakt over het reilen en zeilen van BJZ. Zeker nu BJZ wordt overgeheveld naar de Gemeenten is het goed om terug te kijken op de jaren dat BJZ een monopolypositie innam. Ik zou graag bij u langskomen om naar uw verhaal te luisteren. Stuur als u uw verhaal wil delen als oud medewerker maar ook als oud cliënt naar: jeugdzorgen2014@gmail.com

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Er wordt “op journalistiek” niveau een documentaire gemaakt… Dat mag ik toch niet echt hopen, want dan wordt het gegarandeerd een politiek-correcte soap!! 😦

   Webmaster

   Like

   • Jeugdzorgen zegt:

    grappig dat u zo reageert. E.J. Bron, u zou ook verder kunnen vragen i.pv. uw oordeel meteen te vellen, laat dat ajb over aan BJZ die zonder verder te vragen gelijk hun oordeel vellen en daarmee beweren dat het de ‘waarheid is’. Ik ben zelf 18 jaar cliënt geweest van BJZ. Bij mij zijn er een hoop dingen misgegaan. Ik weet dus hoe het is om cliënt te zijn en om werknemer te zijn.

    Like

 44. E.J. Bron zegt:

  @Jeugdzorgen

  Het spijt me, maar bij het woord “journalistiek” krijg ik onmiddellijk een allergische reactie. Ik ga dat hier verder niet uitleggen, maar ik beveel u ten zeerste dit boek van Udo Ulfkotte aan:

  “Gekochte journalisten”

  http://www.kopp-verlag.de/Gekaufte-Journalisten.htm?websale8=kopp-verlag&pi=939100&ci=000338

  Like

 45. Jeugdzorgen zegt:

  @E.J. Bron. U weet ook dat wij steeds meer in een tijd leven waar waarheidsvinding geen groot goed meer is. Journalisten publiceren, trekken conclusies zonder een gedegen onderzoek, zonder wederhoor toe te passen, zonder waarheidsvinding. Maar gelukkig zijn er nog ‘echte journalisten’ die dit wel doen. U velt gelijk uw oordeel zonder verder te vragen, in dat opzicht doet u precies hetzelfde als de journalisten die domweg maar conclusies trekken zonder een echt gedegen onderzoek te doen.

  Like

 46. Jeugdzorgen zegt:

  @E.J. Bron, u trekt toch uw conclusies over mijn oproep zonder mij verder vragen te stellen? @Mona Lisa, u heeft het over ‘moeten ze’, ik ben 1 persoon en niet ‘ze’ die zoals ik al zei 18 jaar zelf cliënt van BJZ is geweest en ruim 5 jaar werknemer. Ik heb van beiden kanten ervaren hoe het is om met een organisatie als BJZ te maken te hebben. Ik kan dus uit ervaring spreken en zoek dus mensen die ook uit ervaring kunnen spreken. Welke ervaringen hebben jullie persoonlijk met BJZ als ik vragen mag? Ik ben daar wel benieuwd naar wellicht hebben we overeenkomsten. O nee laat maar zitten, ik heb even gekeken op uw site en vind het maar een enge site, brrrrr. Nee liever mensen die verbinden ipv verdelen.

  Like

 47. Harry zegt:

  “Jeugdzorgen” op onze ouwe dag …………………
  Of we al niet genoeg ergernis hebben .
  Die Bron is nog ongeveer de enige op deze site die zonder looprek door het leven gaat .

  U was 18 jaar cliënt , schrijft U . Dat is geen goed teken , het lijkt meer op een chronisch defect .
  Van welke psychiatrische instantie , vraag ik me af .
  Nog steeds niet genezen verklaard ? Opgegeven ? Onbehandelbaar ? Uitbehandeld ?
  Helaas , dat antwoord zullen we niet meer vernemen .
  Heeft Bron de stekker er toch nog iets te snel uitgetrokken .

  Like

 48. e.jansink zegt:

  bjz kijken niet naar het belang van een kind.ze kunnen dit werk niet eens aan.ook wij hebben er nu mee te maken.het wordt hoog tijd dat bjz niet meer mag bestaan.bjz komt afspraken niet na ze liegen en bedriegen.de rechters pikken de smoesen van gezinsvoogden.maar we gaan door met procederen.alle hulp pakken we aan om dit soort instanties halt toe te roepen.het zijn ratten en geen mensen die achtelijke zooi van bjz.ik dacht toch echt dat dit een hulpinstantie was voor een gezin maar ze zijn alleen maar goed om gezinnen kapot te maken.deze ratten zijn niet kapabel genoeg om met mensen en kinderen om te gaan.we gaan nu in hoge beroep tegen bjz.we blijven vechten .advies geef de moed niet op blijf procederen tegen bjz.

  Like

 49. robbie zegt:

  Buro jeudzorg is de meest waardeloze club die er is.

  Like

 50. ingrid van zomeren zegt:

  Ook bij mij is mijn kleine meisje weg gehaald en een crises gezin gezet twerwijl ik al zeven jr v h zorgde maar manja eizenbach haar voogd v jeugdzirg wijkt van geen kant en nu weet ik niet eens waar ze zit ook mijn dichter is labiel en kan niet v h zorgen maar ipv dat ze bij haar eigen blied zit zit ze bij vreemde denkend dat wij haar damilie haar on d steek hebben gelaten maar niks is minder waar ik vecht v haar moet bijna voir komen en hoop dat het gelpt hier ga je aan kapot als omi van angel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s